Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ha már papírkutya...

sajnos egyszerűen fizikai képtelenség egyszerre két helyen lennem
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én igyekszem időben lelépni és ott találkozunk, mert mi ketten megyünk most (hozom az asszonyt, lásson ilyet is). -
ALI_G
veterán
-
Daywalker
addikt
Na, holnap sietni kő a ringre, kérdés nélkül is elmondták nekem is, hogy csak addig tart...na sebaj, idén úgyis ez lesz az uccsó itt szerintem...max máshova mehetünk, ahol napközben sem nem ilyen k.va drága két óra

-
nekem a gumim oldalt fényes fekete látszik ahogy el van nyalva a gumi oldala csuszik mint atom ... gyorsulni egyáltalán nem lehet erősebb gázra már ki pörög

r1 el mentem azon jó gumik voltak olyan volt mintha oda lett volna kötve az aszfalthoz
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
De nem összehasonlítom, hanem mint tényt figyelembe veszem, hogy egyébként a gumi tud tapadni. OK, hogy utcán más, nem is várom el, hogy bárhol lapon menjen. Nem is akarok! Csak kérdezem, hogy mi a tapasztalat, normális dolog-e, hogy már "félúton" is csúszik!?
-
törölt tag
holnap mar csak f8-ig van esti motorozas orkenyben. sotetedik.
-
Daywalker
addikt
Házi feladat: ma elmenni, megcsinálni, holnap jönni

Én is Interactot akarok tavasszal....hátha télen lesz akcióban és akkor megveszem. Ezt a gumit most már lejárom, ameddig tudom. Most, hogy kétszer volt pályán, meg kapta az ívet a túrákon (ebben a hónapban belevertem egy ezrest kb), elkezdett kopni is és mintha nem lenne olyan kemény a felülete, mint eddig...de lehet, hogy csak én látom így. -
.mf
veterán
válasz
alvaro
üzenetére
Másra nem is számítottam, de tudom, hogy klinikai eset vagy

Csak egyszer gondold végig azt, melyik ér többet: 5%-kal tovább tart a gumi és 4%-kal alacsonyabb a fogyasztás; vagy egy éles helyzetben el tudsz kerülni egy balesetet, megúszni a sérülést és a kárt a motorban... értem én, hogy elvi kérdést csinálsz belőle, de ha nem tanulsz meg rendesen fékezni és az eleve kemény túragumi is túl van fújva, sokkal hosszabb lesz a fékutad.
-
Mentem tegnap egy pár mérföldet és azt vettem észre, hogy a hátsóm olyan közepes döntésnél is már csúszkál! Metzeler M5 és még csak 1000KM van benne. Ránézésre semmi baja a guminak. Eddig tök jó volt, kakucson már az elefánt kopott rajta, mindenféle csúszkálás nélkül, de most már talán a 4-es vonalat sem érem el, amikor már csúszik. Lehet, hogy túl van fújva a gumi? Vagy ilyen gyorsan veszítene a tapadásából??
-
Daywalker
addikt
No, akkor csináljuk meg képesre az első Hsz-t...szóval jöhetnek a képek privátban, aztán berakosgatom őket. Olyan linkek kellenek, amit egyből tudok linkelni, tehát nem fogok semmit sem feltöltögetni sehova
Picasa, imageshack vagy mi a retek, ami public és nem törlik, olyan kell. RenCCámot
takarjátok ki, ha látszik, -
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem tök mindegy?
azt mondta, hogy pályázni marad a mostani, akkor meg miért kellene a varának pályán jól teljesítenie? 
-
válasz
alvaro
üzenetére
bocs ,ha hülyén fogalmaztam ... a kérdés az volt ,hogy nem jobb így? így legalább látjuk egymás motorjait ... jobban lehet kapcsolni az emberhez... kép alapján...
&rew :
60le meg 30kg azért az számít.. NM kb ua az...
persuader:
köszi most már ezt is tudom

ALI_G:
gondoltam újítsunk
.. amúgy sem vagyok mindig itt .. pl beteg új motorját nem is láttam... -
.mf
veterán
Holnap akkor Euroring lesz?
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Persze! Teljes az egyetértés köztünk
Keress vissza, hányszor írtam le, hogy én városban is 1-2-3 max, mert nem arra való, hogy papás tempóban, alacsony fordulaton erőltessünk egy felső fordulatszám tartományra kihegyezett gépet. A Totalbike féle őrülettől, "hogy 50-nél hatosban is használható" dologtól hányok. Ott is akárhányszor leírják, beszólok nekik
Nem, nem használható b+...főleg azért sem, mert utálom, ha nincs motorfékem, márpedig ott már rohadtul nincs, mert majdnem alapjáraton pöfög.
Asszony bátyja használja úgy a busát néha, hogy 6 alapjárat városban...hát egészségére, nekem a motorozás többet jelent
A fentit csak megjegyzésként írtam, hogy azért a mindenhol használható, az nem jelenti azt, hogy megy is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alvaro
senior tag
válasz
Steven
üzenetére
Mondjuk így?
alvaro - BMW F650CS/ABS 2004 (Teresa)
-
Daywalker
addikt
Mindkettő egy kisebb vagyon. De a Pant tavaly láttam horvátoban közelről és szerelem volt első látásra
A kawát most tudtam megnézni lime partyn, az meg szerelem volt második látásra
Mindegy, azt hiszem még van pár évem eldönteni, mire lesz annyi pénzem, hogy legalább egy 4-5 éves használtat vehessek 
-
törölt tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
mindenre, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
perszepersze. en is ugyanezt mondanam az ace-rol. es nekem sem lenne igazam
Steven:
azert az h nincs nagy kulonbseg az sv1000 meg az r1 kozott, csak az utolagos modositasokkal igaz, megpedig h ahogy hasznaltad. egyebkent meg ideje gumit venned, mert foleg nagygazon nem kene driftelni visszavaltasnal, hanem ha elcsukod a gazt
-
Daywalker
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Ami késik...az lehet, hogy sosem jön el
Én az életet választom, legalábbis még egy darabig ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: na jó de az V2 mozdony
Ez meg egy nyomatékszegény sor 4
Mondjuk nem igazán váltogatok vissza előzésnél, 160-nál 6-osban 6-6,2K-t forog, ott van benne már bőven erő bármilyen előzés kivitelezéséhez (a fehér sávelválasztón viszont szokott mocorogni ilyenkor), ma ha nagyon kell egyet pöccintek vissza óvatosan, de akkor az már csapatásnak számít
. Lehet, ha visszaváltanék, akkor én is bajban lennék. De egyébként az enyémen is fos gumi van...a Hring olyan volt vele, mint a korcsolyapálya. -
válasz
Daywalker
üzenetére
Hát ezaz szerintem egyikünk sem Rossi , bár lélekben mind azok vagyunk

mod:
nálam ez alapból meg van oldva... abszolúte fos most sv-n a gumi... nem kopik, de legalább nem tapad ...160 nál 3. ba is driftelek vissza váltásnál egy nagyobb gáznál
nem kell paráznom ,hogy egy kerekezek... az más kérdés , hogy legalább kanyarokba is csuszik
-
Daywalker
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Jaja
Kb. jó, ha 100 lovat megmozgatok időnként a sajátomban
Ritkán forgatom el mondjuk 10 ezerig (8K-nál van 100 ló kb.). Most a Hungaroringen sem kapta meg egészen, ami járt neki 
MOD: Egyesben alapból fosok neki nagy tüzet adni és csuklóból leforgatni, mert annyira emeli az elejét, hogy az nem utcára való
De funnak jó
-
válasz
Daywalker
üzenetére
nem fosnád le ... én se fostam... annyit vettem észre , hogy könnyebb... és jobban megy... azt ,hogy mit használunk ki hagyjuk és azt is ,hogy minek van értelme minek nincs... FUN ez a lényeg ...

daywalker nem akarunk olyat hogy a nevünk mellé ahol ki van írva 1.hszbe hogy kinek milyen motorja van linkel egy kép az adott gép állatról pl igy
Steven - Suzuki SV1000S 2006
-
Daywalker
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Jaja...az enyém is olyan, hogy főleg 4-5-6-ban 3500-ig nem igazán van semmi, nem is érdemes koppra húzni, csak zizeg és megfontoltan tol. Amúgy egy Ivan vagy Dyno jet kittel 3500 alatt is jobban húzna...köcsög karbi
Mondjuk ritkán motorozok 3,5K rpm alatt...inkább legyen tartalék a teljesítményben, ha vészhelyzet van.Túrázni jó, lehet adagolni meg ésszel előzgetni, de igazából 4000-nél lő ki, és 7-8 körül rendezi a tűzijátékot, ott már emeli az orrát rendesen, én meg kapaszkodok, el ne hagyjon.
Nekem már ez is bőven elég, egy erősebb ezrestől lefosnám a bokám. Sőt, következő motornak valami 600-ast vennék, mert bőven elég lenne az is...
De valszeg ez megmarad pályamotorozni már, és lesz mellé egy túra...ha Isten is úgy akarja
-
hát apósé ,de csak én használom én raktam bele azt az 1500km et.. és igen rendszámos persze... ezekkel a gumikkal 100 felett aszfalton kész életveszély ... ellenben terepen is lehet menni vele 100 al... szoktam vele mókázni
másik oldal

Daywalker:
én most ezt arra írtam , hogy simán lehet vele túrázni és kényelmesen váltogatni , nem kell tépni a száját... amúgy húz az 3000 től is ... de 7-8 nál lehet érezni a seggrakéta feelinget...

ami fura iszonyat könnyű sv hez képest, azért nagyon érzem azt a 34kg különbséget...
feree félre írta szerintem nem ide akarta...
-
Ferdzsoo
addikt
Lehet túl optimista kérdés, de csütörtökön a telefonunkon lehet a hivatalos 2.0?

-
hát én egy túra motorra akarok majd cserélni ,de kisebbre már nem......pl dl650 et vagy f800gs-t vagy ilyesmit nem vennék... hozzá szoktam az 1000 hez és nagyon szeretem...
drz400 van lent Balcsin rohangálós motornak csak nem super motos gumikkal hanem gyári ... amivel terepre is lehet menni.. szerintem ennyiért jó ára van... amit linkeltél... 2007 es... bár sok km el, balcsin 2008 as van és van benne vagy 1500km

-
emre
veterán
-
ALI_G
veterán
-
hm.. ezek szerint akkor már cseréltél... rég olvastam topikot .. hát GRAT
az sem rossz moci .. akkora mint egy bálnanemtom nekem nem volt nagy váltás az sv hez képest csak annyi ,hogy jobban megy.. másik hogy az sv nek egyenletesebb a nyomaték görbéje itt meg érzem ahogy ki nyit az exup szelep 7-8 ezer körül...nah meg persze kezelhetőbb ..
-
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
amúgy ott a parkoló végében, ha lemész a lépcsőn, ahol a sok motor szokott állni, a büfés néni csinálja a legzsírabb zsíroskenyeret lila hagymával!!! kettőt megeszel belőle és már jól is laktál
vízszintesen vágja el a kenyeret, nem függőlegesen és rogyásig pakolja lilahagymával 
-
válasz
zsoltee10
üzenetére
hát nagy élmény volt, az más ,hogy nem vennék ilyet én valami dl1000 vagy 1200gs vagy ilyesmire cserélném a motoromat...amúgy 110nm már nekem elég
nemtom te ,hogy vagy velegsx1200fa 3500 nál ad le 108nm ert
pl ...Djuree
Én 183 cm vagyok és teljessen jó volt ... bár mint mondtam a mostani motorom is hasalós... -
még egyszer le írom mert 0 reakció yamaha r1 el mentem ma 186 le
tudtommal itt a topikba senkinek nincs ilyen erős mocija
... fasza volt..-megy mint a barom 7 ezernél elkezd húzni mint a veszet madár
-fék az fasza szokásos egy újas
-váltó fasza
-fura , hogy vagy 20-30 cm errel rövidebb
-fura , hogy rohadt könnyü az sv hez képest kb mintha egy 600 ra ülnék rá
-nem hasalósabb mint az sv... tök úa az kb
-kormány sokkal rövidebb vagy másként nem annyria széles a fogása
-rohadt könnyen kormányozható... dönthető sv hez képest...
4 -5 misit nem adnék érte -
zsoltee10
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
még sosem jártam ott, de most a túrán arra mentünk Esztergomba. Kérdés: van ott fenn valami kilátó, vagy valami? felmentünk, megfordultunk a parkolóban, aztán jöttünk is lefelé.

-
megint új élménnyel gazdagodtam ... kör forgalomba szembe jött velem egy idős hölgy
érdekes volt ... kicsit elnézte...más:
ma r1 eztem
nem rossz gép must have feeling -
Integra
titán
válasz
Djuree
üzenetére
persze, simán. de ez nem azt jelenti, hogy akkor állok meg, ha csak kifogy a tank. na jó, néha igen, de amúgy ha másért nem, akkor azért állok meg, hogy egy fél liter vizet bedöntsek. addig nyújtózkodás, arcmosás, egy 5 perc pihenő árnyékban, és mehet tovább. annak nincsen értelme, hogy lehalsz a motorról, nem biztonságos.
meg aztán vannak segg pihentető technikák, kiülés, állva motorozás, egykezes torna etc, ilyeneket mindig érdemes csinálni, hogy ne merevedj be, továbbá nagyon fontos a helyes test tartás, motor szorítás, laza felső test, lógó karok. de tény, hogy te levered a csillagokat, az én motoromon nem férnél el
pedig a fézer egy spiccelős motor, azon lábujjhegyeznem kellett. neked inkább a zsolti féle vara kéne. bár nemtom hogy 2 méterhez melyik motor ideális 
-
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
600-800km?
nem tudom, én szarul ülök, vagy ennyire nem jó a fazer a 198centimhez? már 130km után szétment a seggem, meg kellett állnom, mert nem tudtam a mocin maradni. vagy az ülés szar, kéne valami komfort ülés. ha isten is úgy akarja lesz majd hátra csaj is talán, kíváncsi vagyok ő majd mit mond 
Aktív témák
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Macska topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hű vaze, telefonálni kéne, hogy megyünk!
kézlevágás azonnal
teljesen természetes (sajnos), hogy csúszik. de próbáld ki olajfolton
Pedig abban a gumiban sincs több, mint 1000 és nem is régi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)