Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Adguard for Windows vs Mozilla Firefox
Valóban az Adguard működése zavart be neki, de kicsit máshol, a tanúsítványoknál.
-
törölt tag
Tegnap újra létrehoztam a fiókomat.
A Firefox már csak a Youtube saver miatt volt fent, de ezt kaptam az orcámba:
A Sync-be nem jelentkeztet be, Windows Defefender van, Malwarebytes Premium, Adguard for Windows.
Muterom gépén már csak Edge és Chrome van hónapok óta. A táblagépemen csak Chrome. Most pedig az elsődleges gépemen is távozott a Firefox. Marad az Edge és a Chrome. Kezdem kinőni a 3-3+ böngésző legyen fent korszakot így 36 évesen

-
törölt tag
Mozilla Firefox 53 (64-bit) - Több folyamatú ablakok engedélyezése - Youtube
avagy meg kiegészítők kompatibilisek és melyek nem.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Jó kis kiegészítő

-
törölt tag
válasz
Normi™
üzenetére
a Windows 10 miatt nálam nincs para, Egyébként meg SoSE Linuxot kedvelem

Más: Kábelmodemeseknél a RAS használatának van értelme (FIX IP)? TOR-t nem használok.
A felesleges kiterjesztéseket kiszedtem, csak azok maradtak, amelyek nem igen fedik át egymást. Mondjuk a Kaspersky a legjobb, és ebből fakadóan számos dolog van, amivel az uBlock Originnel ugyanazt az elemet likvidálják csak melyik a gyorsabb alapon, amelyik éri üti
. -
törölt tag
Firefox alatt nálam nincs is Flash. Akkor a BetterPrivacy felesleges?
-
törölt tag
válasz
Normi™
üzenetére
A maganeletem.hu-n pl kikapcsolás után is azt írta, hogy nem biztonságos. Megváltozott a Google keresője, aztán rájöttem, hogy a RAS éppen Konquerort szimulált

(#48902) Matthewus : Disconnect repült, meg a WebRCT is, mert:
No itt meg nyelvi a magyar lista alap:
Itt lőttetek be valami extrát? Valamint a felhőtárolást használjátok?
-
törölt tag
Ez egy jó cucc:
-
törölt tag
Tegnap mentem vissza a CIB-hez:
Mozilla Firefox-ból feltettem a 32-bitest is, és JAVA-ból előbb a 64-bitest, utána amikor láttam, hogy nem megy a 64-bites Firefox-szal, akkor jött a 32-bites JAVA + a 32-bites Firefox
Így most jó

64-bites alatt ezt a megoldást használtam: http://www.cib.hu/internetbank/hirek/webstart_1508
64-bit alatt
-
törölt tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Beváltotta a hozzáfűzött reményeket, szóval maradt a 64-bites verzió:
Kaspersky Internet Security 2016 MR1 kiterjesztésének telepítése Mozilla Firefox 64-bit alá -
törölt tag
Köszi R
-
törölt tag
Helló, egyszerre lehet fent a 32-bites és a 64-bites Firefox telepítve? Nem okoz kavarodást?
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
törölt tag
46-os stabil, FT DeepDark uninstallálható is, ahogyan az be is volt ígérve.

-
törölt tag
Milliókat tesznek ki veszélynek a Firefox kiegészítői
Hmm, nekem elég kevés kiegészítő van csak fent

Most viszont eggyel tovább csökkentettem:
A WoT-ot sajnálom, de a Kaspersky ott van helyette

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Visszatértem 32-bites verzióra, ekkor már félsiker volt, mert megjelent a Kaspersky beépülője, de le volt tiltva, a KIS topicban kaptam újabb segítséget Hzoli kollégától, és így már működik szépen.
Bónusz a 32-bites Firefox-szal ugyanúgy mint a Chrome esetében, a Facebook, és egyéb HTTPS oldalak is működnek

-
törölt tag
64-bites Firefox ezt tolja a Facebook-kal kapcsolatban:
"Ez a kapcsolat nem megbízható
Azt szerette volna, hogy a Firefox biztonságosan kapcsolódjon a következőhöz: www.facebook.com, de nem garantálható, hogy a kapcsolat biztonságos.
Általában a biztonságos kapcsolat létrehozásakor a webhelyek megbízhatóan azonosítják magukat, hogy bizonyítsák, hogy a felhasználó jó helyen jár. Ennek a webhelynek viszont nem ellenőrizhető az azonossága.
Mit tegyek?Ha általában probléma nélkül tud kapcsolódni ehhez a webhelyhez, akkor ez a hiba azt jelentheti, hogy valaki leutánozta a webhelyet. Ne folytassa.
Ez az oldal HTTP Strict Transport Security (HSTS) használatával adja meg, hogy a Firefox csak biztonságosan kapcsolódjon. Emiatt nem lehet kivételt felvenni ehhez a tanúsítványhoz.
A(z) www.facebook.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
A tanúsítvány nem megbízható, mert a kibocsátó tanúsítványa ismeretlen.
Lehet, hogy a kiszolgáló nem a megfelelő köztes tanúsítványokat küldi.
Egy további gyökértanúsítvány importálása lehet szükséges.(Hibakód: sec_error_unknown_issuer)"
Az imént álltam át Kaspersky-re, lehet összefüggés?
-
törölt tag
válasz
Predator2
üzenetére
Nem fogod tudni használni ezt: FT DeepDark, pedig nekem is ez van fent. Marad a Chrome-nál, és a Mozilla-nál is bevezetett bohóckodás, ami kb pont olyan mint amilyen az IE6-nál volt 2001-ben a Hotbar

-
törölt tag
Egyébként a Mozilla és az Opera döntése helyesnek bizonyult, hogy nem építették be a Flash-t egy homokozóba, így akinek nincs szüksége rá, nem kell telepítenie, illetve nekik sem kell csak a Flash miatt újabb build elkészítését és kiadását csak ezért eljátszani minden hónapban legalább egyszer.
-
törölt tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Nem érzek változást.
(#44853) gebro: Flash nálam sem Firefox, sem Opera alatt nincs, ami van az olyan böngészőknél, amik beépítve tartalmazzák, pl Edge. RTL Most megy nálam Firefox alatt is.
Bővítményekből ennyi van belőle
(#44856) monstre: Igen, magyar

Viszont ellentétben a Chrome-al, a névjegyében nem jelzi külön, hogy 64-bites:
Viszont a telepítési mappa helyéből, és a vezérlőpult bejegyzéséből lehet tudni.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Természetesen:
Firefox 42 - Végre megérkezett a 64 bites verzió
Csupán ennyi kiegészítőt használok, az Agnitum Outpost Firewall PRO-nak köszönhetően, sem NoScript, sem Adblock és társaira nincs szükségem:
Ezek szépen mennek is vele

-
törölt tag
Helló, véletlen a Google keresési javaslatoknál, rátenyereltem a DEL-re:

Így azokat a találati javaslatokat nem jeleníti meg, hogyan lehet ezt korrigálni?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elképzelhető, mert szinte mindenhol rákérdez, és kb azóta mióta Windows 10 van

-
törölt tag
Mióta áttértem W10-re, elég sok hazai weboldalnál rákérdez erre a Firefox:

Amit azért nem gondolok, hogy hirtelen mind elkezdtek áttérni SL-os videókra

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Rimuru
üzenetére
Azzal is próbáltam.
(#42852) mekker: PC-n az imént szedtem le a kiegészítők közül, táblagépről pedig pár órával ezelőtt.
Innentől kezdve Firefox – turbó módban szvsz felesleges.
-
törölt tag

Néha eljátssza, hogy a fülek teteje le van vágva. Már a 34-es is csinálta. Böngésző bezárás / újraindítás megoldja.
-
törölt tag
Azoknak akik nem szeretnének minden egyes SMS után (vagy egyéb értesítésért) a mobiljukért ugrálni, egy remek alkalmazás a Pushbullet . Korábban elsősorban Chrome alatt használtam, de már átnyergeltem egy ideje Firefoxra és ott is elérhető, és a háttérben is tud önállóan futni:
-
törölt tag
Ha be van állítva a browser.cache.disk.parent_directory útvonala, az a privát böngészéskor keletkező a munkamenet végén törlendő adatokra is vonatkozik?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
pibácsi
üzenetére
No és az nem zavar, hogy a Firefox 22-ben rengeteg olyan sebezhetőség van - a stabilitási frissítésekről nem is beszélve -, amelyek már régen be lettek foltozva? Persze ha a kép legfelső részét nézzük amit beraktál, abból látszik, hogy még mindig Windows XP-t használsz, innentől meg ugye meg is van válaszolva. Nem!
Ennyi erővel a Firefox 4.0 is lehetne

-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Azért van pár újdonság, csak elsőnek nem vettem észre, mivel bezártam ezt: https://www.mozilla.org/hu/firefox/new/?oldversion=33.0.3

-
törölt tag
Hát most ezzel beérték a Chrome-ot, pardon megelőzték. Ott főverziószám ugrásnál ez nem kerülhető el, egyéb esetben igen. Windows Internet Explorernél meg tudjuk,hogy lehet normál és rendszergazdai fiók alól is frissítést végezni, úgyis Windows újraindítás után lesz csak a folyamat lezárva

-
törölt tag
Frissült a Firefox, és végre nem kellett rendszergazdai fiók alá átmennem, hogy az egyébként szolgáltatásként is futó updater, tegye a dolgát, és felfrissítse a programot, normál jogosultságú fiók alól is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Lecseréltem erre: AniWeather. Ismeri a várost ahol lakom, nincs radar aztán kész

-
törölt tag
A Forecastfox milyen okból kifolyólag nem kerül vissza kompatibilis formában a Mozilla kiterjesztéses oldalára?
-
törölt tag
A HTTPS Finder, a Firefox indítását azért nagyon letudta lassítani.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)