Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccha
csendes tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Kicsit utánanéztem a dolognak közben.. 9 fehér ledet és 3 négylábú RGB ledet akarok összetolni 5Vra, egészpontosan USB-re. Az RGB LEDeket előre kinéztem a bolt árukészletében, pontos adatokis vannak róla: piros 2.2V, zöld, kék: 3.6V körüli, 30-30mA!..mivel ezeket a színenként sorbakötöm már más ellenállás értékkel számoltam: 3db piros lábra 33Ohm-ot, a zöld,kékre pedig 18Ohm jött ki.
Úgy tudtam hogy a fehér és kék ledek nyitófeszültsége 3-4V körüli ezért így számoltam a 9 fehér leddel is, így 9 fehér kb. 3.6 nyitófeszültséggel, 20mA mellett 8.2Ohm-os ellenállás jött ki.Ebben az egészben nem vagyok teljesen biztos, ezért jólenne ha megerősítenéd a dolgot..vagy ha valamit rosszul csináltam mondd légyszi!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest