Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jééé
Sikerült! Thx mester!

Mod: 120-on volt. De még mindig nem értem miért állítódott át.Ja és visszajött a gyorsaság is.

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kipróbáltam Ctrl + F5, és miközbe tölti az oldalt, akkor normális(tehát jó minden) de amikor betöltötte,egyből xar az egész.
Ezek vannak fent:* AdVantage 0.9.0
* Back to Top 5.0
* Backgroundimage Saver 0.1.2
* ColorfulTabs 2.0.8 [disabled]
* Compact Menu 2 2.0.3
* CookieSafe 2.0.6
* Copy Link Name 1.2.4
* CuteMenus - Crystal SVG 1.9.1
* Download Statusbar 0.9.5.2
* Exif Viewer 1.30
* Fast Video Download 1.3.1.4
* Fasterfox 2.0.0
* Flashblock 1.5.5
* FlashGot 0.7.2
* FoxyTunes 2.9.5
* FoxyTunes Skin - Aqua Bubbles Orange 2.2
* Full Fullscreen 2.0
* Get File 1.2.2
* Gmail Manager 0.5.4
* IE View 1.3.5
* Image Zoom 0.3
* InfoLister 0.9f.2
* Java Console 6.0.03
* Linkification 1.3.3
* Megaupload SX.3.2 3.2
* Mouse Gestures 1.5.2
* MouseZoom 0.3.4
* Now Playing X 1.1.1
* PageZoom 0.3.3
* Paste and Go 2 0.8
* PDF Download 1.0.0.2
* PicLens 1.5.16
* Popup ALT Attribute 1.3.2005092702
* Proxy Toolbar 0.2.3
* QuickRestart 1.1.0
* ReloadEvery 2.0
* rikaichan 0.5.13
* Router Status 0.1.7.7
* Save Image in Folder 1.1.3
* Screen grab! 0.93
* Scrollbar Anywhere 0.9.1
* Smart Middle Click 0.5
* sztakidict 0.3
* Tab Effect 1.1
* Tab Scope 0.2.2.3
* Tabbrowser Preferences 1.3.1.1
* Talkback 2.0.0.11 [disabled]
* translator 1.0.4.3
* UnPlug 1.6.06
* Update Scanner 2.0.15
* URL Fixer 1.3
* URL Link 2.01.0
* Video Download 2.0
* XE.com Universal Currency Converter ® 0.99
* zoomFox 0.73 [disabled]Amik eshetőségbe jöhettek, azokat tiltottam, mint láthatod. De akkor se lett jó. Amúgy mióta ez van, sokkal lassabb is a firefox.

-
Atomgeszi
nagyúr
Hi! Nem tudja valaki, hogy miért kicsinyíti le a firefox az oldalakat? Most neteztem, és valamit elkezdett dolgozni, és összesett az oldal(lekicsinyült néhány helyen, nem értem miért.
Mint itt összeesett a fejléce. Előre is köszi! -
Sziasztok!
FF-ben hogyan lehet beállítani, hogy ha duplán kattintok egy szövegre és ezzel kijelölöm, akkor automatikusan megnyissa a környezeti menüt?
-
Dorian
félisten
Hi,
Hogy tudom beállítani, hogy a Mozilla a FlashGet-et használja alapértelmezett letöltésvezérlőnek? -
CYBERIA
őstag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy hol kell keresni a problémát, ha a html entityket nem mindig konvertálja? pl. Erõsített kimenetek száma 6 db
Miért nem ő betű? -
Karima
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
OK. Köszi.
Azt pontosan hol is tudom állitani? A hálózati kapcsolatoknál keresgéljek?
-
Karima
őstag
Hali
Elromlott a upc-s modemet, ezért egy vodafon-os internet modemet raktam be meg installáltam fel átmenetileg. Mivel ennek nem tul nagy a sebessége, ezért gondolom install során beállította magának, hogy a képeket éppen csak felismerhető minőségben töltse le a honlapokról. Eddig rendben is volna.
De most kicserélték a modememet, és sajna a firefox nem változott vissza normális minőségű képletöltésre, és maradtak a kásás, alig kivehető képek.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt hol lehetne beállítani?
Előre is köszi
-
qdak
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
a letöltés megy de nem tom a könyvjelzöket visszarakni

-
qdak
addikt
vki help: nem tudok semien képet lementeni

eltuntek a könyvjelzőim is
(ez nem fgonti de a képmentés idegesito nem ir ki semit ugy csinál mintha mentené de nincs bárhova probálom) -
Winner_hun
félisten
Ha ezek közül valamelyik tartalmazná, akkor a Bookmark Backup-ot tedd fel, naponta csinál biztonsági mentéseket.
-
cikasz
őstag
Sziasztok. Az üzenetszürö beállitásait hol tárolja a mozilla? mármint , hogy milyen emailcimek vanank tiltólistán stb. Csak mert winfos reinstallnál eltünnek ezek és jólenne ha rendszeresen letudnám menteni.
köszi
Cikász -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Rég volt olyanom asztali gépen, de a notiknál meg szokták oldani, hogy ha a kettőt egyszerre nyomod le, az középső gombnak számít. Próbáld ki, hátha bejön

-
7
addikt
válasz
a_nagy_pok
üzenetére
Valószínűleg jobban jársz, ha végigpróbálod mindet, amíg nem találsz egy olyat, ami minden igényeidet kielégíti. Sokszor nem a népszerűbb a jobb.

-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Yoo! két gépnél próbáltam, itt működik, ott kétgombos az egér (és ocsó mint állat)...
Kösz!
-
a_nagy_pok
csendes tag
Sziasztok!
Atom feed olvasót szeretnék installálni a Firefox-hoz, és találtam is jó néhányat az FF oldalán, amelyek kb egyformának tűnnek. A kérdés az lenne, hogy van-e olyan, ami köztudottan előnyösebb mint a többi, vagy tök mindegy melyiket rakom fel? -
canniball
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Vagy próbáld ki valamelyik "letöltésvezérlő-kiterjesztést", hátha az megoldja a problémát.
-
sziada5925
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Próbáld meg azt, hogy letörlöd a Firefoxot, majd felteszed tisztán a legújabb verziót. Lehet, hogy a frissítés során valami nem volt rendben és így jött ki.
-
Speeedfire
félisten
válasz
sziada5925
üzenetére
ezaz h semmit sem csinál!
rámegyek h kép mentése másként erre bejön az ablak h hova! utánna ok és semmi! nincs ott a kép! de máshol sem!
igazából nem értem h mi a baja! -
sziada5925
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szia!
Hogyhogy nem tudsz? Mit ír ki/csinál pontosan a Firefox? -
Speeedfire
félisten
sziasztok!
frissítettem a firefoxot a legújabb verziójára és most nem tudok képeket lementeni! valakinek valami ötlete? -
Brutforsz
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Ha gyorslinkek alatt a Könyjelzők eszköztár elemeit érted, akkor az a teendő, hogy megnyitod a Könyvjelzőkezelőt, majd a régi Bookmarks Toolbar Folderből áthúzod az összes elemet az újba. (Két ugyanolyan nevű mappa van, értelemszerűen amiben a linkjeid vannak, az a régi.)
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
már fel is raktam

valami 5let a gyorslinkekre?
egyébként ezek közül melyik a gyorslink sáv? melyiket kell bepipálni, hogy azt is elmentse? -
Winner_hun
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Ilyen esetekre jó a Bookmark Backup kiterjesztés.
Rendszeresen, automatikusan csinál biztonsági mentéseket a profil fontosabb fájljairól, ami véletlen adatvesztések ellen jó.

-
Brutforsz
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Valószínűleg megsérült a bookmarks.html fájlod. Készíts róla egy másolatot, majd töröld az eredetit.
A profilodban található egy bookmarkbackups nevű mappa, benne a legutóbbi 5 napban készített egy-egy biztonsági mentéssel. Próbáld meg a legutolsót importálni, ha az nem megy, akkor az előzőt stb. -
Integra
titán
SOS help!!!!
nagy baj van
kikapcsoltam a firefoxot, aztán lefagyott a gép.
nyomtam egy manuális kikapcsolást.
újraindítottam.
elveszett az összes bookmarksom és a keresősáv alól is az összes gyorslinkem.
MINDEN.
cisnáltam egy system restore-t ma reggelre. a keresősávba visszajöttek a dolgok meg a historyban is megjelentek a dolgok.
bookmarks és gyoslinkek még mindig nincsenek.
mintha letörölte volna...
nem értem.
MIAFASZEZ?????
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Esetleg használhatod a középső egérgombot a bal helyett ;)
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt nem ismertem eddig, amit kellett, már meg is oldotta, a többi opciót majd megnézem.
Köszönöm a segítséget. -
Winner_hun
félisten
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Tab Mix Plus kiterjesztésben van hozzá opció:
Az Események opció Lap megnyitás fülön megtalálod, amit keresel. -
jobbacsabba
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez be van állítva, de ha egy könyvjelzőre kattintok, az aktuális lapon nyitja meg.
Ezt akarom elkerülni és a megnyitás új lapon, fárasztó ha sok oldalt használok... 
-
Winner_hun
félisten
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Eszközök / beállítások / lapok / új ablak megnyitása / új lapon
-
jobbacsabba
aktív tag
Helló?
meg lehet oldani hogy ha rákattintok egy könyvjelzőre az automatikusan új lapon nyíljon meg?
Köszi előre is. -
Gordiann
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Ja ok. Akkor rendben.

-
Gordiann
őstag
Üdv
Hol lehet beállítani, hogy milyen sűrűn frissítse az oldalt a böngésző?
(nekem az kellene, hogy egyáltalán ne frissítsen!)Köszi
-
Pety
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ahh ezer köszönet!
Itt sütik a neve...,csak azt nem írja sós vagy édes
-
canniball
nagyúr
válasz
Panthera
üzenetére
Firefoxban semmit... Thunderbird topik.
Egyébként: a postafiók létrehozása során ki kell jelölni a Helyi mappák használatát és akkor oda kerülnek. -
Pety
senior tag
Sziasztok!
Nálam egyszerűen nem lehet a prohardverre bejelentkezni mozilla firefoxxal,kiírja sikeres belépés,rögtön továbbítunk.... és ennyi,semmi nem változik ugyanúgy nem lép be.Minden más oldalon működik erre van valakinek ötlete
-
Mit kell beállítani ahhoz, hogy az érkező levelek automatikusan átkerüljenek helyi mappába és a rendes fiókból törlődjenek? A kapcsolat nélküli mód erre való?
-
akaido
addikt
válasz
holinorby
üzenetére
Hasznos olvasmány lehet: [akasp írása]
-
holinorby
tag
Sziasztok!
Mióta letöltöttem a legújabb Fox-ot állandóan lefagy mindenem, zabálja a memóriát, és ha több lapfül van megnyitva ( 6-7) akkor teljesen behal az egész..
2 nappal ezelőtt újra lett telepítve a rendszer, de megint ugyan ezt csinálja, majd letöltöttem az Operát, és az is, több lapfül esetén behal...
Lehet valami összefüggés a dolgokban, illetve mit lehetne kezdeni ezzel a problémával? -
sonar
addikt
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne, hogy mivel többen osztozunk a neten és ha vki neki áll youtube-ozni v rapidshare-ről lehúzni vmit az elviszi az egész sávszélességet. Nézegettem, hogy milyen letöltő pluginok vannak de egyikben sem találtam bandwith korlátozó funkciót.
Ill vhogy azt meglehet oldani, hogy bizonyos lapoknál mekkora sávszélt használjon el? -
Winner_hun
félisten
Itt van még egy adag kiterjesztés amiket használok
[link] -
Brutforsz
senior tag
Az alábbi lehetőségekről tudok:
- Létrehozol egy új profilt, s a procedúra során helyéül az általad kívánt mappát adod meg. Ha migrálni szeretnéd a már létező profilodat ide, akkor a böngésző bezárását követően az új profilmappa tartalmát törölnöd kell, majd ide másolnod a régi profil fájljait. Fontos, hogy a profilmenedzserben alapértelmezett profilként az új kerüljön meghatározásra.
- A profiles.ini fájlt szerkeszted. Ennek menetéről, valamint a profilkezelésről részletesen itt tájékozódhatsz. Utóbbi témában magyar nyelven yetike cikkét ajánlom figyelmedbe. -
Travelos
őstag
sziasztok!
A firefox hol tárolja a kedvenceket, mert újra akarom húzni a windowst, de nem akarom, hogy ezek elvesszenek!
köszi -
rii
nagyúr
hello
lehet skin-elni a firefox-ot, mint ahogy a mozilla -t?
-
lúzer
veterán
most mi van?
IE megy, ff:
# webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.# Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.# Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés. -
lúzer
veterán
\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\...default\Cache
itt mit tárol a ff?
-
dni
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet, h az előbb nem jól fogalmaztam meg, olyan megoldást keresnék, hogy a profil mappám ne a appdatában legyen, hanem az eredetitől eltérő helyen. Pl x:\prog\ff\profiles
-
dni
őstag
Sziaztok!
Megtudnátok mondani, hogy hogyan tudnám a Tete's Firefox profil mappáját áthelyezni, hogy ha újrarakom a gépet akkor ne vesszenek el a beállításaim, kiterjesztéseim, stb?
Előre is köszi.
-
-
moma
őstag
-
RexpecT
addikt
Valaki aki Mozilla Firefoxot használ nézze már meg ezt az origós linket.
Mozilla egyszerüen lefagy
. -
gardener
senior tag
Létezik,hogy 18 megnyitott lapnál már 185megát eszik a memből a firefox? (v2.0.0.11)

Nem lehet ezt valahogy csökkenteni?

-
cor
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
ezért irtam h még 1.5-ös,mert ez ennél nem müxik

-
cor
őstag
hali
a Mentett ürlapok...elemei dolgot hova menti? 1-2t szeretnék kitörölni csak,s nem az egészet
jah még 1.5.xx-es

-
Vapor
aktív tag
Bocsi, ha már volt kérdés, de hiába írtam be a keresőbe nem hozott ki semmit.
Azt szeretném kérdezni, hogy a firefoxomban egy csomó oldalnál el vannak mentve a jelszavak. Van-e arra lehetőség, hogy megnézzem az egyes oldalakhoz tartozó jelszavaimat?
Ha igen akkor hol tudom ezt megtenni?Előre is köszi!!!
-
róland
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Újra lenyomod a középső gombot. Igazából akkor jön elő ez, ha nem a linken kattintasz. (S nem a Firefox "hibája".)
-
Winner_hun
félisten
Ha lenyomom az egér középső gombját akkor ez a gördítős izé jelenik meg. Ezt lehet valahogy likvidálni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sikerült! Thx mester!

Ezek vannak fent:

Yoo! két gépnél próbáltam, itt működik, ott kétgombos az egér (és ocsó mint állat)...