Hirdetés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: Éles hangon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrtrombita
csendes tag
Sziasztok!
Kb.egy hónapja van egy ilyen gépem, alapvetően meg is vagyok vele elégedve. Ahogy azt sokan irták a wifi-je nem egy erőmű, de elmegy. Viszont a beépített mikrofon nagyon rossz. Külföldről próbáltam hotelből Skype-al beszélni. A wifi jele jó volt, majdnem a routernél álltam, de itthon csak akkor hallottak, ha közvetlen a mikrofonba beszéltem, persze ekkor meg nem láttak. Ha meg fülhallgatót tettem be, akkor meg kikapcsolt a beépített mikrofon.
Nem tudja valaki, hogy van lehetőség külső mikrofon, vagy fejhallgató + mikrofon csatlakoztatására? A Myaudio oldalán lehet kapni fejhallgató + mikrofont egyben, csak az nem derül ki számomra, hogy ez kompatibilis-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest