Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
KuZo
tag
válasz
fattyu
üzenetére
"A nagy része nagyon aktívan segít." "A BP-i soforok 99% valoban nagyon korrekt es megprobal helyet hagyni, elengedni."
Jó ezt olvasni többetektől, mert sokszor engem néznek hülyének, hogy én így érzem és mesélem kollégáknak. Napi szinten járok a Dunaharaszti-Soroksár-Újbuda útvonalon és elvétve találkozom tahókkal. Mondjuk én pont azért nem robogóval járok (2 évadot úgy mentem), mert motoron (MT03) nagyobb a fun faktor és pont ugyanúgy elférek az autók között és a 320 köbcenti is 3-3.2 körül kér inni. Egyébként sok esetben én is lehúzódom az SM-ek elől, mert ők úgy mennek a sorok között, mintha nem volna holnap..
-
KuZo
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Persze, hogy őszíntén! :) Nem közlekedem nyitott sisakkal, de tankolás, rövid csevejek, készülődés közben nagyon praktikus nekem. Viszont a sima felnyitóssal (most olyan van) már beleakadtam párszor ajtófélfába, kocsiajtóba...stb. Ezért tetszenek a teljesen hátrahajthatóak, mert nem leszek 20 centivel magasabb tőlük.
-
KuZo
tag
EZT a sisakot ismeri valaki? Nagyon szemezek a Shark hasonlóan hátrahajtható (Evo-One) megoldásával, de az majdnem 3x ennyi pénz.
-
KuZo
tag
Nem tudom mennyire off a kérdés, de inkább így teszem fel:
Tud esetleg valaki beszerzési forrást tükör helyére való csavarra? Főleg a balmenetes (M10) érdekelne, ráadásul finommenetesek ha minden igaz. Kamera és telefontartót kéne rögzítenem.. -
KuZo
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Online átírási időpontokat felejtsétek el. Kétszer írattam át motort nemrég (előtte robogót rendszámoztam) plusz jogosítványt intéztem, de online hetekre előre nem volt időpont. Viszont személyesen bementem a budaörsi kormányablakhoz és minden ügyem megvolt fél órán belül. Sorszámot húzol, leülsz, kivárod, megoldod..ennyi.
-
KuZo
tag
válasz
hugi0
üzenetére
Jah, nem gondoltam, hogy csak úgy felcsapatok rá.
Csak olyan jó lenne így szezon elején ilyen helyekre eljutni és forgolódni kicsit. Már régebben is írtam, hogy jó lenne egy bérelhető hely ilyesmire, mert a tanpályákra nem engednek fel, tréning meg ugye nincs vagy az oktatással együtt jóval drágább móka. Így például a 4 napos hétvégén megint Aldi parkolózom majd, ha jól gondolom.. 
-
KuZo
tag
Egy kis érdekesség 1994-ből a magyar motoros klubokról.

[kép] Most találtam egy pár régi zenei magazint, az egyikben volt... -
KuZo
tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
"Végül ez a vadászkesztyű maradt..."
Köszi az ötletet! Volt egy ilyenem és nagyon bevált, azt még síkesztyűként árulták akkor, de aztán az változott egy szövött fajtára, ami nem igazán volt jó. Eszemben sem volt átmenni a "vadászosztályra".
-
KuZo
tag
válasz
Geresics
üzenetére
Ha szeretnél erre is eljönni, akkor érdemes megcsinálni az alapot itt is, vagy esetleg próbálj írni nekik egy e-mailt, vagy hívd fel őket telefonon, hátha a Contis alapot is elfogadják. Nem tudom. De igazából a Conti tréning is ugyan erről kell szóljon, szóval az is pont jó, ha oda mész, a lényeg, hogy menjen az ember valahova!
Na igen, de akkor már mindjárt soxor 40e pénznél tartunk, ami nem fér bele sajnos. Azért gondolkodtam rajta, mert láthatóan jóval nagyobb a pálya (mégiscsak reptér), mint a Conti-nál. De akkor inkább maradok itt és letolom megint az 1-est, aztán a gyakorlót és akkor mehetek a 2-re, ha sikerül. Aztán ha nagyon gazdag leszek, talán máshova is később.
A Ride Right csapattal egyébként van valakinek tapasztalata? Azt találtam még időközben. -
KuZo
tag
válasz
Geresics
üzenetére
Azért vagyok "odakötve", mert ott elvégeztem a bevezetőt, aztán az alap 1-et és ugye itt akkor kezdhetném elölről kb. ugyanazt itt is (nyilván minimális különbségekkel) , hiába kanyarogtam szét magam a Continál. Téli rozsdásodás ellen egyébként ugyanazokat a feladatokat (szlalomok, nyolcasok, vészfék, hirtelen kikerülés..stb.) gyakorlom egy ipartelepen vagy parkolókban, amit ott már végigvettem. Ezt egyébként nagyon hiányolom, hogy egy rutinpálya pl. miért nem bérelhető alkalmakra, felügyelettel.
-
-
KuZo
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Akkor ugye marad az, hogy occsóé' veszel és reménykedsz, hogy nincs nagyobb gond. Egy jó állapotúnál viszont valóban csak egy fékbetét szintű problémába futhatsz bele reálisan. Nyilván mindenki máshogy gondolkodik. Én pl. más kategóriában vettem az MT03-at 1,5 misiért 5 hónaposan 1,85 helyett és nem kellett sok tartalékot hagynom egy még bőven garanciális vasnál, de nyertem közel 20%-ot, hogy nem én fingottam rá először.
@FeniX: Autónál abszolút egyet értek veled, motornál ez más kérdés. Ez a csaj is tanulómotornak vette elsőre ezt a vasat, aztán alig hajtotta, mert túlzás volt neki. A kolléga meg lecsapott rá és most boldog vele. -
KuZo
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
A 970-es keretből én egy fojtott ER-6N-t ajánlottam volna, hamár...
-
KuZo
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
A 300-as annyi kb.
-
KuZo
tag
Sziasztok!
Valami olcsó GPS nyomkövetőt terveznék az ülés alá rakni, mint pl. EZ.
Van esetleg tapasztalatotok hasonlóval? -
KuZo
tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
"Az Alap 1 is olyanoknak van, akiknek épp megvan a jogsija, vagy sok-sok év után újra ráülnének motorra."
Nos, én voltam az alapon úgy, hogy sosem motoroztam még (közel 47 évesen) és megtanítottak 2 nap alatt szépen, csak utána mertem A1B-re menni és baromira sokat segített. A1B képzésen (mármint, ha azt a néhány órát képzésnek csúfolhatjuk) én állítottam fel a motorját két srácnak is. Aztán letettem a korlátlant és 10.000 kilométer után visszamentem 1-es szintre is, de akikkel ott voltam, mind sokéves tapasztalattal és sokkal több kilométerrel is szenvedtek néhány feladatnál. Az végén pl. a "kedvcsináló" 2-es szintű feladatokba bele is bukott mindegyik.
Szóval a "menőknek" is tudnak újat mutatni az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Soha többet..
Széles utakat hozzá!