Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Hajszál pontosan én is ezeket a köröket futottam be.
A kényelem mindent megér. Ráadásul a sebességgel sincs gond. A memóriaára ott van a 16 GB RAM. Most 170 + 26 (ezt külön ablakban) tabot szoktam egyszerre reggelenként kinyitni. 1-2 perc alatt már használható a rendszer. Ezeken a programjaim esetleges újabb kiadásait és egyéb nekem fontos új információkat tartalmazzák, amik érdekelnek. Ja még a testre szabhatóságban is még mindig veri a Chrome-ot, annak ellenére, hogy ezen a Quantumban változtattak. Ez a felület nekem nagyon tetszik: [kép], [kép] -
válasz
Kékes525
üzenetére
Részemről a FF kiegészitő dzsungele minden más tulajdonságot lenyom. Felőlem lehet a másik böngésző 100x gyorsabb 100x kevesebb memóriahasználat mellett, nem érdekel. Firefoxot használok már az 1.0 óta (sőt, előtte volt Netscape Communicator, azelőtt Netscape Navigator) és bár időnként más böngészőket is szoktam bökdösni (chrome, safari, vivaldi, brave stb.), mindig gyorsan visszakerülök a "kályhához"

-
Kékes525
félisten
A gyorsaságot nemcsak a nyers számok mutatják, hanem az, hogy a Firefoxot milyen beálltással használod, másrészt miben gyorsabb (script futtatás, lap betöltés, képmegjelenítés, lapgörgetés stb.), hánytabbal vizsgáltad, milyen kiegészítőid vannak, Firefox mellett milyen programokat, milyen beállításban használod (mi a programkörnyezeted), továbbá az operációs rendszered milyenségétől és beállításától, na persze a hardver környezettől is függ. Az is lehet, hogy egyik variációnál az egyik jobb, míg a másiknál a másik. Azaz így ez eldönthetetlen. Kizárólag nagy mintán végzett vizsgálatokkal lehetne ezt eldönteni, ami kiegyenlítené az egyéb különbségeket. Minden más tapasztalat, az vagy szubjektív, vagy csak az adott rendszeren, az adott körülmények között igaz.
Firefox és Chorme között sebesség különbséget egyéb módon csak akkor lehetne eldönteni, ha nagyon nagy különbségek lennének a kettő között. Ez azonban biztos, hogy nem áll fenn.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mobilon meg keveseb energiat fogyaszt szerintem, megerezni. Nem fut allandoan a hatterben, mint a chrome.
-
-
-
Darkness
aktív tag
üdv.
hogyan lehet beállítani, hogy ha valami oldalt szeretnék könyvjelzőzni a CTRL + D vel akkor ne a "Más Könyvjelzőkbe" tegye, hanem Könyvjelzőkbe?
amíg nem a újabb FF -t használtam, nem volt ez probléma... -
törölt tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Talán már két éve is van.
-
törölt tag
Hali.
Az mitől van, hogy ha két lap van megnyitva és a másodikról visszakattintok az elsőre akkor egy pillanatra fehér kép van töltőkarikával és csak utána adja be? Minek kell elraknia annyira mélyre az első oldalt, mikor tele van rammal a gép és csak két átlagos oldalt nyitottam meg nem pedig 20-at? Van erre valami beállítás?
Legfrissebb ESR van fent, nincsenek kiegészítők se.
52-es ESR-t frissítettem néhány hónappal ezelőtt és azóta van ez a probléma.
Ha a második lapon Google driveos fotókat nyitok meg pár darabot csak pár megásak, és úgy kattintok vissza az első lapra akkor van, hogy 10 sec is kell mire beadja az oldalt. -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Olyan jelenséggel állok szemben, hogy random elkezd nem betölteni/frissíteni lapokat. Hiába kattintok rá, hogy frissítés, csak "dolgozik" a fül bal oldalán lévő állapot jelző. Hiába zárom be a lapot, újra kell indítani teljesen a firefox böngészőt. Ha elindítok egy másik böngészőt (chrome), ott gond nélkül van internet.
Valaki találkozott már ilyennel? Legutóbbi frissítés óta vacakol. 67.0.1
-
Kékes525
félisten
A memória használat vizsgálatánál érdemesebb a relatív RAM használatot nézni. Azaz a rendelkezésre álló memóriához képest mennyit fogyaszt. Ez reálisabb képet ad. Másrészt általában csak a böngészőt szoktuk használni, amikor böngészünk. Ritkán dolgozunk párhuzamosan több programmal egyidejűleg. Ekkor lenne lényegesebb a RAM-al való takarékoskodás. A RAM, mint ahogy (#59377) Jack Oneill is írta azért van, hogy használják. A magas RAM használat általában jó dolog, mert gyorsítja a böngészőt.
-
Jenne
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szia!
Nekem a 'Feladatkezelő' szerint a FF-ESR és Chrome közötti különbség [kép] . Mindkettőben a Startlap volt csak megnyitva a jelen állapotban.
-
qdak
addikt
Megint király, semmi nem működik indítás óta...
A kis script vagy mi amit előzőnél kellett telepíteni sem segít, youtube szar lett...
Most valami megoldás ? (kezdem unni, hogy hetente 2 hetente, pazaroljak idő, hogy használhassam rendesen, holott semmi észrevehető új nincs!) -
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Én fejlesztői verziót használok, ha teljesen automata a frissítés és van új alverzió, akkor böngésző indításkor esetleg pár másodpercre felvillan egy kis frissítéses "telepítés" ablakocska, és ennyi. Főverzió változás esetén behoz egy firefoxos weboldalt is a frissítés tényéről.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A memória használt kb. pont ennyi indulónak 700MB. A frissítés mivel nálam automatikus ezért a háttérben történik tehát letölti amit kell majd frissít de én ezt csak a legközelebbi böngésző újraindításnál tudom meg mint írtam akkor jön be az újdonságokat leíró oldal és tájékoztat, hogy frissített.
Ha manuálisan csinálom - sugó - névjegy - akkor pedig 5-10MB-ot tölt le frissít majd kér egy újraindítást és kész. Ez szokott lenni gyakrabban mert jellemzően hamarabb olvasom itt az oldalon, hogy jött új frissítés ekkor egyből meg is nézem a névjegynél ott még mint írtam sokszor a régebbi van de ilyenkor frissít kér egy újraindítást és kész. Soha nem volt még vele gondom tehát nyugodtam hagyhatod alapértelmezetten. Arról mindenképpen kapsz tájékoztatást, hogy a frissítés megtörtént és ott el is olvashatod mi frissült.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem a jobb felső sarokban jelzi, ha van új verzió, hogy frissíthető. Igen, több memóriát kér, mint a Chrome.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
De ez hogy működik pl ,ha automata? Kapsz arról értesítést, ha frissített? Vagy rögtön jelez, hogy éppen települ? Vagy csak akkor tudod meg, amikor elindítod a böngészőt és jelzi, hogy frissítés települ?
Ezzel Szemben hogy működik,amikor én engedélyezem? Jelez, hogy van frissítés és csak rányomok, hogy mehet?
Bocs a sok idióta kérdésért, csak kb 10 év után tértem vissza ide.A másik:
Kinek, mennyi a memóriahasználat? Úgy látom, elég magas(átlag 700mb-1 GB) de nyilván nem számít, azért van a ram, csak kíváncsi vagyok.
Viszont eddig jobban tetszik, mint a Chrome. -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem elég ha értesít arról, hogy van frissítés, vagy ha megvolt a frissítés és jön egy újraindítás akkor betölti azt az oldalt ahol leírja mi az újítás és ebből tudni fogom, hogy frissítés volt.
-
Jack Oneill
veterán
A frissítést ki, hogyan használja? Automatikus? Vagy frissítés keresése, de a telepítés jóváhagyással történik beállítás? Igazából azért kérdezem, mert mindenképp szeretnék értesülni arról, ha update van, így én inkább a másodikat választottam.
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
a weboldalak oldják meg másképp. nem nagyon van már flash tartalom a populáris oldalakon. html5/js/gif van használva, mint alternatíva.
-
dni
őstag
Sziasztok,
emlékeim szerint, korábban volt a Firefoxban a tabok mellett egy gomb, ami lenyíló menüben lista nézetben jelenítette meg az ablakban lévő tabokat, csak ritkán használtam, de mostanában jól jönne és nem találom az aktuális 67-es verzióban. Meg tudnátok mondani, hogy van-e még ilyen funkció és ha igen miként tudnám elővarázsolni? A toolbar és az overflow menu gombjainak szerkesztő menüjében nem láttam ilyen opciót.
-
Jack Oneill
veterán
Miota nem kell vegre flash player a firefoxhoz, mint regen? Latom vegre olyan, mint a chrome, hogy nem kell ezzel szarakodni,gondolom mas modon oldjak meg.
-
Win10 1903 + FF 68.0b7 + Youtube -> extrém memória használat ahogy telik az idő (nálam is)
a videomemóriát is szinte telerakta. Mikor bezártam 4.5 GB memóriát szabadított fel a sima ramból, hármat a videokariból. Két YT fül + egy fórum 
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Van egy leírás is róla: Firefox Monitor
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Szuper, köszi

Ez látom, inkább úgy működik, hogy ahová az adott címen regeltél, azt az adott oldalt jelenti neked, ha ott valami adatsértés történt. Kicsit más, mint a felszanáló-jelszó ellenőrző, de ez is nagyon hasznos. Ettől még az adott email címed nincs veszélyben legalább. -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
+ (#59360) csicso82
Ahhoz, hogy a reklámokat tiltsák nem szükséges addon. A böngészőn kívül is lehet, mint ahogy az Adguard teszi. Azaz nem tudják kivédeni a reklámok tilthatóságát.
(#59363) Jack Oneill
Nem egészen ugyanaz, de hasznos: Nézze meg, hogy szerepel-e online adatsértésben. Én nem vagyok a listán.

-
Jack Oneill
veterán
Firefoxra van olyan bővítmény, mint Chrome-ra a Password checker,ami a jelszólopási botrányok miatt lett kifejlesztve és ellenőrzi a beütött jelszó-felhasználó párost, hogy nem lopták-e el?
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
"a halott indián a jó indián" analógiára építve "csak az a jó reklám amit nem látok" tehát ha 1db-ot is látok akkor a böngészőjük KUKA. A világ nem fekete-fehér de szerencsére ebben a témában lehet ilyen elvágólagosan is gondolkodni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Azért arra kíváncsi leszek mikor jön ki az a build Chrome-ból amiben már tiltva lesz az UBO és jönnek a reklámok. Egy böngésző Android-os és Windows-os verziója között sokszor van különbség, de tény Windows-on elég jó a Firefox.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
mnnorbi
üzenetére
Üdv!
Én szintén Chrome-os voltam évekig PC-n és mobilon is, de 2 dolog miatt most áttértem és nagyon kellemes a meglepetés. Az egyik ok, hogy a Chrome-ban hamarosan nem fognak működni a reklámszűrők, nyilván lesz valamiféle egyezség, de az akkor sem lesz már normális működés. A másik, hogy mobilon állandóan reklámok voltak böngészés közben, több is. Ugyanazon oldalak megnyitása Firefoxban reklámmentes. Ami meg maradt reklám mégis, azt a mobilra telepíthető Ublock Origin segítségével eltüntettem. Szóval eddig nekem mindegyik platformon kellemes meglepetés a Firefox. -
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
A gondom: beírok egy ip címet, a böngésző hozzátesz /valami és ezzel egy másik oldalra jutok,ill. jutnék, ha azaz oldal úgy jönne be, hogyan lehet erről "lebeszélni"? (Privát módban is.)
-
Cs1csó
titán
- letiltott kiegészítőkkel is próbáld meg
- szűz profillal is próbáld meg
- hardveres gyorsítás - ajánlott teljesítménybeállítások módosítása - kapcsold ki teszteld(nekem olyan volt hogy teljes képernyőn alul fehér csík a fenti dolgok kombinációja megszüntette de azóta sem tudom mi volt.)
Egyáltalán nem mutatja?
-
yanna
addikt
Hali!
Sajnos nemrég friss FF kellett kerüljön a gépemre...
Youtub videókkal kapcsolatban merült fel egy kis problémám, szerintem FF lehet a ludas, mivel ugye ez változott.
Az új telepítésig a lejátszott videók alatt a kis piros csík ("folyamatjelző"?) megjelent, ill. addig ért ameddig néztem a videót. Így tudhattam, melyiket meddig néztem.
Nos, ez a "jelzés" az új FF-ben nem jelenik meg. Keresgéltem beállításokban, de nem mentem semmire.
Esetleg nem is a FF a hunyó? -
Kékes525
félisten
Tiltsd le a bővítményeket és nézd meg, hogy úgy jó e. Ha igen, akkor egyenként kapcsold vissza őket és ellenőrizd. Én az Adguardra gyanakszom. Ha letiltott addonokkal sem megy, akkor Recovering important data from an old profile alapján mentsd el a fontosabb adatokat és csinálj tiszta telepítést.
-
laszlohu
addikt
Üdv
Én Ubuntu 18.04 - et használok , de a 67.0.1 -es firefoxra nem frissül a frissítéskezelő.
(jelenleg 67.0 ) a verziószám.
Mennyi idő múlva várható?
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Érdekes kérdés, szerintem nem, hiszen a frissítéshez telepített verzió kell, a portable-nél csak ki kell cserélni a portable fájlt amit futtatsz egy frissebbre. (ha jól tudom a portable is tárolja a profil adatokat a gépen de azok alapvetően függetlenek a verziótól, tehát amit futtatsz .exe azt cseréld le egy frissebbre)
LiLxWaYnEx
Windows 10 1903 x64 és legfrissebb FF.
Nálam is van néha anomália, pl. hosszabb időre ott hagyom akkor befagy az oldal, legutóbb két ablakban tettem egymás mellé az FF-et és felpörgette a CPU-t. Ezzel az újabb verzióval vannak kisebb-nagyobb problémák sajnos nagyon függ a hardvertől mennyi jön ebből elő (régi-új, inte-amd, van vga nincs vga, új vga - régebbi vga , mennyi és milyen kiegészítők )
A kiegészítők egy részének letiltásával tesztelhetnéd - mondjuk a reklámblokkolód maradjon mert anélkül kb. használhatatlan az internet - és teszteld ha nem jön elő akkor kiegek visszakapcsolása során is teszteld.
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv!
Találkoztatok már ezzel az esettel?
1. hirtelen nem tölti be az oldalt
2. új fül nyitásával sem
3. böngésző bezárása után ha újra megnyitom akkor azt mondja, hogy a böngésző fut
4. bezárja a futó alkalmazást és végre betölti az oldalt -
Puma K
nagyúr
Helló!
Erre van valakinek valami ötlete?
Van mikor linkből megnyitott YT videókat így hozza be és az F5 vagy a CTRL+F5 ismétlődő nyomkodása után egy idő múlva betölt rendesen ha olyanja van, de van mikor előbb megunom és hagyom a YT-t...
Sőt vannak olyan ritka helyzetek, amikor felül egy fehér sáv jelenik meg ami annyival letolja a videó képét, hogy az alábbi lenti sáv:
csak annyira látható, hogy a videó éppen hol tart és nincsenek ott az elindító-megállító gomb meg a többi.
Ezeket a kiegészítőket használom: [kép]
FF-ből a 67.0 64Bit-es van fent.
A fentebbi hibák talán 62-64-es verziószám környékén vagy után jelentek meg. Annyira nem vagyok nagy YT felhasználó, csak azért jó lenne ha normálisan működne minden ahogy kell

-
G@ben
addikt
Köszönöm mindenkinek a tippet, végül csako megoldása vált be nálam!

-
Vakegérke
félisten
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Csak tippelek, újabb verzióra frissítette magát.
-
DS39
nagyúr
androidos Firefoxban hogyan lehet betűméretet állítani? (nem találok olyan lehetőséget, mint Chrome esetén)
-
Vakegérke
félisten
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Szia!
Uninstal, aztán C:\Users\Te profilod\AppData. A Local és a Roaming könyvtárból töröld a Mozilla könyvtárakat.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Hogyan kell a Mozilla Firefox-ot tisztán újra telepíteni,hogy ne lássa a program az újbóli telepítéskor,hogy egyszer már volt fenn a gépen?Vagy ha újra telepítem,rendesen ki tudja takarítani az "elődjét"?
-
Én meg internet download managert

-
gojko.m
senior tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Gyakran ajánlom én is ezt az addon-t, de nem letöltéshez. Videó url-ek kinyeréséhez nagyszerű, de letöltésnél többször voltak már problémáim vele. Pl. régebbi verzióknál lefagyott a firefox tőle, újabban vízjelek a letöltött videón, lassú letöltés ill. feldolgozási idő, ...stb.
(#59316) G@ben: Inkább külső programot használnék YT letöltéshez (pl.: Youtube-DLG, 4K Video Downloader).
-
G@ben
addikt
Youtube-ról szeretnék videókat letölteni eredeti minőségben, vagy néha csak a hangot, természetesen azt is eredetiben. Milyen kiegészítő ajánlott hozzá? Próbáltam többet is, de max 360p-t ajánlott fel HD videóknál is.
Illetve nagyobb felbontást, de hang nélkül. -
Vakegérke
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Nincs már gond.

Korábban a telepítőt egy magyar oldalról szedtem le. Élve a gyanúperrel most a hivatalos oldalról töltöttem le. Letaroltam a telepített programot, minden nyomát eltüntettem, majd a friss telepítőt indítottam. Felkúszott a Waterfox, a mentett profilmappát bemásoltam a helyére, és láss csodát, többszöri újraindítás után sem lép ki a Logoutról.
Tanulság: mindig a hivatalos oldalról kell letölteni a telepítő fájlokat. -
Kékes525
félisten
válasz
Vakegérke
üzenetére
Nem tudom hogy mi lehet az oka, már nagyon régen nem használtam a Waterfoxot. Talán a Windows miatt lenne? A könyvtárak jogosultságára gondolok, mert a portable verzió más könyvtárakat használ. Habár próbáltad rendszergazdai jogosultsággal is indítani, de azért nézz szét ez irányban is.
-
Kékes525
félisten
válasz
Vakegérke
üzenetére
Nincs valami addonod, ami törli a sütiket?
(#59309) Krystal_s
"Kényelmesebb, mint másolgatni az éppen aktuális fájlokat."
Önmagában igaz. Azonban én ezt sohasem csinálom, mert ha valami problémám van akkor nem keresem meg az éppen szükséges fájlt a profile mentésben, hanem az egész profilet lecserélem a mentésre. Így egyszerűbb és a legrosszabb esetben is csak maximum 1 napot veszíthetek, mert minden nap van mentésem. Csinálhatnék még több automata mentést naponta, mert nagyon gyors (kevesebb mint 10 másodperc) és nem használ sok erőforrást (a CPU 1-2%-át), de eddig nem találtam szükségesnek.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Szerintem néha érdemes használni.
Kényelmesebb, mint másolgatni az éppen aktuális fájlokat. Mostanában elég sokat variálnak mit hol tárol és nincs kedvem ezt figyelni. Még akkor sem, ha tudom miről van szó. (: Én nem teljes profil visszaállításra használtam, de arra is jó volt, hanem pl csak a jelszavak, vagy a kiegészítők beállításai miatt. Ritkán van rá szükség és jobb egy tiszta, új profil, de azért hasznos lehet egy ilyen kis program.olasz61: Teljes profil visszaállításra használod csak, vagy próbáltad külön is pl jelszavak, könyvjelzők?
-
kranazoli
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
"(#59295) kranazoli
A probléma megoldódott, újra kellett konfigurálnom."
Félreértettél. Add-on nélkül.
Telón elkezdek nézni egy YT videót, majd Desktop-on is kb. onnan folytatja. Desktop-on pedig nem vettem észre, hogy ne onnan folytatná.Nem is olyan rég bemásoltam az add-on-jaim.
Se nem lass
, és többek között idáig erről sem hallottam...(de nyilván elhiszem Nálad nem jó)
PS:
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Úgy érzem sokan, túl sokat foglalkoznak a Fox-al.
Pl. én ezt az ilyen-olyan veszélyelhárító add-on-ok, stb.. Nem tudom, lehet, hogy én ebben is egyedüli vagyok, de általában nem böngészgetek csak úgy, hogy megnézzem az összes net-es oldalt, ami az Internet-en elérhető. Bizonyos site-okat nézek, ennyi. Ez kb. 30 év alatt kiforrta magát.Részben értem. Hobbi, stb..
Az esetek többségében vagy a Fox változik, vagy pl. egy platform (YouTube)
Ergó, kb. 3 havonta, vagy sűrűbben változnak a dolgok.Lehetséges, hogy én csinálok valamit rosszul, vagy csak szimplán mivel ez nekem csak hobbi, hanem szakma, talán más szemmel nézek dolgokat IT területen, mint aki max. otthon a gép, notija előtt. Nekem ezt kb. több mint 15 éve muszáj, hogy foglalkozzam vele, főképp vállalati oldalról.
Erdész helyett, Informatikusnak mentem. (Megbántam)
Akinek nem inge, ne vegye magára!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Dicsértem a Waterfoxot, most sincs okom szidni. Azonban van egy probléma, amit meg kéne oldani. Ha bezárom a Waterfoxot, a következő indulásnál újra be kell jelentkeznem a Logoutra, újra engedélyeznem kell a sütiket. A beállításokban minden erre vonatkozó tétel stimmel, mégis huncutkodik.
Mi lenne az üdvözítő megoldás?Szerk: A portable verziónál ez a probléma nem jelentkezik.
-
Kékes525
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
"Azt pedig továbbra sem értem, hogy miért szinkronizálja a felhőbe az adatokat, ha onnan nem lehet egyszerűen visszaállítani őket? "
Ezt általában tudja. Nem tudom, hogy nálad mi lehetett a gond.
(#59295) kranazoli
A probléma megoldódott, újra kellett konfigurálnom.
(#59299) Krystal_s
Jó kérdés. A teljes profile mentésre valószínűleg jó, mivel a teljes mentés logikája nem változott. A többire lehet hogy nem, mert a profile belső szerkezete talán változhatott, ezt nem tudom.
Habár szerintem nem érdemes használni, mert egyszerűen automatizálható a teljes mentés. Abból pedig szükség szerint bármit ki lehet venni ennek a segítségével: Recovering important data from an old profile -
Nicotin
kezdő
Sziasztok most szeretnék áttérni chromebol firefoxra az lenne a kérdésem ssdn van a bönégszö mit érdemes átállitani hddre illetve milyen hasznos bövitményt ajánlotok ? Milyen személyes beállitásokat érdemes vagy állítotok be ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Assassin's Creed: Valhalla
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Cyberpunk 2077
- Pánik a memóriapiacon
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kényelem mindent megér. Ráadásul a sebességgel sincs gond. A memóriaára ott van a 16 GB RAM. Most 170 + 26 (ezt külön ablakban) tabot szoktam egyszerre reggelenként kinyitni. 1-2 perc alatt már használható a rendszer. Ezeken a programjaim esetleges újabb kiadásait és egyéb nekem fontos új információkat tartalmazzák, amik érdekelnek. Ja még a testre szabhatóságban is még mindig veri a Chrome-ot, annak ellenére, hogy ezen a Quantumban változtattak. Ez a felület nekem nagyon tetszik:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sose lehet tudni, hogy mit tesznek másutt bele. Persze a hivatalos oldalt is feltörhetik, de az már más tészta.