Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Chris0321
üzenetére
Volt aki babettával Szeged-ről Athén-ig legurult, persze nem probléma mentesen
oda aztán kell hogy is mondjam szépen, pici őrültség 
Kicsi 2/4 egyhengereseket simán, szét is húzom össze is rakom, és rendszerint működnek is.
Az elektronikával tuti nem elsz gond azt teljesen újra akarom kábelezni, túlméretezni. ami igazán aggaszt a feszültségszabályzó, ami igaz cserélhető nem is nagy helyet foglal, de a generátor, régebbi verziónál találok hibákat xl700-nál még nem, vagy csak nem jutottam el addig az olvasásában.Radiátor lukadásnál mit tehet az ember? Akkora szegecs gondolom nincs ami meg is fogja, egy kis fbs-el féktisztító után nem biztos, hogy birni fogja a szervízig. Na meg ha bent leválik a szegecsből bármi....

Vezérműlánc, na ezzel megfogtál, indulás előtt úgy is fullszervíz.
Köszönöma linket. -
Somatom
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Akinek egy MZ -hez szerelő kell, az ne induljon neki ilyen túrának! Egy MZ -t hurcolós szerszámokkal, az út szélén, az utolsó csavarig szét lehet kapni és össze lehet rakni. Kerékcsapágyat biztos vittem volna magammal. Kicserélni sem nagy művészet. Gázfőzővel fel kell melegíteni a kerékagyat és utána gyengéden ki lehet pofozni a csapágyat.
-
Somatom
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Nem a vázat, hanem a lengővillát. Főleg az amúgy is ócska perselyeket deformálja, amitől egy idő után ferdén fog állni a kerék. A Trophy még bölcsős, a vázat nem tekeri meg. Az utána jövő nyeregvázasoknál volt az, hogy hátul egy Z alakban hajlított lemez tartotta a blokkot (az ETZ -nél is). Ezt a Z alakot deformálták el a dühöngő lóerők és ettől egy idő után minden nyeregvázas 250 -esben ferdén állt a blokk. Én anno kazánlemezből faragtam blokktartót, de lehetett kapni utángyártottban erősítettet.
-
Micsurin
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Igazad van, a 2015 -öst benéztem. Sorry! 312Ft volt a novemberi átlag. De, ez nem változtat a mondandóm lényegén. Kint is van infláció, de a Forint gyengülése jócskán megdobja a hazai árakat. Plusz a bizonytalanság. Mennyivel számoljon egy kereskedő, hogy akkor se faragjon rá, ha csak hónapok múlva tudja eladni a terméket?
-
Pocee
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
mire kerestél? frekvenciaváltós megoldásra, vagy az átkötéses kondis hackre? az átkötés nyilván sokkal olcsóbb, viszont egy komoly frekvenciaváltós megoldás motor teljesítményéből adódóan akár több százezer is lehet, ha nagy a motor,de teljesítményben ég és föld. nem értek hozzá de gondolom mint egy inverter működik.
-
z123456789
addikt
válasz
Chris0321
üzenetére
Mert nem lehet. Nem bírja el a hálózat.
runner 125
Aha, azt hittem megoldható ez valami "transzdekoderformátorakrámivel"
.
De akkor mindegy, keresek 230-as gépeket. El leszek azokkal is talán.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Chris0321
üzenetére
Ezt nem tudom megmondani, mert abban is lehet etanol 5% ig.
Ugy gondolom, nem mindegy, milyen a 100 as, milyen motorban van (mennyire tud erintkezni a levegovel es paratartalmaval a benzin, tehat karbis, vagy inkektoros, azon belul is euro3 vagy 4) es milyen kornyezetben (teljesen mashogy reagal egy futetlen, de fedett helyen es kint a szabadban) -
Somatom
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Egyet árulj el! Miért jön utánam, miért szabálytalankodik? Azért, mert alkalmatlan arra, hogy járművet vezessen. Jöjjön utánam úgy, hogy legyen szabályos és akkor nem történik baj. Ennyi.
Én sem kezdek egy autópályán a konfortzónám fölött kergetőzni egy Ferrarival, vagy egy GSXR -rel. Ő a gyorsabb és pont. -
martonx
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
A tegnapi barmot elnézve, én ezt nem nevezném hergelésnek. Vannak barmok, akiknek önmagában egy motor felbukkanása vörös posztó, vagy pedig bármin fel tudják hergelni magukat, akár csak azon, ha egy motoros jobban halad mint ők.
Nyilván jobb kitérni az ilyen barmok elől, de van az a helyzet, amikor bármit csinálsz, azon ők felhergelik magukat. -
Somatom
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Azért ezt gondold át! Én megyek elöl. Mégis, mi a túróval hergelem? Mivel késztetem arra, hogy erőlködjön, üldözzön? Azzal, hogy nem tűnök el előle azonnal? Akit az ilyesmi annyira felhergel, hogy elkezd üldözni a városban egy motort, az potenciális gyilkos, aki nem alkalmas közúti járművezetésre. Sztem itt nem sokan vezetnek nálam többet. Különböző járművekkel 8-10 ezer Km -t gurulok havonta. Ha én minden ilyen szitutól felhergelném magam, akkor hetente kapnék infarktust.
-
Micsurin
nagyúr
-
hugi0
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
A legtobb esetben figyelemmel kovetem a korulottem haladokat (+tukor).
Igy csak akkor ha lassan vagy megallas utan kanyarodok balra.
Egy esetben nem, amikor egyiranyu utcabol, baloldalrol kanyarodok. - itt viszont elsobsege van az egyenesen halado gyalogosnak.Chris0321 !
Mivel nem csak feltetelezzuk, hanem tudjuk, hogy vannak ilyenek "szellemileg visszamaradott".
- pont ezert. -
duni84
aktív tag
válasz
Chris0321
üzenetére
ugyan nem tőlem kérdezted, de én minden egyes alkalommal megnézem. volt már elég kalandom kamikaze robogósokkal és biciklisekkel, meg vérembe' van svédekkel. ugyanaz a szitu, mint amikor zebrán mész át gyalog, megállnak az autók, de azért elnézel mellettük, mert bármikor érkezhet egy fixis utcai harcos és az sbo-n cseszheted, hogy neked volt igazad.
-
hugi0
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
"Mikor elmondta, azt hittem dobok egy hátast!"
Kresz: 33§ 6.
" . . . a bekanyarodást akkor hajthatja végre, ha meggyõzõdött arról is, hogy balról jármûvének elõzését vagy kikerülését másik jármû nem kezdte meg."Gumitema: nalam gyari adat:
elso 2.0 hatso 2.0 /(rajzova egy ember)
elso 2.0 hatso 2.2 /(rajzolva ket ember)
Ami bevalt ezzel a "csuszos" (14-15°C alatt csuszos) gumival
elol 1.9 hatul 2.0 (mindezt ugy, hogy "ornehez"-ze tettem a gepet (+4,5 Kg).
Most pedig a benzintank miatt (ha tele) emelkedik egy keveset a sulypont (+5Kg). -
canniball
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Félreértetted: nem tiltásig húzva bőgettem neki, csak röffentettem egyet; ennek köze nincs a "kiabáláshoz", csak egy jelzés hogy itt vagyok, haladnék. Én mint motoros és mint autós is úgy vagyok vele hogy ha dudálnak, akkor tuti valami vészhelyzet van, ilyenkor egyből kicsit összerezzen az ember hogy helyzet van és keresi hogy merre kéne "félreugrani", míg ha csak morran egyet valami akkor teljes nyugodtsággal konstatálom hogy jön egy motoros akit el kéne engedni.
-
etnies
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Én is erre gondoltam, ezek kényelmi funkciók, hogy a sorok között araszolva szétnyílnak. Bár, már láttam hangos dobost, akire ráhúzták... Ő meg nem számított rá, hiszen mindenki hallja.. Az az autós meg biztos, üvöltette a kedvenc számát a rádióban..
Amikor a babakocsisra ráhúztad, akkor jobbal húztad a gázt, ballal meg a kuplungot, ugye Cannibal?
Most képzeld el azt, hogy jobbal a féket húzod, ballal meg a dudára pöccintesz :) menne az is, hidd el.Azért kíváncsi lennék, hogy az itteni hangos-félős motorosok közül hányan használnak láthatósági öltözetet..
Ez a Dl fórumon is örök vita ez, ott nem a dob menő, hanem a ködlámpás autós vakítás, szigorúan biztonsági okokból.
Na részemről off a téma, kezd egy kicsit sok lenni.
Somatom, igen. 2x koromig motoron sem ültem, 18 éve viszont szinte minden nap. Gyűlnek a km-ek. Nem vagyok a legjobb és nem a legügyesebb, viszont elég tapasztalt vagyok közúton.
-
etnies
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Persze, soha nincs teljes igazság. Még a tesóm is rám írt pár héttel később, miután megkapta a hybrid suvot (környezetvédelm fck yeah) a cégtől: "Soha nem veszek többet kéziváltós autót". Előtte M3 volt neki..
Személye tapasztalatom szerint 4/5 embernek jó az automata.
A DCT is úttörő, nagyon sok ember mondta már, hogy jó, akiknek adok a szavukra.
DL-t is úgy vettem, hogy Frimen mondta: "vegyél egyet, az a te motorod." Úgyhogy vettem egyet, kipróbálás nélkül. És igaza lett. -
fattyu
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
pestre és pesten belülre írtam szigorúan. falun lakom.
csúcsidőben jár óránként busz a városba ahonnan megy a vonat pestre. napközben van hogy 3 óráig semmi.
nekem spec a vonatban az hogy nem én vezetek hanem olvasok lazulok sokat jelent. idegeskedjen a sofőr....
de persze ha pesten belül a célpont nem az állomás mellett van hanem még átszállogatni akkor már én is meggondolom. meg nyilván ha viszek hozok hátizsáknál több cuccot akkor megint mérlegelés van.
meg ha ketten mentek már sajnos de facto olcsóbb a kocsi mint a vonat. de pl hétköznap hogy én pestre bemenjek autóval... neeem köszönöm. fáj eléggé az élet anélkül is.
-
törölt tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Másképp látom az atomenergia szerepét, de én sem szeretnék offolni.
Az ülésen túl érdemes lehet a futómű ültetésében is gondolkodni. Persze nincs ingyen ez sem.
"Sztm kulon 2T re bontani jogilag sem lehet"
Simán lehet, úgy kodifikálják, ahogy akarják, Karácsonyék is simán kitilthatják a dízeleket Budapestről.
"Inkabb euro besorolast kellene meghatarozni"
Azzal meg az lehet a gond, hogy egyrészt nem mindegy, hogy a globális klímavédelmi célokra, vagy a városon belüli szállópor szennyezésre koncentrálunk. Egy 50-es kétütemű robesz szállópor szennyezése sokszorosa egy régi benzines kocsiénak. Városon belül én kifejezetten erre koncentrálnék. A segédmotorokat én is papíroznám, rendszámoznám.
"Budapesten sztm nem emiatt van nagy legszennyezettseg, hanem az elavult, vagy reszecskeszuro nelkuli nem elavult autoktol."
Télen meg elsősorban a tüzeléstől, nem is a közlekedéstől, mégis az autósok a bűnbakok mindenért.
-
bjoey
csendes tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Paks 2 pont ezért lett volna alapvetően 2 hűtőtoronnyal tervezve, a Duna hűtés helyett, de elvetették az ötletet, merthogy két 200 méter magas 150-200 méter átmérőjű hűtőtorony milyen csúnya... Nekem speciel igencsak tetszene, de ez lehet szakmai ártalom.
Amúgy összeségében én az atomot tartom a legtisztábbnak. A rudak elhelyezése megoldásra kerülhetne világszinten, de ennek főleg diplomáciai oka van, amiért még is problémák származnak belőle.Ami nem off: arra tud valaki ötletet mondani, hogy hogy lehetne üléspróbát megoldani 1-2 motoron?
Jogsit csinálom éppen, és majd a vásárlás nekem neccesebb lesz, mivel 170 cm magas vagyok, és hát megeshet hogy nem feltétlen lesz jó amit kinézek. Az ülésen lehet nyerni pár centit, azt tudom, de nem árt felkészülnöm arra, hogy sok nem lesz jó.
Fz6s/fz6n lenne a cél, de azzal már riogattak, hogy túl nagy lesz. -
Somatom
veterán
-
z123456789
addikt
válasz
Chris0321
üzenetére
Ezt írtam le én is.
Legutoljára mikor ezután olvastam, akkor ott egyértelműen úgy volt megfogalmazva, hogy az eladónak kell a jármű eredetét igazolni. Ami valamilyen szinten egyértelmű is. Életszerűtlen? Az. Hát akkor ezt kitárgyaltuk. De emlékszem rá, hogy voltak itt olyan fórumtársak akik azt írták, ők csak úgy vesznek, ha az eladó megcsináltatja. Sose csináltattam, mikor eladtam, és sosem kaptam mikor vettem én sem.
-
jacis
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Nem akarom azt észt osztani én sem csak leírom az én tapasztalatom, hogy miszerint vegyél majd motort ha meglesz a jogsi. Nem akarlak elriasztani sem semmitől.
Én anno egy Babettát használtam amikor eldöntöttem, hogy megcsinálom a nagymotor jogsit (korlátlant). Ekkor már 4-5 éve jártam Kunmadarasra szinte minden rendezvényre. Totál be voltam sózva. A cél egy 600-as GSX-R (srad) volt de az egyik jó barátommal eldöntöttük, hogy várunk még egy évet és veszünk egy K4-K5 szériás 600 gixert. A cimborámnak nem, nekem viszont összejött. Nagyon boldog voltam. Kb WC-re is motorral mentem. Azt gondoltam, hogy én a megfontoltabb kategória vagyok aztán azt vettem észre, hogy egyre bátrabb vagyok és egyre több a necces helyzet és érezhetően nem jól reagálok az esetek nagy többségében mert a motor ereje és a rutinom nagyon messze voltak egymástól. Sajnos nem igazán foglalkoztam vele azt gondoltam majd idővel meglesz a rutin. Aztán a szezon vége fele kaptam egy 300eFt-os csekket gyorshajtás miatt (amire így utólag azt gondolom hogy megmentett még több butaságtól). A csekk érkezése után kb 3 hétre meghalt egy olyan barátom aki azért kezdett motorozni (K2 600 gixer) mert látta, hogy nekem Babettázás után milyen simán megy (pedig nem így utólag). Ez után eladtam a motorom. Eltelt kb. 1,5 év majd újrakezdtem. Azóta volt egy Suzuki TL1000S, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Suzuki GSR600 és a mostani. Kicsit hosszú lett, de azt akartam sugallni, hogy nem árt a lépcsőket betartani. Én is azt tenném ha visszamehetnék az időben. Lehet, hogy van aki simán lépcsők nélkül egyből jól tud motorozni és jól reagál le helyzeteket, de szerintem nagyon kevés ilyen ember van. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Egy 2T 125-öttel is hamar fejre fogsz állni ha hülye vagy meg egy 5-600-assal is. A hülye így is úgy is kivégzi magát valamivel nem feltétlenül motorral. A kérdés a mikor. Viszont nagyon csíni lesz mikor lecserélnéd a motort ott a jó ajánlat de nincs rá kategóriád aztán mehet a kör telefon haverok közt ki tudná neked elhozni... ja meg ki menne vele próbakört, hogy megmondja neked el szeretnéd e hozni. Hogy majd nézel motort ha letetted? Mindketten tudjuk ez nem így működik még ha van kategóriád és pénzed sem mindig találsz olyat amilyet szeretnél. A kényszerűségből vett motor meg általában hamar újra a használt piacon köt ki ha nem az anyagiak miatt kellett választanod.
A hülye A2-höz is tud venni "meglepően erős" motorokat, visszafojtott SV khm, CBF khm, Er6. A végük nem lesz meg a nyomatékuk is szerényebb lesz a gyárihoz mérten és még így is körbe fogják röhögni a GS500-at pl teljesítményben.
Igenis le kell tenni az A-t ha tudod ha nem szereted meg a motorozást sem vesztettél semmit mert később mindig ott lesz a lehetőség, megkötések nélkül.
egy bizonyos rutinja ezért nem olyan kezdő motoron De, pont olyan kezdő. Közlekedni tud(talán) motorozni nem.
Miért nem való a nagyobb gép? Az A2-es motorok tökéletesek tanulni, ha valóban motorozni szeretnél megtanulni később és nem közlekedő edényre van szükséged amivel még az M0-án is letolnak vagy már marhára nem lesz benned szúsz megelőzni az előtted éppen 100-zal poroszkáló nyuggerwagont(Ignis). De egyébként egy Hornet, CBF, Er6 is lazán bevállalható kezdőmotornak főleg az első kettő, ha nem pörgeted nem megy aki meg nem érzi, hogy miképp kéne közlekedjen az alatta lévő géppel úgy, hogy uralja annak meg megint teljesen mindegy mit vesz. Újra nem azt forszírozom vegyen mindenki 800-as, 1000-res gépeket tanuló motornak de nyugodtan tegye le a korlátlan és vegyen valamit ami tetszik neki és még értelmes kezdő gép, nagyon sok van már belőlük az 4-5-600-as szegmensben jó áron. A probléma ott kezdődik mikor arcos haverunk vesz egy sportgépet ahol a futómű és a váz hiteti el vele, hogy ő már igeni nagy spíler. Volt ilyenünk is haveri körben okosba 25Kw-os 636 nem zavarta, hogy még így sem szabályos... hamar árokba tette. (szigorúan kockás, kopott gumi persze)
@geresics: Átképzéssel sem éri már meg annyira, A1 -> A2 alig engedtek nekem el valamit inkább az elmélet volt amit megúsztam 2 éven belül. A korlátlanra meg tegyek immáron harmadjára kresz vizsgát és vezessek le megint egy valag órát és fizessek be 100+ ezret ~5 év motorozás után. Hát elmennek a görbef*ba. A1->A2->A árából meg ha még pótolsz már lassan egész épkézláb 5-600-ast fogsz...
-
Geresics
addikt
válasz
Chris0321
üzenetére
Attól, hogy van korlátlan jogsid, még vehetsz 125-ös, 250-es, 500-as motort. De ha csak 35kW-ra korlátozott jogsid van, nem vezethetsz nagyobbat, így amikor "kinövöd" (ami sokszor egy baromság) a motorod, akkor nem elég venned egy nagyobb motort, de még jogsival is kell szívnod, ami sokszor rettenetesen hosszú procedúra. Én már a rászánható idő hiánya miatt sem állnék neki több lépcsőfokkal szenvedni. De ez is csak egy vélemény.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Senki nem mondta, hogy kezdjen 600-assal vagy 1000-sel. De a korlátozott jogsik a világ legnagyobb hulladékai, állami pénz fejde semmi más...
Mod.: Hogy a városi kis karikák alatt egy Gladius vagy CBF nem fogja bántani az is biztos. Ellenben el fog locsolni súlyos 100 ezreket mire az A1, A2, A-t végig lépkedi. Az A1 meg talán arra elég, hogy fogalma legyen a motorról elsőre úgyis sokkolni fogja az első nagy gépe. Attól mert A-d van nem csak GSXR1000 L0-át vehetsz tanuló motornak.
Mod2.: Ha fejben rendben vagy, nyugodtan lehet kezdeni akár egy 600-assal is. A sor4 ha nem pörgeted nem fog hanyat vágni... Egy Hornet pl nem épp az az özvegy gyártó kategória.
@persu: ha nem is túl de jó a hűtés nézz meg pár track videót nem igazán megy félútnál feljebb műszer. (Mondjuk egy mérést megnéznék kamerával mi hol mennyi.
) -
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Chris0321
üzenetére
Szerintem nem. hosszabb allas utan azt tapasztaltam, hogy tud ilyet csinalni e10, motornal, ahol a tankszellozes nem aktivszen kaniszteres. autonal nem ennyire egyszeru a tankszellozes. frissen tankolva nalam euro3-as auto es motornal sosem okozott ilyet. Euro3 alatti autonal nem probaltam, de motorral igen, azzal sem volt bajom. Lehet eleve van valami kis fojtoszelep poti elteres, vagy barmi, amire raerosit. Talan ugy el tudom kepzelni.
rayoliviero
Ezt igy forumrol? Mondjam meg, hogy mi?
Ez nem egy leg-olajos karburatoros oreg japan sornegy, ami bekopi a gyertyat, meg eldugul a karbi. Biztosan nem egy egyszeru legszuro, vagy gyertya okozza az ilyen problemakat. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Ünnep nap ment hülye mint a tököm. De bizonyítsd be nekem szerdán délután egykor, hogy én most nem Ideál tesztcsíkot próbálok venni apámnak amit pusztán nem kaptam már a 3. patikában, vagy éppenséggel paracetamol alapú lázcsillapítót. Jelzem motoron ülve még egy haverom nem állították meg a sünök, hogy merre és miért megy hétköznap délután, ja de egyet igen de várjunk csak az a végdísz Cseszneken jaszkarizott oda-vissza bőrruhában az R6-oson.
Aki hülye az így is fog járni.
-
baboss
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
Teljesen kezdő motoros, idáig csak hátul ült motoron, a gk vezetése is elég gondot jelent neki. 2 kerékéken meg baromira féltem. Szerintem nem neki való, azért gondoltam, hogy kezdésnek kellene neki valami, hogy kipróbálja boldogul e vele, van e érzéke hozzá. 24 éves. Annak örülnék a legjobban ha velünk tudna jönni pár kisebb karikára, majd mi legfeljebb lassabban megyünk. Apa és 2 fia,
A1-et addig szerintem felesleges lerakni, amíg kiderül tud e bánni a mocival. Idomos kismotorok tetszenek neki nagyon, de szerintem azt hamar összevissza törné. Valami strapabíró kezdő kismotor kellene neki. Ami ha eldől párszor nem lesz sok baja. -
Geresics
addikt
válasz
Chris0321
üzenetére
"szeretném ha minél előbb vissza tudnának állni az emberek a régi kerékvágásba"
Tényleg nem ez a megfelelő hely ennek a megbeszélésére, de a #maradjotthon, és a többi intézkedés pont arról szól, hogy a vírus terjedése minél lassabb legyen, hogy ne terheljük túl az eü rendszert, és ez bizony azt jelenti hogy a lecsengés is minél később legyen -
törölt tag
válasz
Chris0321
üzenetére
"A vírus kínában decemberben kezdett elterjedni, március elejére már alig volt új megbetegedés és azt is inkább külföldről vitték be."
Mondja ezt a kínai propaganda.
Meg azt is, hogy a vírus amerikai eredetű. Nem kell mindent elhinni.Én már végiggondoltam, éppen ezért írtam azt, amit.Nem véletlenül írják ám azt elemzők, hogy akár az 1929-es világgazdasági válsághoz hasonló állapotokra lehet számítani, ha nem sikerül gyors áttörést elérni. A motoros szezon sokak számára úgy ér véget, hogy tulajdonképpen el sem kezdődött.
-
baboss
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
De fontos, és nyugodtan megteheted, ha kimész a természetbe, csak kerüld az embereket, akik mind otthon kuksolnak. Csak vigyázz nehogy egy nyuszi rád tüsszentsen. A boltban, patikában , stb nagyobb veszélynek vagy kitéve mint a természetben. Csak arra figyelj, hogy a csipkebogyót ne fogdosd meg, mert a kezedbe megy a tüske és helyben elvérzel.
-
csongi
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Miert fontos a rendor es a trafi jelzese?
Nekem fontosabb lenne a gyorshajtok , es agyatlanok kijelzese. :).
A google maps jelzi a balesetet, csak sajnos kessobb, de ott is fel lehet tolteni az aktualis helyzetet.
A waze sem magatol tudja, hanam a felhasznalok teszik informativva. -
Varoz
addikt
válasz
Chris0321
üzenetére
Ennek nyilván nincs köze sem ahhoz, hogy pont januárban lett hidegebb az idő, sem ahhoz, hogy egyes emberek szeretnek hinni dolgokban és konkrétan megélni azt ami lehet nem is változott.
Bocs, de én erre nem adok, hogy X,Y tapasztalt valamit amit vagy ért vagy nem, de lehet nem is tapasztalta. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Ha volt bármilyen kategória amely elmúlt 1 éves nincs korlátozás, féléves B-vel vontattam meg utánfutóztam. (4 éves A1 rulez... )
Köszi mindenkinek!

@Persu: Csak vért szívtam teljesen más a blokk felépítés és teljesen más céllal készültek pont ebből fakadóan.
@csongi: Nem vagyok colos de törpe se az Er5 ellen a mérete is nagyon ellene volt a CB sokkal kényelmesebb volt valahogy kérte, hogy ő most akkor jöjjön. Amúgy a Hyohoz mérten kisebbnek hat a CB.

A rendszám meg... ott akkor jó ötletlenk tűnt nem lett belőle gebasz majd legközelebb okosabb leszek/ünk de próba nélkül meg nem hoztam volna el, ennek hangot is adtam emiatt került elő a rendszám.

...kínai. Se Iphone nem kell se Xiaomi jó ez csak ha hülye a user hülye a user, hogy nem manualban fényképez.

@boldi: Tényleg mikor is veszed meg azt a Monstert? Méreted volt!

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

oda aztán kell hogy is mondjam szépen, pici őrültség 

engem erdekelnenek a reszletek. mert ha egy 600-as geppel hozta ki ezt a teljesitmenyt, az becsulendo, hayabusa-val nem nagy cucc, talan a 3.ik forog le ilyen temponal 
Az igaz futkozik még szépen belőlük,de ha a min 95% eredeti + oldalkocsi akkor akár elég komoly summákat is kiperkálnak érte...