- Az Arctic belép a házak piacára
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali1991
tag
válasz
maTaKee #3099 üzenetére
A műanyagra gondolsz? Nem kell új, abba vissza tod tenni. Semmi nem kell új. Egyébként a zuhanyzó csövére gondoltam én is csak fürdőszobát meg a gépet összekeverni...
nem tudom. Vizkövesíteni úgy tudsz ha sós vizzel spricceled és igy gyorsítható a folyamat. Kb 1 hét és szép vízköves lesz
Ha jól emlékszem más is így csinálta, ha nem javítsatok ki.
-
maTaKee
csendes tag
válasz
Bali1991 #3097 üzenetére
kössz a választ
most egy überbrutális gépházat szeretnék csinálni és amiatt gégecsövet teszek rá. (ez most viccesnek fog tűnni, mert nem tudod/játok hogy miennek fogom csinálni) olyan gégecső lesz rajta mint ami a zuhanyzókba vagy fürdőkádakba szokott lenni az a króm színű csak én vízköveset keresek mert az jobban fog állni a gépházamhoz!
Azt viszont nem értettem meg a válaszodból hogy most akkor új csatit kell vennem, de tüske az maradhat ami eddig volt?? -
Bali1991
tag
válasz
maTaKee #3096 üzenetére
Nem teljesen jó az a csatlakozó. A fémtüskét úgy tudod visszatenni hogy amikor kiszeded akkor behajlitasz két fém vmit a tüskén ezt amikor vissza akarod tenni kihajlítod betolod csatlakozóba bekattan és kész is. Van hozzá spéci szerszám de megoldható egy egyszerű tűvel is (és sopkkal olcsóbb
). Tehát semmit nem kell hozzá venni csak a csövet amit ráhúzol. Na most én kérdezek
: te milyen csővel akarod csinálni?
UI.: Vigyázz! Mindig csak egy csatit szedj le és amikor visszateszed mindig egy olyan csatit nézz amit még nem szedtél le és eredeti (vagyis ami biztos hogy jól van kötve). Ezt nézd meg kétszer is, bár nem tudom de lehet hogy a winyó nem örülne ha a 12v-os ágon csak 5v-ot kapna a 12v-on pedig 5v-ot
[Szerkesztve] -
maTaKee
csendes tag
hi all!
hogyha csövet szeretnék húzni a tápkábelekre, akkor lekell venni a csatlakozókat, és ha ráhúztam a csövet akkor ugyanazt a csatlakozót visszatehetem?? vagy kell venni másikat?? meg ha kiszedem akkor azokat a kis fém tüskéket is kikell cserélni vagy az is maradhat ugyanaz?? még1ahoz hogy leszedjem a csatlakozókat ahoz kell valami speckó szerszám vagy tudok találni valamit itthon amivel kitudom szedni??
-
Bali1991
tag
Egy PII-es kijelzőjével lehet vmit kezdeni? Azt a kis lcd kijelzőt például fel lehet használni a processzor hőmérsékletének a mutatására, vagy valami ilyesmire? Mert jól nézne ki
És ha fel lehet hogyan? Milyen eszköz kell hozzá? Gondolom valamilyen hőmérő féleség.
Köszönöm a válaszokat
-
Bali1991
tag
Azt hiszem van olyan amivel fémből is lehet kört kivágni, de nem biztos csak mintha az egyik barkácsáruházba láttam volna. Az ára olyan 1600Ft körül volt ha jól emlékszem. Nekem is vannak ilyen gondjaim, hogy nem tudom, hogy vágjam ki a tápom oldalát. Dekopirfűrészünk van de nagyon sz*r. A fába is megakad akkor a fémbe......
Meg nem állítható fordultaszámú. Én arra gondoltam, hogy fúróval fúrsz olyan 4 db lyukat az ezek közti különbséget megszünteted, és így már belefér egy vasfűrészlap. Ez se valami gyors megoldás de a vasfűrészlappal nagyon szép egyeneset tudsz vágni, és csak ott kell reszelni egy kicsit, ahol fúrtál.
De ha bárkinek van jobb ötlete az irja
Meg amikor sokat kell reszelni az a baj, hogy nagyon vékony a lemez és nincsen pillanatszorítonk satuba meg hát....
UI.: Helyesírási hibákért elnézést -
ha0rex
csendes tag
-
04ahgy
nagyúr
-
Dedora
csendes tag
Hi!
csak pár megjegyzés:
-jó kis erős szekrénykék lesznek 2-3mm lemezből. A magamnak készített fekvő házam,
1mm és már az is véd atomtámadás ellen+alig bírom felemelni.
-egyszerűbb lenne meghajtogatni a ''szekrénykéket'' mint lapokból összeszerelni
-festés helyett szinterezést javasolok, jobb, tartóssabb, olcsóbb, hacsak nem vagy profi fényező
-léteznek standard szekrények, ha nem lényeges az általad megadott méret
Üdv:
DeD -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Léteznek erre a célra körfúró fejek v. mi a nevük (legalábbis fa fúrására igen), én putribb megoldást választottam, fogtam egy vastagabb fúrószálat, kb. 15 lukkal átfurtam a körön belül a fémet, majd a lukak közti anyagot kivágtam oldalcsípővel, és már kész is lett.
Aztán igen ''szép'' véleményeket kaptam a hogyanis néznek ki gépeink topicban... -
ha0rex
csendes tag
Sziasztok, abban kellene segítség, hogy a gépházam oldalán hogyan tudnék kivágni egy szabályos kör alakú lyukat. Egy olyasmi méretű lyuk kellene, amire fel tudok kívülről rakni egy mondjuk 8cm-es ventilátor rácsot. A ház anyaga a szokásos fém. Persze van az alap, körbefúrkálom, kireszelem módszer, de mivel körülbelül 3 db ilyen lyuk kellene, jobban örülnék valami egyszerűbb megoldásnak. Ha valaki tud ilyesmit, fizetek is érte. Egyszer egy mosogató vásárlás során ütköztem olyan problémába, hogy azon nem volt lyuk vágva a csap számára, de ezt egy megfelelő géppel gyönyörű szépen, kb fél perc alatt orvosolták. Viszont az a lyuk kb 3-4 cm ha lehetett. Ha ez a módszer alkalmazható nagyobb méretű lyukak vágásánál is, tökéletes lenne. Aki tud segíteni, és esetleg pontos helyet is tud(Budapesten), ahol ilyet csináljak, az kérem ossza meg velem!
-
God MonXter
tag
válasz
God MonXter #3083 üzenetére
elfogyott az összes led!
már ne kérjetek,mert nem tudok többet adni,esetleg még van 5db ilyen tégla alakú led,ami pirosan világít...
-
God MonXter
tag
nem is gondoltam volna,hogy ezek a ledek ennyire hiánycikkek!
nekem meg már 3hónapja itt tengődnek az asztalomon!
most legalább megszabadulok tőlük! -
God MonXter
tag
Mindenkinek ment a PÜ!
-
GG888
senior tag
válasz
God MonXter #3080 üzenetére
szintén privi
-
Bali1991
tag
válasz
God MonXter #3077 üzenetére
Hello! Nekem olyan 5 piros és 5 zöld kellene. A sárga az citromsárga igaz? Tőlem oké, ha tőled is, akkor a többit majd priviben vagy msnen. THX!!!!
-
GG888
senior tag
üdv mindenki,
csináltam egy kis winyómoddingot,méghozzá a következőképpen...[link]
fogtam egy ilyen, illetve ehhez hasonló ősrégi faxmodemet és szétszedtem.
Ez abból állt, hogy az elejét és a hátulját lepattintottam, majd kitoltam belőle a panelt.
ezekután az egyik felét visszaraktam, majd raktam bele egy kis vattát. ,hogy ne rezegjen a hátuljával a winyó.
Ezután beleraktam az illetékes winyót.Egyszerűen pontosan belepasszola tokba, úgyhogy rezegni se tud. Aztán kitömtem az oldalátis egy kicsit, persze féltem, hogy kemence lesz belőle, mintsem hűtés, úgyhogy egy 8centis ventit beraktam elé és tényleg az eddigi hőmérséklet alatt tudja tartani.
ajánlom mindenkinek, nekem bevált
eddig oldalról volt fújva egy 12 ventivel egy 3d aurora házban
mod: elfelejtettem megemlíteni, hogy abszolút semmi hangja nincs az egésznek
[Szerkesztve] -
kolnay
senior tag
válasz
God MonXter #3075 üzenetére
Nem is kell olyan sok!
A válaszboríték az milyen? -
God MonXter
tag
nem kell kifizetned!
privibe +írom a címem és küldSz 1felbélyegzett válaszborítékot és elküldöm!
de nincs olyan sok kb 20-30db piros van,meg kisebb fajtából zöld+sárga!
mod:bocs mindenkitől,hogy csak most írok,de a nov.1-jei megemlékezésekez mindig estefeé tartjuk!
[Szerkesztve] -
kolnay
senior tag
válasz
God MonXter #3073 üzenetére
Szia!
egy pár led nekem is kéne.
nekem nem tudnál adni belőle?
kifizetném!
mod:de persze bali-é az elsőbbség!!!
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
szia!
további megmunkálások nem lesznek ()
le lesznek majd festve.
ezek a fémlapok csak egy kissebfajta fémszekrényt alkotnának majd, amiben kilejzők, meg ilyen elekrtonikus kütyük lennének majd lehelyezve ... a ''szekrény(ek)'' mérete majd kb 40x60x20, illetve 40x60x10 cm lene (kb.).
[Szerkesztve] -
-
And
veterán
válasz
Winner_hun #3066 üzenetére
''[..] mert sokkal erősebb az áram a kocsiban [..]''
Khm.. Ezt így azért nem jelenteném ki. Az autó akkuja / generátora tuti, hogy nagyobb áramok leadására képes, mint egy PC tápja, ebben nincs is vita. De ettől még az a fogyasztó, amely a PC tápegységéből (a 12V-os ágon) x Amper áramot igényel, a kocsi elektromos rendszerére kötve sem fog nagyobb áramot felvenni, csak azért, mert nagyobb terhelhetőségű ''mögötte'' a rendszer (eltekintve attól a kis különbségtől, amit a gépkocsi kb. 2V-tal nagyobb akkufeszültsége okoz).. -
kolnay
senior tag
válasz
Winner_hun #3066 üzenetére
de valahogy nem lehet megoldani átalakítókkal stb?vagyis azt tudom hogy lehet,csak azt nem hogy hogy...
-
kolnay
senior tag
Sziasztok!
pipacs16 nevű user azt monta hogy a neoncsövek,szalagok,egyebek ráköthetők a kocsira,mert molex csatlakozójuk van.Na de a kocsin hol van molex?VAgy hogy lehet ezt bekötni valamilyen módon? -
04ahgy
nagyúr
Hmmm... Miféle lézer az olyan, ami egy egész gépházat bevilágít?
Én gyanakszom, hogy azok nem mások, mint extra nagy fényerejű, hagyományos LED-ek, felszerelési lehetőséggel... A lézer dolog meg marketingszöveg. Persze attól lehet szép...
A felvett áram figyelembevételével valószínűleg egy sima, 1-2 wattos potenciométer is elég a szabályozására... (Gondolom, ha csak szimplán a tápfeszre kell csatlakoztatni, már van benne előtétellenállás.) Mivel az oldalon kb. zéró mennyiségű technikai paramétert találtam, ezért meg kell venni, és a felvett áramot meg kell mérni. ennek függvényében lehet potmétert választani.
HGyu -
Shodan
őstag
A revoltecnek ezt a laser ledjét [link] tudom valamivel szabályozni?
-
FPéter
aktív tag
válasz
Zaparozset #3052 üzenetére
Én úgy saccolom, hogy azzal több esélyed lesz, mert digitális - tehát vagy működni fog, vagy nem.
-
pöttty
tag
válasz
CPT.Pirk #3051 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Azért az alaplapira kötném, mert így tudnám figyelni a fordulatszámot az op. rendszeren belül, meg biosból is. Közben mindent felturtam itthon és elolvastam az összes volt alaplapom használatiját és egy régi Acrop VIA85 -ösben benne volt, hogy az 500 mA -t tudot. Gyanítom az újak is tudnak ennyit, így kettővel simán megterhelhetem. Juppi! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Blackhole13 #3054 üzenetére
Semmi különös dolgot nem csinál, egyszerűen szétszedi a tápcsatit 2*5V és 2*12V-ra.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Blackhole13 #3053 üzenetére
Természetessen minden nélkül rákötheted az egyik tápcsati piros ágára, és ekkor 5V-ot fog kapni. Eredménye alacsony zaj alacsony légszállításal, viszont léteznek olyan ventik, pl a nagyobbak közt pár, amik a tehetetlenségük folytán nem indulnak el 5V-ról...
Szóval a 4-es Molex piros-fekete érpárjára kell bekötni.
Van mégegy módszer, elvileg ha a sárga és piros ágat összezárod, akko 12-5=7V feszültséget tudsz levenni a ventinek, viszont a saját tápom ezt sosem viselte el. (a belső védelem azonnal lekapcsolt, de állítólag használják néhányan így...) -
Blackhole13
senior tag
Vagy esetlegle tudnátok írni hogy a ZALMAN ZM-MC1 milyen elven müxik és meglehet-eotthon csinálni azt is megköszönném.
[Szerkesztve] -
Blackhole13
senior tag
Hello
A kérdésem az lenne hogy ventillátort lehet-e 5 volt-ra kötni poti meg ilyenek nélkül , vezetékek átkötésével?
A láma kérdésemért elnézést. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem bőven. Az átlag ventik 1-3W körül fogyasztanak 12V-on, daraboként 100-150mA áramot fogyasztva. Miért pont a 3 túsre akarod? Tápegység szabad ágára könyebb rákötni, veszel egy Y elaágazást boltban, azt megbontod, rákötöd a vetiket és kész. Az meg hogy az alaplapi mennyit bír ki, azt nemtudom, ha esetleg soklenne neki, akkor melegedne, de szerintem ahoz jóval több venti kellene, mint amennyi egy gépházban van.
-
MaddeNNNN
addikt
Üdv!
A házam elejében található egy kis LED(hogy hány volt meg amper ilyeneket ne kérdezzetek). Na a lényeg, hogy kialudt, és nem tudom honnan lehetne újat szerezni, szétkepatam az elejét, és nem csak a LED-et kell kicserélni, hanem az egészet a vezetékkel meg a csatlakozóval.
Ötleteket, válaszokat előre is köszönöm -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hőmérséklet mérést ellenállás mérésre vezeti vissza a kapcsolás, az ntk ellenállás és a pótméter alkot egy feszültségosztót. Itt a rajz:
Az ntk ellenállást már ha csak egy légtérbe teszed a melegedő alkatrésszel, akkoris mér, de pl a házventik működtetéséhez a legjobb hely, ha procin lévő borda lamellái közé beteszed (nem kell a maghoz közel tenni), a pótméterrel beállítod idle használat melett hogy éppen pörögjenek a ventik, és már kész is. ha a proc elkezd hőt termelni, a fordulatszám is nő, mivel az áramkör arra törekedik, hogy visszaáljon az előző állapot, ahogy hül vissza, folyamatossan csökken a fordulatszám, egészen addig, amíg visszahül a kezdeti értékre.
A képen látható mosfetet nem találtam boltban, itt IRFZ44N -t tudtak adni, az tökéletes volt.
mod: ehhh, ez a kép beraká egy szenvedés, ha nem látszana: [link]
[Szerkesztve] -
-
pöttty
tag
válasz
CPT.Pirk #3043 üzenetére
Igen gondolkoztam azon is. Viszont nem tudom, mi alapján ''automata''. Hőmérsékletet mér? Ha igen hova érdemes a hőérzékelőt berakni a házba, ami kb. követi a gép teljesítményét.
A másik, hogy szeretem kézben tartani a dolgokat, így a manuális csavargatást is. Ezért örülnék ha választ kapnék a kérdéseimre. Azért megköszönöm, ha átküldöd a kapcsolási rajzot. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
pöttty
tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni!
A gépemben van 4 db 8 cm-es venti és fog kapni a cpu hűtő 2 db 12 cm-est. A gondom az, hogy szeretném mindegyiknek látni a fordulatszámát és szabályozni is őket potméterrel.
A kialakítás az lenne, hogy párosával lennének összekötve és szabályozva. 2db - 2db 8-as, és a 2db 12-es együtt.
Na most a gondom az, hogy rá lehet -e kötni 2 db ventit egy 3 tűs alaplapi csatlakozóra? Menyire terhelhetőek az alaplapi csatik? A másik, hogy milyen potmétert javasoltok (sac per kb. x ohm, x W-os?)
Illetve akkor már az is érdekelne, hogy a 4 tűs tápkábelre hány eszközt lehet kötni, vagyis ennek mennyi a terhelhetősége?
Nem vagyok biztos a dolgoztam, lehet volt láma kérdés is köztük, sorry. Próbálkozom egy két dologgal, de ebben a témában teljesen amatőr vagyok.
mod: helyesírás
[Szerkesztve] -
lazydog
addikt
válasz
Winner_hun #3038 üzenetére
Ez tényleg nem igaz, még képletesen sem. A LED által felvett teljesítményről lehetne ezt írni.
Mindkettőnknek igaza van. -
FPéter
aktív tag
válasz
Zaparozset #3032 üzenetére
Nagyon lerontja a minőséget, ha a d-su3b kábelt elkezded forrasztani, nekem egyszerűen lehetetlen feladatnak tűnt visszacsinálni, pedig sok gányoláson vagyok túl!
-
lazydog
addikt
válasz
Winner_hun #3036 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy legalább ekkora feszültségre kell kapcsolnod a fehér LED-et, egy ellenállást sorbakapcsolva vele.
Ez egyben azt is jelenti, hogy 5V feszültség, csak egy darab LED-hez elegendő. Ha mondjuk 12V a feszültség, akkor már négy darabot is köthetsz belőlük sorba. Ugyanakkor köthetsz a 12V-ra egyetlen LED-et is, csak úgy kell megválasztani az ellenállás értékét, hogy 20 mA áramnál ne legyen több az áramkörben. -
lazydog
addikt
válasz
Winner_hun #3033 üzenetére
Ami a feszültséget illeti, igen.
Ezért kell a megfelelő értékű előtétellenállás. Neked nem a feszültséget kell beállítanod a megfelelő értékre, hanem az áramerősséget, vagyis átlagos esetben a 20 mA-t. -
Zaparozset
tag
válasz
#96302336 #3027 üzenetére
Ez azért nem jó mert a B szobában egy számítógépes lcd monitor (d-sub és dvi csatival) van és nem tv! Bocsi ha nem volt egyértelmű hogy milyen eszköz is van a szobában!
Viszont a jó hír az hogy szereztem ingyen dvi kábelt és azzal majd kipróbálom úgyhogy kár nem fog érni!
Majd beszámolok az fejleményekről de azért köszi a tanácsot! -
didyman
őstag
válasz
Bali1991 #3025 üzenetére
Egy LED színétől függően 1,3-1,8V között fog enni, tehát 5V-ra ennek megfelelően köss sorba. Előtétellenállás: Ha a feszeket összeadod, a kerek 5V-hoz szükséges ellenállás a maradék osztva 10mA áramerősségel érték lesz. Ellenállás mindenképpen kell, mert a változó 5V-os fesz pillanatnyi étéke akár háomszoros áramot is jelent, nem is beszéléve a LED-ek szórásáról.
-
GG888
senior tag
valaki meg tudná mondani, hogy hol tudok pesten jó érős fényű ledekhez? Csak piros kéne. DSP SYSTEM-hez bementem ma, a Nagydiófa utcába, de azt mondták, hogy a websopból rendeljem meg XDDD
ez azt jelentené, hogy ~300 Ft-nyi ledért fizessek pluszba 1300 ft-nyi postaköltséget.
valaki plz segítsen... -
törölt tag
válasz
Zaparozset #3026 üzenetére
Ha van a videókártyán svideo kimenet, akkor inkább azzal csináld, mert egyszerübb.
A TV-n ezek szerint van VGA csatlakozó?
Elvághatod, és utánna összeforraszthatod, de lehetségas, hogy szellemképes lesz a képed. -
Zaparozset
tag
Hi!
Következő a problémám!
Adott két szoba közötte beton fal (jó kis panel 6cm vastag), továbbá adott egy gép A szobában és át szeretnék vezetni egy vga kábelt B szobába a falon keresztül. Az lenne az utolsó megoldás hogy vga kábelfej nagyságú lyukat ütök a falba.
Kérdésem a kábelre vonatkozik! Sima d-sub kábelről van szó és azt tenném vele, hogy elvágom majd összeforrasztom miután áthúztam a falon. B szobában lévő monitor csak filmnézésre, tv-re lenne használva. Sokat ront a minőségen ha szét nyesem a kábelt? Esteleg más ötlet, hogy hogyan vihetném végbe ezt a dolgot minnél olcsóbban és minnél kevesebb barmolással!
Thx! -
Bali1991
tag
Hellotok! Én a gépem aljára szeretnék ledeket rakni mármint, hogyaz asztalra világitson. Szerintetek hány db led kellene és milyen előtétellenállás? Vagy elég ha csak 5V-ra kötöm őket? Sorba kössem vagy párhuzamosan? Thx
-
ANT
őstag
válasz
Kicsirics77 #3022 üzenetére
Na, én erre gondoltam. [link] Sztem ennél részletesebb leírást nem fogsz találni!
-
shteer
titán
válasz
Kicsirics77 #3022 üzenetére
milyen egyéb részlet kell még tápharisnyázáshoz?
csatikat lekapod, harisnyát leszabod, felhúzod, zsugorcsővel lezárod a végeket, csatikat visszateszed -
ANT
őstag
válasz
Kicsirics77 #3020 üzenetére
Úgy emlékszem, itt [link] van hozzá részletes leírás, csak meg kell keresni. (Én jelenleg melóhelyen nyomulok, illen oldalak nem jönnek be!
)
-
Kicsirics77
veterán
hy all kéne kis segítség
szeretném a tápom kábeleit harisnyázni de nem igazán találtam megfelelő leírást ehez ha esetleg valaki megdobna 1 linkel vagy 1 fasza kis precíz leírással azt megköszönném -
Shadows
senior tag
Hali
van egy aero 4-es réz 478-as procihűtőm és szeretném beledezni csak nem tom hogy fogjak hozzá 2 vagy 3 darabot szeretnék beletenni csak nem tom milyen tápforrást adjak neki????
Kéne egy kis segítség -
rii
nagyúr
ha nem tanázolok embert lemezvágáshoz, akkor tud valaki majd tippet adni?
Vagy ha szépen vágja, ki is fizetem rendesbe .....
előre is tankeer -
Rez_Grof
őstag
Egy eleg komoly egyedi házikó:
[link] -
rii
nagyúr
köszke a helpet ... most már van amire rá tudok keresni ...
nem írtam tényleg ...fémlapot szeretnék vágatni ...
Ha van valakinek megbízható ilyen ismerőse, aki örülne egy ilyen megrendelésnek is, valami fehérbajszos mosolygós bácsika, ne titkolja el, szivesebben mennék oda, mint egy nagyobb céghez, hogy körberöhögtessem magam .... (eddig volt hogy négy embernek íram mailt-, ebből egy vissza is válaszolt, hogy nem vállalja ..... ))
-
fero02
nagyúr
Hy!
Sztem vmi fém-kereskedésben próbálkozz, de ha van vmi karosszérialakatos ismerősöd, ott sztem nyerőbb leszel. Vastelepen nem hiszem h ilyen kis darabok miatt megkezdenének 1 táblát, hulladék meg nem mindig van...
Vagy mindenféleképpen olyan helyen, ahol lemezzel dolgoznak: autószerelő, TMK, vagy vmi hasonló.
Nem tudom, h felétek van e Ferro Pont. Az szines-és fémker.
Üdv! -
rii
nagyúr
honan lehet az alábbi méretekben 2-3 mm-es lemezt vágatni, rendelni?
megkzelítő értétkek ...
60x5 cm
60x5 cm
60x5 cm
40x5 cm
40x5 cm
60x20 cm
60x40 cm
60x40 cm
60x40 cm
60x20 cm
60x20 cm
40x20 cm
40x20
20x2
20x2
20x2
25x2
25x2
25x2 -
k.t.a.
senior tag
válasz
kisninja #3004 üzenetére
Tudom hogyan lehet/kell többet (azért thx), de ha meg lehet úszni a dolgot, akkor fölöslegesen nem építek be dolgokat. Azért örültem volna a nagyobb terhelhetőségnek, mert akkor csak a ledeket kell párhuzamosan rákötni és nem kell ellenállás elé, így meg legfeljebb nem a powerled tüskékről, hanem egy molex csati megfelelő ágáról szedem a tápot hozzá, az úgyis akkor fog világítani, ha benyomtam a gépet.
-
rlazol
veterán
válasz
Stylewars_kp #2999 üzenetére
ha kihúzott tápkábellel is ráz, akkor szerintem nem biztos, h a ház a ludas. Lehet, h a környékén a padlóban van vmi árammaradék, pl egy háztartási gép hibás földeléséből adódóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest