Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igen, hondánál egy évvel később van a váltási (mind frissítés és generációs) ciklus, így ilyen általános, nem honda specifikus dolgok mindig "késve" fognak megjelenni. de szerintem amúgy sem kapkodósak, főleg most
gyanítható, hogy ez az egész recesszió betesz nekik is fejlesztésben és biztosra mennek inkább. ha valóban 2012-13-ra egyáltalán kijön az a v4 valami, akkor az kész csoda lenne. nem nagyon hiszek benne. még azon se csodálkoznék ha idővel mind a wsbk és mind a motogp blokkjuk azonos alapokból építkeznének a költséghatékonyság/csökkentés miatt. pont ma olvastam egy üzemanyag fogyasztás/hatékonysági cikket nakamoto-tól.a 600rr is már tavaly generáció váltásra érett lett az eddigi ütemterv szerint, semmit sem csináltak rajta. szóval pc43 az ablakban. nincsen igazi fejlesztés valszeg sportgépek terén jelenleg.
-
Integra
titán
válasz
Steven
üzenetére
ááá, gagyifos olasz koppintás, valami szar bóvdennel, na

ahogy a külföldi oldalakat olvasom, ez tényleg csak egy komoly frissítés és nem a next gen bringa. ami érthető is, hiszen lemaradt a tcs, a dupla kuplungos váltó meg maradt a teljesítmény is.
a másik oldalt viszont ez evo bringa, vagyis tovább csiszolták, finomították, kicserélték jobbra amiket kellett, második generációs c-abs, ha ez könnyen kikapcsolható, amit mondjuk azért kétlek..
szóval ez egy kiforrt, frankó, megbízható, tipikus finom, precíz honda játékszer, amiért szeretjük. nagyon elfogadnám ebben a fehérben így ahogy van
-
válasz
runner 125
üzenetére
tök mindegy álom szép

amúgy mostanában nemtok nagyon hozzá írni a topikhoz... amúgy is sok a meló meg kurva sokat motorozom idén már olyan 6500km nél járok
muhaha sajna egyre merészebb is vagyok ...városon keresztül már rekordokat állítgatok fel... próbálom vissza fogni ... de nehéz
-
Djuree
félisten
na megvolt a kis 170km-es kör. jóóóóó volt. most rájöttem hogy qrvára megérte a ringes képzés a 45k-t. végre úgy éreztem a hegyi utakon hogy tudok motorozni. eddig szarul ültem a motoron meg a technikám is szar volt, csak csorogtam, most meg alkalmaztam a tanultakat, és be is döntögettem a mocit faszául, talán kívülről is kinézett valahogy és éreztem hogy haladok

1-2 autó átsodródott a sávomba félig, igen veszélyes volt, szerencsére volt helyem korrigálni, nem határon mentem azért. motorost viszont nem sokat láttam, érdekes hogy máskor répáshuta felé millióan vannak, most meg senki
mod: most hallottam a híradóban a rendőrt, szomorú
nagyon szétszakadt a gépe, nem élhette túl... -
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
ha privátban adta el, akkor jó, főleg mostani helyzetben, nekünk 750ért számították be tavaly ősszel a tehénbe, ugyanígy felszerelve és ráadásul esett motor volt. szerencsés, most tud válogatni jó kis bringák között majd

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Igen, elég sokat adtak érte szerintem is.
-
Kígyó
senior tag
Nah, unokatesom eladta a 2001-es fazeret. 800ert 3 dobozzal. Kb 2 nap alatt talalt ra vevot!

-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
750 volt az ahogy nezem...
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Hát nem sok változás érte. -
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
valszeg gsx-r
de r6-ot sem tudom kizárni, mert alsó kipuffos újabb gép, ez biztos, viszont nem tudom, hogy a sárga jobb oldali kapcsló a csutkán volt e a gsx-r-en. -
Daywalker
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Szép Bimmerek...bakker ekkora légbeömlő az enyémen vagy egy ZX12R-en sincs

"195 kilométeres óránkénti sebességre is képesek". Jó van tömege, meg tele van pakolva minden szarral, de ezzel még egy 600-ast is nehéz lesz megfogni, ha arra kerül a sor...
Viszont a régi MZ rendőrvas, az kéne inkább

DigitXT: Szépen elvált a hegesztésnél...durva, biztos kente neki.
-
Integra
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
ez jutott eszembe nekem is, ekkora roncsolódást a chevyben...

megjöttek a rendőr bringák, kicsit részletesebb infok
-
A képeket elnézve nem 90-el ment. Mondjuk ettől függetlenül még szerencsétlen dolog akkor is.
-
ALI_G
veterán
Integra: 2 perc késéssel...RIP
-
Integra
titán
-
Djuree
félisten
na mindjárt indulok haza melóból, aztán egy kis túra:
[link]
de jó lesz már menni egyet
-
Djuree
félisten
na bakker, itt volt nálunk egy motoros szerelvényhajtóműveket gyártó cég német tulaja, sok ilyen hajtóművünk van, ezért is jött személyesen tárgyalni.
mellékesen ilyen kocsikat gyárt:
500 ló, 1000kg. de lehet 1000 lovas változatban is kapni, 280.000 juró. van egy versenyistállója is (m-racing), a német ADAC központ pályáján szoktak tesztelni. nem semmi. egyedi megrendelésre is gyárt verdákat. van hozzá minden gépe meg emberei. majd járkálok a környezetében ha megint erre jár, hátha csurran-cseppen valami jó dolog, próbakör a verdáival, ne adj isten, meló
-
alvaro
senior tag
Aha, nekem is már az általános iskolás tanárom is ezt sulykolta, gyakran vissza is kérdezte, volt, akit meg is vágtak emiatt osztályfőnökiből.
Aztán ott volt a számtek szakkör, akkor megint előjött gyakran. De amikor Kisbéren szüreteltünk, akkor is ez volt a téma pótanyám családjával.Véletlenül se akkor hallottam, amikor szembetalálkoztam a neten a Motorozás mesterfokon című örökbecsű művel

-
Daywalker
addikt
Látom neked is sikerült kilátogatni a pályáról
Előfordul. Amikor én vágtam át, akkor is inkább azt mondtam, hogy egyenesben tartva kisebb baj lehet, mint egy hirtelen bedöntésből...szerencsére megúsztam.&rew nekem is azt a tanácsot adta, hogy ne nézzem ki honnan jön, majd megoldják, de néha olyan veszélyesen közel jöttek oldalról és betolták az orrukat a sikánnál, meg a kanyar előtt, hogy egyszerűen muszáj volt elvenni a gázt. Inkább kanyar után hagytam, hadd menjen, mert ha nyélre verem, akkor kisebb hengerűrtartalommal nehezen tud megelőzni - még úgy sem, hogy én 3-ból megyek és nem váltogatok , talán csak a célegyenes végén, mert hosszabb féktávot kell vennem. Így legalább ő is a saját, meg én is a saját tempómat tudom motorozni, nem azon kell aggódni, mikor szorít le. Amíg nem az időre megyek, addig nem érdekel...menjen.
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
ja tudom, ismerem, csak én nem tudok így fogalmazni

-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
ja, már kresz előtt mindenkinek a fejébe verik...

-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"ha a gumi tapadási tortájából csak a kanyarodáshoz veszel ki egy nagy szeletet a nagy fékezés helyett."
ejj de szépen mondtad
-
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ja, van benne valami. Az, hogy mindkét gumi csúszott, kicsit kizökkentett... ahhoz, hogy a hátsó csúszik, már hozzászoktam, de hogy az első is... utána beütöttek a védelmi reflexek / ösztönök, hogy függőlegesben tartva a gépet meg tudjak állni; s tényleg inkább kanyarodnom és bedöntenem kellett volna. Most már mindegy, talán legközelebb jobban kapcsolok.
Tudom, hogy nem kéne tükörbe néznem, de legalább csak a tudat, hogy ok, most már megint utolértek, hagyjak mindkét oldalon annyi helyet, hogy meg tudják biztonságosan oldani. Amikor erre nem figyeltem, volt, hogy rázókövön előztek, amiből azért könnyebben lehet baj.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Kartelba? Már megint a drog meg a maffia...

-
Topiccsendőr
addikt
Tiltáson feketének kellett volna jönnie, de ebből nem jött. Valami nem stimmelt vele, és azért csesztette. Aztán meg eltört minimum egy dugattyú, a kartelba lenyomta a benzingőzt, ami kijött és belobbant.
Vagy a ti verziótok. Lehett segg részeg volt a reakcióideje alapján, ahogy nem hajolt el a tűztől
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Akkor most véletlenül elmegyek reggelizni

-
doc
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
veletlenul gyilkolta uresben tiltason folyamatosan?

ez egy vadbarom es kesz
-
ruuter
újonc
http://www.youtube.com/watch?v=hMoXijvvFzM
Csak ilyet ne vegyel LOOOOOOOOL
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Emb3rke
üzenetére
Kiszemelt motorok alapján nem tudsz nagyon mellélőni. Nem emelnék ki márkákat, értelmetlen. Az előző tulajok gondossága a mérvadó. Mindenképp vigyél magaddal hozzáértő embert, vagy beszéld le, hogy állapotfelmérésre vigyétek el a motort normális szakemberhez. Nagyot nem tudsz így bukni.
A lényeg, hogy te válaszd ki a motort, ami tetszik neked, ne valami okostojás.
-
válasz
Integra
üzenetére
3 bikinis ribi állt az út mellett, hogy átmenjenek a boltba. mindegyik olyan 170 körül, minimum hát közepéig érő hajjal (ez a gyengém), kis lófax kendővel a derekukon. Ökölbe szorított kezemet nem mertem volna az előttem megálló autó lökhárítójához tenni... Akkor volt kb 50 km a vfr-ben.
vicc nélkül: betiltanám a lenge öltözetet főút mellett. ez is csak a buzik szaporodását segíti.
-
Djuree
félisten
válasz
Emb3rke
üzenetére
fazert csak ajánlhatom, ha azt veszel nem jársz rosszul, de előtte próbáld ki kényelmes-e, jó-e neked. mindenki ezt mondja de ez bullshit, úgyis jó lesz ha megtetszik, nekem is megtetszett a fazer első látásra, szerinted érdekelt hogy kényelmes-e a próbán? kurvára nem
de amúgy kényelmes... -
Topiccsendőr
addikt
Ha adhatok néhány tanácsot, bár nem vagyok oktató, de saját bőrömön tapasztaltam, hátha segít.
A hátsófékes ívszűkítés kis sebességnél oké, bólyakerülgetésre működik, de pályán szerintem el kéne felejteni.
Csak azt tudom mondani, amit a pályán is, tényleg szar az a gumi, de alapvetően elsokalltál. Megenged az nagyobb kanyarsebességet is, ha a gumi tapadási tortájából csak a kanyarodáshoz veszel ki egy nagy szeletet a nagy fékezés helyett.
Jah a tükörbe sose nézz, hogy kinek hogy adj helyet előzésre.
menj, majd kikerül ahogy akar. -
válasz
runner 125
üzenetére
Az az rc36 az rc46.
Az rc46-I-et azt írják rc46 fi-nek is,
az rc46-II meg az rc46 vtec.
Az rc36-II-nek van hasonló felnije, csak azon ilyen felni van. Ezen lekerekített ágak vannak ha megnézed.
Az rc36-I-en van sokágú felni. ilyen
Az rc24-en meg lengővilla van lengőkar helyett, szóval az a kakukktojás.mod:
sokat filóztam, hogy sokágú felnit felrakni rc46-ra. Láttam valahol egy ilyen képet, kva jól néz ki... nagyon bejön. csak aztán továbbgondoltam, hogy adaptert csinálni, meg szívni... szóval most a gyárival jobban tetszik, főleg hogy 6-6 ezerért porfestették darabját
így marad. -
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére

Naszóval
ez egy zűrös nap volt. A bőrnadrágom se a tanktáskába, se a motoros hátizsákomba nem fért volna bele, így abban mentem. Ing, nyakkendő, kétrészes bőrruha, meg egy hordozható szauna -- ja nem, az a bőrruha volt
Már épp készülődtem volna egy fél ötös induláshoz, amikor jön a telefon és az email, hogy egyik fontos ügyfélnél sorra jelzik a Blackberrys userek, hogy nem megy az email send; majd természetesen ezzel a lendülettel beesik még pár egyéb most-azonnal feladat... úgyhogy félóra csúszással, ötkor indultam, átnyargaltam Pesten, érek oda Gyáli úthoz, s nézem OMV kút... hopsz már túl is mentem rajta... na akkor jobbra be, hátha van oda vissza út -- természetesen nincsen... vissza útra, vissza a Hungáriához, csapó kettő. Ja, hogy van mégegy OMV kút? Nagygáz, megtalálom, pár perccel múlt fél, de R6 sehol, előtte sem láttak. Ááá mondom
Gondolom akkor vagy elindult, vagy lefújva -- mivel lehet, hogy semmi sem lesz belőle, ezért ótopálya-matrica helyett régi-5. S közben röhögök magamban, hogy még az mp3-lejátszóm a fülhallgatómmal sem hoztam ma magammal helyhiány miatt, GPS meg ugyebár fülhallgatós történet, ha nem találok oda vagy onnan vissza...
De végül odataláltam egész könnyen, Persut is megtaláltam, f7, mondta gyorsan tankoljak és jöjjek. Szomszéd faluban találtam is kutat, a srác rendes volt, nézte, hogy már majdnem hét, múltkor írtam előre mailt, most viszont elfelejtettem, csak 6-ot kért.
Na pályára fel
s akkor most az eleve terjengős postban egy kitérő.
Szóval motoros pályafutásom jónéhány évvel ezelőtt szárazon kezdődött, "szimulátorokon". Rengeteget játszottam pl. Motogp07-tel. Inkább arcade, főleg az "utcai" motoros része, s gondoltam nem sok köze van még a motogp-s részének se a valósághoz. A látványhoz, koncentrációhoz és tekintet vezetéséhez legalább hozzászoktatott, a kanyarodási technikát is meg kellett hozzá tanulni egy bizonyos szint felett.
S akkor most vissza a valós, létező, előttem elterülő pályához.
Az első kanyarkombó (jobb-bal sikán) még fejben nem teljesen felkészülten ért, de ahogy belementem, két dolgot kellett belátnom:
1.) ez egy sportmotor, amit ha az ember jól tesz kanyarba, még kora ellenére is úgy viselkedik, szépen hagyja magát irányítani, bedöntve is atomstabil.
2.) annyira mégsincs távol a játékoktól, és most, e nagyobb belátható téren kezdtek összeállni azok, amiket a vezetéstechnikai tanfolyamokon oktattak és könyvekben olvastam: tekintet vezetése, hátsófékes ívszűkítés kanyarban, meg az, hogy kanyarban stabilgázzal stabil a gép, s akkor tovább is lehet dönteni, mint gondolnánk, még azokkal a fos gumikkal is, amik a motoromon voltak. Hidegvér bekapcsolt, tekintet érintési pont után már a következő kanyart kereste, s közben jöttek belül a megjegyzések, hogy "túl sok volt előtte a fék, nagyobb tempóval is bele lehetett volna menni", meg "még dönthetted volna, s mellé még mehetett volna több gáz". Magamhoz és a fos gumihoz képest meglepően jól és stabilan ment a döntögetés, pedig a gumi miatt kifejezetten óvatosan mentem.Volt egy hónapja az esésem, amiből levontam pár tanulságot:
1.) eső környékén dupla óvatosan
2.) hátsó fékkel kezdjek minden közepes-nagyobb fékezést
3.) fék és utána döntés, ha úgy nem megy, akkor hagyjuk a manővert és oldjuk meg máshogy
4.) bt020-at cserélni másra, aminek tapadása is van. Túraguminak jó, esőben is, nem fogy, viszont nem is tapad, s csúszása hirtelen.
Ebből az első háromra (kettőésfélre) sokkal jobban figyeltem és tartottam, a negyediket viszont múlt héten akartam intézni, addig viszont nem készült el a motor, így a hétre csúszott...Mentem jópár kört, kicsit kezdtem fáradni és elég szomjas lenni, úgyhogy lejöttem. Persuval épp találkoztam, már csak egy negyed óra -- na akkor gyorsan arcmosás-ivás, és még néhány kör. Csak pár percig hűlt a gumi. Vissza fel a pályára, első kör, a célra fordító előtti gyors szakasz utáni nagyfékes nagyjobb-kisbal-nagyjobb kombó bejáratánál vagyok, magamhoz képest kicsit később kezdek fékezni, gondolván, hogy mások ennél is jóval rövidebbet fékeznek, biztos belefér. Elkezd csúszni a hátsó, s progresszivitás ide vagy oda, az első is... na ez most elég felkészületlenül ért, csúszok pár métert kétkeréken, mire kapcsolok, hogy fel kéne engedni, hogy úrja betapadjanak, s utána újra fokozatosan ráengedni. Igenám, de azután is csúszik mindkettő tovább, s már a háta is kezd kicsit jobbra jönni, már nem tudom egyenesben tartani, s már elfogyott az aszfalt, mindjárt itt a fű. Szerencsére a csúszkálás ellenére is sikerült eléggé lelassulni, kb 5-10-zel dőlök el... viszont, változatosság kedvéért, megint a jobb vállamra
nem hiszem el, egy hónapot kihagyok, hogy a jobb vállam valamelyest helyrejöjjön, szombaton ültem először újra motorra, s kedden már megint a rossz vállammal tompítom a landolást 
Gépnek szerencsére semmi baja, még pár karc a kollekcióba, fél-egy perc indítózás után indul is, most a váltó sem akad utána; most a vállam se kapott nagyot, csak épp eleve rossz volt, de legalább már megvan a háromszögkendő és a kenőcs
nem vészes, olyan, mint az előző egy-másfél hét után.
Utólag már én is láttam, hogy mit kellett volna csinálni: vagy megint felengedni a féket, s a maradék minimális sebességet a füvön megfogni; vagy lehet, hogy az első felengedéskor már lecsökkent annyira a sebesség, hogy jól bedöntve már be tudtam volna venni a kanyart. Na mindegy, most már így alakult, legalább gép csak karcos, nagyobb baj nem történt egyikünkkel sem.Ill. visszafelé majdnem. Már sötét, 1-1 sávos 5-ösön szembe távol sok fényszórót látok, s két oszlopban, először azt hiszem előz, de utána villant index jobbra, kanyarodósáv. Ott áll, ott áll, még mindig ott áll -- akkor biztos elenged. Hát nem. Mikor közel érek, a barma akkor kanyarodik ki elém... még jó, hogy a nagyféket gyakoroltam előtte az euringen... az ilyen barom hogy kaphat jogsit, nem értem...
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Csak hogy tudd, egy nő is megnézheti egy másik nő seggét
Szerintem a lányok zömének jobb van, mint a fiúknak, bár nézegetni egyiket se szoktam, csak rajzoláshoz, meztelenül, jobbára képről, pedig a 3d sokat segít a realitáson. Nekem a mellek jönnek be, de motoron azokat se szoktam nézegetni, ahhoz több idő kell 
A táj valahogy nem szokott gondot okozni, de olyan volt már, hogy lelkesen integettem egy motorosnak, lehet, hogy a motor is tetszett, s vissza kellett fogni a sajátomat, hogy a helyén maradjon. Asszem az utóbbi időben már nem volt ilyen, de nem emlékszem, érzésre eónok teltek el azóta, hogy motoroztam. -
doc
nagyúr
válasz
Emb3rke
üzenetére
Viffer

600-ert mar kapsz jo allapotu RC36/2-t, igaz joval idosebb mint egy ugyanilyen aru GSX-F, de en biztos nem cserelnem el ra
anno en is ugyanigy alltam neki mint Te, eloszor ZZR-t akartam, aztan jott a megbizhatobbnak tuno GSX-F, utana a sportosabb, es 'megiscsak Honda' (johetnek a kovek
) CBR600F, vegul kikotottem a legdragabb, de legmegbizhatobb VFR-nel, nem is bantam meg
penteken jottunk meg vele Horvatorszagbol, asszonnyal, csomaggal, egyetlen nyikkanas nelkul, tokeletesen tette a dolgat (beszamolo majd jon a Logoutra) -
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Ki szeretném használni a motor piac pangását, motort szeretnék vásárolni és segítségeteket szeretném szépen kérni, hogy mit ajánlotok.
550-650 ezer forint fedezetem van. Sport-túrában gondolkodom. Egyelőre Suzuki GSX-F, illetve Yamaha Fazer-ben gondolkodom. Azt nem mondom, hogy örök életre, de 2-3 évet biztos szeretném használni, és túrázásra használnám a leendő motorom. Elsősorban azt szeretném tudni, hogy konkrétan milyen típusok a jól beváltak, a közkedveltek és amellyel nem lehet "félrelőni", hogy egyáltalán milyen úton induljak el.Köszönöm előre is a válaszotokat.
-
doc
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
az nem RC36, hanem 800 Fi (talan RC46)
az RC36 az ami nekem van
illetve az RC36 a regebbi (talan 7 kullos?) az RC36/2 az ujabb, az ugyanigy 5 kullos
a lenyeg hogy szep
-
.mf
veterán
Na újra itt

Ez is tanulságos volt, az előző eséshez képest tanultam, de még épp nem eleget. Legközelebb most már tényleg jobb gumikkal
Részletesebben majd egy kiadós zuhany után -
doc
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
ez az en Vifferem (marmint RC36/2) kereke meg lengokarja?
amugy eleg mutatos
-
válasz
runner 125
üzenetére
kemény

-
válasz
runner 125
üzenetére
állat!! milyen hátsó villa az??
-
Djuree
félisten
fater így ment bele egy másik kocsiba egyszer
veszélyes dolog
de a cikkben miért női segg van? miért nem csak simán segg? egy nő is megnézheti egy férfi seggét (vagy egy másik férfi
) nem?? ne rekesszük ki a nőket kérem. mit látok ma? sétálok vissza a kútnál a motoromhoz, erre beáll mögém egy gixxeres csajszi
de kis dugó alakú volt, mármint a csaj 
runner 125: széép.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hol találhatnék (lehetőleg olcsón) színtelen motor plexit?
Yamaha FZR 250R 3LN3 93-as, trapéz lámpás.Ebay-en vettem régebben, de az a dupla körlámpáshoz való volt, most találtam egyet, ami jó lenne, de az meg sajnos fekete.
Előre is köszönöm!

-
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
Szobornak is sok benne a króm az én ízlésem szerint
Persze nyilván egyeseknek ez jön be, hiszen a motorok többségében több a króm, mint amit én szeretek.
Véleményt nyilvánítani pedig szoktam, különösen vizuális alkotásokról. A többé-kevésbé kezdő grafikusok meg is szokták köszönni
Voltunk ma dolgokat intézni motorral. Majd' szétolvadtunk, s lefotóztuk Teresát 80000 km-rel. Most jön az, hogy csak akkor használjuk, ha muszáj, mert a vámon van Cili új alkatrészei közül nemcsak a kipufogó, ami nélkül még meglennék, de a kormány is. Nem szórakoztató tömegközlekedéssel hazajönni. Úgyhogy remélem, hogy az esés mindössze 3 hónap kiesést jelent...
S hogy nem felejtettem el a motorozást teljesen. Sose hagytam ki ennyit. -
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
tényleg a benzincsapom is szar, levettük a tankot és folyik akkor is elég rendesen ha el van zárva. az is cserés lesz...
-
ALI_G
veterán
-
Topiccsendőr
addikt
-
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ok.
Boogie: jól hallható a hang, nem sisak, hanem a motorból jön, s tegnapelőtt még nem csinálta.
Aktív témák
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gyanítható, hogy ez az egész recesszió betesz nekik is fejlesztésben és biztosra mennek inkább. ha valóban 2012-13-ra egyáltalán kijön az a v4 valami, akkor az kész csoda lenne. nem nagyon hiszek benne. még azon se csodálkoznék ha idővel mind a wsbk és mind a motogp blokkjuk azonos alapokból építkeznének a költséghatékonyság/csökkentés miatt. pont ma olvastam egy üzemanyag fogyasztás/hatékonysági

muhaha sajna egyre merészebb is vagyok ...városon keresztül már rekordokat állítgatok fel... próbálom vissza fogni ... de nehéz