Legfrissebb anyagok
- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
szevasztok.
valami gond van ezzel a kütyüvel, az a mobogenie töltödik le minden bekapcsolásnál, vagy bármijen lapot nyitok böngészni akkor is tölti lefele 3 megabájt, és mindig más kódszámmal jön mobogenie23525 stb.
hogy lehet ezt megszüntetni? feltelepitem egy market féle program lenne, de attol függetlenül csak szedi lefele a 3 megabájtos szarjait. letöröltem de akkor is szedi.
azt irták valahol virus lenne leszedtem az avastot de nem talál semmi hibát
valakinek lenne valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- SzoftverPremium.hu
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest