Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
laja80 #58401 üzenetére
FF 51-nél én is találkoztam ilyennel és csak az oldotta meg, ha töröltem a places.sqlite-ot a Firefox profilból.
helye: C:\Users\felhaszn.név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default
Előtte csinálj egy mentést a már meglévő könyvjelzőkről, exportálás html-be, amiket majd vissza tudsz importálni. -
Kékes525
félisten
válasz
laja80 #58401 üzenetére
1. Böngésző cache törlése (összes cache) ctrl + shift + del. Vigyázz, hogy csak a cachenél legyen pipa! [kép]
2. Valamelyik addon? Indítsd csökkentett módba és nézd meg, hogy akkor jó e, ha igen, akkor egyenként kapcsold ki, vagy vissza az addonokat és mindegyik után vizsgáld meg, hogy jó e.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Diablo 3 Collector's Edition
- Starcraft 2 Collector's Edition
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest