Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi napokban elkezd így betöltődni a FF. [kép]
Perceket kell várni, hogy a rendes felület bejöjjön, addig ezt nézhetem csak. Mi lehet a gond? -
Jenne
őstag
válasz
isti732712
üzenetére
Szia!
Sikerült megoldanod?

-
Jenne
őstag
válasz
isti732712
üzenetére
Szia!
Lehet, hogy nagy butaságot mondok, de egy próbát talán megér.
Nálam is volt hasonló összeomlásos sorozat régebben, azt tettem, hogy a 'Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges' pipadobozából kivettem a pipát. Azóta nincs ilyen jellegű problémám.
Eszközök/Beállítások majd az Általánost válaszd és görgess lefelé, ott lesz alul a 'Teljesítmény'nél ez a lehetőség.
[kép] -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Kérnék segítséget.
Fiam valamit elállíthatott a FF-ban, mert letiltódtak a Kiegészítőim. [kép]
Valamiért csökkentett módba került a FF. Hogyan tudok ebből kilépni, és vissza a normál módba lépni? -
Jenne
őstag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Szia!
Nálam akkor sem jött elő az a három pont, de közben feldobta a FF, hogy frissítene. Lefrissített a 101.0-ra. és most már jó lett nálam is, törölhetek.

Köszönöm a segítséget, Neked is #65841 Syl.
Bocs érte, lehet, hogy kicsit elhamarkodottan kérdeztem, de már tegnap sem tudtam törölni ezeket. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Ha FF-ban fent a címsornál rákattintok a + jelre , akkor bejön egy másik ablak a régebbi hivatkozásokkal. Ezekből szeretnék törölni, de valahogy nem sikerül. Jobb klikkelek bármelyikbe is, de nincs törlési opció. Hogyan tudnék ezekből törölni, nem mindet, de néhányat szeretnék.
Köszi előe is a segítséget. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Nem konkrétan a FF témája lenne, mert nálam a Chrome és az Edge-ben is ugyan ez a helyzet ma reggel óta, de nem tudom hol kérdezzem máshol. A Startlap.hu-nál a keresőbe bármit beírok, nem találja. Csak egy példa erre: beírtam a keresőbe a 'klíma' szót, erre elsötétül [kép] majd az enter megnyomása után kiírja a találatokat, azaz semmit ezt kapom. De beírhatok bármi mást, azt sem találja. Másnál is van hasonló?
A kapu.hu-n ott minden rendben van nálam, csak a startlap.hu az ami ezt csinálja. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Szerintem nem én vagyok a béna, de ma reggel miután beléptem a gmail fiókomba, a beérkező leveleket érdekes módon nyitja meg. [kép]
Olvasni nem lehet őket, csak ezt látom. uBlock origint használok, és ha azt letiltom akkor minden oké, meg tudom nyitni a leveleket. Ha újra engedélyezem akkor megint csak nem tudom megnyitni a leveleimet. Eddig sosem volt vele ilyen gond pedig már sok éve ez van. Mit kell beállítanom, hogy megint jó legyen?
Chrome-ban semmi gond, ott az uBlock origin mellett rendben megnyithatóak a levelek. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
A z utóbbi másfél-két hétben történik az, hogy a FF feldob egy ilyen üzenetet.
Csak az a gond, hogy ezt akkor teszi, amikor kiléptem a FF-ból és a következő belépés az később történik, akár egy óra múlva is vagy még később. Feladatkezelőben ilyenkor mindig megnézem, de ott nem látok ilyenkor FF futó folyamatot ezért nem tudom mire véljem ezt.
Van valakinek erre magyarázata? -
Jenne
őstag
Akit zavar a sötét Könyvjelző háttér, mint ahogy engem is, azoknak egy tipp.
Feltettem világosabb témát, kettőt is. Innen: [link]
Brushed Metal - XP -----Google Chrome Light Theme by Stylefox
Mindkettőnél világos színű lett a Könyvjelző és Könyvjelző eszköztárnál a háttér. Nekem így sokkal nyugtatóbb, mint a fekete háttérrel. -
Jenne
őstag
Sziasztok! Tegnap frissített a FF 89.0-ra, a Téma nálam maradt ugyan az, de a Könyvjelzők oszlop fekete lett vagy az Eszközök legördülő menüje is... stb. Szeretném visszaállítani a megszokott világos színre ezeket. Ezt hogyan és hol tehetem meg?
-
Jenne
őstag
-
Jenne
őstag
Köszi.
A 85.0 verzióm van, de hova a jobb klikk? (bocs ha buta a kérdésem) -
Jenne
őstag
Sziasztok!
A jobb felső sarokban lévő Más könyvjelzők fület el lehet tüntetni onnan? Ha igen akkor hogyan kell eltüntetni? Mintha eddig nem lett volna ott nálam.
Köszi előre is. -
Jenne
őstag
Sziasztok! Most vettem csak észre. Nálatok is megváltozott a Starlap (már aki ezt használja) logója? Eddig mintha nem ilyen lett volna...Arra a kis sárga jelre értem.
-
Jenne
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Ha a FF-ban letiltom az uBlock Origin-t, próbáltam, akkor jól tölt be az oldal, de szeretném ha nem letiltott reklámblokkolóval is jó lenne. Chrome alatt az aktív uBlock Origin alatt is betölt ez az oldal, és engedélyezve van a reklámblokkoló.
Valahogy nem lehet ezt beállítani? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Bocsi, ha kicsit off...
Biztos valami beállítási hiba lehet nálam A Chrome a kiderül.hu oldalát rendesen megnyitja [kép] a FF meg csak így
Mindkettő böngészőben uBlock Origin van reklámblokkolónak.
Mit kellene beállítanom a FF-nál? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Használja valaki a FF-ban a Malwarebytes Browser Guard kiegészítőt? [link]
Én az uBlock Origint használom most, de érdemes ezt (is) feltenni ? -
Jenne
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm. Ez segített, de ha kilépek majd újra belépek, megnyitom azt a gmailt akkor megint az a keskeny oldalablak van.
A másik gmail fiókomnál meg nincs ilyen, nem is volt, de azért köszönöm hogy segítettél.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem egy kicsit.
A FF-ban a gmail beállításban. Pár napja ha belépek a gmailbe, rögtön ilyen a bal oldali sávom, így össze van csukódva. [kép] Előtte meg mindig ez volt. [kép] Megszoktam és ezt szeretném továbbra is. Amikor az a keskeny ablak van akkor mindig rá kell menjek a kurzollal a beérkező levelek ikonra, akkor nyílik szét. De utána mindig visszacsukódik. Nem emlékszem, hogy elállítottam volna bármit is, amiért ez lett. Visszatudom állítani ezt valahogy megint, hogy az előző szélesebb ablak legyen? Ha igen azt hol kell? Van egy másik gmailes címen is, azzal nincs ilyen gondom.
Előre is köszi a segítséget. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Hátha van valakinek észszerű magyarázta a következőre.
Nem vagyok egy nagy informatikus, inkább csak egy alap user.
Ma kora délelőtt azzal kezdődött, hogy FF-ban a gmail-be csak úgy tudtam belépni ha beírtam a jelszót, pedig meg volt jegyeztetve. Mentett Jelszavaknál mind ott volt az összes mentett Jelszó. Soha ddig nem volt ilyen hogy üres a jelszó ablaka és kéri a beírást. Beírtam, és hibás jelszó ...
Hiába próbálkoztam újra ---Hibás jelszó. Kiléptem a FF-ból hátha csak pillanatnyi "elmezavara van" majd újra megnyitottam, de ekkor már a gmail a felhasználó nevet is és a jelszót is kérte. De Hibás jelszó...
Újra kiléptem a FF-ból majd vissza, ekkor már egy Könyvjelzőm sem és egy Könyvjelző menüm sem volt, Menü sáv is eltűnt, és alapértelmezett Témára váltott.
Legújabb FF van fent. Volt mentésem a MozBackup kis segédprogrammal, de hiába a Restore tiszta üres maradt a FF.
Van erre valami értelmes magyarázat? Végül már megpróbáltam azt is, hogy letöltöttem a Mozilla oldaláról a FF-ot és rátelepítettem. Helyzet változatlan.
---
Egy oldotta meg a dolgot, hogy vissza-állítottam a rendszert egy korábbi (10.02 ) időpontra. Így most jó lett. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Remélem nem nagyon offos a kérdésem.
Az utóbbi napokban egyre többször ilyen belépési ablak fogad a gmail-be belépéskor. [kép]
Ha ilyen ablakot kapok, akkor csak a második vagy a harmadik próbálkozásra sikerül belépnem.
Mitől lehet ez? Csak FF alatt tapasztalom. Chrome alatt nem. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
A Beállítások/Mentett bejelentkezéseknél azt az összeset a Webhely/Felhasználónév/Jelszó ami egymáshoz tatozik a biztonság miatt szeretném elmenteni egy külön pendrive-ra hogy meglegyen. Hogyan lehetne kimenteni, hogy ne kelljen egyesével kiírogatnom egy papírra? Van megoldás?
-
Jenne
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Nálam is hasonló, pontosabban a szomszéd idős házaspár kopogtatott át nagy rémülten, hogy most mi legyen.
Más ötletem nem volt, mert én sem vagyok nagy hozzáértő, de láttam, hogy a Programfájloknál ott van minden ami FF-hoz tartozik, fogtam és letöltöttem FF-ot [link] majd elindítottam a telepítőt és rátelepítettem újra. Kiírta, hogy kis takarítás és utána jó lett minden. Csak tipp, de hátha beválik, és használható ez a megoldás. -
-
Jenne
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szia!
Nekem a 'Feladatkezelő' szerint a FF-ESR és Chrome közötti különbség [kép] . Mindkettőben a Startlap volt csak megnyitva a jelen állapotban.
-
Jenne
őstag
Köszi.

De nem tudok letölteni hozzá semmilyen Témát, mert nem engedi.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
A néhány nappal ezelőtti FF mizéria alatt lett említve a Waterfox mint alternatív böngésző. Én feltelepítettem, de angol nyelven települt. Ha valaki használ ilyen böngészőt, megírná nekem, hogy hol és hogyan tudom magyar nyelvre átállítani? Hogy ne offoljunk, jöhet privátban is a segítség.
Előre is köszönöm. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Én is felteszem ezt a Watefox-ot. Honnan tudom letölteni?
A FF-ból át tudom importálni/exportálni a Waterfox-ba az összes jelszavamat, Könyvjelzőket és a Könyvjelző Eszköztárat is? Kell hozzá a MozBackup? -
Jenne
őstag
Ezt az egészet azért csak nem értem. Az hogyan lehetett, hogy este még jó volt a FF és másnap reggel, az első bekapcsoláskor azonnal, minden előzetes frissítés vagy bármi nélkül meg meghülyült. Nálam csak értesít ha van újabb frissítés, automatikusan nem frissít/frissített még eddig soha.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
FF ESR-t használok. [kép]
Tudom volt már, de..
Csütörtök este (késő este) kapcsoltam ki a gépet, tegnap nem voltam gép közelben és ma reggel (kábé 5 perccel ezelőtt) kapcsoltam be újra. FF ESR-ben szinte minden kiegészítő, témák és bővítmény letiltva.
Tehát az ESR változatnál is fennáll a hiba. Sajnos...
Semmi frissítésre való figyelmeztetés vagy hasonló nem volt, hogy védekezhessek. -
Jenne
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Szia!
Köszi szépen a segítséget.

Átállítottam ezt a sync beállításokat olyan beállításokkal, mint a Tied. Most próbálgattam, elsőre jónak tűnik. Minden gmailes fiókba (6 fiókom van) szépen be tudtam lépni egymás után, többször is próbálva. Eddig előtte az volt amiket előbb írtam hibákat. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Csak nálam van ilyen vagy másnál is hasonló?
Régebben nem volt ilyen nálam, csak olyan 2-3 hónapja van, de azóta minden alkalommal, amikor a gmailba akarok belépni.
Amikor elkezdem FF alatt a gmailbe való belépést, akkor sorrendben a következő történik.
Válasszon fiókot (választok mert több is van) >> Következő fülre kattintok
Adja meg a jelszavát (megadom) >>Következő fülre kattintok
Jön a gmail betöltése, az a betöltés folyamatát jelző csík végigfut,
majd kezdődik minden előröl.
Válasszon fiókot ....
Adja meg a jelszavát...
A második betöltés után történik meg gmail-be a belépés. Ez nálam valami hiba és én vagyok így ezzel csak, vagy másnál is van ilyen?
Chrome alatt minden okés, elsőre betölt a gmail fiók mindig. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Ha valaki érti ezt magyarázza el nekem legyen szíves, érthetően mert nem vagyok egy nagy számítógépes hozzáértő. A képen lévő állapot előtörténete, megnyitom a FF-ot, majd abban a Startlapot és azon belül belépek a gmailembe van-e új üzene?, Utána kilépek a levelezőből és belépek a jófogás oldalára, ott kicsit szétnéztem ott majd onnan is kiléptem. Maradt az eredeti állapot, a Startlap. A Feladatkezelőben meg ezt látom. De ez most már így megy néhány napja. Mitől van ez a nagy FF "fogyasztás"?
A legfrissebb FF van fent. -
Jenne
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
Szia!
Én sem vagyok valami nagy hozzáértő, de próbáld meg futtatni az ESET Online Scannert
Nem kell a fent lévő vírus irtódat kikapcsolni, mehet párhuzamosan mellette. Elég jó és hatékony a kéretlen alkalmazások, rootkitek meg hasonló szemeteknek a felismerésében és az eltávolításukban.
Egyébként milyen állandó védelmed van telepítve? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Érdekes dolgot tapasztalok. FF 64 bites és a legújabb verzió.
Megnyitom például ezt az oldalt és nem jelennek meg a képek.
Chrome alatt viszont azonnal ott vannak a képek is. [kép]
Elsődleges böngészőm a FF és kicsit zavaró. -
Jenne
őstag
Sziasztok.
Az utóbbi pár napban a FF nem enged belépni a www.arukereso.hu oldalra. Ezt a figyelmeztetést dobálja.
Chrome alól semmi gond.
Hol tudnám a FF-ban engedélyezni ezt, hogy engedje a belépést.
FF naprakész és 64 bites. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
A "normál" FF helyett használja valaki közületek a FF ESR változatát? Mik a tapasztalatok az ESR-rel? Érdemes ezt használni?
Ha jól látom a FF oldalán akkor az ESR-ből 60.0.1 verzió a legújabb. Innen letöltve az ESR jön le? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tegnap előtt kezdődött, hogy a Startlapon nincsen ott Gmail, Citromail...stb bejelentkező kis fül. [kép]
Az uBlock Origin van reklámszűrőnek, de eddig sosem volt ilyen bajom vele és nem állítgattam el semmit sem benne. Ha kikapcsolom akkor minden ott van ahogy kell. [kép]
Tudtok segíteni, hogy mit állítsak be? Vagy mi állítódott el? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Egy olyan fordító bővítményt vagy kiegészítőt keresek ami hasonló mint ami Chrome-ban is van. Ha belekattintok jobb egérgombbal az adott oldalba akkor feljön egy ilyen ablak ahol kiválaszthatom a Fordítás magyar nyelvre lehetőséget.
FF 57.0.4 (64 bit) a böngészőm.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a végleges FF 58-as verzió megjelenése mikorra várható?
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy "az én készülékemben van a hiba" de...
Elég régóta már az ESR-t használom a normál FF helyett. Második böngészőnek meg a Chrome-t.
Az ESR-hez képest a Chrome, ha Tálcán az ikonjaikra kattintok, az indításkor 2 Chrome-t megnyitok amíg egy FF ESR betöltődik. Ez volt eddig a helyzet, de gondoltam teszek egy próbát és feltettem az ESR helyett ezt az új 57-es FF-ot. Nálam maradt minden úgy ahogy eddig, a Chrome még mindig sokkal gyorsabban tölt be mint ez az új FF. És ez az új FF semmivel sem nyit meg gyorsabban oldalakat, mint a Chrome. Nálam! A gmailes belépéseknél is tovább tököl mint a Chrome.
Leszedtem a Chrome-t és feltettem az ESR-t az új FF mellé. Az új FF semmivel sem gyorsabb nálam mint az ESR eddig volt. De mondom ez a saját tapasztalat. FF 57-es le és maradt az eredeti felállás, Chrome és a FF-ESR. Teljes értékű böngésző az ESR is, eddig semmi bajom nem volt vele, így marad az. Egyelőre. -
Jenne
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
A számítógépemen a rendszer 64 bites, nem gyenge konfig és laptop. A FF 57 (amit próbára tettem fel) és az FF-ESR az 64 bites, a Chrome az 32 bites.
Mindhárom méréskor csak a Startlap kezdőoldala volt megnyitva. Vártam minden méréshez és a kép elkészítéséhez 15-20 másodpercet, és amikor már szinte stabilan állt/vagy már csak alig-alig változott a Feladatkezelőben a proci és a memória használat, csak mindig ezek után készítettem a képeket.(#53003) Puma K
"Ugyan nincs korábbi mérésem, de ez az új 57-es FF érzésre jóval gyorsabb mint volt (56.0.2 vagy mennyi volt a legutóbbi hivatalos-teljes verzió)"Én az ESR sebességéhez képest írtam amiket írtam, az ESR a normál 56-os FF-nál is jóval gyorsabb volt már. Nálam. Lehet, hogy ez az 57-es már tényleg gyors lett az 56-oshoz képest, de ezt én nem tudom megítélni mert az ESR-t használom. Az ESR - és szerintem - még mindig bőven gyorsabb ennél az új 57-esnél. Pedig már vártam volna, mert szerettem volna visszatérni de egyelőre maradok az ESR-nél.
-
Jenne
őstag
Gyorsabb és stabilabb a Firefox 57 Quantum
Elvileg kétszer gyorsabb most a Firefox, mint tavaly, miközben 30 százalékkal kevesebb memóriát eszik, mint a Chrome.
Hát nem tudom...
Nálam valahogy nem így van. A Chrome az új FF-hez képest a fele memóriával is beéri. Proci használatból meg a tizedével. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tegnap már írtam, hogy én jelenleg (és már egyébként több mint egy éve) az ESR változatát használom a FF-nak.
Na ma feltettem ezt az 57-es normál FF-ot. Nem sokáig maradat, ment vissza az ESR.
Beteszek két képet a Feladatkezelőről, egyik az új 57-es FF a másik az ESR, mindkettő a processzor és a memória használatot mutatja. Érdekes összehasonlítás. Mindkét alkalommal a Startlap volt csak megnyitva.A memória használat is érdekes, de főleg a processzor használat a beszédes.
Firefox 57-es
ESR - 52.5 -
Jenne
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Köszi szépen a választ.

Olvasom a topikot (ezt is). Mint mondtam/írtam előbb én az ESR változatát használom már egy ideje, de szerettem volna visszatérni a normál FF-hoz.
Csak hogy értsd miért kérdetem rá: - letöltöttem (kb fél órával ezelőtti a történet) a mozzilla oldalról a FF telepítőt, de aztán mint láttam a telepítés végeztével a Mozilla névjegyénél még az 56-os verzió volt, az ami feltelepült, Így szépen visszatettem az ESR változatot, gondolván arra (nagy naivan és mivel ez így kényelmesebb) hogy még nincs kint az 57-es FF.
De azért köszi még egyszer, hogy vetted a fáradtságot és válaszoltál a kérdésemre.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Elérhető már a FF 57-es? Azért kérdezem mert én az ESR változatát használom nem a "síma" FF-ot.
-
Jenne
őstag
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Asztali gépen használom a FF-ot és a Chrome-t.
Én azt tapasztalom, hogy a FF lényegesen lassúbb és lassabban is tölt be induláskor is meg oldalak keresésénél is (nálam) mint például a Chrome böngésző. Lehetséges, hogy a Kaspersky AV miatt lenne lassúbb? Ha igen akkor viszont a Chrome meg miért nem? -
Jenne
őstag
-
Jenne
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Lefuttattam. Amikor a registry vizsgálatról tovább lépett a browser vizsgálatra, rögtön 60 találat lett.
Én sajnos nem értek ehhez és ezért kérdeztem, hogy amiket talál azokat biztonsággal törölhetem-e. Most maj lefuttatom még egyszer és beteszem ide miket talált. Te talán jobban meg tudod ítélni, hogy törölhetőek-e? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
A FF ESR változatát használom már egy ideje, gond nélkül.
Ma vettem észre hogy nem tudok elmenteni oldalakat a Könyvjelzőbe. Ha rákattintok fent a Könyvjelzők fülre, az Oldal hozzáadása a könyvjelzőkhöz(Ctrl+D) nem történik semmi. Nem ugrik fel az a kis ablak ahol választhatok a Könyvjelzők menü vagy Könyvjelzők eszköztár között és nem is mentődik el az oldal.
Win 10-en használom.
Van ötlet mitől lehet ez? -
Jenne
őstag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Ezt sajnos nem tudom.
Én rátelepítettem a normál változatra, már vagy másfél hónapja és remekül működik. Teljesen úgy néz ki mint a normál. Könyvjelzők sáv, Eszköztár satöbbi. Nem lesz kompromisszum ha ezt használod. Ha mégsem jönne be amit kétlek akkor egyszerűen csak elindítod a normál Ff telepítőjét és visszatelepül az.
Szerintem nyugodtan felteheted. -
Jenne
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Szia!
Ez nálam is előjött és roppantul idegesített. Az egyik fórumtársunk tanácsára feltettem inkább az ESR változatot. Hibátlanul működik azóta is, még talán gyorsabb is és teljes értékű.
Innen letöltheted, válaszd ki a magyar nyelvet.
[link]
Előtte érdemes elmenteni a FF az összes beállítását, könyvjelzőket ...sb. Hátha kell majd.
MozBackup -
Jenne
őstag
Sziasztok!
FF régebbi verziókat honnan lehet letölteni? Nekem a mostaninál eggyel előbbi, egy 39xx kellene.
Előre is köszönöm. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Amióta a FF a 40.0 verzió lett nem tudok elmenteni oldalakat. Hiába kattintok az Oldal hozzáadása a könyvjelzőkhöz nem történik semmi. A Ctrl+D is mintha beszürkült volna. Eddig minden ilyen alkalomkor jött egy kis ablak és abban választhattam, hogy hova szeretném elmenteni. Könyvjelzők közé/Könyvjelző eszköztár közé...
Tudtok segíteni?
Előre is köszönöm. -
Jenne
őstag
válasz
medica
üzenetére
Nálam sem azonnal kezdődtek a gondok. Fent volt már kb. három napja a 38.0.1 amikor előjött ez a belassulás. Amióta visszatettem az előző verziót, megszűntek. Egyelőre marad is a régebbi FF. Még a 38.0.1 alatt rá is kérdeztem a szolgáltatómnál, ott végig nézték egészen az én végpontomig a kapcsolatot de semmi olyat nem találtak ami ezt okozhatta volna.
Vannak még rejtélyek ... -
Jenne
őstag
válasz
medica
üzenetére
Szia!
Na végre valakinek hasonló hibákat produkál a FF mint nekem is. Azt hittem csak nálam van ilyen. Amióta felfrissítettem a 38.0.1-re azóta nálam is megkergült. Visszatettem az előző 37.0.1 verziót és újra minden okés.
Jók újra a speedtest eredmények akárhányszor lefuttatom is. A 38.0.1-el volt, hogy iszonyat lassú lett vagy csak darabokban nyitott meg oldalakat. (win 8.1/64 bit)
A végén már igen combos 50 ms PING értéket és 20 Mbps letöltéseket mértem. Maradok egyelőre az előző verziónál.
Én is µBlock-ot használok már egy ideje, azzal semmi gond. -
Jenne
őstag
Szia!
Nézd meg, hogy az Eszközök/ Beállítások/Speciális alatt a 'Hardveres gyorsítás használata' előtt ott van-e a pipa? Ha igen akkor vedd ki előle és OKÉzd le. Próbáld meg így. Lehet, hogy ez kavar be.
Nálam sincs engedélyezve mert amíg engedélyezve volt, addig a legváratlanabb helyzetekben egyszer csak kék ablak, benne a windows hibát észlelt majd újraindul volt napirenden és naponta többször is. Mióta nincs engedélyezve a Hardveres gyorsítás azóta nem indul újra a win. Ennek már több hónapja.
Win8.1/64bit. -
-
Jenne
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Csak ez meg azért valószínütlen, mert hogy az eggyel előbbi FF verziónál (34.0.5) engedélyezve volt ez a hardveres gyorsítás (pipadobozban bent volt a pipa) és sosem volt ilyen újraindulgatás, csak amikor frissítette magát a FF a 35.0 -ra akkortól jelentkezett ez a hiba. Tehát annak a grafikai driveres problémának igen kicsi a valószínűsége nálam.
-
Jenne
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Szia!
Rögtön leszögezem, hogy nem Téged akarlak megbántani ....még ha Neked válaszolok is...
Napok óta lesem a topikot és várom a választ hátha segít itt valaki, mert egy ideje már küszködök a naponta többszöri OP. rendszer random módon való, a legváratlanabb pillanatokban való újraindulgatásával, de senki még csak nem is válaszolt a feltett kérdésemre.
Végül már oda jutottam, hogy leszedtem a FF-ot és áttértem átmenetileg a Chrome böngésző használatára. Ez idő alatt a probléma nem jelentkezett.
Ez az újraindulgatás csak azok után jelentkezett, hogy kb. két-három hete a FF 34.0- ról frisítette magát a legújabb 35.0 verzióra. Azzal az előzővel nem volt ez az újraindulgatás csak ezzel a legújabbal.
Nos és akkor most jöjjön az ami okozta ezt a hibát nálam. Nagyon egyszerű volt a megoldás.
Beállítások/Speciális fül/Általános / itt ki kellett venni a pipát a 'Hardveres gyorsítás engedélyezése, ha lehetséges' pipadobozból és OK. -
Jenne
őstag
Kérdeztem és kértem segítséget már itt pár napja, hogy mi okozhatja nálam a legváratlanabb pillanatokban, naponta többször is a Win 8.1 újraindulásait ha a FF van megnyitva. Válaszokat nem kaptam. Gondolom azért mert nem volt ötlete senkinek. (Másra nem is tudok gondolni.)
Probléma megoldva. A lehető legegyszerűbb volt a megoldás és ráadásul a 15 éves unokám oldotta meg. Mindössze 5 kattintás kellett hozzá.
-
Jenne
őstag
Üdv.
A FF-ban a Beállítások/Speciális /Általános fül alatt kivettem a pipát a 'Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges -opció elől, le is Okéztam, de minden FF indításkor újra ott van benne a pipa.
Ez így normális? Vagy mit rontok el? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Egy igen rejtélyes dologgal van dolgom.
Emlékeim szerint akkor kezdődött, pontosabban utána jelentkezett amikor FF felfrissített a 34.0 verzióról a 35.-re. Azt követően naponta kétszer vagy háromszor (amikor a FF van megnyitva) a legváratlanabb időközökben egyszer csak a Windows feldob egy kék ablakot, hogy hibát észlel és pát pillanat múlva újraindul. Windows 8,1 64 bites a rendszer. Újraindulás után a FF ugyan azon az oldalon marad mint amikor behalt a win, mintha mi sem történt volna. Ha vissza teszem a régebbi verziót (34.0 ) akkor nincs ez az újraindulgatás.
Két hétig nem is volt a gépemen a FF csak a Chrome-t használtam, hibátlanul ment nem volt kék képernyő. Két nappal ez előtt feltettem vissza a régebbi FF-t (34.0) használtam próba képpen, de ebben a két napban semmi kék képernyő. Ma reggel felfrissítettem a FF-ot a 35.0 -ra és alig fél óra használat után már jött is a kék képernyő a hibaüzenettel. Ebből gondolom, hogy valamiért talán ezzel van valami gond nálam. Vírusirtókkal végignézettem a gépet (KAV van telepítve egyébkén) de semmit nem találtak. MBAM sem talált semmit.
Valami ötlet erre?
Persze így most marad a régebbi FF a gépen, és főképpen a Chrome-t fogom majd használni, de nagyon kíváncsi lennék, hogy vajon mi okozza ezt az újraindítgatásos hibát. -
Jenne
őstag
Sziasztok.
Lehet, hogy nagyon buta a kérdésem, de ez kell a FF-hoz? Mintha régebben ez nem lett volna nála a Bővítmények között. Vagy csak rosszul emlékszem?
-
Jenne
őstag
Sziasztok.
Újratelepítettem a FF-ot és most amikor megnyitom az Időképet ezt látom mert hiányzik egy bővítmény. Melyiket kell letöltenem hozzá ami miatt nem láthatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest