Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SzJoco_ #2369 üzenetére
Nem, nincs mindkettő. Csak miniPC -m van. FullHD monitorom van, de nincs igényem arra, hogy fullHD -ban nézzek filmet és az 5.1 sem érdekel. A miniPC -men 720p -s kernel van, így nincs annyira terhelve a GPU, kissebb a terhelés miatti instabilitásból eredő hibalehetőség. Ezzel szemben a Te elvárásod:
"1080p-s felbontást szeretnék akadásmentesen lejátszani."
"Minden ma ismert formátumot le tudja játszani"
Na, ez nem fog menni miniPC -vel. De szerintem még egy célhardverrel sem. Szerintem nem vagy tisztában azzal, hogy ez az elvárás mit jelent és itt nem a profi kamerák nyers formátumaira gondolok. A saját fényképezőgépem (kompakt, nem DSLR) MOV -jait sem tudom miniPC -n lejátszani. 5 másodpercenként megáll "gondolkodni". Hozzáteszem, hogy a PC -m csak az első képkockáig jut. De írhatnék a Panasonic kamerák kedvelt mpegTS variációiról is, vagy a DTS, illetve VBR -ben kódolt mp3 hang szinkronjáról, stb, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, gyönyörű állapotban, dobozával
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple 100% Akku
- Új HP Elitebook 840 G11 14" Intel Ultra 5 135U, 32GB DDR5, 512GB nvme, US bill, 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest