Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Amazon Kindle
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Kékes525 #58497 üzenetére
Azért az nem normális hogy ők elb@sznak valamit és én bütyköljek hogy úgy tudjam használni hogy megszoktam, több óra után
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Amúgy ez elég gáz hogy ennyi idő eltel és még semmi
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
válasz Kékes525 #58491 üzenetére
Na, felraktam az exe verziót. Minden add-on helyre állt és témát is tudtam letölteni, kivéve egy nem megy.
Az Enhancer for youtube. Az még nem működik."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
HZoli87
veterán
Nálam szerencsére működik az összes kiegészítő (Firefox 66.0.3 és Windows 10 1809 17763.437).
-
Kékes525
félisten
válasz Gizmo94 #58487 üzenetére
Sajnos mindenre kiterjedő teszt nem létezik.
(#58489) Jim74
Ha jól követem, akkor már megvan a megoldás, de még tesztelik.
Itt látok valami jelöltet, de nem tudom ebben javították e már a hibát. Aki akarja próbálja ki: Index of /pub/firefox/candidates/66.0.4-candidates/build1/win64/en-US/
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
mpo
veterán
Ilyenkor derül ki, hogy Gesturify nélkül, mekkora szenvedés a böngészőt használni. A Noscript se véd sajnos most.
Ha érted, akkor már elavult.
-
DS39
nagyúr
olvastam a topikot mobilon, most bekapcsoltam a gépet, elsőre semmi gond, aztán egy 10 perc múlva megjött az üzenet.
mondjuk durva, hogy Chrome-on több kiegészítőm van, mint a Firefox-on. így kb. csak a ublock origin hiányát érzem.vajon ezt csak szerveroldalon kell orvosolni vagy lesz új verzió is a napokban?
-
Kékes525
félisten
Ezért nem tudtam telepíteni a legújabb imagust: Certificate issue causing add-ons to be disabled or fail to install - Add-ons / Announcements - Mozilla Discourse
"11:12 p.m. PST: The team is currently testing a fix for this issue. In the meantime, signing of new extensions is disabled until the fix is in place."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam 3 gépen 1-nél semmi add-on, másik kettőn meg minden műkszik. FF 66.0.3
-
Kékes525
félisten
Köszi!
1 órája megvan a bug javítása, most teszteli a Mozilla. Twitteren írták. Mozilla Add-ons (@mozamo) | Twitter
Ezt figyeljétek: Certificate issue causing add-ons to be disabled or fail to install Néha nem jön be az oldal, mert túlterhelt.
(#58479) Gizmo94
Szerintem nem ez van. Valószínűleg a kódban elnéztek egy feltételes utasítást. Ennek javítása egyszerű, de tesztelni kell. Ilyen típusú hiba a legjobb fejlesztővel is megeshet. Aki programozott az tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
szintén zenész + topik követés miatti poszt
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Gizmo94
veterán
Erre csak annyit tudok reflektálni halkan és nyugodtan, hogy a kurva anyját ennek az utolsó tetves, ótvar fosnak. Nyilván a mikorfostól lízingelnek garantáltan tehetségtelen, agyamputált hülye munkaerőt, vélelmezhetően a közismerten legalja skype fejlesztőcsapatból,hogy sikeresen a földig rombolva elbasszák ezt a nyomorult rókát is. Sajnos ez a törekvésük kivételesen sikeresnek látszik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Egyik napról a másikra a Firefoxban az összes böngésző (uBlockOrigin, DSM Download Manager, GData, stb.) letiltásra került .
Azt írja a kiegészítőknél, hogy keressek újabb verziót. Amikor erre rámegyek és hozzá szeretném adni újra a letiltott kiegészítőt, akkor azt írja ki, hogy letöltés sikertelen, ellenőrizze a kapcsolatát. Internet vn, úgyhogy nem értem mi lehet a probléma.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Mit lehet ilyenkor tenni?Előre is köszönöm a segítséget
-
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
FF ESR-t használok. [kép]
Tudom volt már, de..
Csütörtök este (késő este) kapcsoltam ki a gépet, tegnap nem voltam gép közelben és ma reggel (kábé 5 perccel ezelőtt) kapcsoltam be újra. FF ESR-ben szinte minden kiegészítő, témák és bővítmény letiltva.
Tehát az ESR változatnál is fennáll a hiba. Sajnos...
Semmi frissítésre való figyelmeztetés vagy hasonló nem volt, hogy védekezhessek.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Kékes525
félisten
-
veterán
válasz Kékes525 #58457 üzenetére
Szerk.: Rájöttem mit takar a "fejlesztőnél megy", korán van még
Developer Edition kell hozzá, a sima bétában sosem működött.
Nekem a most reggeli indítás során nem tiltott le egyetlen kiegészítőt sem, a legfrissebb Devet használom.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
EmptyParadox
senior tag
válasz nfsu17 #58460 üzenetére
Nézd meg ezt, hátha eltünteti:
app.update.doorhanger
about:configban.Meg ezt találtam még, nem tudom, hogy segíthet-e.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz Kékes525 #58450 üzenetére
Ha időmilliomos lennék oké, de sajna nem, tudnál megoldást, hogy tudnám visszaállítani amik voltak kiegészítők?
Mert mind elszált, nem tudom mit kavarnak
[link]Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
nfsu17
veterán
válasz EmptyParadox #58459 üzenetére
igen, de mindig jön az ablak, hogy helló, van frissítés..
-
nfsu17
veterán
nálam minden kiegészítő működik.
VDH, ublock, noscript..
win7+ FF 66.0.3 (mivel nem sikerült megakadályozni még a frissítés letiltását, de dolgozom az ügyön) -
junior11
veterán
Nálam jelenleg működik minden, bár lehet, hogy már azóta a FF orvosolta a problémát.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
cheatergs
senior tag
Üdv!
Ma reggel eltűntek a kiegészítőim az FF-ből. Tegnap kikapcskor minden OK, ma reggel már nem. Nem telepítettem semmit, a böngésző se.
Próbáltam újrarakni a ublockot, majd más ad blockert, de mindre azt írja ki, h "A letöltés sikertelen. Ellenőrizze a kapcsolatát."
A nettel semmi gond.A neten láttam, h régebbi verziókkal is előfordult ilyen, de megoldást nem adtak hozzájuk.
Ha lehet, kerülném a reinstallt (az se biztos, h megoldaná).
Szerk.: látom, globális a probléma. Ami fura, mert a másik két gépen ez nem bukkant fel (tán, mert w10-esek).
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
Frawly
veterán
válasz Kékes525 #58450 üzenetére
Az about:config oldalon az xpinstall.signatures.required értékét true-ról át kell állítani false-ra. Megoldja az addonok problémáját, de nem a témákét.
Egyébként nem a frissítés kérdése. A 66-os FF nem frissült és mégis előjött rajta a hiba. Ez lejáró tanúsítvány lesz mindenképpen, hogy ma 0 órától jött elő mindenhol, mikor tegnap még jó volt.
(#58449) makoss: ez a hiba minden addont érint. Tudnak róla a Mozillánál, dolgoznak a javításon.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Frawly #58445 üzenetére
Ez müködik? Úgy olvastam, hogy ez nem javítja ki a hibát. Még talán ez lenne a legjobb ideglenes megoldás. Betennéd, hogy melyik beállítás az? Lehet, ahol néztem ott mást próbáltak.
Ezt kipróbáltam:
xpinstall.signatures.required false
Nem használ.(#58449) makoss
Több megoldás is van, olvass vissza.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt az FVD Speed dialt hogyan lehet újra engedélyeztetni? Valami miatt le lett tiltva.
[link]Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
nfsu17
veterán
nem pont erről beszéltem tegnap?
le akarom tiltani a frissítéseket!
vajon miért? -
Frawly
veterán
válasz Frawly #58441 üzenetére
Ez a debug mód csak ideiglenes. Így azt választottam helyette, hogy letiltottam az addonok aláírásának az ellenőrzését. Így az addonjaim újra rendesen mennek. Viszont nálam a témákat is letiltotta, és azok semmiképp nem mennek fel újra, szintén kapcsolati hibára hivatkozva.
Gondolom a szerverükön lejárt a tanúsítvány. Nem tudom mit kell ahhoz keményen dolgozni, csinálják meg, ne hagyják lejárni. Ne keményen dolgozzanak, normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Mozilla Add-ons (@mozamo) | Twitter
"So sorry for the issue we’re having with add-ons right now! "
Mozilla sajnálkozik, mi is.
"We’re working hard to fix it and will keep you updated."
Reméljük is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kékes525 #58437 üzenetére
Hát egy béta böngészőt nem tennék fel, mert ki tudja mikor zuhan be.
Most vagy használom a chrome-t, vagy az operát. Az edge egyelőre nem jöhet szóba... Nem szimpi...
Most opera alol írok, egyelőre marad ez, míg nem jön helyre az ff."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Kékes525
félisten
Az ideglenes megoldásokat lásd fentebb.
-
margithid
veterán
Mikorra várható, hogy megoldják a problémát?
Nekem meló miatt kellenek a kiegészítők, igy elég gáz -
Kékes525
félisten
válasz Sub-ZeRo #58432 üzenetére
Nem, ez majd a következő probléma lesz.
Van egy harmadik megoldás is. A FF Nightly kell feltenni. Download Firefox Nightly in your language Az nálam nem fut.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz eax1650 #58435 üzenetére
Kétféle ideglenes megoldás van, amíg a hibát nem javítják. Óra visszaállítás vagy az ideglenes addon telepítés. Lásd fentebb. Az ideglenes telepítés biztosan müködik, én azt választottam:
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
válasz Kékes525 #58428 üzenetére
Nekem a laposon win 7-en is ez történt ma reggelre! Tán átjöttek a mikroszoptosik ide is!
Semmilyen kiegészítőt nem tudok visszaállítani: adblock, gmail nitifier, search preview ...
A chrome-on minden megy.[ Szerkesztve ]
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
Kékes525
félisten
válasz Kékes525 #58433 üzenetére
Na, 10 kiegészítőt visszatettem.
1. A profájlból kikerestem az *.xpi kiterjesztésű fájlokat és kimásoltam egy könyvtárba.
2. Megnyitottam a
about:debugging#addons
tabot és a fontosabb kiegészítőket itt telepítettem.Az is müködik, ha a rendszerórát 24 órával visszaállítjuk. A hiba éjfél óta van jelen.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz EmptyParadox #58431 üzenetére
Ha jól olvasom tesztelő üzemmódban (about:debugging#addons) kell használni a kiegészítőket és addig nem szabad bezárni a Firefoxot míg a hibát nem javítják. Működik az ideglenes megoldás az FVD Speed Dialt már visszatettem és OK.
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Kékes525 #58430 üzenetére
Lehet. :/
Átmeneti megoldás redditről, reméljük működik.
Én eddig túléltem a a hibát.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz EmptyParadox #58429 üzenetére
Ezek szerint csak véletlen, hogy a Windows 10 frissítésekkor jelentkezett?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Kékes525 #58428 üzenetére
FF hiba lesz, úgy tűnik.
Reméljük hamar javítják. -
Kékes525
félisten
válasz Corleone33 #58427 üzenetére
Gratula a Windows fejlesztőinek! Corleone33 küldjél nekik egy levágott lófejet.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Most frissült Windows 10 64bit Pro 1809 build 17763.475-re és amikor most (reggel) megnyitottam a szokásos 174 tabomat (ezzel szoktam a napomat kezdeni) a Firefox 64bit v.66.0.3 szinte az összes kiegészítőmet letiltotta [kép]. A Firefoxom mindig naprakész, de eddig hasonlót még nem tapasztaltam. Visszatettem a szokásos tegnap esti 6 órai automatikus mentésemet, most még jó. Meglátom, ha ismét megnyitom a 174 tabot mi történik.
Más is tapasztalt hasonlót?
Ahogy ezt leírtam ismét beütött a krach, pedig még nem nyitottam meg a tabokat [kép]. Szinte az összes kiegészítőm letiltásra került. Azt írja, hogy néhány, pedig majdnem mind [kép]! Bravó.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Egyszerűen nem bírom a policies.json-al kikapcsolni a frissítést.
Egyszer már 1 hónapja sikerült, azóta én nem mókoltam semmit, egyszerűen magától "visszaállt", vagyis megjelent az új update FF szerint.
Azóta bárhogy módosítom a fájlt, nem írja, hogy a frissítést kikapcsolta a rendszergazda, vagy hasonló. -
Hulot
tag
Gondom adódott Vimeon HD filmek lejátszásával. (link https://vimeo.com/groups/travelhd/videos/page:1/sort:date)
Néhány hónapja nem indul el a lejátszás, csak fekete alapon fehér karika forog. Ha belekattintok, akkor a lejátszó sávon képeket látok. FF 49.0
Megoldásra ötlet? -
old-dog
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a NAV oldaláról csak az IE-vel tudok letölteni. FF-vel be tudok lépni, de a dokumentumokat csak IE-vel tudom letölteni illetve másik dolog az Edenred kártya egyenlegemet is csak IE-n keresztül tudom megnézni. Ezek a szolgáltatók nem támogatják azFF-ot? -
kranazoli
senior tag
válasz tpeter77 #58411 üzenetére
Nálam sem jó.
Ez tanúsítvány hiba. Amikor bejön a hibakód, akkor rá lehet keresni.https://support.mozilla.org/hu/kb/mit-jelentenek-biztonsagi-figyelmezteto-kodok
"MOZILLA_PKIX_ERROR_MITM_DETECTED
A tanúsítvány nem megbízható, mert a kibocsátó tanúsítványa ismeretlen.
A kiszolgáló lehet, hogy nem küldi el a megfelelő köztes tanúsítványt.
További gyökértanúsítványt kell beimportálni.MOZILLA_PKIX_ERROR_MITM_DETECTED a SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER hibakód egy speciális esete, amikor közbeékeléses támadás fordul elő.
Lehet, hogy engedélyezve van az SSL elemzés a telepített biztonsági szoftveren (pl. Avast, Bitdefender, ESET vagy Kaspersky). Próbálja meg kikapcsolni ezt a funkciót. Ezzel kapcsolatos további információ a A "SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER" hibaüzenet okának kiderítése leírásban található.
Lehet, hogy ezt a hibaüzenetet látja olyan oldalakon, mint a Google, Facebook, YouTube és hasonlók, akkor a Windows felhasználói fiókot a Microsoft Family Safety szűrő védi. Ennek kikapcsolásához olvassa el a How do I turn off family features? Microsoft leírást. "
Ami érdekes, hogy régebben manuálisan lehetett engedélyezni az ilyen oldalakat, egyénileg, manuálisan hozzáadva kivételnek.
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
junior11
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz tpeter77 #58415 üzenetére
Nálam letiltott kiegészítőkkel sem jön be két külön gépen is próbáltam az egyiken Avast free-van a másikon Windows Defender.
Szerintem ne görcsölj, amikor ez az oldal kell akkor használd másik böngészővel, egyébként pedig tényleg csak egy email a dokinak és ő továbbítja az illetékesnek akik az oldalát üzemeltetik.
Geth
Üdv, melyik böngészőt használod a legfrissebb stabil Mozillát a 66.0.3-at? Vagy régebbit, újabbat (beta, nighty?) PC-n vagy okostelefonon, Linux-on, vagy Mac-en?
Milyen kiegészítőket használsz?
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
a https://szobeczki.hu/ oldal megnyitásakor egy hibát ír ki a Firefox:
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: www.szobeczki.hu.
Egy szükséges TLS funkció hiányzik. Hibakód:
MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING
és a doktorúr oldalát nem tudom elérni.
Meg tudnátok mondani hol és mit kell beállítani, hogy bejöjjön az oldal?[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Cs1csó #58409 üzenetére
Na igen, bár a laptoptot otthonról már régóta nem viszem sehová, vezetékes net mellé van otthoni saját wifi erős jelszóval, free wifire néha csak telefonnal csatlakozom, arra pedig ott a vpn és olyankor semmilyen fontos adattal nem dolgozom.
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #58406 üzenetére
Ha van olyan oldal, ahol bejelentkezési adatokat kell megadni és nem HTTPS a kapcsolat az oldal és a géped között akkor igen. Azokon az oldalakon ahol szoktál megadni adatokat nyisd meg mindet és nézd végig van e sima HTTP ha nincs akkor nem szükséges.
A Bithu torrentoldal pl. ilyen nem titkosított de nem vészes mert a jelszó megváltoztatásához tudni kellene a hozzátartozó email jelszó párost - ami titkosított kapcsolatos - és nincs HnR tehát nem gond ha valaki garázdálkodik egyet.
A GOOGLE terve, hogy pár éven belül minden oldal HTTPS legyen sőt már a fontosabb oldalak azok tehát egyre kevesebb az értelme ennek a bővítménynek.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Srácok használja vki ezt a bővítményt? Van értelme?
-
Fred23
nagyúr
-
nfsu17
veterán
Hello.
Megcsináltam 1 hónapja azt a trükköt, ami a frissítést letiltja.
[link]Akkor ellenőriztem, sikerült is, az a kép fogadott, ami ilyenkor kell.
Egyszer csak tegnap meg megjelent, hogy van újabb FF.
A beállításokban továbbra is az van felül, hogy a szervezete letiltotta egyes beállítások módosítását.
A mappa/fájl továbbra is a helyén van, nem módosult, nem törlődött.Tényleg ekkora kihívás, hogy ez a nyomorék ne akarjon állandóan frissülni, én meg ne akarjak állandóan szívbajt kapni?
-
Krystal_s
addikt
válasz laja80 #58401 üzenetére
FF 51-nél én is találkoztam ilyennel és csak az oldotta meg, ha töröltem a places.sqlite-ot a Firefox profilból.
helye: C:\Users\felhaszn.név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default
Előtte csinálj egy mentést a már meglévő könyvjelzőkről, exportálás html-be, amiket majd vissza tudsz importálni. -
Kékes525
félisten
válasz laja80 #58401 üzenetére
1. Böngésző cache törlése (összes cache) ctrl + shift + del. Vigyázz, hogy csak a cachenél legyen pipa! [kép]
2. Valamelyik addon? Indítsd csökkentett módba és nézd meg, hogy akkor jó e, ha igen, akkor egyenként kapcsold ki, vagy vissza az addonokat és mindegyik után vizsgáld meg, hogy jó e.
-
laja80
tag
Üdv!
Firefox 51.0.1 verziónál hiába veszem fel könyvjelzők közé az adott weboldalt, a könyvjelzők között nem jelenik meg semmi, és egyetlen weboldalnál se működik.
Mivel céges gépről van szó, ezért frissebb mozillát nem telepíthetek fel, de pl a saját céges gépemen tökéletesen működik ugyanezzel a böngésző verzióval.
Ötlet?Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest