Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
titko
tag
Hitetlenek vagytok! Én még ott járok, hogy elesett, és fennmaradt a motoron 180-nál, amin a kamion úgy ment át, hogy megvédte a váz a motorost
-
titko
tag
válasz
Daywalker #49086 üzenetére
Azt a hozzászólást én is olvastam
idézet:CubΕ
jó kis gép ez..., ha meg akarsz halni. Én a biztonságos motorozást szeretem ezért vettem BMW-t, aminél legalább van esélyem egy nagyobb ütközésnél is. Ismertem olyan BMW motorost aki elkapott egy autót hátulról 180-nál. Kijött elé az autópályán. Az autós ment kb 110-el. A motoros elesett, majd átment rajta egy kamion is, de a BMW váza olyan erős volt hogy megvédte az embert.
Mindez egy gs 500-ról szóló cikk hozzászólása -
Djuree
félisten
madarasra jön vki hétvégén a tucatjapán szarjával?
-
bognar110
őstag
válasz
runner 125 #49079 üzenetére
Aha értem, akkor maradok az enduro kategóriánál.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #49078 üzenetére
alapvetően nem a blokk kopásra gondolok, hanem az egészre egységben. a kopás az adott használat függő. megy amig megy, kapja az olajat mindig, ahogy a teló is etc. arra gondolok, hogy amúgy nem rohad szét, nem reped, nem lazul ki, nem hullék szét az elektronika etc etc.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #49079 üzenetére
Világítótekercse sincs, max a versenyendurónak. Problémás. Lehet azért nincs benne, mert a mérnökök olyan böszmék voltak, hogy nem raktak bele, pedig gondolhatták volna, hogy lesz olyan, aki utcán használja a versenymotort. Nem értem... ( igen, szarkazmus)
-
runner 125
nagyúr
válasz
bognar110 #49077 üzenetére
Nem vettem még újonnan crossmotort ( 125ccm + ), de gyanítom, h ezeknek már új korukban sincs műszaki adatlapjuk, szal' forgalmit és rendszámot sem kaphat.
Oka, h ezek versenymotorok, eleve gyárilag nincs kialakítva akkuhely és a lámpák bekötése is utólagos munkát igényelne.Más részből - ha, kivitelezhető is volna, mi értelme lenne egy kockagumis, üzemórás motorral, bika fogyasztás mellett városban flangálni?
-
bognar110
őstag
Hellosztok azt szeretném kérdezni hogy egy cross motorból lehet-e endurot csinálni felszerelni lámpával index ilyesmi hogy a rendőr ne büntessen meg érte ?
-
Integra
titán
válasz
Daywalker #49072 üzenetére
nincsen valami lakmusz papir style gyorsteszt?! aládugod oszt megmondja hogy igyál e vagy sem. oszt úgyis iszol
persu: nem gondolom, hogy nem számitana a gyártóknak a megbizhatóság, még sportgépeknél is számit, sőt, szerintem itt ugyanúgy mint máshol. ugyanakkor annyira kemény a beszerzési árharc és ez az állandó egyensúlyozás a teljesitmény, megmunkálás, megbizhatóság kérdésben, hogy egész egyszerűen akarva akaratlanul romolhat a megbizhatóság. a másik oldalt meg ma már félelmetesen preciz gépekkel dolgoznak, amiről 1 évtizede se mertek volna gondolni, a technikai fejlődés megállithatatlan. és ez jó. de az azért nincsen rendben, hogy hajtod, cseréled amit kell betyár becsülettel és szétesik mégis. és erre a német sem fogja azt mondani, hogy sima ügy, hogy 500-1000 eurot hagy szervizben, hiába keres többet mint mi és hiába novicsento a motorja. nem kevés bmw motoros szokott arrafelé morogni.
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr #49066 üzenetére
Gondolom a büfé miatt nem ivóvíz
A fene, akkor valamit vinni kell
Köszi.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #49070 üzenetére
Nem hinném, ebben a szegmensben senkit nem érdekel a megbízhatóság, ezek sportmotorok. Vagy összecsukják idő előtt, vagy aki nem használja ki, csak megvette, mert tetszik neki, az meg cserélgetni fogja évente. Az, hogy a csórónak az a szempont, hogy elmenjen 100e km ert hozzányúlás nélkül, vagy szervizbetolás nélkül, az ugye nem rendeltetés szerű használat.
A kis 25 ösök kimennek a világból, azokból adnak el mennnyiséget. Sosem volt a sportmotor szegmens húzóágazat, legalábbis az ázsiai kisköbcentis piachoz mérten elenyésző. Inkább presztízs harc. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #49068 üzenetére
sajnos el is hiszem, globális trend. aztán mikor már minden mindig szétesik, akkor majd a lóerők helyett újra a megbizhatósággal kezdenek egymásra licitálni és a kör kezdődik előlről. de az nem hiszem, hogy most lesz.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #49064 üzenetére
Egyik nagyon jól motorozó, és mindenről konkrét véleménnyel rendelkező ismerősöm szerint a japánok most eljutottak arra a "szintre" motorgyártás terén, ahol 2000 ben voltak az autógyártásban. Minőségpolitikára gondolt, (tervezett avulás és más összeesküvés elméletek). A válság sem az ellenkező irányban mozdítja ezt a trendet. Miután az egyik tanárom szétszedte a 4000 km es sornégy blokkot, igazat kell adjak neki. Pedig az 2008as
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #49066 üzenetére
azon gondolkodom, hogy abban az egész épületben nincsen ivóviz? vagy csak a bufé fellenditése miatt kurbliznak picit a pénztárcánkon?
szerintem ilyen épületet nem is engedélyeznének felhúzni.
-
Integra
titán
szivem sajog, de az is csak tucat japán
természetesen a presztizs, maga a szó definiálása is relativ, mert ha mondjuk megbizhatóságról van szó, akkor a japánokon túl más márka ebben a kérdésben nem nagyon rúghat labdába. de a köztudatban ugye teljesen más a presztizs, ott meg mai napig nem igazán tudtak felmutatni olyat, ami erre képes lenne.na de egy sp3!!!! (álmodik a nyomor
)
(prof: ez is tök relativ, mert pl amig némethonban egy x5-tel simán eljárkálhatok ha úgy szottyan kedvem és senki sem köp le érte vagy néz rám irigykedve, magyarhonban nem venném meg mert itt teljesen másként van az a dög definiálva, ide egy lexus inkább, jelen helyzetben a számomra definiált presztizse sokkal jobb)
-
Daywalker
addikt
Erre valaki, aki jön holnap és volt már az Euroringen? [link]
-
kpal
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #49051 üzenetére
Ismertségi körömben sokan használnak Yamahat és nagyon jókat mondtak róla.
#49055) yodamastah : Biztos nem vitrinbe lenne ...
(#49059) Integra : Jó beválom hülyén fogalmaztam ... ennyi.
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #49056 üzenetére
vannak elegen. csak akkor dukinál kezdődik a történet, nem japán motornál.
már ha sportmotor.
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah #49055 üzenetére
..de, már eleve milyen gondolkodás az, h melyiknek nagyobb a presztízse?! Ki vesz így motort? Max a cigók, akik kitartóan vallják, h az aranytól, meg a sok fake DC, Guccsi és egyéb márkáktól többre tartják őket.
-
Daywalker
addikt
Nah, ma jól letakarítottam a gépet végre. Brigéciollal és fogkefével vakartam a fékport a hátsó felniről
Most csillog rendesen...
.mf: Euroringet kell felhívni majd holnap, hogy menni akarsz esti motorozni. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #49051 üzenetére
ismerek csajokat akiknél ez számít
-
kpal
nagyúr
válasz
runner 125 #49045 üzenetére
Csak próbálkoztam ...
-
kpal
nagyúr
Emberek melyik moci veszít lassabban az értekéből az R1 vagy CBR1000RR ? Mert ahogy látom alapból az új R1 drágább is vagy eleve nagyobb a Preztis értéke ?
-
.mf
veterán
válasz
boogie84 #49037 üzenetére
Ha keddre gondolsz, akkor az nem túra, hanem egy kis pályázás. Ha még nem változott a terv, akkor Kecskemét (Gokart stadion) -- bár itt 6k-ról beszélnek 18-20, az meg tudtommal 16-20 3k? Vagy valaki társaság szervezi, és a teljes pályát kibérelték? Kit is kell akkor hívni?
-
boogie84
veterán
Pontosan hová lesz a túra srácok??
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu #49026 üzenetére
hája, de olyan hatalmas erőhatások itt nincsenek, mennyivel vette azt a kanyart? negyvennel?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #49031 üzenetére
akkor valoszinuleg a 205 turbobol volt par (205 turbo 16) osszkerekes:
pug awdwiki -
törölt tag
en meg megdobbentem, nem is tudtam h van 4wd pizso.
aztan rakeresve kiderult h mar a 205 turbo is osszkerekes es a mostani palettan a 4007 is az.
zsenialis felvetel. es azt kell mondjam h motoron en is ezt a megoldas alkalmazom vagy lehajtom/felrehajtom a fejemet h a sisak arnyekoljon.
najo, egyszer amikor a horvat tengerparton gurulva jott elo ez az effekt, siman megalltunk furodni -
válasz
Topiccsendőr #49018 üzenetére
Pepest lehet, hogy beverte kicsit
legalábbis nekem fájni szokott amikor a heréimre ülök
-
válasz
Topiccsendőr #48968 üzenetére
Három éve láttam ezt a videót első ízben, már akkor is az állam keresgéltem. Az, amikor a kopterről veszik, és kanyar után dombnak felfele kilő, mint más lejtőnek lefele aszfalton, na az nagyon odabasz...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamastah #49025 üzenetére
én arról beszélek,h amikor kirugózott a hátsó rugóstag a megtapadás után.
ennél szebben nem is működhetne. -
yodamastah
őstag
Ennek aztan semmi koze a chatteringhez meg a rugostaghoz se. A fazon csuszott felig a foldon fekve a motor meg rajta. Es mielottt teljesen megallt volna visszatolta magat es ment tovabb
Az hogy kozbe kerek neha leert a foldre van sem, az szinte semmit nem befolyasolt a mutatvanyon
-
bajnokpityu
félisten
válasz
azért ezek a rugóstagok is megérik pénzüket.
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr #49022 üzenetére
oké
Kérdés: mennyire drága ott a büfé vagy van-e iható (nem olyan, mintha a vascsövet nyalogatnád) csapvíz, mert nem vinnék táskát és akkor külön vizet sem...utálok táskával motorozni
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr #49017 üzenetére
Ok, az simán jó, tartható is akár. Nem kell előre regelni? Azt írják a honlapon, hogy akkor olcsóbb (6K).
-
geree@bl
senior tag
válasz
Nagyon komoly döntések is vannak benne.
-
TayRol
nagyúr
válasz
ezt egy kicsit fájt meg nézni is.
-
Topiccsendőr
addikt
-
.mf
veterán
válasz
Daywalker #49014 üzenetére
Kedden munkából, Forgách utca. Ha a köv. vasárnap is lesz valami (21.e?) akkor vagy otthonról, XI ker Gellért közele; vagy pedig még Környe környékéről jövök egy találkozóról.
De sajnos a kedd még mindig nem 100%, a fékpedált csak hétfőn tudok elmenni megcsináltatni. -
Integra
titán
asszem ezt a hűtőcsövet szervízben kell kicseréljék
be se tudok nyúlni a másik végéhez...
-
shiNIN
tag
válasz
boogie84 #49006 üzenetére
Fogalmam sincs
Az ilyen neveket, számokat, amiket nem tudok logikusan megjegyezni, elfelejtem. S nagy összehasonlítási alapom nincs, de az előző sisakomnál SOKKAL halkabb
Teresán szélben persze nincs mit tenni, ott iszonyú a szélzaj. Az én motoromon ilyen gond nincs, legalábbis eddig nem volt, érdekel, mi lesz a hatalmas plexi nélkül... Ezért is kell feltétlenül sisakplexi, mert eddig megtehettem, hogy felhajtott sisakkal mentem, de most már talán erős lenne. Bár a szemüveg még mindig ott van, azért nem szoktam értékelni, ha mondjuk a homlokomnak ütközik egy nagyobbacska bogár.
Djuree, ez még a régi, nagy esésem. Én már majdnem elfelejtettem, csak a motor hiánya juttatja eszembe
-
beteg
őstag
Igaz, hogy pont a kawanap után lesz egy nappal és suzuki teszt lesz, de:[motorshow1_nyilvanos_forgatas_augusztusban]
Ha kitart még a jóidő, én szívesen kipróbálnék egy hayabusát -
boogie84
veterán
válasz
shiNIN #49005 üzenetére
Jobbulást!!
Megkérdezhetem milyen sisakod van? A Dayton Eagle nem éppen csendes + írtam a pinknek h mi van ezzel kapcsolatban. Válasz: csak az újabb modellekre készül ilyen plexi.
Akkor marad a jól bevált átlátszó. Szívesen kipróbálnék egy sötétedő plexit. Megnézném milyen.
Ha felmennék pályára akkor vennék még egy '00 600F-et és azzal mennék.Egyenlőre a másik motor helyett most a nyár után az angol nyelv elsajátítása köv évben pedig a győri egyetem lesz a kitűzött cél. Ergo költekezni a jövőben óvatosabban fogok.
-
shiNIN
tag
válasz
boogie84 #48986 üzenetére
Ma láttam, hogy van Lazerhez pinlockos kis fényre sötétedő belső.
Nekem is Lazer sisakom van, akciósan vettem, nagyon szeretem, szép, halk és szélvihar sincs benne, mint az előzőbenS alig karcolódott meg a szellőztető kis füle, amikor estem, mert sikerült ugye arcra. Úgyhogy most vadászok új plexit, a szokásos tatabányai boltban van sima. Lehet, hogy a végén az lesz, csak néha viszi ki a szemem a szembenap, de nekem már mindegy, csak legyen motorom. Az alkatrészeket valami 2 héten át adták postára, úgyhogy egyelőre még mindig nincs. Tanulság, máskor baleset előtt kell megrendelni, hogy meglegyen, mire 95%-ra javul az ember :-/ Mire megjön, lehet, hogy százas leszek, újra kéne kezdeni a gyógytornát, kicsit másra koncentráltam mostanság.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest