Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Pár napja nekem is volt hasonló: minden oké, elkezdek mailt írni.. Hogy közben települt-e flashplayer-frissítés a háttérben, nem tudom, de amikor megírtam a levelet, irány a youtube.com, és semminek sem volt hangja! Miközben semmilyen változtatás nem történt a gépen. Sőt, a Volume ikon is eltűnt, hiába volt kijelölve a Hangok tulajdonságai között, hogy jelenítse meg a tálcát. Hangkártya-driver újratelepítés, meg hasonló nem segített, eszközkezelő szerint minden OK. Végül egy rendszervisszaállítás megoldotta. Azóta sem értem, mi történt... Amúgy pl. Winampnak meg volt hangja rendesen. (Amúgy nem FF függő lehetett a probléma, mert IE alatt sem volt hangja a youtube videóknak, csak erről a postról jutott eszembe az eset.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911