Hirdetés
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
ferkoboy
üzenetére
Neki még nem a fekete vázas lesz hanem a szűrke,2006.08.-ban lett forgalomba helyezve.
Ő is a szelepeket kicseréltette és a fékeket is jobbakra.
A tulaja is azt mondta hogy azért tetszik neki mert tök jó nyomatékos a V2 és alacsony fordulatnál is erős a motor,meg hogy keveset eszik neki.
És a futóművét dicsérte még ezeken kívűl.
Erről a szépségről lenne szó. -
ferkoboy
senior tag
válasz
Gaboman
üzenetére
Helló!
Igen, Hyosung GT250R, fekete 2005.10.hó. Kb.14000km.
Tényleg nagyon pofás gép, elsőre beleszerettem.
Véleményem:
V2 - minden elönyével, s hátrányával együtt. Elöny: nyomatékos, nem túl pörgős blokk.
Hátrány: rezonálás, amit meg lehet szokni. Egy sor4-nek egyenletesebb a járása.2006-osat vesz 720e-ért? Ráadásul 2006-os?
Fekete vázas? 650-eknél 2005-ös modellek esetén (még szürke vázas) volt egy kisebb gond, előfordult pár szelepszakadás, amit gariba általában megoldottak, hengerfej-cserével.
125-ös után sor4 600as lehet kevésbé sok, mint 650 v2, bár attól függ hogyan használja. Nyomatéka GT650-nek picit nagyobb, mint pl a cbr600f-nek. Ráadásul azt nem 12-13e-nél adja le, hanem 7e-es fordulat környékén....
Megbizhatóság? Megoszlanak a vélemények. Még sajnos senki nem ment velük 60-100e km-t. Addig meg nem lehet mit mondani. Nem egy kínai motor azért. Dél-Kórea sokat fejlődött az utóbbi időben, nézd csak meg az autógyártást. pl Kia Ceed (ProCeed)
Egy Hondán azért a részletek, burkolatok felfogfatása szebb, nem lkátszanak pl csavarfejek, de ettől eltekintve szerintem jó.
Talán negativumként annyit tudnék mondani, hogy a burkolat műanyaga egy Hondáéhoz képest rosszabb. Vékonyabb. Megtekergetve ugy érzésre CBR burkolata hamarabb bír ki egy pályán való megcsuszást. Mondom ezt ugy, hogy szerencsére én még nem csusztam az enyémmel.
Fogyasztása meglehetősen jó mind a 250-esemnek, mind ugy tudom a 650-eseknek.
Ha van vmi konkrét kérdésed, szivesen válaszolok.Hegyekbe voltunk kicsit kanyarogni vasárnap, hárman. öcsém egy CBR600F3-al, haver egy 600as Hornettel, meg én a Hyo-val.
Hornetes haverral kergetőztünk kicsit, majd szakasz végén megálltunk, meg is jegyezte, hogy Qva jól megy ez a 250es. ( Azért a Hornet se kutya...)
Öcsém kicsit mindig előttünk ment, a majrécsíknak nála nyoma sincs, sőt a perem alatt is látszott nála kis belenyalások... Gumi: Conti RoadAttack. Jól vizsgázott. -
ferkoboy
senior tag
Áh. Nem becsülöm én le őket.
Ha lenne most valami vadiuj 400as, mert valaki rájönne hogy Európában is lehetne forgalmazni, mert lehet már a 600as kategoria is felesleges a közutakra, illetőleg kezdők számára tökéletes választás pl egy kis "smkp" után...
CB400SF, vagy CBR vagy VFR... vannak szépségek 400as kategoriában.
Esetleg még kitalálnák, hogy biztositási kategoria ne 125-350ccm között legyen, hanem inkább 400-ig, esetleg GS500, CBF500 hasonló képességeit ismerve lehetne 500ccm-ig. Na akkor nem 250-esen ülnék.
-
Boci_83
őstag
Na mivel Ti nagy Hondások vagytok, segítsetek egy kicsit. Soha nem volt dolgom Hondával, igy nem tudom mikre kell odafigyelni egy ilyen motor vásárlásánál. 7végén megyek le a Balatonra egy pár nap pihire, és van ott a környéken egy 929-es. Ha már ott vagyok, és nem mindennap megyek arra, igy megnézném.
Árban elég kedvező, de meglátom mit lehet kialkudni belőle! -
tothm
őstag
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem felétek, szakértőkhöz! Nos:
1: Autós jogsival max. 50ccm-es robogót lehet vezetni?
2: Erre kell rendszám, vagy van valamilyen kötelező biztosítás?
3: Átlagba ezeknek mennyi a végsebessége?
4: Azt olvastam, hogy 1,9 litert fogyasztanak?! Ez mennyi valós szám?
5: Mennyire veszélyes a városban motorral furikázni? Suliba nem lenne rossz!
6: A Yamaha Jogról mi a véleményetek? Ez mennyit fogyaszt? Ezt még vezethetem "B"-s jogsival? Megbízható?
Előre is köszönöm! Üdv: Máté

-
feca81
aktív tag
olyan szivesen megvennem,mint a huzat! csak nekem is elobb meg kellene szabadulnom a sajatomtol. viszont 2 haveor mmost akar kifejezetten 400-ast venni.mindketto bele va nbuzulva a ZXR-be. elkuldtem nekik a linket,de meg nem reagaltak ra.majd hetvegen meg fuzom kicsit oket,hatha megveszik...
privbe irhatsz rola par dolgot,h be tudjam mutatni.mik lettek kicserelve,mennyi km van benne,volt e torve idom,muszaki ideje,eredetvizsga van-e, meg ami meg ilyenkor szuskeges, szelepallitas karbiszinkron,tudod te azt
-
feca81
aktív tag
http://www2.mfor.hu/cikkek/Ujabb_magyar_motorkerekpar_tamad_fel.html
hurra!
-
törölt tag
válasz
Gaboman
üzenetére
v2 650 v sor4 600 nem akkora egetrengeto kulonbseg a 'sok' tekinteteben. mas vilag, az tuti.
eleg sokan szeretik a hyo-kat, mar gyult ossze mas forumokon eleg sok tapasztalat. van par dolog amit erdemes megcsinalni az elejen es aztan mehet a buli. itt a ph!-rol tildy tud meselni a hyokrol. -
Gaboman
nagyúr
válasz
ferkoboy
üzenetére
Hyosung GT250R-ed van?
Pofás gépek grat hozzá.
Haverom holnap megy egy Hyo GT650R tesóért.
Mennyire tartjátok őket jó motornak?
Ami megfogta őt az a formavilága,szó se róla nagyon dögös egy gép.
És magába a V2-es viselkedése.
Persze ára is nagyon jó neki,az övé 2006-os 9000km van benne és 720E Ft-ért veszi.
Sportmotor formavilág,túrasport blokkal,neki ez a lényeg,nem akart elsőnek 600 speed gépet venni mert 125-ös után az sok lett volan neki.
Szóval szerintetek mennyire megbizható motorok,megérik az árukat? -
Boci_83
őstag
Az én FZR emet is megvehetné most valaki, mert ráakadtam egy számomra kedvező ajánlatra! 7végén megyek megnézni a motrot! Tiszta lámpalázas vagyok!

-
bajnokpityu
félisten
-
válasz
ferkoboy
üzenetére
Csak ne becsüld le a 400asokat
Szívem szerint megtartanám szivatós motornak
Amúgy még közel sem biztos ez az Erion project, előbb el kellene passzintani a 400ast. Utána lehetne gondolkodni. Mindenesetre Vasárnap felmászok pestre cimbivel, és megnézzük mit tud. Állítólag tip-top. Majd írok mi van vele. -
Jodanovich
senior tag
aprilia sl 1000 falcohoz kéne nekem gyári kuplung lamellák tud valaki ebben segíteni?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
szivesen

vasárnap jössz?
vagy hol tart a projekt? -
2001-es. Beszéltem sráccal, hozott amerikából egy repsol 1krr-t, meg az eriont. Amelyik megmarad neki, azt megmarad. Azért olcsó, mert szopás a forgalomba helyezés, meg van két pici karc a jobb oldali hasidom egyik végén. Állítólag... Na, majd cimborám kideríti van-e baja. Ha nincs, akkor rászállok a dögre. Lehet, hogy hitelbe verem magam miatta. Pedig megfogadtam, hogy soha az életben, de ezt nem hagyom ki
Feltéve, ha megvan még... -
Integra
titán
dirtbike suliról tudtok valamit, hogy van e itthon?
bittinek volt ilyen terve, de nemtom, hogy lett e belőle valami.. -
feca81
aktív tag
feladom,a motorom nyert.ennek tuti lelke van,es tuti utal.csak azt nem tom miert. amikor munkaba jovok,soha nem forralja a vizet,mikor megyek haza mindig.a tokom kivan vele. jo, tudom,reggel hidegebb van,de akkor is.vagy forralja mindig,es akkor hengerfej tomites, v soha,mert igy leeg nehez megallapitani mi a baja. ha hetvegen,miutan kitakaritottuk a hutorendszert , meg mindig forralja,felrobbantom.csinalok rola egy videot,es azt fogom eladni.a befolyt osszegbol meg veszek egy normalis motort
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Hétvégén reggel kell menni, akkor a kutya sincs kint. Nem szeretnek korán kelni a motorosok

-
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem meg Jana meg Robi újította fel a motoromat.
Bár már nem dolgoznak együtt, volt egy kis nézet eltérés, de jövő hónapban viszem a motoromat karbi szinkronra az Omegába. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Boci_83
üzenetére
a 954nek sok előnye van az első évjáratos 1000RRhez képest:kényelmesebb,pályán aszongyák gyorsabb,és jobb a féke,valamint mocskos erős a fénye.ja meg nem süti meg a golyókat,és hatalmasnak számit a csomitartója is.nem volt ám mindig ezer ccm a norma.,első ezresgixer sem volt 999ccm.
ezzel együtt mentem 954el, injektortérképét egyedileg lőtte be jana,az irdatlan erős,de a gyári rugóstagok ritka szarok utcára.
-
ALI_G
veterán
Na találtam egész olcsón ismerősnél dobozt. 26k, 2k platni és csak konzol a kérdéses már.
Kell valakinek az alábbi képen látható táska szettből a hátsó nagy darab? 2x használtam.

és nem fogok vele tudni mit kezdeni.
-
ALI_G
veterán
-
ferkoboy
senior tag
Van akinek az ár nem akadály. Bár ők is egyre kevesebben vannak.
Vagy csak a bankoknak van 954RR-ük?
Ha ebböl indulok ki, akkor bank akarok lenni! Na jó lenne a bankár is. Csak 954RR-en gurulhassak be melóba...
Sebaj marad a Hyosung, annak is 2 kereke van, meg benzint eszik...
-
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
nincs benne mit szétrázzon, semmi mechanikai alkatrész nincs benne. Ha nagyon gagyi, akkor talán a burkolat kezd szétjönni, de egyébként az alkatrészei nem érzékenyek semmilyen rezgésre
-
Boci_83
őstag
Ahoy!
Épp nézegettem a hirdetéseket, konkrétan a CBR-eket. Azért jóval drágábbak mint a GSXR-eket. Meg egy valamit nem értek. Mi értelme van a 954es hondáknak? Az már majdnem 1000. És van 1000-es is.
Már eleve a 900-as kategóriát sem értettem, hogy annak mi értelme, de ezt aztán végképp nem. Elmagyaráznátok?
Mod: egyébként nagyon tetszenek a Firebladek!
-
zsoltee10
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Én igen. Vettem egy Airis T620-at, erős az antennája, és bár nem szép, meg nem szuper vékony, de tökéletesen megfelel. egy kerékpáros tartóval applikáltam fel a motorra. Sokat használom, vezetékes fülhallgatóval hallom, amit mondd, de néha rá kell pillantani, hogy hogyan is néz ki a kereszteződés, és merre kell menni. 48k-ért vettem itt a ph-n 2G-s kártyával, tartóval, 2 év garival. IGO-t feltoltam rá, leszedtem a legfrisebb térképeket, és ennyi. Mit ráz szét rajta? Az enyém is két hengeres, rezeg is alacsony fordulaton, de még működik.

Doboz téma: Én Faco dobozt vettem rá, és a platniját egy köztes fa lemezzel applikáltam a karokra. 25k volt az 50L-es doboz.
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
PDA. HP ipaq. meg motoron nem volt,csak autoban.a mootr majd akkor,ha legalabb 2000km-t mentem mar vele

-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Csak az nem kontaktzsír
Amit eddig láttam kontaktot, az fél kiló/30-40ezer huf) de azért köszönöm 
-
qpakcovboy
őstag
Ezt a kettőt nézegettem, de lehet hogy van ennél olcsóbb megoldás is, mert mindkét kütyü 100+ én olyan 50 körüli összegre gondoltam. Ami kocsikba jó, az gondolom a motor szétrázza (főleg v2)
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
szoktam.de meg nincs fel aplikalva a motorra.mar minden meg van hozza,csak meg nem jutottam el odaig,h erdemes lenne felszerelni,nem volt jo a motor annyi ideig

-
qpakcovboy
őstag
használ valaki közületek GPS-t?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
feca81
üzenetére
hja,vannak olyan szivattyúk,ahol az olajat,meg vizet egyazon tengely keringet.és félfüllel hallottam én is ilyesmi hibáról idősebb motorokon.
no,tegnap felhoztam iróasztalra az érox blokkot.és össze tudtam rakni.egy banális hülyeségen múlt.viszont eléggékotyognak az alkatrészek a ricnis tengelyen,úgyhogy mégiscsak megy szervizbe,pótolgassák az alátéteket

hihetetlen,emennyivel jobb konstrukció mint az ETZ.itt nincsen kúpos anya,ami le akar tekeredni a főtengó végiről,ricnis tengelyek adják át az erőt,nem csavaranyák.
-
feca81
aktív tag
a venti tuti jo,mert bekapcoslja,es huti is szerencsetlen. termosztat mar nincs benne,kidobtuk belole.egy maisk ofrumon aszondjak,h lehet a vizszivattyu szimmeringje ment el,es ott tud levegot,ill olajat szerezni. ezert va naz,h neha jo,neha nem.hetvegen teljesen atnezzuk a rendszert,valahol csak kibukik!
amugy ezt a ventikapcsolos megoldasos (szerintem) dolgot mar en is be akartam epiteni. a gond az,h nem kene neki ilyen gyorsan felhevulnie.foelg ne mforrasig.ha fel orat,orat araszoglatok dugoban,megertem.de par perc utan?!?!?!?!!! -
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
akkor majmeg cserelhetunk, ha gondolod. en is birtam a kis meregzsakot
ket het mulva csere gyari fekbetetekre. ha valakinek kell olcson az en aligfutott igenturashangulatu ferodo platinum-om, az sikiccson!
juliusban erezzetek kotelessegeteknek h engem kivigyetek palyara. es akkor persumester gurul elol en meg figyelek h mit hogyan. visegradics-sztendre utvonalon bejott
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
akkor R1 rulez, szintén kopasz szegeden jön a belvárosban egy póló rövidnadrág papucs kombóban sisak nélkül, majd ahogy tovább sétálok, pár perc múlva jön vissza, még mindig kopasz, de most már hátul egy miniszoknyás csajszi ült, szintén sisak nélkül...respect.
mod: of korz, tűsarkúban, ahogy elő van írva.
-
ALI_G
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ahogy néztem a Kappa dobozok pont azzal a 8000-rel olcsóbbak a többinél. De persze itt is van drága is. A Monolock és a monokey között mi a különbség? Kép sajnos egyiknél sincs.
Te akkor a konzolt vette 12k-ért, és dobozt milyet mennyiért vettél? Gondolom az nem kappa.

-
ALI_G
veterán
Ez tudja valaki mit jelent? [link]
mármint a leírásban az a -8000 Ft? -
Valszeg eladó lesz a néccázas, ha tudtok rá vevőt 520ért, akkor szóljatok.
Szokásos rizsát nem mondom el, úgyis ismeritek.
Van tartalékba egy komplett (javítandó) hátsó idomzat, fékcső (elsőhátsó) meg 4 olajszűrő.
Légszűrő már olajos-nyitott.
Ennyi.
Köszi
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Így van! Ott a pont.
3 év alatt összegyógyul a gyűrű meg a henger, bármit csinálsz vele. A szimmeringek - ha gyáriak - a legsz*rabbak a világon. A gyári gumik alapvetően kettérepednek varrás mentén ennyi idő után. A karbi tisztíthatatlanul telemegy ennyi idő után. a 150-es betegsége még a primérlánc. Manapság csak ótvart lehet kapni belőle. Régen meg amúgy is ótvar volt. Szóval igen támadható ez az öreg motor dejó motor, mer sokat állt. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Faaater!
egy 16 éves harley szerelő mondja nekem, mi a hülyeség, amikor én csukott szemmel összerakok egy ETZ 250-est, és annyit hajtom hogy minden kis szarját tudom??? Hát ne a hoki vigye már a magnumot!!!! -
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
X5 rulez. Kopasz napszemüveges vak vadbarmok is. Még jó, hogy én fosok közúton és ugye a gyávák tovább élnek. Nagyon fincsi a vörös villám, még ki sem hoztam a sodrából, authittem nem ennyire menni vele. Csak jobban segíteni kell lábbal a tankon, meg ellenkormányozni. Fasza volt
Inkább én voltam zavarban, bőven lehetett volna rátenni, dehát azé annyira nem kell menni közúton. -
GReddy
tag
...hujjujjujjujj! Még nem próbáltál üzemanyagellátó-rendszert moddolni... (Több lóerő for azonos adó, hamarosan divatba jön nálunk is.) Első (és remélem utolsó) ilyen szívásunk egy GPZ1100i-vel volt, hát, a végén már annak tudtunk örülni, hogy beindult valahogy. Karbisnál ilyen nincsen. Ott be tudod KORREKTÜL állítani házilag is az adott motorblokkhoz hogy melyik henger mennyi benyát kapjon, hol van az a pont, ahol a legjobban megy a legkevesebb benzinből. A Cébéerr Hondéval (hüje Hondés) pl négy hónapot szívtunk, mire meglett, de meglett. 5Liter város, 1100 ccm, sok sok lovak. Főnököm Suzukijával (1800 Inti) meg a szopás megy, semmit nem lehet rajta állítani. Belőtték a japók úgy, ahogy szerintük jó, azt viszonhallás'! De nem jó, mert sokkal jobb is lehetne. Most lehet, visszaépítjük karbisra.
Van valaki, aki tud kicsit bővebb infóval szolgálni a GSX650F-ről??? (Az újról) Null infóm van, a neten meg csak reklámok vannak.
Érdekelne, mert a mérete, paraméterezése pont kiváló városba, kinézet szigorú, de nagyon (becsapós a gixer 1000 lámpa) persze mivel 'csak' láttam, menni nem mentem vele, nem tudom, hogy a futóműve milyen. Milyen a futóműve? Mondjuk töttöröttörő... a 636 Ninjához képest??? Annak szerintem egy nagyon elbaszott béna (verseny) futóműve vagyon, billeg mint állat, pöttöm mint egy simson, nem tetszett. Menni viszont így megy: 
INFO PLS!
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ilyesmit akartam én is kihozni, hogy az injektorosok még vegyesen jók és kevésbé jók, viszont a karbisokat már nem tudják elbaszni se

vagy tévedek? -
bajnokpityu
félisten
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
próbáld ki a 600Femet.mint a vaj,olyan puhán indul.és szépen ahogy tekered,érezni,hogy arányosan használ egyre több lovat.karbissal ilyet soha nem láttam.
és előtte pont az F2es indult irdatlan rándással.rendesen kiment a segge,csak a rántás miatt kanyarban.azzal egyetértek,h néha kajak béna injektoros beállitásokkal jönnek ki a motorok.de ez nem mindre igaz,és egy jó térkép biztos megoldás.valamint a lánc túl nagy holtjátéka sokkal rosszabb tud lenni.
-
TayRol
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Igen, nekem is egyre szimpatikusabb, bar a cegnel mindeki `csak hondat vegyel` elvvel el. A bandit egyebkent karbis vagy injektoros? Csak annyit tudok, hogy az ujabbak vizhutesuek.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
jaja, csatlakoznék az előttem szólókhoz,
az injektort az euro3-as norma miatt kezdték nyomni,
és egyenlőre még ott tart a dolog hogy a 98 százalékukat
képtelenek úgy beállítani hogy zárt gázállásról ne egy nagy
rántással induljon meg...
ellenben a karbis mocik lineáris egyenletességével
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
persze az injektor jobb mint a karbi sok szempontból, ha olyan lenne az enyém, csak örülnék neki, de nem feltétlen kell olyat hajkurászni, hogy injektoros legyen.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
ebből a kettőből biztosan bandikát vennék.egyáltalán nem indokolt a 300e Ft árkülönbség.és a suzukinál keményebben lehet alkudni.
azért az injektornak van bőven előnye is.pl gázkezelés.sokkal több árnyalat van a gázkar kezelésekor.és a nagy hondáknál még nem hallottam,h bármiféle baj lett volna az injektorokkal.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
miért pont a 600f?
annyira elavult (2001es modell), hogy már nem is gyártják.
és itt is lesz olyan problémád,h állandóan 600f jön szembe..oké,h jók a honda600asai.de tessék megkülönböztetni a hornetet meg a CBFet.a CBF egy agyonfojtott olcsóbbított gép (komótos irányváltás, kényelmes fotel),a hornet jóval jóval sportosabb. a karbis cbf-el mentem,olyan vezetni mint a cb1.3at,egyenes hát,magaskormány.tetű lassan ejti a fordulatot,és pörög fel,valamint jó nehéz. a hornet jóval közelebb van egy spotmotorhoz.annak minden hátrányával,előnyével.
nem mondom,h a cbf-el nem elhet gyorsan menni,dehogynem,avatott pilótával pláne,de nem könnyiti meg különösen a dolgot.az injektorosat nem próbáltam.
Aktív témák
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy még közel sem biztos ez az Erion project, előbb el kellene passzintani a 400ast. Utána lehetne gondolkodni. Mindenesetre Vasárnap felmászok pestre cimbivel, és megnézzük mit tud. Állítólag tip-top. Majd írok mi van vele.

Onnan cirka 100e a forgalombahelyezés

Amit eddig láttam kontaktot, az fél kiló/30-40ezer huf) de azért köszönöm