Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifeforce

őstag

válasz #79335424 #2484 üzenetére

Bár sűrűn járok ide, és sokat olvasok, de most látom, hogy sok androidos kütyüvel ebbe a fórumba fordultok segítségért.
    Mivel ez nem a reklám helye, így csak annyit írok, hogy a rázós boltban dolgozom, én rendelem ezeket az eszközöket, vizsgálom és szervizelem amit lehet (rossz firmware frissítés vagy alaplap csere, mást nem tehetek).
    Ez a bolt szerintem a leg vásárló centrikusabb, vásárlókra épül, a lehető legtöbb információ adásra, tájékoztatásra, segítségre.
    Az ide járók többsége nem tudja, hogy itt is el tud érni, szívesen adok segítséget a romoláshoz, melyik romot melyikre kell rátenni, illetve melyik márka alaplapját rejti a készülék.
    Tehát nem kell megijedni a boltunktól, bármi nem stimmel, nyugodtan megkereshettek, ha rosszat kaptatok az nem átverés, hanem a gyártó önkényes változtatása.
    Ilyenkor is nyugodtan meg lehet keresni, megoldjuk a problémát, cseréljük, vagy segítek romot frissíteni, vagy ha nem telik napokba, akár egyedi problémákat is szívesen megoldok (romba buherálást, így történt ez a minixnél is).
    Tehát ezeknél a készülékeknél a 3 napos vagy 8 napos cserét nem veszem szigorúan, természetesen azért emberi határokon belül, hiszen én is kikapok ha eszetlenül jótékonykodok.
    Kaphattok információt a processzor típusokról, az érkező készülékekről ha kérdeztek, vagy érkezési időről.
    Azt is felajánlottam, hogy ha van itt admin, szívesen adok teszt készülékeket, írhatnak tesztet ezekről az eszközökről ha valaki szeretne.

Új hozzászólás Aktív témák