Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Briganti #1194 üzenetére
Azt gondoltam, hogy nem megy, de miért nem? Mert nekem elsőre ment.
csak nem kapom meg en a teljes cod reszletet, es nemtudom az order by -ba azt irtni hogy substr($cod,8,4)
Ezt nem egészen értem, illetve többféleképpen is tudnám értelmezni. Valami egzaktabb nyelvezettel le tudnád írni? Esetleg példával szemléltetve.
[Szerkesztve] -
Jester01
veterán
válasz
Briganti #1194 üzenetére
A substr az sql függvény is, ne php részben használd. Magyarul szedd ki az aposztrófokat körüle:
$sel=mysql_query(''SELECT * FROM materia WHERE cod LIKE '$cod%' ORDER BY substr(cod,8,4) DESC'');
MOD: ja most látom, nem is a php részben volt, de ettől még nem kellenek oda az aposztrófok (mivel úgy string konstans lenne).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged