- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Meg jött.. JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ khmm hkmm 25 éves vagyok de akkor is jupíííííí
Szal a rom az: 4.0.4 20120927
Sztem ez már tesztelve volt. Mert a Bt listába van egy creative D80 meg a wifi listába is van egy "test".
A fólia karcos, de hogy-hogy azt nem tom.Más sérülés nincs rajta.
Tényleg akadozik a görgetésnél kicsit.
(De most akkor romot is cseréltek rajta vagy mi van? miért van ez a 2 eszköz benne..) Fóliát honnan érdemes venni rá? Kicsit zavarnak a karcok. Lehúztam róla hogy a kijelző nem sérült -e és hogy vissza raktam kicsit bubis lett.. Amúgy öröm van 1000-r mert hatalmas, ez az első tablet a kezembe.A wifi tényleg gyengécske, de annyira nem mint képzeltem. Majd csajomnál kiderül hogy bírja-e a földszintet..(a wifi fent van az emeleten)
Belső hely ~5GB??
Nekem megy lazán kikapcsolt kijelzőnél a wifi. Nah akkor a kérdés: Rakjam fel-e a Gadmei vagy előtte még csajomnál teszteljem le a wifit?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest