- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
Aktív témák
-
Briganti
tag
válasz
Lortech #1193 üzenetére
oszinte legyek nem is probaltam eddig, mert nem tudtam hogy lehet ilyent, csak magyarazas kozbe jutott eszembe, hogy hatha igy jobban megertitek ... na de most kiprobaltam s ugyse megy, mert masik problemaba utkoztem ...
$cod=$_GET['cod'];
$sel=mysql_query(''SELECT * FROM materia WHERE cod LIKE '$cod%' ORDER BY 'substr(cod,8,4)' DESC'');
tehat en ajaxot hasznalok az oldalamon, es minden keyup-nal hogyha a biert karakterek szama meghaladja a 8-t nekem ellenorzi az adatbazist, es ha mar van ahoz hasonlo akkor azokat kilistazza, azzal nincs is gond ...
csak nem kapom meg en a teljes cod reszletet, es nemtudom az order by -ba azt irtni hogy substr($cod,8,4), es az sql-t nem vagom annyira, hogy tudjam hogy hogy lehet ezt megcsinalni ...
Aktív témák
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest