Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
Studi22 #12524 üzenetére
Szia!
Ha jól értem, akkor bekapcsoltad a BIOS-ban az AHCI-t, elindult a Win7 is, csak ismeretlen eszközt jelez? Ez feletébb furcsa, mivel Vistától kezdve van a windowsban beépített univerzális AHCI driver, ami mindennel megy, de ezekszerint ez nem kapcsolt be nálad, mivel nem AHCI-val raktad föl. Az XP-set természetesen nem fogadja el. Próbáld meg ezt, nekem az univerzális beépített drivert lecserélte erre a win7 64 bit mikor feltettem ezt neki (jelzem eleve AHCI-ként volt nálam telepítve a win7, vagyis lehet nálad így sem fog menni).
-
ludsimon
veterán
válasz
Studi22 #11360 üzenetére
Ne sértődj meg, nem fix áron adom. A legmagasabb licit viszi a vaterán.
Próbáltam már PH!-n is egyszer találtam egy telefont karcmentes hibátlan állapotban, cserében egyeztünk meg úgy beszéltük meg, ha megérkezik hozzám a telefon küldöm én is a cserére felkínált termékemet. Megérkezett a telefon agyon volt verve az egész, csupa karc.
Persze gondolta valami madár vagyok és behúzhat csőbe, rögtön vissza a feladónak. -
Studi22
aktív tag
válasz
Studi22 #10965 üzenetére
Nos megvolt a flash,rendben lezajlott.
Viszont még mindig csinálja de mostmár csak egyszer és másodikra rendesen bebootol...
Feltoltam egy HD Sentinelt minden érték kifogástalan 100%-os...
Annyi még hogy mióta megvettem ugyan az az op van rajta(2008.08),viszont abban az xp-be nem volt sata integrálva azóta viszont készítettem egy sajátot,tehát jelen állapotban achi mod disabled van.
Befolyásolhatja-é?(tudom csak akkor derül ki ha kipróbálom)
-
Coolmat
őstag
válasz
Studi22 #10965 üzenetére
Ugyanez volt a problémám, csak ennek két tünete volt:
1. Bebootol a windows, és nincs billentyűzet.
2. Be se bootol, és BIOS-ba se enged belépni (vagyis itt sincs billentyűzet).Ezeket orvosolja az 1.0Z (amiről anno találtam is vmi changelogot az MSI fórum rejtett bugyraiban, csak most hosszú kutakodás után se sikerült rálelnem).
-
Coolmat
őstag
válasz
Studi22 #10959 üzenetére
Ezzel a bios-al nekem is produkált ilyesmiket, a legújabb 1.0Z már javította ezt.
A bios frissítés metódusát Kali már leírta, 3. alternatíva az, hogy a boot képes DOS cd-re másolod fel a BIOS-t, és onnan is lehet frissíteni (ehhez én az Ultimate boot cd-t használtam, a BIOS-t pedig poweriso-val tettem fel a cd képre). -
válasz
Studi22 #10962 üzenetére
msi notik esetében a bios frissítése azért nem olyan egyszerű, viszont több lehetőség is van;
1; How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode itt kiemelném, hogy nem sima, hanem boot képes pendrive kell! bár ez a leírásban is szerepel, de nagyon sokan átsiklanak felette...
a boot képes pendrive elkészítése; link vagy link
2; ha van olyan boot képes cd/dvd lemezed, amivel dos felületet tudsz varázsolni (hiren'n boot cd...stb), akkor elég egy sima pendrive (nem kell boot képes), arra felmásolod - lehetőleg a gyökérkönyvtárba - a bios frissítéséhez szükséges állományokat, majd a megfelelő (dos képes) cd/dvd lemezről indítod a notit - úgy, hogy a pendrive már csatlakoztatva van a notihoz -, és dos felület alatt parancsokkal betallózod, majd elidítod a frissítést a pendrive gyökérkönyvtárából.és természetesen boot képes usb csatolású eszközökről a notid!
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Studi22 #9609 üzenetére
Hali!
Hány pontot kap a 3d mark06-tól?Szépen viszi a COD4-et, de nem fullon.Ha bekapcsolom dinamikus fényeket mondjuk a stalker-ba, vagy más komoly játékban 1280*800-as felbontáson a 4*-nél nagyobb élsimítás már azért megfekteti.Szépen viszi a játékokat az biztos de ez csak egy 8600gt ráadásul mobil.Nekem sikerült 630/1260/920-as vga beállításokkal + turbo gombbal 5100 pontot kicsikarni 1280*800-on.XP SP3,177.98-as driverrel. -
Coolmat
őstag
válasz
Studi22 #7655 üzenetére
Szia!
LCD-TV-vel szereztem tapasztalatot pont tegnap, egy ilyennel lett HDMI-n összekötve, minden flottul ment rajta. Hangot is mindenféle külön beállítás nélkül átvitte, igaz nem 5.1 van a TV-ben, de sztereóban sem volt rossz
A karakterek olvashatósága viszont nem volt a legjobb, de ez videónál amúgy sem számít, és gondolom nem netezni fogsz LCD TV-n
Érdekességképp egy régi Radeon 9600XT-vel összekötve a TV-t szebb képet ad analóg VGA kábellel, mint HDMI-vel, de a notival nem néztük meg ugyanezt. Megnéztünk rajta egy 1080p-s filmet is (igaz átméretezve), reccenés nélkül vitte.
COD4-et még nem néztem, de tippre simán viszi (ha lesz kis időm megnézem). Kicsit feljebb linkeltem 3dmarkokat a gépről.
Én a Pdafutárnál vettem, segítőkészek voltak és utánamentek a vevőnek (először tévesen úgy tájékoztatta őket a nagyker, hogy elfogyott ez a típus, így visszamondtam, majd rá 1 napra felhívtak, hogy mégis van, és a nagyker a ludas. 2 nap múlva mentem érte, és fel is hívtak aznap, hogy valóban megérkezett a cucc. A boltban lévő eladó srác - valószínűleg vele beszéltem telefonon több ízben is - segítőkész volt. Igaz nem részletre vettem, de biztosan lehet velük tárgyalni ilyen téren is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest