Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
azért a c vitamin túladagolással vigyázni kell, a sok sem jó. haver bele volt buzulva a c vitaminba, napi több 1000mg-ot bevett, és 1 hónap múlva teljesen szétcsúszott. reszketett, rossz közérzete volt, fáradt és gyenge volt napokon át. nem tudta az orvos mi a baja, leállt a c-ről, és pár nap múlva semmi baja
viszont egy 500mg az kell naponta....persuader: hát valamit valamiért. miért nem akarják ezt felfogni egyesek? 250k-ért nem kapsz gyári új állapotú motort, ezért 250k. ez is a magyar mentalitás, legyen nagyon olcsó de semmi baja sem legyen
na persze, meg a kis faszom. ha ennyiért zsír gyári állapotú motort lehetne kapni, ki venne új motort, senki. -
Djuree
félisten
meglepődött a srác?

-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jó hát én csak leírtam amit mondott, én nem tudok mit mondani hozzá, nincs ilyen gumival tapasztalatom. -
Djuree
félisten
vágott slick közúton:
öreg motoros munkatársam ilyen gumikkal közlekedett. hát csoda hogy élve megúszta azt mondja, minden nap ajándék volt. ezres sportgéppel nyomult, volt neki több motorja is, szóval nem amatőr. azt mondja ha most lenne fiatal, mégegyszer fel nem tenné, életveszély minden perc. -
Djuree
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
hát sejtettem, de nem voltam benne biztos

persuader: nem biztos az. van egy csaj akibe totál bele vagyok őrülve (ennyire még sosem voltam senkibe, de úgy néz ki nem kölcsönös
) és villamosmérnök lesz, mivelhogy én is az vagyok, elég vicces, először azt hittem poénkodik csak, de nem
igaz nem 100-as a csaj, ahogy én sem 
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
ezt már én is kérdezni akartam, akkor nem csak nekem nem volt egyértelmű

-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
captain gyökérarc?

-
Djuree
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
először 100-at írtam, de még lehet 120-nál is több volt, nagyon tolták neki, futottam a járdán, de a szar is belém fagyott úgy megijedtem a hirtelen zajtól ahogy elzúgtak mellettem

erről nem is hallottam. hát sajnos ez könnyen megesik, fater elé is kikanyarodtak, de ő nyugodt csopperes, kb. 40-el ment, így volt ideje kitérni, de ha akár 60-al megy...
-
Djuree
félisten
á lol mit látok ma: a városban kb. 120-al megy 4 sportmotoros, persze póló + rövidgatya, tolják neki mint a barmok. az ilyenek elé remélem kifordul egy ifa egyszer valamelyik mellékutcából. de utálom az ilyen felelőtlen majmokat
legalább várná meg kiér a városból.... -
Djuree
félisten
na ide el kell menni: [link]
sajna már csak jövőre
-
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
600-800km?
nem tudom, én szarul ülök, vagy ennyire nem jó a fazer a 198centimhez? már 130km után szétment a seggem, meg kellett állnom, mert nem tudtam a mocin maradni. vagy az ülés szar, kéne valami komfort ülés. ha isten is úgy akarja lesz majd hátra csaj is talán, kíváncsi vagyok ő majd mit mond 
-
Djuree
félisten
na megvolt a kis 170km-es kör. jóóóóó volt. most rájöttem hogy qrvára megérte a ringes képzés a 45k-t. végre úgy éreztem a hegyi utakon hogy tudok motorozni. eddig szarul ültem a motoron meg a technikám is szar volt, csak csorogtam, most meg alkalmaztam a tanultakat, és be is döntögettem a mocit faszául, talán kívülről is kinézett valahogy és éreztem hogy haladok

1-2 autó átsodródott a sávomba félig, igen veszélyes volt, szerencsére volt helyem korrigálni, nem határon mentem azért. motorost viszont nem sokat láttam, érdekes hogy máskor répáshuta felé millióan vannak, most meg senki
mod: most hallottam a híradóban a rendőrt, szomorú
nagyon szétszakadt a gépe, nem élhette túl... -
Djuree
félisten
na mindjárt indulok haza melóból, aztán egy kis túra:
[link]
de jó lesz már menni egyet
-
Djuree
félisten
na bakker, itt volt nálunk egy motoros szerelvényhajtóműveket gyártó cég német tulaja, sok ilyen hajtóművünk van, ezért is jött személyesen tárgyalni.
mellékesen ilyen kocsikat gyárt:
500 ló, 1000kg. de lehet 1000 lovas változatban is kapni, 280.000 juró. van egy versenyistállója is (m-racing), a német ADAC központ pályáján szoktak tesztelni. nem semmi. egyedi megrendelésre is gyárt verdákat. van hozzá minden gépe meg emberei. majd járkálok a környezetében ha megint erre jár, hátha csurran-cseppen valami jó dolog, próbakör a verdáival, ne adj isten, meló
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
ja tudom, ismerem, csak én nem tudok így fogalmazni

-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"ha a gumi tapadási tortájából csak a kanyarodáshoz veszel ki egy nagy szeletet a nagy fékezés helyett."
ejj de szépen mondtad
-
Djuree
félisten
válasz
Emb3rke
üzenetére
fazert csak ajánlhatom, ha azt veszel nem jársz rosszul, de előtte próbáld ki kényelmes-e, jó-e neked. mindenki ezt mondja de ez bullshit, úgyis jó lesz ha megtetszik, nekem is megtetszett a fazer első látásra, szerinted érdekelt hogy kényelmes-e a próbán? kurvára nem
de amúgy kényelmes... -
Djuree
félisten
fater így ment bele egy másik kocsiba egyszer
veszélyes dolog
de a cikkben miért női segg van? miért nem csak simán segg? egy nő is megnézheti egy férfi seggét (vagy egy másik férfi
) nem?? ne rekesszük ki a nőket kérem. mit látok ma? sétálok vissza a kútnál a motoromhoz, erre beáll mögém egy gixxeres csajszi
de kis dugó alakú volt, mármint a csaj 
runner 125: széép.
-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
tényleg a benzincsapom is szar, levettük a tankot és folyik akkor is elég rendesen ha el van zárva. az is cserés lesz...
-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igen, de az a fura, hogy nem is áll sokat. van hogy már másnap alig akar indulni, de máskor meg 2 hét után is pöccre indul. gyertya esetleg? nem tudom mikor voltak cserélve, milyen időközönként kell azt cserélni?
-
Djuree
félisten
na hát madarason nem voltam, de sikerült beszerelni a fokozatkijelzőt
kicsit teljesen hülyén van a leírása, még véletlen sem oda kellett kötni, a gép kapcsrajzából kellett kibogarásznom mit hova, de végül csak jó lett. setupolni sem volt egyszerű, de most 4. beállításra elég pontos lett, majd még holnap egy hosszabb egyenes útszakaszon állítok rajta. -
Djuree
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
karcolja. és? dísznek van a motorod? a motor van érted, nem te érte, ezt ne feledd
max ha eladni akarod akkor nem jó ha karcolódik, amúgy leszarom, legalább látják hogy nem csak a garázsban áll a gép 
az én tanktáskám kb. 100 felvétel-levétel után 1 karcot hagyott, szval nem vészes
-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igaz csak indexről van szó meg motorról, a tavalyi esésem után az egyik indexizzót ki kellett cserélnem, vettem egy nem is olyan noname francia izzót. összehasonlítottam a gyári asszem toshiba! izzóval, és hát elég érdekes volt. a toshibának tökéletes a kidolgozottsága, ez a francia cucc meg nem épp szimmetrikus
nem véletlen hogy a gyári indexizzók bírják 100 évig, ez a francia meg kíváncsi vagyok meddig fogja bírni, nem néz ki valami minőséginek...az autókban is a gyári bírja szarásig, de ha másmilyet vesz bele az ember akkor az már nem fogja... -
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
bőven elég. rühellem a sok f@szt, aki jön szembe tompítottal, de olyan mint a távolsági, ugyanúgy elvakít, mert valami rohadt erős izzó van neki. ha meg belémegyek, mert úgy elvakít, még neki áll majd feljebb
nem az erős izzókat kell venni, hanem normálisan beállítani a fényszórót, bőven elégnek kell lennie egy hagyományos, de persze új tipusú izzónak... -
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
nálunk már egy módosított kipufogóval sem megy át, nemhogy így
fater motorját sem engedték át, pedig csak a lábtartó volt módosítva kicsit kényelmesebb pozícióba, vissza kellett csinálnia gyárira. aztán persze kiderült hogy egy kis zsebpénz legközelebb segít 
lehet hogy rárakott egy rendszámot...tudod hány motor szaladgál csak egy valahol talált rendszámmal? nagyon sok....legalábbis nálunk... -
Djuree
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
jah igen. nekem az a gumiharang mindig tiszta olaj volt
orrán-száján fojt az olaj belőle, de az nem nagyon jutott eszembe hogy utána is kéne tölteni, mindig kevés volt benne, de hát akkor leszartuk....mostmár nem...beteg: tényleg, én csak kényelmes 158-al utaztam
azzal a 280-al nem bírtam tartani a tempót 
-
Djuree
félisten
madarasra jön vki hétvégén a tucatjapán szarjával?

-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
lol

-
Djuree
félisten
igen, ezért nem jó sisakba beépített napszemüt használni, a legtöbb modellnél ez csak a piaci 700ft-os kategória (volt erről valami teszt is mikor megjelentek ezek), persze a drágábbakban biztos ér valamit. én inkább felveszem hozzá a szemüvegem külön, semmiből nem tart felvenni meg levenni

-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
persze, szar állapotban volt már az enyém is, mert hozzá nem nyúltam, nem értettem hozzá. de ment
versenyre biztos nem mennék vele, az igaz, már nem olyan állapotban van. a fazert nem hagyom így lerobbanni, szezon végén viszem 30.000-res nagykarbantartásra. -
Djuree
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
mz-nek nem kellettek ilyenek, azok még motorok voltak, igénytelenek, elmentek azok akármennyit mindenféle karbantartás nélkül, minden terepen. én sem nyúltam hozzá sosem, baja sem volt soha, csak a benzincsapot ne felejtsem el kinyitni
olajcsere kellett neki csak, az sem sűrűn 
mai gépek nem bírják úgy ha nincsenek karbantartva... -
Djuree
félisten
szerinted én vettem rá gumit? a 30 éves gyári gumi volt rajta sztem, már slick volt, mégsem estem sosem vele, még csak meg sem csúsztam, pedig esőben-hóban is mentem vele. mindent leszartunk akkor, a gumit meg főleg
úgy voltunk vele ha elesünk majd felkelünk oszt megyünk tovább. még ma is így vagyok, csak a motort féltem, magamat nem igazán 
-
Djuree
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ts mz-m volt, 125-ös, de annyira sosem dőltem be vele, a gumija már slick volt 
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
ezért hajlik fel a lábtartó? nem is tudtam

-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
én ezen a szinten szeretnék lenni. csak a saját időmet szeretném tudni, és ahhoz fejlődni, nem érdekel hogy mások mit mennek, csak az utolsó kör jobb legyen mint az első
csak el kéne kezdeni. most lesz gumicsere a mocimon. mennyire kopik a sporttúra gumi a pályán? nagyon kocamotoros vagyok még, alig merem dönteni a motort, szóval biztos nem a gumi lenne nálam a szűk keresztmetszet.jah látom a (#48844) hsz-edet, ebben le is írod a gumikopást.
-
-
Djuree
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
persze, én is fogok majd felvenni valszeg, de csak annyit amennyit nagyon muszáj (mert az emberek többsége felveszi amennyit lehet: pl. 10 milliót lehet, de fasza, felveszi ha már lehet és elveri, utána pár év múlva semmi nincs belőle, viszont valahogy vissza kéne fizetni, nálunk az az igazság nincs"hitelkultúra", és tisztelet a kivételnek, de több ismerős is ilyen cipőben jár, és simán lehülyézem őket, és igazat is adnak, mert igazam van).
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
jah akk sry, nem láttam

-
Djuree
félisten
na megint egy baleset
:
[link] -
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
lehet hogy egyszerű vagyok, de legalább nem hülye
én sem értek a hitelekhez nagyon, de egyet tudok róluk, azt hogy ROSSZAK
nem is veszek fel, inkább kölcsön kérek rokonoktól, ismerősöktől. persze nagyobb összegnél ez nem működik, akkor meg gyűjtök inkább, hálistennek nem keresek olyan rosszul, félre tudok tenni...egyszer vettem részletre telót még fősulis koromban, már nem volt meg a teló, de a részleteket még fizettem, akkor megfogadtam soha többet ilyet.motoroznék én, de tetű idő van. itt még az idő is szar, mint minden más

Daywalker: na igen, de amire nincs pénzem azt nem veszem meg. ennyi. ezt kéne belátnia sok embernek
az a baj az ország is ilyen, veszi fel a sok unijós kölcsönt, és meg lehet nézni hol tartunk. ehelyett abból kéne gazdálkodni amink van, mert lenne miből, csak normálisan kéne csinálni... -
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
jah úgy érthető. itt nálunk ha nem tudják ellopni akkor szétcseszik. az enyém meg csak szimplán irigység tárgya volt, és basztatták mindig, hozzányúlkáltak, kapcsolgatták, stb. szemét egy népség ez itt, tisztelet annak a pár kivételnek, sajnos nem sok van....de ha lecsapnám a kezét annak akit rajtakapok, akkor engem vennének elő, pedig igazam van, pár ilyen után nem nyúlkálna senki a más tulajdonához azt garantálom, de persze itt nem büntetnek, azt csinál mindenki amit akar

emvy: ha elviszik az utcáról azért nem fog semmilyen biztosító fizetni. esetleg ha jó drága casco-d van, amire szintén 1000 meg 1 kikötés van, ha egy is hibádzik, akkor nem kapsz fillért sem, és hidd el, találnak kifogást
legalábbis nálunk így megy, ott kint lehet jobb a helyzet.
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Villanyszerelés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
igaz télre nem jó, de télen ki motorozik_? 

na persze, meg a kis faszom. ha ennyiért zsír gyári állapotú motort lehetne kapni, ki venne új motort, senki.
azért vigyázz magadra, ilyenkor szokott az ember elé ugrani egy nyúl vagy akármilyen kecseg állat
) és villamosmérnök lesz, mivelhogy én is az vagyok, elég vicces, először azt hittem poénkodik csak, de nem

akkor úgy mondom hogy fényképezzék le őket, aztán bünti 150k/kopf, és utána lehet nem száguldoznának.
noooormális?! mi az ótvaros f@szt csináljon egy 10 éves gyerek? sakkozzon?
nem tudom, én szarul ülök, vagy ennyire nem jó a fazer a 198centimhez? már 130km után szétment a seggem, meg kellett állnom, mert nem tudtam a mocin maradni. vagy az ülés szar, kéne valami komfort ülés. ha isten is úgy akarja lesz majd hátra csaj is talán, kíváncsi vagyok ő majd mit mond

nagyon szétszakadt a gépe, nem élhette túl...

én sem értek a hitelekhez nagyon, de egyet tudok róluk, azt hogy ROSSZAK