Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sittes79 #1350 üzenetére
Érdekes kérdés!
Ha így kérdezed, akkor tedd a listába az MK802IV -et is! A Chromecast -nak az árán kívül nem sok előnyét látom. Az előbb néztem miniPC -vel a Play -t és hozza a Chromecastos programokat. Túlságosan nem mélyedtem bele, de úgy tudom, hogy az első szériások még nyithatók (hekkelhetők) voltak, de aztán a Google bezárta a rést. A gyári lehetőségek meg inkább az USA -beli felhasználóknak hasznosak (pl. online TV szolgáltatás).
A málna már érdekesebb dolog. Szerintem az akkor jó választás, ha a soros portra akarsz építeni. Pl. otthoni automatizálás, távvezérlés. Rengeteg hardvermodullal bővíthető és a szoftveres, valamint a közösségi támogatása is komoly. Hátránya, hogy gyengébb a hardver és nincs belső memória, tehát csak külső kártyáról tud indulni a rendszer. Szóval nem egy gamer cucc. Elvileg létezik az Androidos mini PC -kre is soros kimenet, de a szoftveres támogatása már sokkal gyengébb, a közösségit meg ne is említsük. Keresgéltem a Freaktabon, de nem nagyon találtam olyan topikot, ami érdemben foglalkozik soros portos vezérléssel Android alatt. Ha egy Androidos kütyüt szeretnél, akkor meg egyértelműen MK908II (mármint a Te listád alapján). Én úgy látom, hogy a médialejátszás terén is van fejlődés, lassan eléri a jól használható kategóriát (bár az XBMC épp az előbb dobott FC -t az újraflashelt Neomode 1.9a -n). Az MK802IV -et azért említem, mert egy jó köztes megoldás a málna és az Android között, mivel az összes ilyen kütyü között messze ennek a legjobb a linux támogatottsága. A Riko -tól ügyes húzás volt a linux gyári integrálása és a pletykák alapján a közösségből is igyekeznek bevonni fejlesztőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest