- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Mivel több lehetőség van... a beállításokban a hang menüponton belül a Sound devices manager-nél a HDMI-SPDIF PASSTROUGH-ot válaszd ki.
Lejátszást ha MX playerrel oldod meg, akkor a HW dekódert használd, HW+ dekódernél nincs 5.1-es hang! Így a lejátszás viszont nem feltétlenül fog zökkenőmentes lenni HD filmeknél. Egyszerűbb ha lejátszásra a JustXBMCv4-et használod, itt van hardveres dekódolás, ugyanakkor van 5.1-es hang is.
Vannak MX playerhez is olyan codec packok, amik képesek az 5.1-es hang lejátszására HW+ dekóder használata mellett, de ezt csak futólag néztem át, mivel nekem tökéletesen megfelel az XBMC, sőt sokkal jobban szeretem, mint az egyszerűbb lejátszó applikációkat.
XBMC-ben bemész a beállításokba, majd a rendszer menüpontot választva a hangkimenetnél az optikai/coax-ot választod hangkimenetnek, a hangfalkiépítésnél értelemszerűen az 5.1-et választod, s ha dts képes a hangrendszer, akkor azt is kipipálod. A katalogizálással meg nem feltétlenül kell foglalkoznod, ha macerásnak tartod, akkor szimplán kiadod a videók/fájlok menüpontban a filmek, sorozatok, klipek, stb. helyét majd nem állítod be, a mappa tartalmának jellegét, s így nem is akar gyűjteni hozzá információkat, a videók/fájlok menüpontból a továbbiakban eléred a kívánt mappát, s itt azonnal látod a frissen bekerült videókat, nem kell várnod arra, míg új fájlt talál az xbmc. No persze én szeretem ha katalogizál, én megvárom, de nem vagyunk egyformák. Ha te is igényt tartasz rá, akkor kezd azzal, hogy bemész a kiegészítőkbe, ott a kiegészítők keresésére, majd keress rá a port.hu kiegészítőre s telepítsd. Utána a film/sorozat stb. mappa kiválasztása után add meg, hogy milyen tartalom található a mappában (film, sorozat stb.) majd a filminformáció forrásánál válaszd ki a port.hu-t, s csak eztán okézd le.Fontos, hogy Justxbmc első indítása után, mielőtt bármit is csinálnál, lépj ki az applikációból, majd ismét indítsd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest