Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Helló Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Mától kezdve ha le akarok játszani youtube videót, vagy játékokat amihez Adobe Flash Player kell egyszerűen nem hajlandó elindúlni csak ha engedélyezem aktoiválom. Akkor megy, de ha ujraimndítom akkor már nem. Tegnap még jó volt. Három gépem van és mind a három ugyanezt csinálja. Az egyiken frissített Firefox van, a másik kettőn különböző, de régebbi. Viszont tegnapig egyiknek sem volt semi baja. Mi lehet a gond, Ráadásúl kiírja, hogy "Egyes bővítmények ki lettek kapcsolva az ön biztonsága érdekében". Azt nem találom, hogy hol kapcsolták ki és hogyan lehet ezt központilag bekapcsolni. A mai naptól egyenként kell engedélyezni a különböző oldalakon. Már teljesen bezavarodok, mivel amit lehetett az én eszem szerint azt kipróbáltam. Leszedtem, feltelepítettem különböző változatokat, de frissíteni nem engedi a Player-t. Külön feltettem a Youtube Playert is, ott van a kiterjesztésekben és engedélyezve van, de mégse megy. Valahol a Firefox központjában csináltak, tiltottak le valamit.
Kérném a segítségeteket.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911