Új hozzászólás Aktív témák
-
GSRrider
csendes tag
Ki, mivel tisztítja az LCD-t? A fiamnak sikerült összefogdosnia, most tele van újjlenyomattal.
-
GSRrider
csendes tag
válasz
soldi3r #4544 üzenetére
Nem tudom mit takar a "sok" nyitogatás.
Szerintem ezek azért ki vannak próbálva x felnyitásra, ami x év átlagos használat.
Vannak elforítható kijelzővel is notik. Azon 1 zsanér van, forgó. Az is bőven elég megtartani a kijelzőt.
Az IBM ezt a típusát nem ismerem.
Felhasználási terület kérdése, hogy ilyen gépet veszel. MSI jó ár/érték/tudás arányban. -
GSRrider
csendes tag
B.Ú.É.K. all !
-
GSRrider
csendes tag
válasz
skullman00 #4405 üzenetére
Mert ott másképp küldi ki a jelet.
-
GSRrider
csendes tag
válasz
skullman00 #4403 üzenetére
Szerintem a TV-d nem tudja azt a felbontást, amit a HDMI csatlakozón kiad a gép.
A HD filmezéshez full HD-s TV kell, elvileg a "fél" HD sem teljesen jó....
Szerintem.... -
GSRrider
csendes tag
Csá!
Gondolod, hogy a programoknak is támogatniuk kell a 2 magos procikat?
Azt hittem ez hadveres előny. Mert ugye így a régi programok (mikor még nem voltak 2 magos procik) nem íródhattak ilyenre, tehát egy ilyen konfiggal nem fognak gyorsabban futni?Most egy kicsit elszomorodtam.....
Itt a technika a kezem alatt és mégsem érek vele sokszor semmi pluszt. -
GSRrider
csendes tag
Az lehet, hogy nekem mindig csak az egyik mag megy a prociban?
Everest-el néztem és a 0-ás mindig 0%-on van.
Az egyes változik. Pedig megpörgetem a gépet 7z-t bontottam ki (8 GB) és akkor is csak az 1-es mag ment néha 100%-on, a 0-ás mindig 0 %-on van.
Ez normális? -
GSRrider
csendes tag
válasz
horusz- #4374 üzenetére
Valahol lehet a telep merülésével kapcsolatban riasztásokat beállítani.
Amúgy nem történik semmi, ha "kikapcsol" mert az igazából készenléti állapot lesz és miután csatlakoztattad a hálózati adaptert, a bekapcsoló gomb megnyomása után onnan folytatod ahol abbahagytad... gondolom ezt már tudod -
GSRrider
csendes tag
válasz
haralambusz #4219 üzenetére
A GX700PX-hez sincs....
-
GSRrider
csendes tag
válasz
angelwing #4213 üzenetére
Szia!
Nekem GX700PX-em van. Nagyon meg vagyok vele elgédve, bár még nem meg régóta.
A 160-as vinyó szerint relatív elég. Ha nem, akkor USB-s külső és kész.
250-es vinyóért nagyon nem éri meg az az ár, amit kérnek az ilyennel szerelt változatokért.
Sok, részletes infóval nem tudok még szolgálni a gépről, de kérdezz nyugodtan. -
GSRrider
csendes tag
válasz
haralambusz #4175 üzenetére
Szia!
Nem az Extreme Edition-t (grafikás) kapni itthon. Sima Performance (fényes fekete) vásárolható.
A GX700PX-nél így van. -
GSRrider
csendes tag
Létezik "Intel Turbo Memory Drivers" 32 bites Xp alá? Keresgéltem (intel oldalán), de nem találtam. Pedig kéne telepítenem a Xp-hez....
-
GSRrider
csendes tag
Szerintetek a GX700PX-hez kapott gyári driver CD-n vannak Xp driverek vagy a letőltötteket rakjam fel egyből?
-
GSRrider
csendes tag
Telepedik az XPééééé!
-
GSRrider
csendes tag
Nekem nem....
Sőt, csináltam egy ilyen nlite-os integrált driveres telepítőt és azzal sem lát vinyót.
Mi lehet a baaaaj?Lehet én rontottam el valamit? Bár nagyon odafigyeltem mindenre miközben csináltam.
ui: Amikor a vége felé ki kell jelőlni egy listából az ablakban a sok "Intel....." közül, akkor melyiket kell?
Nincs összefüggésben, hogy milyen lapkakészlet van a gépben? Ha az ott lévő számok arra utalnak, akkor ninc sis ott PM965, ami a gépben van....Ismét tanácstalan vagyok.
-
GSRrider
csendes tag
válasz
BluEyes #4099 üzenetére
Köszi.
Már próbáltam ilyen integrált telepítő lemezt készíteni.
Mikor elindítanám ezt az nlite-1.4.1.installer-t, akkor azt a hibaüzenetet kapom, hogy:
Az NTVDM CPU meg nem engedett utasítást talált.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a "Bezárás" gombra.Mi lehet a baj?
-
GSRrider
csendes tag
Úgy látszik, magyarországra kispórolták belőle a TV tuner-t.
-
GSRrider
csendes tag
Srácok!
Itt lapul az asztalon előttem a zsír új GX700PX-055HU-m!
Hogyan kezdjem feltolni rá az Xp-t? (Gondolok itt a Sata vezérlő megoldására....)
-
GSRrider
csendes tag
válasz
viktor2105 #4094 üzenetére
Az igényeid érdekesek.....
Ilyen játékokkal akarsz játszani és max. 200e lehet a laptop? Ez ugye nem komoly? -
GSRrider
csendes tag
Sziasztok!
1 héten belül meglesz a GX700PX-055HU-m!
A géphez milyen CD-t/CD-ket adnak? Driverekre gondolok....
A gyártó oldaláról letöltöttem a hozzávaló drivereket. (Sajnos 2 csak vistához volt.) Ez azt jelenti, hogy Xp-hez nem kell az a driver vagy nincs és kész. Az adott dolog fog működni Xp-alatt? Mert ugye Xp-t szeretnék feltenni rá.
Érdekesség.... a wlan driveren mi ~150 mega? -
GSRrider
csendes tag
Sziasztok!
Senki nem tud nekem mondani semmit a GX700PX-055HU -val kapcsolatban?
Valakinek van ilyen? -
GSRrider
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már róla szó. Elnézést, de most léptem be az oldalra és nem keresgettem vissza.
Valakinek van tapasztalata a GX700PX-055HU -val kapcsolatban?
A napokban tervezem a vásárlását....Köszönöm a válaszokat....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Windows 10
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest