Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
üdv!
Mitő van az, hogy a FF2.0.0.3 nem jegyzi meg a user/pwd-ket? Fel sem ajánlja h megjegyezze. Egyedi jelenség, két másik gépen uez a FF verzió jól teszi a dolgát
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy: hogyan lehet egy lapot lemásolni úgy, hogy az egy új lapon jelenjen meg, és az eredeti lap ''előző oldalait'' is megjegyezze?
Eddig csak az Operában találkoztam ezzel, és FF-ban még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet, ha lehet... -
Troy.
addikt
köszi. adblock plus fent van, azt hittem, hogy az adblock továbbfejlesztése.
[Szerkesztve] -
Troy.
addikt
Mivel lehet weblapokat tíltani?
-
Csapi007
veterán
Hello
Van billentyűparancsa a fül bezárásának? -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
''MOZ_NO_REMOTE'' => Bovebben: [link]
-
VladimirR
nagyúr
csak fejleszteshez hasznalok fitrefox-ot, a kovetkezo esxt-ek vannak fent:
- dom inspector 1.8.1.3
- live http headers 0.13.1
- web developer 1.1.3
ezek letiltasa sem hoz valtozast, vagyis magaval a bongeszovel lehet a gond
kozben meglett a hiba oka, de tovabbra is erdekelne, hogy miert oli meg a firefox-ot (es hasonlokeppen az operat is) egy teljesen valid xhtml (1.0 transitional), amihez valid css tartozik
nem tudom, mennyire ertesz html szerkeszteshez, de leirom, mi a problema:
- van egy 500 soros lista (ul, li), minden sorban 16 elem, mind a 16 ''lebego'' (float: left) div
- ha nem listaval (hanem mondjuk sima div-ekkel) oldom meg, akkor 2-3 masodperc alatt betoltodik az oldal
- ha nem float-os div-ekrol van szo, szinten 2-3 masodperc alatt betoltodik az oldal
szerencsere a listat tudom mellozni, megcsinaltam egyszeru div-ekkel, s azon belul vannak a lebego div-ek, de jo lenne tudni, mi okozta az egeszet, hogy legkozelebb veletlenul se fussak hasonloba -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Meg, de erről már volt szó korábban, valami környezeti változót kell hozzá beállítani, ha jól emlékszem. Keress rá.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
menni nalam is megy, csak mig az ie (6-os is, 7-es is) kb 2 masodperc alatt lerendereli az oladt, addig a bugrokanak nagyjabol masfel percre van szuksege ugyanehhez (es amennyire tudom, nem en vagyok az egyetlen, akinek hosszu, hosszu masodpercekre meghal az erolkodesbe)
vista ff2.0.0.3, xp, ff1.5, de masok is jeleztek, hogy ''lefagy'' a mozilla/bugroka az oladlon -
Winner_hun
félisten
Az valahogy megoldható hogy 2 különböző verziójú ff fusson egyszerre egy gépen?
-
Muréna
őstag
Hali srácok!
kezd elegem lenni a firefoxbol, olyan téren hogy megzabál 480MB-t..
lehet ez ellen csinálni valamit? :S -
VladimirR
nagyúr
meg tudna mondani valaki, hogy a bugroka miert fossa ossze magat ettol az oldaltol => Bovebben: [link]?
-
Sil
senior tag
A profilból kellett volna, nem a Program Files-ból. Megúszhattuk volna ezt az egész keresgélést.
A könyvjelzőket magától is menti rendszeresen az 1.5-től felfelé egy bookmarkbackups nevű mappába a profilodban. A Bookmark Backup kiterjesztés viszont más fájlokról (pl a mentett jelszavak, stb) is tud automatikus biztonsági mentéseket csinálni, és a helyet te adhatod meg neki. -
törölt tag
sziasztok, hol lehet beallitani, hogy bizonyos idokozonkent frissitse a lapokat?
-
Casanova*
veterán
-
Finwe
őstag
Hali!
Hogyan lehet theme-et telepíteni az 1.5-ös firefox alá? Az említett okok miatt én sem használom a 2-t de azért szeretném visszakapni a theme-et amit használtam. Frissítés után (amit magátl csinál) leveszi mindig
Finwe -
Bass
addikt
Kikapcsoltam az összes kiterjesztést de semmi,és nálam nincs olyan hogy Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles csak addig hogy document... és a felhasználónév.Ezek vannak .gimp-2.2,thumbnails,asztal,avidemux,contacts,dokumentumok,dwhelper,favorites,start menü,windows Hogy lehet totálra kipucolni a windowsból? Tegnap megpróbáltam és minden maradt a régiben pedig regcleanert használtam és kézzel is kikaptam a totalcommanderben.
-
whitehand
senior tag
sziasztok AI RoboFormot hogy kell beleintegrálni a firefoxba?
-
Casanova*
veterán
A firefox simán vagy csökkentett módban a jobb? Mi a különbség?

-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A middlemouse.contentLoadURL az éppen a vágólapon levő linket tölti be a középső egérgomb hatására, szóval az nem ide tartozik.
Ez egy olyan dolog, amit nem lehet átállítani másik gombra, max átkapcsolhatod (de szvsz olyan nincs, hogy semmit ne csináljon, csak hogy új lapot vagy ablakot akarsz). Alapból működik másik billentyűre is, pl Ctrl+balklikk, ha jól emlékszem.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
visszaállítottam az egeremet alapértelmezettre, középső gombra megnyílik új lapon háttérben a link, amire kattintok.
middlemouse.openNewWindow-t áttettem false-ra, ugyan úgy megnyitja, szóval nem az az érték lesz.
A middlemousecontentLoadURL nem tudom hogy mi, de az alapértelmezettként false-n volt.
Olyan beállítás kéne, ahol megadom, hogy ez az új lapon megnyílós móka pl melyik billentyűre működjön a középső gomb helyett. -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha about:configba beírod, hogy mouse ott van 1-2 lehetőség. Másra át lehet-e állítani? Talán valami új bejegyzéssel. Kikapcsolni a middlemousecontentLoadURL-t kell átállítani szerintem.
-
Winner_hun
félisten
Van olyan opció a programban, hogy középső egérgombra új lapon nyitja meg a linket. Namost ezt a középső egérgombot át lehet állítani valami másra? És ha igen, hol? Mert a középső egérgomb nálam más funkciót tölt be.
-
Casanova*
veterán
A firefox volt a kedvencem. Most ki nem állom,csak a baj van vele,ki is töröltem. Nem telepíti fel a témákat és vibrál a kép. Bedilizett a firefoxom. A program filesbe uninstalltam a firefoxot és újra telepítettem. ugyanúgy visszajöttek azok a beállítások, ugyanolyan nagy szar. Nem értem. Hogy tudom teljesen eltávolítani a firefoxot, mindenestül. Úgy,hogy ha újra telepítem,akkor minden alapon lesz,mintha elöszőr használnám a firefoxot.

-
Sil
senior tag
Akkor kiterjesztés lesz. Nyisd meg az Eszközök / Kiegészítők ablakot, és kezdd el egyenként letiltani őket: egyet letiltasz, újraindítod, megnézed, hogy működik-e a könyvjelzők mentése. Ha megvan, hogy melyik volt a ludas, azt távolítsd el. (Utána majd megpróbálhatod újra felrakni, hátha csak a frissítése volt hibás.)
-
Bass
addikt
No most gondoltam megpróbálom hogy leszedem csutkára,regeditel a fölös bejegyzéseket töröltem+ a program files-ból is kézzel ami maradt de ugyan úgy megjegyezte az uccsó oldalt ahol jártam és a könyvjelzőkkel még mindíg nem tud mit kezdeni.Hogy lehet fullra kilőni a vinyóról? És megpróbálom amit írtál.
-
Sil
senior tag
Mindenesetre nézd meg Csökkentett módban is. Csukd be a böngészőt, és a Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -safe-mode. Így le fogja tiltani az összes kiterjesztést, és kiszűrhető, hogy azok közül valamelyik okozza-e. (A plusz bejelölhető opciókkal ne csinálj semmit, amikor megkérdezi, azok már elég durva és maradandó beavatkozások.)
-
szasza_1
senior tag
Nekem olyan gondom van, hogy ha megnyítom a FF-ot, akkor nem full screenben nyilik meg, hanem kisebb méretben, de mindig ugyan ott, ugyanabban a méretben, és a könyvjelző eszköztárat is behozza magátol. Már letöröltem teljesen, registryből is, majd újratelepítettem, de maradt a hiaba (winXP-t használok). Ötlet?
-
Winner_hun
félisten
Van olyan opció a programban, hogy középső egérgombra új lapon nyitja meg a linket. Namost ezt a középső egérgombot át lehet állítani valami másra? És ha igen, hol? Mert a középső egérgomb nálam más funkciót tölt be.
-
Bass
addikt
Sajna nem segít sem úgy ha meghagyom a file-t és törlöm a tartalmát sem úgy ha az egész file-t törlöm.Azé köszi De ezt nekem nem mostanában kezdte hanem nekem a régiek is így működtek csak azt hittem hogy a 2.0 majd orvosolja de ezek szerint sajna nem.Valamit be kell állítani? Bár nemhiszem hogy ez beállítás kérdése lenne.Kipróbáltam explorer-el is hátha de az jó csak azt meg nem szeressem.
-
Bass
addikt
Sziasztok,mitöl lehet az hogy ha elmentek egy oldalt a könyvjelzőbe nem menti el annak az oldalnak a nevét,a linket,címet igen de üresen marad a név és azt utólag kézzel kell beírnom?Ez csak nálam van vagy általános a hiba.Ugyan ezt csinálta a 2.0.0.3-ás verzió elöttiek is.
-
dbius
veterán
Üdv!
Nem tudtok vmit a firefox.hu-ról?? Átirányít a mozilla europe oldalára. Nincs is ezzel gond, csak sok embernek jól jöttek a magyar leírások az egyes kiterjesztésekhez, meg ilyesmi...

-
twollah
nagyúr
Van vmi plugin vagy beallitasi lehetoseg a FFban ami elmenti vagy megjegyzi az ablak helyzetet?
Mert szamomra nagyon idegesito, hogy pl. megnezek egy scene demot mondjuk 800x600as felbontasban es a FF ablaka elcsuszik a fenebe.
Nem lehet ezt vhogy fixalni? -
Casanova*
veterán
A legújjabb firefox-t használom. Ahhoz való témákat se tudom feltelepíteni.Egyiket se. Downloadra klikkelek,elkezdi telepíteni,aztán az megszünik.A telepítéssel van a gond. Egyéb exe. fájlokat letölti a firefox. 2 hónapja feltelepítette a témákat. Azok a témák eltűntek és most nem telepíti a firefox.Az eredeti téma nagyon csúnya. A metal lion crome,az kircsi.Az kéne! Mi lehet a gond cimbora???

[Szerkesztve] -
Casanova*
veterán
Szasztok! Segítsetek! Lécci! Miért nemtom feltelepíteni a témákat a firefox-on. Egyiket se telepíti fel a firefox.

[Szerkesztve] -
Antonio
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ja hát nekemis lejátszotta míg kinem töröltem quicktimeot,

de én nem akarom hogy bármiféle médialejátszó megjelenjen stb. egyszerűen ha ráklikkelek a szóra haljam és kész ... ez omegaba símán egyszerűen meg van oldva, biztos itt is meglehet valahogyan ...?
-
Antonio
senior tag
sziasztok ...
kérdésem adva van mondjuk egy online szótárprogi:[link]
itt pl ha a linkben ráklikkelünk (remélem a belítás megmarad a linkelés során)
a kis hangszóróra akkor ugye haljuk a hangot (a szó kiejtését)
na most operában ez rögtön azonnal halható volt ahhogy klikkeltem max 1-2sec betöltési idő
de firefoxba meg mindig megjelenik az aktuálisan beállítot(?) média lejátszó pl win media player és ott azzal bénázik azon játsza le ami roppant idegesítő és körülményes
kérdés belehet állítni Firefoxban és ha igen hol? azt hogy ne ugorjon semi eló csak szépen halljam a kiejtést ha ráklikkelek?
Sajnos firefox előnyét egyelőre csak abban látom hogy a legtöbb oldal jobban szereti szebb stb ... ezért is használom ... amúgy meg
előre is köszi -
sekli
addikt
helo,
valami elallitodott a Firefox-omban, nekem a kezdolap a google personalized home -ra van allitva, de mostanaban mindig az alap ([link]) jon be, es ott van alatta, hogy ''Sign in'', regebben jo volt, mindig a sajatomat hozta be... ( a remember me be van pipalva a google-ben...) Kezdolpnak ezt irtam be: http://www.google.com/ig
miert nem a sajatom jon be...? -
Ripley
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e valahogy an tiltani a weblapok ablak átméretezését, mert nagyon zavar, hogy hozzáigazítja néhány lap a saját méretéhez az ablakot. Szeretném ha mindig full screen lenne a böngésző!
Köszi! -
rlph
tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
TypeError: rootElement has no propreties <-- ez az első hibaüzi
cfg err: TypeError: UserCfg.getAllprofiles().getDefaultProfile() has no propreties <-- ez a második. És minden új ablakban történő megnyitáskor ezt írja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi

Nem mondod... 
Megjavult a drágaszágom! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Én is sajnálom volt 1-2 hasznos dolog rajta.
KAMI911