Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
..az is megy 100 fölött, de igazság szerint teljesen mind1, mivel egy 50-es robogóval is meg lehet halni, ha falnak - adott esetben teherautónak - megy vele az ember.

-
yodamastah
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Hasznalat es futasteljesitmeny fuggo. Villaban indokolt lehet evente akar 2x is cserrelni. Nekem most 1 eves az olaj es mar majdnem hasznalhatatlan. Persze gurulaszni jo, de palyan mar bajok vannak. Hidegen nagyon csillapit, 2-3 kor es pumpal mint az allat. Legutobb euroringen mar teljesen el kellett zarnom a reboundot hogy ne pumpaljon. Ohlins olaj van benne. De valoban sokszor folosleges lehet 2 evente. Erdemes azonban erre odafigyelni. Nekem pl a motor ugy nez ki mint egy lepusztult szakadek, de a fek es a futomu szinte folyamatosan karban van tartva. MOndjuk az is igaz hogy itthon a futomu fontossaga is elegge le van sajnalva. Es a szervizekben nagyon nagyon kevesen tudnak futomuvet meg alap szinten is beallitani.
-
Daywalker
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
Amikor a sajátomban cseréltettem idén, akkor mondták, hogy az utcán használt gépek tulajdonosai közül csak nagyon kevesen cserélik le kétévente...mondjuk használattól is függ. Minden esetre én szimeringet is cseréltettem, bár nem folyt, de ki tudja, hogy mikor volt cserélve előtte (régen). Egyébként meglepően sokat javult a motor viselkedése, tehát érdemes volt.
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
évente felesleges sztem egy utcai motorosnak. 3 évente elég...persze le lehet akár havonta is, csak értelme nincs...
-
Daywalker
addikt
Mai napra is jutott esemény: [link]
-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Én szerintem sok érte, sufni műhelybe vittem. Annyi hogy még kitakarítja rendesen de sztem ezt más is megteszi.
Vittem olajat, hogy öntse bele. Kérdés: minek azt cserélni
kis beszélgetés után ráhagytam, majd hamarosan betét csere is lesz, máshova viszem. -
Integra
titán
-
ALI_G
veterán
Most vittem el a gépet láncot meg lánckereket cseréltetni. 7k, tiszta rablás.
Mikor szoktatok teleszkóp olajat cserélni? Ha már folyik?

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Annyira kell csak átszabni, hogy ne érjen le semmi. A gyári áttétellel lehet a legjobbat menni

-
Integra
titán
tibi bácsi sem a normálisak táborát gyarapította

-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
ennyire szar konstrukció?
ehh.
50es pöcsköszörű robiknál a 40e sem elképzelheetlen egy injektoros SR50nél.
felénk egyébként meg sem áltak a 180as hengerekig. -
alvaro
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Munkahelyemnél tesznek a dúvadak rendszeresen kárt a motorokban, odáig fajult, hogy már betoncözimbákkal kerítik el a motoros parkolók egy részét.
Én meg mindig máshova állok, ahol minimális autóforgalom van, inkább biciklisek, de azok nem szokták a motorokat fellökdösni... -
válasz
yodamastah
üzenetére

szerintem az lesz a vége, hogy veszek egy 250-est, vagy 500-ast csak pályázni -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
jaj istenem, az ilyenektől menekülök

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
szegény haverom ezt csinálta a bandival. eldőlt neki. felállította, azzal a lendülettel átdőlt a másik oldalra. legyintett.

-
Prof01
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A sportmocikra gondoltam, de a többi 30le feletti 2t-nél se hiszem, hogy ez másképp lenne. A 15le-re lefojtottak valamivel tovább bírják, de úgy meg semmi értelme, mert annyit egy 4T is tud és az legalább megbízható.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Gyanítom a váltós 'sportokra' gondolt.

Egyébként a 15 lóerejével ez kifejezetten puhány gép. Egy RS, Mito bőven 30 felett van. Noh azoknál már örülhet az ember, ha összejön a 10k egy dugóval.

-
Ma átestem életem első pályamotorozásán
Kecsóring.
Király volt! Én mondjuk atom béna, de legalább jól éreztem magam
Végig attól fostam, hogy lezúzom a szép „új” motorom
de legalább már jobban ismerem 
-
Prof01
veterán
2T-nél 10ezrenként dugó, gyűrű csere, olajat cserélni ugye csak a váltóban kell, de azt nem túl gyakran, illetve amit megeszik 2500-3000ft-s 2T olaj, 1000km/L.
Ha olcsón fenntarthatót akarsz, akkor 2T-t semmiképpen sem ajánlom. Inkább egy 4T 125 vagy ha az gyenge, akkor 4T 250. -
runner 125
nagyúr
Ez egy GPR 125. Azt hittem legalább, valami városi supermotot néztél.

Őszintén, szerintem ezeket hanyagold.
Több okból.Harmat gyenge, városban használhatatlan, sokat eszik (majd' annyit, mint egy 600 sor 4), iszonyú kicsi és spanyol összeszerelés. (A 125/50 témát másik topikban már többször boncoltuk, nem érdemes bejátszani. )
Ez 15-16 ló körül van, nem egy kihegyezett 2t, így valószínű 20k km körül elmegy komolyabb hozzányúlás nélkül. Viszont, ahhoz, h érezz egy minimális teljesítményt, 8000-es fordulat fölé kell forgatni, alatta nulla nyomaték, majd utána 9-10k környékén szépen összeesik. Szóval, nagyon kicsi az a tartomány ahol 'használható'. De, ha eddig nem váltottál eleget, ezen biztosan megutálod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha, fontos a fogyasztás, fenntarthatóság, praktikum, vegyél robogót rendszámmal.
-
ALI_G
veterán
Az Erste-s oktatáson azt mondta nekünk az oktató, hogy kanyarban (ugye bedőlünk egy sebesség felett ellensúlyozva a centrifugális erőt) ugyanannyi tapadás van a gumikon mintha egyenesen mennénk (csak máshol érintkezik a talajjal, gumiprofil ugye oldalt nagyobb felületen tapad). Illetve itt még egy olyan is rémlik, hogy ugyanannyi erő hat a motorra, de ezt sehogy se tudom elképzelni. A sebesség növelésével jobban be kell dönteni a motort, vagy a pilótának jobban ki kell csimpaszkodnia befelé a kör középpontja felé, hogy megmaradjon az egyensúly. E kettő közül az első jobb, hiszen ha teljesen kint kapaszkodunk a motor oldalán, akkor még lehet lentebb dönteni, ezzel növelve a kanyar sebességet.
Ez mind igaz, vagy valamire rosszul emlékszem?runner 125: szigorúan 2T, rendszám nélküli volt. Itt fenntartási költség alatt a benzin feletti részt értem

hány km-enként kell olajcsere, dugó csere, gyűrű... -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
bagoly mondja
r6 nem olcsóbb mint a hornet.
láttam egy 125-ös derbit 350-ért, azt drága fent tartani?Igazából rájöttem, hogy a jelenlegi helyzetemet figyelembe véve + szeptembertől ismét iskolába járok (
picsába), esélytelen bármilyen 2. motor. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
egy idő után drága vége lesz ennek, integra szavaival élve: aki feszegeti a pofonos ládát az ne lepődjön meg ha kap is belőle

Mondjuk én nem félek kapni, csak ne lenne anyagi vonzata xD -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Aha, tudom, hogy eringet említetted, igaz az csúszósabb mint a többi.
Pumpálást még nem éreztem.Ott te 2-esben fordulsz rá a célra 6-7k-s fordulaton tippre (meg amennyire emlékszem az én tempómra).
Mik történhetnek egy sikánban ideális íven ha elforog kifelé a hátsó? -
Integra
titán
ezért jó dirtbájkozni, ezért igyekszem minél többet ott tanulni, mert büntetlenül lehet gyakorolni a gázkezelést. ok fáj, de nem annyira, mintha aszfalton dobna le..
mondjuk piszok az elején tartok, de azért egyensúlyérzékben, érzékelésben marha sokat segit, hogy van valami fogalmad róla, hogy mi lesz és mit várhatsz ha csúszik. meg ordas jó móka is
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
power slide nagy király. Én csak felfestésen merem forszírozni, mert amikor leér róla, még betapad.Ezt hiányoltam amúgy a Hringes oktatásban (ami kamu hogy Hringes), hogy ott van az a k*b@szott slide gép és nem egyszer se próbáltuk ki milyen slide-olni. Jó, nyilván nem a direkt slideolást kell betanulni, hanem hogy tudatosan ne csukd el a gázt.
Mondjuk helyes testtartásra ráéreztem rajta, de a sikán betanulása hiába ha nem bízok a saját gépemben.
Apropó, a pilot power-rel sikánban kibírja gond nélkül a nagy gáz-becsuk-nagy gázt? csak gondolom, hogy kéne, de te említetted, hogy lapon hamar elforgott neked (mennyire?) -
Daywalker
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Na, hétfőig átgondolom...a hátsóm még nem lenne feltétlenül cserés, de az első már kopottas, nem örülnék, ha elkapna egy nagy eső, azzal meg nem viccelünk...jövő tavasszal úgyis vizsga, azon úgysem engednének át ezzel (legalábbis akkorra már eléggé kopott lenne
). Na meg kakucsra is ki kéne nézni, oda meg nem mennék ezzel a gumival. -
Daywalker
addikt
Kékholdnál olcsóbban kijön a Metzeler M5 Int. akcióban, mint az R17-nél (bár most ott sincs szállítási díj, de még így is)...nagyon gondolkodom, hogy berendelek egy szettet. És itt is van fejkamera

-
boogie84
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Power lesz előre nekem is. Mi a baj az árakkal, vagy a gumikkal h ilyen olcsók? [link]
-
Topiccsendőr
addikt
Gázcsukásra mindig visszatapad, mert lassan megyünk
De ott nem kéne megcsúsznia, mert azért van az embernek agya, hogy ezt felfogja, és alkalmazkodjon a dolgokhoz.
Annyira nem volt nagy a tempó, azértis húzunk ott gázt. Az még féktáv
Ha meg a fékkel beeresztve sem viseli el a gumi, akkor épp ezért nem az az ideális ív.
Meg kell oldani a problémákat, alkalmazkodni ahhoz ami van.
A pilot powert azt szerettem, mert azt meg tudtam vele csinálni, hogy kanyarból kifelé kontrollálhatóan elforogjon, tisztára úgy tűnt mintha gyors lennék. De nem

-
boogie84
veterán
Ha belegondolsz igaz, nem?
Nem éri meg villogni, mert önhibánkon kívül is érthet baleset. Jobb az óvatosság. A vagányok után is odaérek A-ból B-be az tuti, csak tovább tart! 
Szeretek motorozni, ha tehetném 2 motorom lenne egy pályára, egy pedig utcára. Sajnos amíg nincs meg a nyelvvizsga/diploma addig a félretett lóvém arra fog majd elmenni.(#48533) Tüzi: Vadállat a gyerek. Tuti h úgy ismerte az utat mint a tenyerét. Ennek ellenére benne van h jöhet vmi szembe.

Ma elég szép napunk lesz! Jó motorozást mindenkinek!

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ja igen, ott nekem is elment, de kicsit lutri, hogy visszanyeri-e a tapadást. De az egy lyuk az ideális íven

még pilot powerrel is említetted, hogy sikerült megcsinálni. -
Topiccsendőr
addikt
Emlékszem, el is ment az eleje. A célrará balosban van egy pályahiba, amire ha gázzal mész és könnyű az eleje akkor nem tolerálja. Akkora svunggal kell beesni, hogy a pályahibáig elöl legyen a súly motorfékkel és minden oké. Szóval ilyenkor nem a gumi a fasz, hanem én. Sehol nem voltunk még azzal a gumival sem. Csak szarul motorozunk.
Az a gumi amivel megvettem az R6 ot, az valami bridge túra volt. Amikor a szélén mentem éreztem a mintázatát, mert rázott lapon

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
(nektek már meséltem de) valljuk be, a micheline pilot road nem a világ legjobb gumija pályára, de kecsóringen láttam 600-as CBF-et kipufogót leérinteni (esés nélkül), és persu is ment már vele még mikor nekem is az a retek volt fent (kakucson).
Szóval ennél azért jobbnak kell legyen egy sport motorra felrakott gyári guminak.Az a fostalicska amit linkeltél micsoda?
űrbéli mintázata van.inti: árulnak álkamerát, sztem az is elég. Az ipari kamera túrót se ér.
Még amit láttam, hogy hasznos, a mozgásérzékelős nagy teljesítményű világítótest (és áram a kerítésbe
)
A héten hallottam, hogy 8-12 %-kal nőtt a lopás/betörések száma.
nekünk is most törték fel az autónkat kecskeméten két hete éjszaka
retkek -
Integra
titán
lefúrtuk végre garázsba az abus rögzitő szemet. megijeszteni csak elég lesz, amúgy meg... na mindegy, egy fokkal jobbat fogok aludni, ha odaláncolom az autó mögé a bringát
még lehet, hogy egy ip kamerát felpakolok a magasba amit rákötök a gépemre, hogy mindenkit felvegyek aki a garázsom körül ólálkodik.. -
Djuree
félisten
most aug-ban nem megy valaki valamerre külföldre? horváto. felé esetleg? van még 2 nap szabim, jó lenne motorozáshoz kivenni

-
boogie84
veterán
Te fosós? Amikor vittél haza Tapolcáról én már rég fékeztem volna, te meg még akkor kezdted el dönteni.
Azután picit magabiztosabban mentem hazafelé, de én inkább lassítok, nem akarom megmutatni h mekkora frankó vagány csávó vagyok, és ha beüt egy gixer akkor meg megyek a zsákba.
Inkább fosok tovább mint h vagányul vmi zacskóbank kössek ki.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egyszer beálltam egy bagázsba. Volt benne egy vstrom vagy mi a faxom.
Elől ült egy kb 110 kilós emberke, mögötte a 130 kilós barátnője. Endúró gumikkal úgy döntött a gyerek, hogy én (bevallom) nem mertem úgy.
Mindig bennem van ez a bizonytalanság, hogy murva, vagy autó, vagy faág, vagy olajfolt, vagy akármi... biztos fosós vagyok
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
tudom, hogy nem fikából mondod, ezért nem is kell hozzá tenned, figyelek arra amit mondasz
ha nekem valami kanyarban elmegy, az elmegy, ha hólyagos lesz és zéró a tapadása kanyarban, akkor az nulla. a következő gumival ugyanúgy mentem, és ilyen soha nem történt. nekem ez elég egyértelmű. és itt nem csak a hátsóról van szó, hanem az elsőről, szó szerint nem lehetett vele kanyarodni, amint bedöntöttem, azonnal mint a takony, elcsúszott. ha valami fos, az fos. és nem azért mert nincsen önkritikám, hanem azért mert egyszerűen fos. de aki akar pakoljon fel magának ilyen gumikat és hajtsa szét, kívánom a legjobbakat. te tudod a legjobban, hogy nem misztifikálom magam túl, de azért van annyi eszem és rálátásom már, hogy tudjam, hogy mi a rossz és mi nem az.
és igen, azt gondolom ,hogy nem azt a gumit kapja sem motor sem autó ami arra az ideális, hanem ami olcsó, tucatnyi tényező befolyásolja azt, hogy a menedzsment éppen melyik gumira adja áldását, hogy felszerelhessék,. ez van. vehetek az autómra is gumit 22ezerért, meg 35ezerért. utóbbival teljesen más dimenzióban vagyok képes autózni. természetesen utóbbival a büdös életben nem kapom meg gyárból. autóimportőröztem egy pár évet, tudom, hogy miről beszélek, ez a motoroknál sincsen másképp. erősebb kutya baszik és pénz beszél. ha egy hornetre rakják rá, akko ember azt mondja, hogy elmegy, mert utcára van alapvetően, de mikor azzal hirdetik hogy ssp vb meg kutyafaszom, és rákúrják azt a hulladékot, amivel felmész pályára, akkor a kurvannyát nekik, mert ez már a legkevésbé sem vicces. igazat adnék veled, ha a contival is ugyanígy jártam volna, de mivel nem, pont ellenkezőleg, ezért nem tudok, ez a tapasztalatom, ez ilyen egyszerű számomra. úgy hogy tudom, hogy nem vagyok zseni. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szerintem a szar gumi, az szar gumi.
ha szar a gumi és csúszkál, akkor nem én vagyok bénább, hanem szar a gumi
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
gondolkodtam, hogy reagáljak, vagy sem, mert sértődés lesz belőle, de csak azért, mert nagyon nem értek egyet a véleményeddel, elmondom az enyémet. Véletlenül sem akarlak kioktatni, vagy fikázni. Az én tapasztalatom nem azt mutatja amit mondasz.
Gyárilag szart szerelnének sportmotorra? Tudsz jobbat venni, kétségtelen, de azt nem mondanám, hogy alkalmatlan pályázásra. Ha a gumid határait kanyarban sikerült elérned akkor azt mondom, hogy szar, neked kell a raceattack. De én ezzel a fostalicskával vettem a karbis R6 omat.
A "csúszós" Euringen bőven lent volt vele a térdem, nem mentem űridőt, de a határait nem értem el, max ha faszul gyorsítottam ki, vagy a célegyenes végén elfékeztem magam és belenyúltam a hátsó fékbe. egyértelmű, hogy nem lehet vele 1.17et menni, de 27et anélkül, hogy megcsúszna. Sokan vannak fent vágottslickel 30 felett.
Vezetéstechnikai hiba az is, ha te a célegyenes végén 250 ről húzol egy első satut és belenyúlsz a hátsó fékbe. Persze hogy mászkál a segge. Egyből beszarik az ember, hogyne szarna. de kanyarban elment valamilye? Kanyarba befelé? kifelé? Nem buziskodásból, de nincs akkora kanyarsebességed, hogy a gyári gumival feszegetted volna ezeket. Maximum ha becsóváltattad a motort a hátsó fékkel. Isten látja lelkemet énis egy kétbalkezes vagyok, távol állok a motorozástól. Kurva sokat kéne mennem még ahhoz, hogy elégedett legyek, tehát nem fikából mondom neked.
Nem csak az űrhajós gumikkal lehet egy jót menni, nekem volt már annyi szar gumim. Mindig én voltam a szűk keresztmetszet. Sokkal jobbat lehet menni jobb gumival, tény. De azért nem életveszély. -
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ja, eszembe jutott még valami, hogy nem biztos hogy az bridge volt, amivel az enyém gyárilag szerelték. szóval ha azért írtad mert 016-ra értetted, amit írtam, akkor én kérek elnézést, rosszul vagy félre érthetően fogalmaztam
mert sajnos a gumi pontos típusára meg márkájára már nem emlékszem. van valahol talán egy hólyagos, cafatokra darálódott hátsó gumis fotóm, talán a mintázata segít. itt az a lényeg az én esetemben, hogy a gyári gumi teljesen alkalmatlan pályázásra. és az olyan, akkoriban teljesen kezdők, mint én is, nagyon megszívhatják, ha valaki nincsen ott mellettük és mondja, hogy figyelj, tegyél arra a motorra rendes gumit, mielőtt felmész. -
Integra
titán
válasz
Djuree
üzenetére
gyuri az ég áldjon meg téged, legalább az életben egyszer nézz már utána dolgoknak, mielőtt leírsz valamit, rendben? jelen esetben nézd meg azt a kurva pályát, hogy hogy van felépítve a célegyenese. de segítek, az a pálya eredetileg nascar ovál pálya volt, amibe beépítették a wsbk nyomvonalát, de a célegyenes végig a betonfal. érted? beszélsz már megint hülyeséget... esni 5 év judo után elég jól megtanultam elhiheted, itt már nem ezen múlik bármi is..
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
menj 5 kört lausitz-on a wsbk nyomvonalán, és ha nem haltál meg, akkor isten vagy. ez nem vezetéstechnikai hiba, hanem teljesen alkalmatlan a pályázásra, ez ilyen egyszerű. utcára elmegy, de ha eljársz meghúzni, felejtsd el. én a büdös életben soha többet ilyen szutykot motorra nem szerelek. ez van.
én ott követtem el a hibát, hogy ilyenre nem gondoltam, mivel absz kezdő voltam. és ki gondolta volna, hogy az rr-re pályázásra teljesen alkalmatlan gumit tesznek fel gyárilag. és mérges vagyok a többiekre is, akik sokkal tapasztaltabbak voltak nálam és nem mondták, hogy biztos jó e az a gumi ide... csoda, hogy nem koporsóban vittek le a pályáról, kurva nagy mázlim volt. feltettem a raceattackot utána és mintha odaragasztották volna a motort, egész nap lehetett vele menni. szóval... mindegy, én megtanultam a leckét, mindenki a saját kárán tanul. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ööö
nem azt akartam mondani, hogy szar az a gumi pályára.
mocsok sokat bírnak ezek a gumik (utcán és pályán is) és én nem vagyok egy rossi, lehet pont ezértzsoltee10: hát én nem ezt vártam. 45k volt. Nekünk nem volt alkalmunk, hogy felmenjünk pályára mert használták.

alapvetően túl sokat bójáztunk sztem. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
figy,nekem az eleje gyakorlatilag nem mehet ki.én mire kanyarbe érek,már lefékeztem,tehát felszabadult elől a tapadás,csak oldalirányban dolgozik,mert fixgázon megyek.
tehát nálam max hátul tud meg-meg csúszni,de az meg igen ritka,mert finoman járok.vén ember tudod nem gyorsvonat,örülök,ha nem reggel fáj valamim,mert akkor még élek.
a régi Dunlopok nagyon picit tudtak alattam csusszanni,de azok is csak hidegen,és hátul.nah,ennyit mondtam,többi kombinálás.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy aki egy öreg utcai guminál megmondja, vagy érzi, hogy mikor megy el bejáraton, az űrhajós. Ez az öreg guminak a jellegzetessége, hogy a tapadási súrlódása és a csúszási súrlódása között baromi nagy a különbség. Ha azt érzed hogy csúszik, pláne az eleje- mert bejáraton vagyunk- akkor azt már a földön érzed.
Vagy én vagyok fakezű. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
D207 D208 nem turagumi volt fénykorában.
asszem 208 volt nekem elől 207 hátul,igy vettemez úgy csinált, de azt is inkább hidegen,h meg-meg csúszott.most persze lehet csak mákon volt,és utána jobb felületen megtapadt,de hogy nem én fogtam meg, az tuti.de nem kilőtt alólam.
csak macadam sem volt ujkorában turagumi,most meg kb égetnék.minden gumi kb sportgumiként kezdi,és turagumiként végzi.pont mint a motorok.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hát ezt mondjuk nem értem, bejáraton motorféken, vagy fékkel elveszted egy bakelit gumival a tapadást az nem azt csnálja, hogy eldarál, aztán egy keveset egyenesen mész "becsukott" kormánnyal, majd visszatapad, és mész tovább, hanem elfikálsz. Az nem jelez, az elcsúszik. Mégsem olyan túrás az

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
haver a Z4esével karbis VFRjével karcolt zéxerek között.másik haver meg VTEC VFRjével pályázott a Z4essel,és talmától idézve:jól nyomja az öreg.
pedig a Z4 még túraguminak is necces.
a D207, 208al nekem is leért 1 és 2 személlyel is a lábtartó a CBRen.amikor még tudtam kanyarogni.
ezek mondjuk pályára már kevesebb tartalékkal birnak(bejáraton érezni, h képes elveszteni a tapadást),de utcára 2-3 perc melegedés után jók.
simán vettem volna ujra őket,ha még gyártanák,abban a tudatan, h tesztben biztosan utolsók lennének.
-
Djuree
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
fekete gumi jó gumi?

Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kis beszélgetés után ráhagytam, majd hamarosan betét csere is lesz, máshova viszem.

de legalább már jobban ismerem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nekünk is most törték fel az autónkat kecskeméten két hete éjszaka
retkek