Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinghis33
csendes tag
Sziasztok!
Nevem Jinghis!
Lenne egy kicsiny problémám, hátha tudjátok rá a megoldást: A következő volt/van a probléma... Úgy gondoltam kipróbálom a Firefox 3-as béta 2-es verzióját ( nagy hiba volt már belátom -.-' ). Mindíg lefagyott ésa többi, nah mondom akkor 3-as le, 2-es föl... és itt jön a probléma. 2-essel nem tudok még egy Google-t se behozni, nemhogy egy keményebb honlapot
. Egyszerűen kiírja hogy időtúllépés és kész ennyi. De bármilyen lapra. Próbltam mindent:
- Lenyomtam, újrafel: Nemjó
- Lenyomtam a gépről, kikapcs, újraindít gép telepít: Nemjó
- Lenyomtam, Firefox mappa kitöröl, feltelepít: NemjóÉs már kezdem a hajamt tépni... Persze ha a 3-ast teszem fel akkor minden jó... De kéne egy kis segítség mert kifogytam az ötletekből ^^'.
-
-
Szólista
senior tag
Hol tudom beállitani,hogy ne engedje átméretezni?
-
Windsurfer
tag
Már már lassan megszokom,h ez a veszett róka napi szinten kifagy dehát sajnos még mindig jobb mint az IE Opera meg rengeteg dolgot még nem támogat...de tegnap olyan szinte felidegesíett,hogy gyerekes módon megaláztam egy IE skinnel!
[link]
-
canniball
nagyúr
-
csibor
addikt
Új hdd-re költöztem,a régiről hogyan tudom átmenteni a jelszavakat,előzményeket?
-
Speederer
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jaja. Most letöltöttem még1szer az adobe oldaláról és telepítettem, de maradt ugyanez a szitu.

Bár most hogy említetted a flash player frissítését... mintha pár napja talált volna új verziót én + ugye frissítettem. És asszem azóta nem oké a dolog.
Azért kösz. -
Winner_hun
félisten
Erre van valakinek ötlete hogy mi okozhatja?
-
Speederer
senior tag
A legújabb verzióra frissítve a 2mp helyett már 4mp-ig élvezhetem a videókat... csodás!

-
Speederer
senior tag
Az mitől lehet, hogy a youtube-os (és minden hasonló elven működő) videókat nem tudok lejátszani a tűzrókával?! 2mp-t lejátszik majd megáll. Ha belehúzok, akkor is ugyanígy 2mp, majd nem megy tovább.

IE-vel és Operával frankó minden. -
Thrawn
félisten
-
PazsitZ
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Szvsz használd a gmail manager-t, régen én is notifier-t használtam, de ez jobb

-
canniball
nagyúr
-
AMD Power
titán
Mi a neve annak a proginak ami a helyesírást "nézi" a Mozillában?
-
AMD Power
titán
Mozilllában hol tudom megnézni a netes jelszavamat? Mármint amivel fel jövök a netre. Azt a sok kis *-t.

-
Winner_hun
félisten
Erre van valakinek ötlete hogy mi okozhatja?
-
canniball
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Javítatlan, nem javíthatatlan.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
MolnárPéter
üzenetére
A javíthatatlan hibát hogyan lehet kijavítani?

-
MolnárPéter
aktív tag
-
HXY
addikt
hellosztok!
Teljes képernyős üzemmódban hogy tudom láthatóvá tenni az állapotsort? ezt
-
mzx
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
köszi

-
Tele von Zsinór
őstag
Tanúsítvány akkor használatos, amikor a géped és a szerver közötti kommunikációt titkosítani akarod, ilyenkor ezzel igazolja a szerver, hogy tényleg vele kommunikálsz.
Ha egy oldal közbeékelődik, és lehallgatja a forgalmadat, akkor megkap mindent: felhasználónév, jelszó, sütik, stb.
Várj, amíg az oldal gazdája kezd valamit a tanúsítvánnyal, esetleg szólhatsz is neki, hogy gond van. -
canniball
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Gondoltam, hogy nem kevés ember volt így ezzel, ezért szóltam, hogy itt a kipofozott frissítés.

-
RexpecT
addikt
Azt hogy tudom megcsinálni hogy ne lehessen megnézni a jelszókezelőben az elmentett jelszavakat?
-
canniball
nagyúr
Ha esetleg valaki csalódott a magyar helyesírás-ellenőrzőben: elérhető a frissítés, a korábbinál jóval korrektebbnek tűnik.

-
mzx
senior tag
sziasztok,
kérdésem:egy korabban többször is (általam) látogatott weboldalra beléptem a napokban, olyan üzenetet jelzett Mozillám, amit addig nem.
A tanusitvány kapcsán.
1)
Mire szolgál a böngésző esetén az ún. Tanusitvány , és hogyan mukodik, mit kell rola tudni ,h értsem alapjában ?2)
Azt irta ki mozilla: nem megfelelő a tanusitvány, és ennek oka lehet pl. hogy a kiszolgáló serverben valami változás történt ,de akár az is lehet ,h adathalász site kapcsolodik hozzá.Ezutan IDEIGLENESEN elfogadtam a tanusitványt, majd kiir egy kis ablkaban egy weboldal címet, mondván: az az oldal (még sose hallotam rola) KÖZBEÉKELŐDÖTT, és elképzelheto , hogy adatokat akar megszerezni.
a)
pontosan mirol lehet szó?b)
ezután a Feladatkezelőben bezártam a firefoxot, és azota se léptem vissza arra weboldalra , de mielobb hasznalni szertném ujra ; egyébként loginommal ne mléptem be arra az általam már többször használt ,ismert weboldalra azota, de szeretkén ujra ,rendszersen.MIT TEGYEK, hogy biztonságosan használhassan m loginom?
c) ha -neadjisten- mégis pshising site a megjelölt közbeékelődött oldal, és adatot lopna, akkor CSAK a loginomat és jelszavamat tudná ellopni (amit ahhoz az egyik kedvenc site -mhoz használok, ami egyébkéntNEM egy levelesláda ! ),
VAGY MÁS ADATOMAT IS , PL. GÉPEMROL, vagy pl. egyik levlesládámba lépéskor annak jelszavát , stb ? -
Casanova*
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
rejtett mappák megjelenítése, application data-mozilla. ott töröltem ki. minden adat elveszik. könyvjelzők,minden.
-
Casanova*
veterán
probléma megoldva! a rejtett mozilla mappát kitöröltem. újratelepítettem. most jó! gőz kiengedve!

-
Casanova*
veterán
szasztok! nemtom használni a mozillát. tegnap még semmi baja nem volt. most eléggé bedilizett. [link] <------ miez????? újratelepítettem. hiába!! mit kell csinálni???
-
Winner_hun
félisten
-
KRi2
aktív tag
Firefox 2 (.11) , visszamenőleg mennyi időre menti, tárolja el a látogatott oldalak listáját? history-nál látom hogy "older than 6 days", ok, de mind ott lenne a telepítéstől kezdve? vagy hogyan és hol tárolja ezeket? (csakmert keresek egy oldalt amit kb 3 hete néztem meg)
Vagy nincs valami komplikáltabb history turkáló addon?
kösz.
-
sonar
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most már nem kisérletezek vele, most jó! (Uninstall volt aztán töröltem mindent mindenhonnan )
-
Winner_hun
félisten
Hupsz, el is felejtettem

Lenne ötletem hogy hogy lehetne helyrehozni, de nem 100%, szóval csak saját felelősségre próbáld meg!X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default\extensions\krixkraxok\chrome
Itt kéne megnézni a chrome-kban, hogy melyik az a mappa, amelyik tartalmazza azt a kiterjesztést, majd az egész mappát törölni, majd a
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default\extensions.ini-ben kéne kitörölni azt a bejegyzést, ami arra a kiterjesztésre vonatkozik.
A fájlokról előtte csinálj biztonsági másolatot
-
boygabi_
aktív tag
Sziasztok. Hogyan lehet elérni azt a Firefox-al,hogy a címsorban az aktuális weboldal címét mutassa.Mert nekem most akármelyik oldalon vagyok a kezdőlapot/esetemben Goggle/mutatja.
-
sonar
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
sonar
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pont ezt csináltam még mielött postoltál volna és jó lett, csak elötte kipróbáltam a backup-okat. Annyira faszán működnek, hogy a hibát is visszarakják
No szumma szummárum most már megint müxik -
Winner_hun
félisten
Ha lementetted amit kell, akkor úgy uninstallálj, hogy uninstall után a(z)
X:\Program Files\Mozilla Firefox-ot,
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Local Settings\Application Data\Mozilla-t és a(z)
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Mozilla-t
manuálisan kitörlöd, utána tedd fel ismét. -
-
sonar
addikt
Winner - kösz a backup linkeket
Viszont reinstall után se változott a helyzet
ugyanúgy csak csökkentett módban fut -
sonar
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyrészt lustaság, másrészt nem tudom, hogy a telepített pluginokat hogyan tudom átmenteni az új installba
-
sonar
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mint mondtam a feltett plug-int uninstaláltam - FF reinstallhoz meg nagyon nem fülik a fogam.

-
WonderCSabo
félisten
Megnézném a kiterjesztéseket, mert azok nem mennek csökkentet módban, így lehet azzal van a gond. Végső megoldás lehet esetleg az FF uninstall.
-
sonar
addikt
Sziasztok
Gondban vagyok. Vmi elcsesződött a FF-ban és csak csökkentett módban fut
Előzőleg vmilyen divxes web playert pakolt fel - http://www.stage6.com/ oldalon jártam és ott kérte. Használtam is eddig de a gép újra indítás óta nem igazán indul el a FF. Uninstaláltam a divx-et, de semmi
Vkinek ötlete? -
Jadro
veterán
Olyan letöltésvezérlő kiegészítést keresnék a portable firefoxomhoz, amiben lehet szabályozni a letöltés sebességét. Feltettem a flashgot-ot, de az csak külső letöltésvezérlőket kezel. Nekem fontos lenne, hogy ne kelljen külön installálni a vezérlőt, hanem ha cipelem a firefoxomat, az is használható legyen azzal együtt.
Köszönöm előre is!
-
fradi81
veterán
hello
Ha a backupfox-szal lementem a gépemen a firefox profilt, majd átviszem egy másik gépre ott csinálok magamnak egy saját fiókot win xp-be akkor ott az én fiókomba fogja berakni a mentést? vagy lehet a rendszergazdáéba?
(de gondolom az aktuális fiókéba. remélem) -
producer
csendes tag
A firefox és az operát hasonlítottam össze és számomra az jött le, hogy ugyan gyorsabb, de sok oldalt egyszerűen nem képes normálisan megjeleníteni. Persze az ie pótlására jó.
Példa oldalnak ajánlom a 30-as mobilszolgáltató oldalát, ahol nem minden akar bejöni. Hogy azért jó tulajdonságot is írjak, az ff-hez képest gyorsabb. -
Pubszon
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Felraktam, de le is szedtem mert csak 2 hetes váétozat.
Meg amugy is alapból egy ablak jött be, amin ki kelett választani mit akarok csinálni.
De ezt gyárilag is tudja hogy megnyitja. -
Winner_hun
félisten
válasz
Pubszon
üzenetére
PDF Download-ba azt be lehet állítani
-
Winner_hun
félisten
Melyik az a kiterjesztés amivel nem kell az egész oldalt újratölteni, hanem csak a kiválasztott kép kerül újratöltésre?
-
Pubszon
veterán
Hali.
Hogy lehet azt beállítani hogy a FF ne az Adobe Readert használja PDF fileok megnyitására, hanem a Foxit-ot?
-
Pocak89
senior tag
Nem tudjátok mikor jön a végleges firefox 3?
-
Dzsana
senior tag
Na, meg van, a download statusbar kigyepálása megoldotta a problémát. Csak tudnám mi köze hozzá?
-
Dzsana
senior tag
Ja, és ha a képen az egér scrollját megnyomom, akkor lehet jobbra-balra cibálni a képet a keretben. Van valakinek valami 5lete?
-
Dzsana
senior tag
Szevasztok, olyan problémám van, hogy újra raktam a rendszert, és a firefox-al, ha rámegyek a www.hasznaltauto.hu -ra, és ott egy auto képére rákattintok, akkor az előugró ablak jobb oldalát levágja. Az autók képe mellett bal és jobb oldalt naracs sárgának kellene lennie, de csak a bal oldalán az, a jobb oldalból 3-5 cm-t levág, és az ablakot át se lehet méretezni.
-
Winner_hun
félisten
A kép linkje helyesen
Milyen kiterjesztéseid vannak? -
Ziog
aktív tag
nem tud valaki olyan kiegészítőről, amivel a könyvjelzők egy lebegő ablakban jelennek meg. Nem az oldalsávban, hasonlóan ie 7-hez?
-
FDToth
tag
sikerült!

-
FDToth
tag
egy csomó fórumon utánanéztem, de nem tudom mi lehet a gond a firefoxnál.
A linken vagy eg ykép, amin lkátható a probléma. kiterjesztésekkel minden oké, talán a java a bűnös??? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Mostanában, naponta legalább egyszer adja ki ezt a hibát.
MOst akkor ez ram vagy firefox probléma?(Más proginál semmi hiba nem utal a memoria hibájára, csak Firefox alatt jön elő néha)
-
Csapi007
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi.

-
Csapi007
veterán
Hello
Most fogom újrarakni az oprendszert és az lenne kérdésem hogy van-e arra mód a kiterjesztéseket és a beállításaikat átvigyük? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Értem. Thx mégegyszer. Azt nem tudod, hogy mire jó a zoom fox? Vagy esetleg nem tudsz olyan kiterjesztést, hogy ha nézek a youtube-n pld egy videót,akkor egy gombnyomással bele tudod közelíteni a videóba?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Egyszerűen kiírja hogy időtúllépés és kész ennyi. De bármilyen lapra. Próbltam mindent:
Köszönet a megoldásért. 
)

KAMI911