Hirdetés
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Augusztusi hardverszuflé
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS ROG Ally
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Próbálom javítani a php -fileomat, a select -eket próbálom egybe vonni, ahol csak lehet. Ez sikerült is - mysql doc + Jester - de amit nyertem sql-ben azt buktam php-ben.
Kérdés:
Ha van egy selectem az szép és jó, de több helyen szeretnék belőle kinyerni információt. Hogy teljesen konkrét legyek először szeretnék 1 akármelyik sorból 2 mező adatát kinyerni és utánna egy ciklussal szeretnék végigmenni a sorokon és mindegyikből kiiratni néhány mező tartalmát.
A kettőböl mindig csak az egyiket tudom megvalósítani : (( - vagy egy sort íratok ki vagy ciklussal az összeset.
pl.:
select.....
$result = mysql_query($query) or die(''Adatbazis hiba: mysql hibauzenet:''.mysql_error());
$egysor = mysql_fetch_array($result);
echo egysor['mezo'];
//idáig működik
while ($sor = mysql_fetch_array($result))
{
echo sor['mezo'];
}
//ez már nem v. fordítva
Érzem, hogy ezzel nincs minden rendben, de nem tudom, hogyan lehetne kijavítani a hibát. : ((
Nos, tudtok vmi jó, hatékony megoldást?
Előre is köszi!
Forest
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest