Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red_Bull
aktív tag
üdv
Most raktam fel az FF3-at, csak az a bajom, hogy nem találom hol lehet beállítani azt,hogy az előzmények között ne jelenjenek meg a kedvencek
-
vallas
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nah ez sem lett jó, akkor marad a régi

neked ha letöltesz valamit, lesz mellette valami gomb, hogy megnyitás , mint ahogy a régiben volt?
ha a letöltött fájlon jobb katt, akkor a megnyitás nekem inaktív (szürke)
pedig még regcleaner is volt install előtt, most keresek egy szűz gépet, és megnézem azon mit csinál

-
Pheadar
tag
Helló!
Láma kérdés lesz, előre szólok, csak nem akarom idő előtt feltelepíteni. Ahogy a képeket elnéztem, felmerült bennem, hogy ha több előző oldal és több következő oldal van, akkor vajon megjeleníti mindegyiket, hogy tudjak választani? mert ha jól látom, csak egy legördítő nyíl van a képeken. márminthogy erre gondolok
-
vallas
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
oksa megnézem!
-
WonderCSabo
félisten
Próbáld meg a safe módban, ha úgy se jó, akkor a full reinstallt:
úgy uninstallálj, hogy uninstall után a(z)
X:\Program Files\Mozilla Firefox-ot
X:\Users\felh.név\AppData\Local\Mozilla\Firefox-ot
X:\Users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla-t .
manuálisan kitörlöd, utána tedd fel ismét. Ezek rejtett mappák és XP alatt picit másként van.
Persze előtte mentsd le az adataidat mondjuk Mozbackuppal. -
Dundy
tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Olvasván az üzeneted, megnéztem én is, de nekem nem sikerült 80MB felé vinnem, pedig 3 oldalt is megnyitottam. Személy szerint nem bánom, ha sok RAMot zabál (amúgy is olcsó most a RAM, kár, hogy a notebook max.2GBot kezel csak), mert látványosan gyorsabban működik nekem, mint az FF2 vagy akár az Opera.
-
zsolt501
nagyúr
Nemtudom ki hogyvan vele de ez az új 3 verzió nállam felzabálja a ramot 119 mega volt idáig a csúcs most se sokkal kevesebb.
-
vallas
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hi!
vistám van, de sehová sem teszi, direkt az asztalra töltöm le a cuccot, de megpróbáltam a letöltés mappát, kijelzi hogy lejött, és nem találom.
most visszamegy a régi ff, és megpróbálom mégegyszer
-
Zolee11
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
akkor ott marad, gondolom amit nem tud értelmezni azzal nem foglalkozik... az érték visszaállítása megváltoztatta a típusát karakterláncra, de mind1, mert hibát nem generál.
-
-
Zolee11
senior tag
sziasztok.
A beállítások vagy mi (about:config) oldalon, hogy lehet értéket törölni azaz inkább sort, mert sikerült elírni de törölni nem tudom.

-
LLKobe
veterán
Firefox3-al kompatibilis témák merre találhatók?
-
gtamate2
veterán
Tegnap 9felé tettem fel a Firefox 3-at, idáig nagyon jó, tetszenek az újítások
,
régebben is volt valami firefox 3 féleségem, legalábbis mikor letöltöttem azt mondták hogy a bétája, ilyen kék földgömb volt a jele, nevére sajna nem emlékszem. -
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Szép esős Firefox 3.0 reggelt Mindenkinek!
Tökéletesen mükszik éjfél óta, és még a Forecastfox™ 0.9.7.6 verzió is. Köszönöm mindenkinek aki segített. a kiegészítők is rendben lejöttek ma reggel.

-
Shad0w
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát igen, csak nálam nem mennek a dolgok...
-
WonderCSabo
félisten
-
7
addikt
válasz
vizcsap
üzenetére
Gyanítom, hogy kiterjesztés miatt tudtál görgővel váltani, mivel a Firefox alapfunkciói között ez nincs. A kiterjesztések pedig tegnap ugyebár nem tudtak frissülni (ha egyáltalán csináltak belőlük frissebbet), mert nem működik az Addon oldal.
Várd ki türelmesen.
@Makaveli: Nagyon konstruktív és átgondolt volt, köszönjük. Leülhetsz, egyes.
-
vallas
őstag
Hi all!
olyan valakinek,hogy letöltök dolgokat az asztalra, de ott nem jelennek meg?
meg a letöltés ablakból nem indul el semmi, ha rákattintok?
persze ff3.0
-
Steelmanus
addikt
Valaki kereset FF 3.0 portable verziot, Az Usite oldalon most jelet meg.
Link: -
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na, letiltottam az össze kiegészítőt. Még mindig nincs címsor... nem értem!

-
Shad0w
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jól látom, hogy ezcsak fejlesztői változatban érhető még csak el? Amúgy az Aquatint Gloss black témát használok és szépen tönkre tette a lapok kinézetét. Asszem megvárom a kész verziót.
szerk.: hú basszus, az első mondatom olyan magyartalan, de képtelen vagyok jobban megfogalmazni. Tényleg itt az ideje, hogy aludjak, majd holnap...

-
WonderCSabo
félisten
-
Shad0w
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja, közbe megnéztem azta session managert meg a tabmixplus-t ill. néztem volna, de az utóbbira még várni kell a frissítést (nemkapcsolom ki a kompatibilitás ellenőrzést, Atom is mit szenved...
). Szal aza session manager nemjátszik, de a tabmix ígéretesnek tűnik, majd nézegetem mikor lesz FF3-as verzója. Köszi a tippeket. 
Jóvan késő van már...
megyekis alukálni, majd holnap tovább gyötröm ezta vackot. -
Shad0w
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
De itt most nem azt írta, hogy már működik?

szerk.: már látom, hogy elkiabálta. De ha jól látom most nemis a menüsorral van a baj.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Elkiabáltam hogy jó!
[link] Jelenleg itt tartok! Megpróbálom a full reinstallt hátha... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csökkentett módban jó!
-
Dundy
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Frissíteni kellett legfrissebb RoboForm-ra és 100% jól működik a FF 3-mal

-
Atomgeszi
nagyúr
(#3841) WonderCSabo Köszi! Lementettem mindent! Újra raktam, azóta se jött elő! :S
(#3842) Shad0w: Alt E se mükszik! :S
(#3844) Winner_hun Olyat hol kell? -
Winner_hun
félisten
válasz
balintka
üzenetére
Apropó, milyen kiterjesztéseid vannak? Lehet valamelyik bekavar. Nekem képméretezésnél kavart be anno az egyik kiterjesztés, minden kép nagyobb lett, csak úgy

Sőt, ugyan ez (?) a kiterjesztés még most is bekavar néha (Image Zoom)
Ha kicsinyítek egy képet (jobb klikk rajta+görgetés), majd bezárom a lapot, görgetek az egérrel, akkor kicsinyít az adott oldalon. Jónéhány esetben sikerült már. Néztem is, hogy mi van a ph-val. Igaz ez az egész kb fél mp alatt játszódik le... -
Shad0w
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Kutakodtam a súgóban, vmelyik ilyen hibajelentő fórumban egy inkompatibilis kiegészítőt okolnak. Alt+E ha esetleg még működik, és ott a kiegészítőknél rakj mindent off-ra és utána módszeresen kapcsold vissza őket, talán meglesz a ludas. Vagy ha így nemjutsz a kiegészítők ablakig akkor már él az addon oldal ha telepítesz vmit akkor elvileg elő kell jönnie.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nyugodtan újrarakhatod, minden kiegészítésedre, bookmarkodra, stb. emlékezni fog. Ha pedig félted azokat, mentsd el MozBackuppal.
-
Dundy
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajnos rájöttem, hogy a AI Roboform jelszó kezelő miatt fagy a FF3. Ha kikapcsolom, akkor meg a FF3.
Ennek nem nagyon örülök, mert ezt már évek óta használom és nagyon jó kis program. Nem tudom, hogy miért kell már attól lefagyjon a FF3, hogy csak minimalizálva van a jelszókezelő kis ikonként.
Tudtommal addig nem csinál semmit, amíg a jelszókezelőn keresztül egy oldal megnyitását kérem.Azért köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!

-
WonderCSabo
félisten
Várj egy ideig még!
Nekem most már majdnem teljesen betölti. Nemrég még totál halott volt.#3835: Ezt is fel kell venni a beállításokat tartalmazó mappák közé, mivel pl. a plugineket is itt tárolja. Megint benéztem.
Szóval a teljes Vistás lista:X:\Program Files\Mozilla Firefox
X:\Users\felh.név\AppData\Local\Mozilla\Firefox
X:\Users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla . -
Adler
aktív tag
Valaki rá tud menni a firefox azon oldalára ahol a kiegészítőket lehet letölteni, mert nálam csak gyötrődik és egy idő után kiírja azt hogy nem tud csatlakozni az adott szerverhez. már vagy negyed órája próbálom, mert most tettem fel teljesen új firefoxot.
Ezt írja ki:
Kapcsolat megszakítva
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
A hálózati kapcsolat megszakadt a kapcsolatfelvétel közben. Próbálja meg újra.Remélem reggelre rendbe jön!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Természetesen van. De ott csak magát az alap programot tárolja, ahogy XP-n is. Bocs, ha félreérthetően írtam fentebb.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Súgó
Aszondja, hogy nemlehet aztat elrejteni. Ha hülyeséget írtam akkor ittvan angolul is:"You cannot hide the Menu Bar because you cannot move the menu items (File, Edit, Help, etc.) to a different toolbar, and they must stay on the screen at all times."
És neked mégis sikerült! Gratulálok.
Amúgy ha winner javaslata sem válik be, akkor a fentebb tárgyalt módszerekkel az újratelepítés segítene, sztm. Bár akkor egy darabig lekell mondanod a fekete témáról, mivel nemmegy az addon oldal. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyszeri megnyomásra semmi, kétszerire Fájl megnyitása ablak jön fel!

-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Program files nincs? Vagy valami hasonló? Csak ez a kettő?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vistás Firefox beállításokat tartalmazó mappák:
X:\Users\felh.név\AppData\Local\Mozilla\Firefox
X:\Users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla -
Atomgeszi
nagyúr
Sehogy! Havernak kellett az infó(nomeg nekem is,de jelenleg nem tudom hasznát venni!)
(#3827) Winner_hun Semmi! :S Próbáltam már. Megszoktam a Firefox 2-ben, hogy jobb gombal eltudom tüntetni fent a fájl meg ilyen menüsort. És véletlen mindkettőt eltüntettem. És nem tudom visszahozni!
-
Dundy
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Dundy: Full reinstall? (csak hogy megint Winnert idézzem)
Hát leszedtem Winner leírása szerint a FF-ot, majd amikor már semmi nyoma nem maradt, újratelepítettem a 3-asat. De ugyanúgy vagy rögtön, indulásnál, amikor megkérdezi, hogy IE vagy Operából szeretnék-e importálni. Ez az ablak szürke lesz és jön a hibaüzenet, hogy keresek-e megoldást, stb...

Egyelőre nem tudom, mi lehet a gond?

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!
Viszont az egész címsort tüntettem el véletlen :S
tehát így: [link] -
Winner_hun
félisten
Teljes reinstall, eltávolítás után töröld a fentmaradt fájlokat.
Az XP-s elérési utak: [KLIKK]
Vista-hoz csak ezt találtam: X:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla
Nem tudom ott hova telepíti, gondolom hasonlókat kell keress, mint ami XP-nél van.Ha vannak elmentett, kellő adataid, akkor a profilodat előtte másold ki valahova!
Ja igen, ha van µTorrent-et, akkor lődd le azt, nekem párszor már igen keményen bekavart.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hm. Ehez gyökereiben kéne megváltoztatni netezési szokásaimat. Jelenleg lapokat csak akkor használok, ha egy témához kapcsolódóan nyitok meg linkeket, vagy ha vmit nyomon akarok követni, de éppen nincs változás, akkor egy másik lapon böngészgetek. Ha egyszerre lenne annyi lap nyitva az engem mód felett zavarna. Amiket linkeltél majd megnézem ha feltámadt az addons oldal.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én nem Winner vagyok, de azért válaszolok.

Címsorba írd be: about:config
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést) (by Winner)Winner te győztél.

pzstm: Ilyet már a Pledgenél is csinált.

Dundy: Full reinstall? (csak hogy megint Winnert idézzem)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
címsorba írd be: about:config
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)Ott fent jobb klikk, Böngésző eszköztár elé tegyél pipát. Meg ami kell.
-
balintka
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
kipróbálom!
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali srácok! Gondban vagyok! Feltetettem az új FF3-at. Ellenőrízte is a kiegészítőket meg minden. 2 kérdésem lenne: Olvastam egyik topciban, winner írt valamit, hogy be kell írni, és akkor nem ellenőrzi a kompatibilitást. Ez mi volt az(konkrétan winner-hez irányítanám a kérdésem
) ? A másik kérdésem, sikeresen eltüntettem a menüt(fájl, eszközök, stb.) meg azt a mezőt, ahova a weboldalt kell beírni. Ezt, hogy a fenébe tom vissza hozni??? :S Előre is köszi! -
Dundy
tag
Sziasztok!
Most töltöttem le a FF3-at a Mozilla hivatalos oldaláról, de induláskor lefagy a task. Volt már valakinek ilyen baja? Feldobja a "Programot bezárja vagy Problémára megoldás keresés a neten" ismerős kérdést.
Windows Vista 32bit alatt csinálja. Nem találtam még ilyen hibáról szóló cikket, sőt még itt is visszaolvasva sem találtam ilyen egyéb felvetést.
Javaslatokat előre is köszönöm, mert egyelőre se safe mode-ban, de másképp nem akar elindulni, induláskor rögtön befagy.

-
Winner_hun
félisten
Minden vissza áll oda, ahol hagytam

3 alternatíva:
Eszközök / Beállítások / Főlap / Indítás / A firefox indítása: A múltkori ablakok és lapk megjelenítése
Session Manager - ezt még nem használtam, de dícsérték
Tab Mix Plus - ebben van a munkamenetkezelőn kívül igen sok hasznos funkció, a "lapok továbbfejlesztett változata". -
Shad0w
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
És ha bezárod a böngészőt, mert mondjuk kikapcsolod a gépet akkor legközelebb minden fórumban keresgéled azta hsz-t amit már elolvastál?
-
pzstm
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
én már láttam 2 millió felettit is...most meg olyan másfél millió körüli

-
Winner_hun
félisten
-
Shad0w
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Eddig működött.

-
WonderCSabo
félisten
Sajna így nem tudja megjegyezni a képecskét, mivel azt a "szerkesztett" oldalt még ne láttad.

Most vettem csak észre, hogy a Spreadfirefox ígéretes oldala már a letöltéseket számlálja. Tök jó.

-
Shad0w
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, rögtön azután vettem ott észre/írtad meg miután ide is beírtam... És ottis elolvastam.

Nade, megfigyeltem a dolgot, ha beleszerkesztek a hely mezőbe, hogy az x-edik hsz-től a 90000.-ig listázza akkor tűnik el a jel. (mivel a fórummotor nemkínál fel lehetőséget az olvasott hsz-ek jelölésére azt találtam ki, hogy mindíg frissítem az "x"-et így csak az új hsz-ket látom... Vevő vagyok más megoldásokra is.
) -
-
Winner_hun
félisten
válasz
YODA mester
üzenetére
Inkább M$-sel tedd ugyan ezt. Pl [KLIKK] - csak egy a sok közül.
-
Shad0w
senior tag
Úgylátom itt nagyobb az élet, szal ide is beírom:
Ugye nekem vannak a könyvjelzők között fórumra mutatóak (ph, mobilarena..) és ezek mellől eltűnt a PH jel. Hiába hoztam létre őket újra, az újraindítás után megint eltűntek. Ötlet? (nyilván FF3)
-
válasz
YODA mester
üzenetére
Hogy őszinte legyek, nemrég még én is IE 6 meg 7 bjuzi voltam, ugye IE alapú az Avant is. Viszont ez a 3-as FF mindent üt, ezt be kellett látnom és azóta csak ezt használom. Számomra tökéletes böngésző lett.

-
vizcsap
tag
válasz
YODA mester
üzenetére
Elhiszem, viszont a FF2 is tudta ezt ezért nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de inkább legyen gyors és egyen mint csiga és spóroljon
Remélem most már nem lesz semmiféle gond! 3-4 óra gyümölcse..kár hogy rohadt savanyú a szőlő! : 
mégegyszer sorry a sok postért!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911