- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrtrombita
csendes tag
Sziasztok!
Kb.egy hónapja van egy ilyen gépem, alapvetően meg is vagyok vele elégedve. Ahogy azt sokan irták a wifi-je nem egy erőmű, de elmegy. Viszont a beépített mikrofon nagyon rossz. Külföldről próbáltam hotelből Skype-al beszélni. A wifi jele jó volt, majdnem a routernél álltam, de itthon csak akkor hallottak, ha közvetlen a mikrofonba beszéltem, persze ekkor meg nem láttak. Ha meg fülhallgatót tettem be, akkor meg kikapcsolt a beépített mikrofon.
Nem tudja valaki, hogy van lehetőség külső mikrofon, vagy fejhallgató + mikrofon csatlakoztatására? A Myaudio oldalán lehet kapni fejhallgató + mikrofont egyben, csak az nem derül ki számomra, hogy ez kompatibilis-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest