Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
géeles
aktív tag
válasz
interstate76
üzenetére
De de akár igen
, és nálunk is van külön médialejátszó (még torrentezni is tud), természetesen vannak külömbségek. Gondolom ugyanigy lennének egy más típusú lejátszón megnézve is. Talán még médialejátszónak is meg venném, hiszen van olyan amivel egy médialejátszó sem boldogul. Teljesen elégedett vagyok a kép minőségével. Szerintem jó kompromisszum, bár az 5.1 hangról nehéz lenne lemondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Opera böngésző
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és nálunk is van külön médialejátszó (még torrentezni is tud), természetesen vannak külömbségek. Gondolom ugyanigy lennének egy más típusú lejátszón megnézve is. Talán még médialejátszónak is meg venném, hiszen van olyan amivel egy médialejátszó sem boldogul. Teljesen elégedett vagyok a kép minőségével. Szerintem jó kompromisszum, bár az 5.1 hangról nehéz lenne lemondani.