- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
this is life #2828 üzenetére
Úgy bizony. A meglévő rootoló scriptet néztem és az csinál egy symlinket egy nálam nem létező fájlra felmásolja az su binárist ami szntén nincs a gépen és a busybox egy nagyobb verzióját. a busyboxot lementettem így mivel root jog már megvan akár adb-vel is unrootolható. a rootolás is működhetne csak másolással és chmoddal de az adb valamiért nem látja az eszközt, az android commander viszont igen pedig az is adb-t használ. a sima recoveryben nem jelenik meg az adb driver így ott az android commander sem látja. de az unroot script sem egyördöngősség ahogy néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest