Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Djuree
félisten
szerinted én vettem rá gumit? a 30 éves gyári gumi volt rajta sztem, már slick volt, mégsem estem sosem vele, még csak meg sem csúsztam, pedig esőben-hóban is mentem vele. mindent leszartunk akkor, a gumit meg főleg
úgy voltunk vele ha elesünk majd felkelünk oszt megyünk tovább. még ma is így vagyok, csak a motort féltem, magamat nem igazán 
-
doc
nagyúr
a szakaszosan nyult lanc mennyire gaz? mostrogton-azonnal csere mer' megdoglok, vagy lassan cserelni kene de egy ezrest meg elmegy, netan amig feszitheto, addig mehet?
-
válasz
Daywalker
üzenetére
Nem, zsirúj, ami rajta van, csak beteg vagyok és nekem annnnyyyiira tetszik a hullámos

De ha ez már gyanúsan olcsó, akkor lehet, hogy még keresgélek! Nem szeretnék emiatt elhullani.bajnokpityu: Ha már ilyen nap, hogy hülyét csinálok magamból: Tökre nem értem! Amikor tézékkel nyomtam, életemben nem vettem gumit! Esküszöm, fingom sincs, hogy egyáltalán milyen méret volt azokon! Volt rajta gumi és kész. Azzal motoroztunk. De nem csak én, az egész banda. Motoroztunk!?? Azon Éltünk! És így utólag belegondolva tényleg nem is értem, hogy hogy nem merült fel sosem ez a kérdés

-
bajnokpityu
félisten
sosem döntöttem olyan melyre, mint pl Persu. nem vagyok palyaszokeveny... nem tudom nálam miért ért le.130as gumi volt hátul, 2-3 cm hiányzott a labtarto vegebol. és mégis. emlékszem elkottaztam egy jobbost majd hirtelen ledontottem. majd méterrel odébb folytattam az ívet
nem volt szándékos.. -
válasz
zsoltee10
üzenetére
grrrr
elég szarul hangzik. De azért ma már azt mondom, hogy "azok a szép idők!!" 
Akkor még 20 forint volt egy liter benzin és a napi 100Ft kajapénzemből egész nap motoroztam! (éhesen
)Daywalker: Köszönöm! Nem tudtam
Nekem is csak egy egész picit lötyög. Tényleg nem árt már egy kicsit tanulnom is, nem csak eszetlenűl húzni a gázt 
-
zsoltee10
addikt
nekem csak egy volt. egészen addig kínlódtam vele, amíg egy műtét után, szigorú orvosi tiltás ellenére, kitoltam a vasat, hogy abból nem lehet baj, ha gurulok 10km-t.
be is röffent, majdnem vissza is értem, de akkor egy balos kanyarban megragadt az egész hóbelevanc, de úgy, hogy a kuplung megforgott a főtengő végén, én meg majdnem be a susnyásba, éppen ki tudtam kuplungolni, és elfordulni az aszfalt élén... na innen 3km-t toltam hazáig, mire haza értem véres lett a ruhám, de nem mertem szólni senkinek, hálistennek nem lett komoly baj...na és a lényeg, hogy akkor ott eldöntöttem, hogy akár ajándékba is oda adom valakinek, tojok rá, addigra már 50-60eFt-ot költöttem rá, és sose volt jó. Bevágtam a farakás mellé, és jött az új ER-6n...

-
Djuree
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ts mz-m volt, 125-ös, de annyira sosem dőltem be vele, a gumija már slick volt 
-
szerintetek az egészséges dolog, hogy az első féktárcsáim lötyögnek? Még sosem láttam ilyet
A féktárcsa belső részéhez a kölső része, amit fognak a betétek, valami patentokkal van rögzítve. Nem tudom, hogy írjam le érthetőbben
És ezek a patentok úgy fogják a külső részt, hogy az lötyög 
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
ezért hajlik fel a lábtartó? nem is tudtam

-
Daywalker
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Hát, ezen a gyári helyen van, csak nem felhajtós...na remek, akkor ezzel is kell majd vesződni
Bár szerintem a blokkon a generátorfedél előbb ér le, mint a lábtartó...na jó ez azért túlzás
-
yodamastah
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
Fix labtartot altalaban olyan magasra kell rakni hogy ne tudjon leerni. Ha leer akkor kiemelheti a motort, es elesel. Nem veletlenul hajlik az fel! Persze a blokk oldala is leerhet, attol is el lehet esni, de egy sportmotornal az mar 55-60 fok dontesi szognel jon elo. Erdekes pelda: a Meklau az uj R1-el eleseet parszor amig ra nem jottek fotok alapjan hogy leer neki a lengovilla es kiemeli a hatso kereket... Nekem is ugy van megcsinalva, hogy a blokk elobb er le mint a labtarto. Ennek megfeleloen a csizmam seer le soha. Igaz ehhez a belso labtarton spiccelve kell tartani a labad, de ez alap.
-
.mf
veterán
válasz
üzenetére
Hogy mondjuk csak egy nagyobb erőhatásra hajolna fel (ld. hátsó lábtartó is helyére kattan). Vagy akár a pedál részét cserélhetőre megcsinálni, az is jobb, mint ez a vékony, törékeny, egyetlen öntvény. Ha pályamotoron a grammokat hajkurásszák, akkor oké, hogy nem, de egy utcai motorba mehetne.
-
.mf
veterán
válasz
geree@bl
üzenetére
Inkább szezon után, de előtte és közben is előfordul. Meg van ugyebár, ahol állandósult az "ultrabrutálkihagyhatatlancsaknektekcsakmost akciós ár"

---
Fékpedál, egy darab L alakú alumínium, benne 1 nagyobb (lábtartónak) és 2 kisebb (fékmunkahenger rugója) lyukkal, 10k
a bontóból
ez egy rossz vicc...
Azt nem értem, ha a lábtartó felhajlós, akkor a váltó és a fék pedálvég miért nem? -
.mf
veterán
Találtam közben Forcefield cuccokat még olcsóbban is -- síboltban...
Pl. az Extreme Harness Adventure (a teljes fullos cucc) protektorok.hu-nál 95k, legolcsóbban boltban 80k (bár az még 2009-es gyártású darab, 85 az újabb)
-
nem volt még!? [Kawasaki Ninja ZX-10R a Nordschleifén]
-
törölt tag
válasz
yodamastah
üzenetére
ez is stimmel. szem elott kell tartani h ha mar gyorsabban karistolok (igy is folyton lent volt a csizma orra, oldala. alig gyoztem felhuzkodni a labam), akkor nem mehetek hatul roadattack-kal. magyarul ha eljarogatok mondjuk 3-4 hetente palyazni, kovetkezonek megy fel hatra is sportattack es el kell fogadni h normal uzemben az gyorsabban fog kopni, cserebe nem a gumi miatt dobom majd el a vasat palyan

picit bennem is ott van most h egy csomo helyen tudom, hogy hol lehetne most meg sulyos tizedmasodperceket javitani az euroringen (pl mi lenne, ha a celegyenesben felvaltanek 4.-be?
) illetve mennyire sokat jelent, ha egy kor alatt egyszeruen rosszul nezelodok (pl amikor nem voltam benne biztos h jo helyen megyek, neztem a kanyar bejaratat. na onnan kezdve el volt szurva az a kanyar meg rossz esetben a kovetkezo is). illetve az en szintemen lenduletbol nagyon elvezetesen lehet gurulaszni, nem kell nagygaz-nagyfek uzemmodban kozlekedni (bar neha a nagygaz nagyon jol esett). raadasul menet kozben nyer igazan ertelmet az, amit itt irtok v persu elmond elotte/kozben, mert mas tudni fejbol es mas megcsinalni palyan.
na mindegy, lelkes vagyok a tegnapi gurulastol. -
TayRol
nagyúr
es ha mar Persu szoba hozta K.I.T.T.-et.

-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
nem tudom, hogy a mellette levo 5-os bmw hozza tartozik-e, de anyagilag rendben van az emberunk.

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
sziv megszakad, szép ez a bringa, nem kerülhet sokkal kevesebbe mint a karbon tetös 5ös mögötte... rosszabbul él mint 4 éve

-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Ja duki... vasarnap fotoztam ezt hringen
[link]Iden nemtom mikor jutok ki meg palyara. Alig van szabad ures napom hetkoznap. Meg a penz se vet most fel annyira. De azert 1-2 nap talan meg berefer remelem. El fogok felejteni motorozni ha nem jarok ki, szoval megprobalom
Kecskemetre kene menni, ott meg soha nem voltam.... -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ne aggódj, engem lehet savazni, ismersz

amúgy igazad van, veszek inkább egy dukit az rr helyett, nagyobb pózer bájk
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
én ezen a szinten szeretnék lenni. csak a saját időmet szeretném tudni, és ahhoz fejlődni, nem érdekel hogy mások mit mennek, csak az utolsó kör jobb legyen mint az első
csak el kéne kezdeni. most lesz gumicsere a mocimon. mennyire kopik a sporttúra gumi a pályán? nagyon kocamotoros vagyok még, alig merem dönteni a motort, szóval biztos nem a gumi lenne nálam a szűk keresztmetszet.jah látom a (#48844) hsz-edet, ebben le is írod a gumikopást.
-
Daywalker
addikt
Azon gondolkodom (bár nem mintha attól félnék, hogy le tudom-e rakni a gépet lapra, az esést leszámítva
), hogy nekem az első lábtartóm fix, nem felhajthatóra van cserélve...nem lesz ez gond? Gondolkodtam már, hogy visszaalakítom... -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
támogatom

de előtte hozzám jöjjön kalibrálni
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Lejöhetnél lassan te is. Biztos tudnál pár okos dolgot hozzátenni, persze ha van kedved ilyesmihez.
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
oh, ok, igy már érthető

akkor tök más sztori, az enyém az biztos nem rr volt, nem emlékszem rá, hogy lett volna a qualifier után rr felirat. talátam amúgy fotót a gumiról, látszik rajta a graining rendesen.amit irtál, na ezért nem fogok köridőket hajkurászni egy felől, másik meg, hogy nekem hétfő reggel öltönyben irodában kell lennem vagy repülőn, egyszerűen nem engedhetem meg magamnak a luxust, hogy összetörjem magam. ez van, a tökös legény nem én leszek a pályán, megmaradok nyakkendős kocacsávónak.

-
yodamastah
őstag
válasz
üzenetére
Tudom nem versenyzoi topik
En csak probalok ova inteni mindenkit aki nekiesik a tura gumival a palyazasnak, mert lattam nagyon sok pofara esest ezek miatt. Addig nincs gond amig nem melegited a gumit, de aztan konnyen fetrenges lesz belole
alapvetoen a sport gumikat szinte mindet ugy gyartjak hogybirjak a palyazast is jol, de nem art tajekozodni.A legfontosabb egyebkent hogy jol erezted magad. Nem egy ismerosom van aki abbahagyta a palyazast pedig hihetetlen joidoket mentek mar. Rettent penzt kellett mar bele onteni hogy tudjak a tempot tartani vagy meg jobbakat menni. Sokan ilyenkor bevalljak az volt a legjobb idoszak amikor csak ugy elvezetbol korozgettek, se korido se versenyzes nem volt fontos. Olcso volt es jo moka. Erdemes is megmaradni ezen a szinten, sokkal olcsobb es elvezetesebb lesz hosszu tavon

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
na pontosan erről beszéltem én is.
lehet, hogy haverod valóban végig tudott tolni ezzel a gumival egy napot, amit azért nagyon furcsállok, de nem tartok kizártnak (gyanitom nem kente a 20-30 perces etapokat folyamatosan nyélgázon), alattam 5 kör után pontosan az lett amit irtál.. biztos, hogy teljesen másképp terhelem a gumit még mint ő, nem tudom olyan finoman mozgatni, ahogy kell, ezt magam is érzem, hogy távol vagyok még a harmónikus terheléstől/mozgástól/fékezéstől. de az is tény, hogy ugyanennél kétbalkezeslábas vezetési stilusomnál a conti atombiztos volt utána másfél napon át. vagyis, a conti egyszerűen jobb, modernebb. az, hogy én nem vagyok valami faszagyerek, azért nem oszt meg szoroz, mert ez egy körülmény (gyakorlatilag az egyetlen állandó tényező
), igy én (ahogy te is mondod) igenis a jobb gumira megyek ha lehet. -
törölt tag
válasz
yodamastah
üzenetére
egyetertunk.
ez nem versenyzo topik, a legtobben itt olyan mazsolak, mint en. marpedig akkor akarmivel is van ertelme kimenni palyazni. attol csak ugyesebb lesz az ember, illetve tobbet tud meg a motorjarol. hihetetlen jo erzes volt tegnap, amikor osszejott egy-egy kanyarkombinacio ugy, ahogy elotte sosem. mar azert erdemes kimenni. ugy ereztem h igazabol motorozom.
es amikor valaki mar ugy erzi h keves neki a guma, akkor majd cserel. gumit vagy motort
-
yodamastah
őstag
válasz
üzenetére
"a (topikos velekedes szerint) szar gumijaimmal bekesen boldogan elcsalinkaztam masfel orat ugy, hogy a gumi egyszer meg nem csuszott"
Ha lassan mesz akkor nyilvan jol birja a legfosabb gumi is. Palyan azert kell vigyazni sok utcai gumival, mert ha jobb tempot mesz vele akkor szep lassan tulmelegszik, es ilyen kenocs reteg lesz a felulete. Ilyenkor sokkal hirtelenebb csuszik meg mint uzemi homersekleten. Persze ez nem igaz minden gumira egyforman, van ami jobban birja van ami kevesbe. Es vannak olyan utcai sporgumik, amik teljesen jol elvannak palyan. Pelda Qqualifier RR amivel haver vegigtolt egy veranyenapot, es 1:59-et ment hungaroringen, ugy hogy akkor ez volt a legjobb ideje. D211-el se tudott jobbat. Valoszinuleg egy metzeler z6-al is lehet 2:05-ot ugyanitt menni, de lehet a 6. korben kiszallsz vele a picsaba
Persze ha 2:40-et mesz, akkor halal mindegy, azt birni fogja reggeltol estig.Meg annyit hozzateszek hogy aki profi az sokkal szarabb gumin is tud jol menni. Ugyanis o sokkal kisebb terheles valtasokat fog a guminak adni, mint aki bena es ossze vissza hibazik. Szoval teny, hogy motorozni kell megtanulni, nem sirni a vilag legjobb gumijaert. De azert nem csinalja rosszul, aki olyan gumit tesz fel ami valamennyire alkalmas palyazasra.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
majd Chuck Norris eldonti.
egy pörgőforgórúgással. -
Topiccsendőr
addikt
Beugrott egy Knight Rider epizód gyönyörű költői kérdése, amikor K.I.T.T. teljesen beszart, hogy ütköznie kell a másik überautóval:
"mi történik akkor, ha egy ellenállhatatlan erő találkozik egy rendíthetetlen erővel?"
Nehogy elkezdjétek ezt megbeszélni, mert megsemmisül a kib...ott univerzum. -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
igen, azt. nem vagyok kész vele még, de a végső fázisban van. ma fejezzük be a szilózást a nappaliban, aztán már csak a háló van hátra, le kell legyártani a nagy tolóajtós szekrényt, ha az bent van, akkor szegélylécezés és kész. meg az ágyam kell még szinterezni és elhozni (ez is szép történet..). de most már legalább lakható lesz 1-2 héten belül. mindegy, anyámék háza is tök üres, mert ők is külföld, úgyhogy most ott tanyázok, nem gond. csak tényleg semmire sincsen időm, minden este 8-9 körül fejezem be a dolgaim. ilyen esti euroringezésről csak álmodozom jelenleg.
-
ALI_G
veterán
-
törölt tag
es aki meg mindig azert nem megy palyazni, mert 'szar a gumim':
tegnap voltunk persuval esti motorozason euro-ringen.
a (topikos velekedes szerint) szar gumijaimmal bekesen boldogan elcsalinkaztam masfel orat ugy, hogy a gumi egyszer meg nem csuszott, eleg gyorsan bemelegedett es gyakorlatilag ugyanazt a tapadast produkalta vegig.
naja, konnyu dolga volt: az ace 3. sebessegben lajtosan vegigcsinalja ezt a palyat is. nem koridot faragni mentem, hanem dontogetni, kiserletezni, tapasztalni. palyazasi kepessegemet pillanatnyilag huen visszaadja az 1:44-es ido, ami lassuk be, nem egy atomvillanas, de ennel a temponal mar peremig van dontve mindket iranyba a gep es rettenet elvezetes sok kanyarkombinacio.szoval turagumival is batran lehet kanyarogni, mert
1.) a mai turagumik eleg sokat tudnak
2.) ha magat a motorodat akarod jobban megismerni, akkor ugysem cserelsz gumit palyara
3.) kozepes motoros szinten nem a guma lesz a szuk keresztmetszet. -
.mf
veterán
válasz
geree@bl
üzenetére
Ki kell fogni az akciókat, meg alaposan körülnézni sem árt, s nem csak a márkákat, hanem a konkrét terméket is megnézni.
Quasimotonál vettem Blytz Race nevű, addig számomra is ismeretlen márkájú csizmát, volt asszem 28k akciósan, annak már valamilyen bokavédelme is van fent linkelt alap Diadorához képest, pedig az -40% akciósan is drágább nála... elmentem, megnéztem, korrektnek tűnt, megvettem, azóta is jól szuperál. -
TayRol
nagyúr
válasz
geree@bl
üzenetére
most az euromotornal 39.200-ba kerul akciosan a spyke vizallo turacsizma. asszony baratnoje vett maganak, jo cucc, ajanlom. ennyiert hirtelen nem tudok jobbat.
-
Integra
titán
válasz
geree@bl
üzenetére
kesztyűből könnyebben kapsz jó ár/érték arányút, ami kellően is véd, 10-15e között jók vannak
csizma már neccesebb, én ennél is azt mondom, hogy a legjobb éppen elég, boka kifordulás védelemmel és kellő ütéscsillapítással. itt nagyon az a kérdés, ohgy mi az a keret amit rá szánsz, mert elmehetsz simán 90-100e ft-ig. de szerintem egy jobb féle goretex-es és úgy ahogy védelmet nyújtó szép bőrcsizmát megkapsz újonnan akcióban már 40-50e körül is. de itt is fontosabb, hogy próbáld fel és milyen védelmet nyújt. ha 5e ft-ért lényegesen jobbat kapsz, akkor nem szabad sajnálni. bírja ki ha magadra döntöd a bringát és beragad alá a bokád. -
geree@bl
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Egyelőre úgy gondolom, hogy kezdésnek védje, aztán majd utána úgyis kiderül közbe, hogy mik hiányoznak, miben lehet a következő jobb. Azért is főleg a Sharp teszteket nézem, hogy mennyire véd. (Füldugó meg mindenképpen lesz.)
Szerk:
Igen. Elsőre én is a fontosabbakat szeretném:
gerinc-, térdprotektor, vmi kabát, sisak, csizma, kesztyű (az előbb lemaradt)
Sztem ezek kellenek legalább h minél kisebb legyen az esély a sérülésre.
Utána jöhet a többi majd sorban. -
Daywalker
addikt
válasz
geree@bl
üzenetére
Szerintem a sisakon nem érdemes spórolni, mert az egy nagyobb kiadás, ritkábban cseréli az ember. Egyébként jellemzően amire több pénzt adtam ki, azokkal jobban meg vagyok elégedve...pl. kesztyű, csizma, bőrruha, de a sisakból kell majd jobb. De még egy évet adok a Cabergnek, aztán veszek vmi komolyabbat...Soumy vagy hasonló, majd meglátom még.
Egyébként nehogy azt hidd, hogy én is egyszerre vettem meg...eddig farmerban motoroztam, kb egy hónapja vettem meg a nadrágot, tavaly ősszel a kabátot, sisakot tavaly tavasszal, csizmát - kesztyűt meg tavaly előtt ősszel. -
.mf
veterán
Nekem van egy kétrészes, tavaly vettem, eddig semmi bajom vele. A nyári csúszásom után a vállamon külsérelmi nyom nem volt, ruha is csak kicsitt kopott, varrás nem jött ki, igaz nem is estem nagy tempóval.
Néhány embernél, s inkább a cordura kabátoknál, a zipzárukkal volt gondjuk, nálam eddig még az se, s nem is úgy néz ki, ezen elég masszív zipek vannak. Nehéz az egész ruha (legalább van benne anyag), s inkább a vastagságából eredő merevséget mondanám, én legalábbis nem érzem merevnek, nem akadályoz a mozgásban. 70 fölött már egész jól szellőzik a legnagyobb nyári melegben is -- legalábbis akkor már nincs melegem, bár akkor is leizzadva szállok le már félóra-óra után is.
Aszongyák, hogy ugyanabban a gyárban készül, ahol a hasonló kategóriájú Berikek és ArlenNessek is, a tulaja pedig kb 99% magyar (talán Superzone házi-márka?), de mondom, nekem eddig bevált, és az enyém sztem fazonra is jól néz ki. -
doc
nagyúr
nekem is meg a Zasszonynak is Mugen Race kabatunk van. maga a kabat teljesen jo cucc, kiveheto beles, sok nyithato kis szellozo, az esot is egesz jol birja. egyetlen gondunk van vele (mindkettonknek!) hogy a zipzar az valami katasztrofa, olyan hulladek anyagbol van a kocsi rajta, hogy vagy hetente kell fogoval osszenyomkodni mert szetnyilik, vagy cserelni az egesz zipzarat. most vettunk mindkettonknek, egy ezres volt osszesen, szoval nem veszelyes (meg mindig jobb, mint 2-3 hetet varni mire garanciaban megcsinaljak, aztan ki tudja meddig tart)
egyebkent igen, CSAK 'akcios aron' lehet kapni oket, mindig, mindenhol
szoval osszessegeben meg vagyok elegedve vele, bar lehet hogy a nadrag mar mas markaju lesz (csak a zipzar problemak miatt), meglatjuk...MOD: a kesztyum Nitro, 9-10 ezres kategoriaban nem talaltam normalisat, ez alig volt tobb (talan 12 ha jol emlekszem) es teljesen jo, vannak rajta pici protektorok a butykoknel, ujjperceknel, bor tenyerresz es a mutatoujjnal, a sisakrol is konnyen le lehet vele huzni a vizet ha szemerkel az eso
-
.mf
veterán
válasz
geree@bl
üzenetére
Én is most keresek (bár én Forcefield Full harness Adventure-t), eddig úgy látom, hogy Forcefield cuccok idehaza a Kelomotorban a legolcsóbbak (olcsóbbak, mint a hivatalos importőrnél, olyan 8-10%-kal).
Rush-M valami keleti (pakisztáni?) gyártású, talán itthoni tulajdonosú márka, árához viszonyítva elég jó, de attól még messze elmarad a komolyabb cuccoktól. Jogsi tanfolyama alatt Rush-M kesztyűt kaptam, szerencsére nem kellett élesben kipróbálnom, olcsó de alsókategóriás cucc. A jelenlegi gerincprotim is tőlük van, akkoriban legolcsóbb volt, egy konstrukciós hibája van (vállhevederének lenti rögzítése nem tud mozogni, ezért idővel eltörik -- de helyre tudtuk hozni), de eddig jól védett, csak kicsit nagy és merev, meg izzadós.
-
-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Nyilván felpróbálom, de nincs viszonyítási alapom. Előző bőrruhám is louis-os low-end volt
csak 4 számmal volt nagyobb, így cseréltem.
Egyedül ez zavar, hogy annyira merev, hogy töri a térdem belülről, nincs térdkoptató (ezen lehetne segíteni persze) és nincs púp ami azért ad némi plussz védelmet.geree@bl: pont a superzone-ban van 10k-ért mugen kesztyű, ránézésre jó. A következő lépcső már duplájánál kezdődik, kettő között én eddig nem láttam jó portékát. Én kesztyűből protektorosat vennék szintén, mert a túrák csak puha szivaccsal vannak kitömve az újperceknél ami sztem semmit nem ér. Mindenesetre ne nyárit válassz.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung kuponkunyeráló
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
úgy voltunk vele ha elesünk majd felkelünk oszt megyünk tovább. még ma is így vagyok, csak a motort féltem, magamat nem igazán 

Nem akarom feltartani a sort

elég szarul hangzik. De azért ma már azt mondom, hogy "azok a szép idők!!"
Nekem is csak egy egész picit lötyög. Tényleg nem árt már egy kicsit tanulnom is, nem csak eszetlenűl húzni a gázt

Bár szerintem a blokkon a generátorfedél előbb ér le, mint a lábtartó...na jó ez azért túlzás
a bontóból
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)