Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
Üdv!
Engem inkább az érdekelne, hogy
1. hogyan lehetne unrootolni a cuccot (nem a jelenleg keringő rom-ok újrapakolásával, lásd 2. pont)
2. hogyan lehet backupot készíteni a romról adb-n keresztül (illetve lehet-e hasonló módon raw backupot készíteni) mint pl. blade-en?Nekem ugyanis myaudio20121130-as Nekem-em van (3.0.8-g5e86753-dirty rétan ez is csinál érdekes dolgokat. Konkrétan ma reggel bekapcsoláskor fekete képernyő. Kikapcs-bekapcs megy.
A deepsleepben e-mail "szerzés"-t még nem próbáltam. Ami viszont még feltűnt, hogy usb hubbal csatlakoztatott egér ás billlentyűzet esetén ha egy alkalmazás először akar hangot adni (mail zenelejátszó, alap videolejátszó, gmail,email, facebook messenger, skype stb.) akkor egész egyszerűen ledobja az usb hostot (quickpick-kel nem dobja, total commander queue-vel sem dobja). Lehúz-visszadug megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest