Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szakértő segítséget kérek, ragasztás ügyben.
Szabadidő cipőm talpán lévő díszítő betét (vagy mit tudom én minek nevezhető) részben levált a talpról. Maga a cipő teljesen jó, de ettől használhatatlan. Nem csak hogy "laffog" járás közben, de bele is akad ebbe-abba.
Mindkét lábon ilyen lett. Idős, de megkímélt darab.
Mivel lehetne tartósan visszaragasztani?
Nekem két ötletem van:
1) Legyen erős a ragasztó és a dinamikus igénybevételtől se engedjen; ez az az eset, amikor inkább a ragasztás mellett törik az anyag.
2) Legyen rugalmas, gumiszerű, nem kell, hogy nagyon erős legyen, inkább szívós, hiszen nincs statikus erőnek kitéve (saját tömege elhanyagolható), de bírja a dinamikus terhelést, jövés-menés, futkározás.Az utóbbit preferálnám, kb. 25-30 cm2 ragasztandó felületről van szó összesen.
Na ehhez keresek ragasztót!
-
Depression
veterán
206-os peugeot-ra hol lehet kérni javítási árajánlatot, amit a biztosító is elfogad? Mivel olyan régi és olcsó kocsi, gondolom nem szívesen állnak majd szóba velem. Ráadásul lábon nem is megy már sehová.
-
elistvan
őstag
Sziasztok! Hol tudok Miskolcon a belváros környékén ilyen 12v 7,2A-es szünetmentes akkut venni olcsón? Esetleg olyan hely ahol beszámítják vagy simán leadhatom a régit annak is örülnék.
-
WildBoarTeam
senior tag
Igen, vannak ilyen cégek, akik erre vannak ráállva. Pl. Regres-car
-
wwenigma
Jómunkásember
-
jFox
addikt
válasz
Depression #73388 üzenetére
Van valami ügynökség, akik a gatyát is leperelik az okozóról, némi sikerdíjért cserébe. Egyik ismerősöm megbízta őket, amikor elütötték. Ahogy elmondta, semmi macera, csak összeszámolnak mindent: munkabér kiesést, utazási költségeket, lelki károkat, meg egy csomó dolgot, ami neked eszedbe sem jutba. és ezeket benyújtják az okozó biztosítójának.
-
Depression
veterán
válasz
Wiz Khalifa #73386 üzenetére
Ő legalább másban nem tett kárt.
A mostani balesetünk után eléggé érzékeny vagyok az idióta versenyzőkre. Milliószor kerültem el őket, de most a párom vezetett, és ha neki baja esett volna, akkor most szerintem előzetesben lennék...Sajnos van olyan ismerősöm, akinek balesete volt, nem ő okozta, de az édesapja az anyósülésen nem élte túl. Ott az ő élete is tönkrement, a bűnos meg megúszta pénzbüntetéssel, és azóta ismét van jogsija. A húgomnak egy részeg gyerek törte össze totálkátosra a kocsiját.
Aki elénk jött, neki céges kocsija volt, másnap kapott egy másikat... Mi meg egy nap alatt elköltünk 2400Ft-ot buszjegyre.
Szóval verném agyon az összes ilyen bátor, felelőtlen egyént. És nem azért, mert erős kocsija van, mert nekem is volt E30 323-as coupém, de azzal 40-el is menő voltam, és elmentem a kreszpályára csapatni.
-
jFox
addikt
válasz
Wiz Khalifa #73386 üzenetére
Ez nem semmi.
Pedig ahogy nézem, nem elaludt. Az ugrás előtt még előzött. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Depression #73384 üzenetére
-
törölt tag
Ez azért ilyen hogy a szabályok szerint körforgalom legyen, de fizikailag használható maradjon nagyobb járműveknek is. Mondjuk egy kamion nem tudna elfordulni benne. Persze ritkán, de áruszállító behajt ilyen helyre is. Nekem az a munkám hogy nem oda való helyekre járok kamionnal 😁
-
Depression
veterán
Egy körforgalom legyen körforgalom! Azt észreveszik. Rengeteg olyan baleset van, ahol azt hitték, hogy nekik van elsőbbségük, mert egyenesen mennek. Ilyen pl. az egyetemi sportcsarnoknál lévő kereszteződés is. Hiába van a Vargahegy felöl stop tábla, már párszor satuznom kellett tapolca felől, mert láttam, hogy nem fog megállni.
-
HookR
addikt
válasz
WildBoarTeam #73381 üzenetére
Ilyen itthon is van: [link]
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #73380 üzenetére
Mondjuk nem kocsival, de nagyot lestem, amikor megláttam egy ilyen "fehér pacát" az út közepén, hogy az a körforgalom. Mondom az igen
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
#81556480 #73379 üzenetére
Igazából én egy ilyennel melóztam. Ezzel nem volt vészes ez a körforgó. Egy idő után rájöttem mi értelme van ennyinek egybe. Pl csúcsforgalomban is folyamatos haladás volt. Na meg, elbaszni nem tudod a kihajtást mert elbaszod akkor a kövin vissza fordulsz.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #73378 üzenetére
Nem megyek angolban már szerencsére, de ez tényleg halál főleg jobboldalra tartva🙁
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
#81556480 #73376 üzenetére
Mondjuk London más életérzés.
Én 3x voltam ott de halál. Míg ott megtesz az ember egy 5miles távot...
Angliába is sok a körforgó (jó nem Londonba lehet azért nincs akkora káosz) de kegyetlen ami Swindonba van. A Magic Roundabout.
6 körforgót fog magába egy.
Itt lehet halál kamionnal.
-
törölt tag
Angliában is előfordulhat azért dugó szerintem, bár én csak 3* voltam Londonban , meghagyom a szakértő kalifátus véleményét.jol beállított forgalom figyelő lámpákkal lehet sima a forgalom
Franciába meg mindenhol kva körforgalom van ami jó, de iszonyat lelassit egy kamiont. Németbe volt olyan hogy 18 perc alatt tudtam kifordulni egy lámpa nélküli kereszteződésből kamionnal főútra 🧐
Szóval szerintem egy veszélyes de gyér forgalmú kereszteződést egy körforgalom tud biztonságossá tenni.
Köszönöm hogy elolvasta . Kérem kapcsolja ki.
-
Ronyman
aktív tag
válasz
icemad #73373 üzenetére
Mert ott nem volt jól beállítva
Úgy tudom, hogy normálisan programozhatók. Pl. ha engedi a felsőbbrendű út forgalmát és azt látja, hogy egy alsóbb rendű úton csak 1 gépjármű van, attól még nem szakítja meg azonnal a felsőbbrendű út forgalmát. De persze ez beállítás kérdése, hogy melyik út legyen priorban beállítva. Úgy látszik akkor Hollandiában az alsóbbrendű utak forgalmát priorizálják.
-
Bull Boss
őstag
válasz
Wiz Khalifa #73303 üzenetére
Egyébként ne gondoljátok, hogy takarékossági szempontból van villogó sárga... Ez is egy EU-s baromság, mint a szmogriadó, hogy ne álljon egy helyben az autó a lámpánál pöfékelve...
-
F.B.I.
veterán
Dell T1600 játékgép: E5-1650 (3.8Ghz, 6 mag/12 szál), 16Gb DDR3, NITRO+ RX580 8GB, WD 500GB SSD, a hűtő egy brutál nagy Be Quiet Dark Rock Pro 2, 2 db 12 cm-es ventivel, a nagy melegben 50C alatt tartotta a procit. A gép oldala így nem megy fel.
Ára: 99.999,-Ft.
-
bigrock
addikt
Miskolcon hol tudok fémcsövet venni? 35-40 mm átmérőjű, vékonyfalú (porszívó csőhöz hasonló). Az se baj, ha nem rozsdamentes.
-
bnorci71
addikt
válasz
Depression #73364 üzenetére
borotva borotva ja tudom az van 5-7 éve a tükrön használaton kívül
az arcszesz se fogy azóta, tiszta gazdaságos
hajnyíróval letolom hetente nálam ez a borotválkozás, még a borosta divat előtt kezdtem -
cocka
veterán
válasz
Wiz Khalifa #73357 üzenetére
Nekem aszonták Pesten az idrinksben, hogy 40 év alattiaktól személyit kérnek. Hogy aztán kamu volt-e vagy sem, azt nem tudom, mindenesetre elég érdekes.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Depression #73364 üzenetére
-
Depression
veterán
válasz
Wiz Khalifa #73363 üzenetére
Nem macera, reggeli togmosáshoz hozzácsapod a borotvát, és nem kell vágni sem.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #73360 üzenetére
ja mert van az a vicc, hogy bemegy a gyerek a fodrászhoz, és azt modja: kérnék szépen olyan oldalra fésült hajat meg szakállat mint mindenkinek van, tudod mert én egyéniség vagyok
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #73357 üzenetére
a hajad is oldalra van fésülve remélem, hogy egyedi legyél
-
Wiz Khalifa
veterán
Én amióta növesztettem szakál szerűséget sehol sem kérik el. De full sehol. Se dohánybolt se semmi. De pl angliába ha vettem energiaitalt akkor ott el kérték. Mert ott meg csak 16 feletti vehet (talán itthon is így van de szarnak bele) és csak akkor vehetem meg ha megmutattam a személyim hogy elmúltam annyi.
-
törölt tag
válasz
Depression #73352 üzenetére
Oké, de fullHD alatti meg se nézek. Mivel xboxra is lesz használva , ezért nem jöhet szóba. Hangot már soknál hallottam meg olvastam hogy rossz, de beállítással javítható.
-
Gus
aktív tag
Na, ezt adjátok össze. Ma az avasi Tesco pénztárosa személyi igazolványt kért tőlem, mert vettem két üveg sört. Aki ismer, tudja, hogy nehezen vagyok 18 év alattinak nézhető.
Kérdésemre, hogy ugyan hízelgő a kérése, de mégis ennek mi az oka, azt válaszolta, hogy egy tegnapi utasítás miatt MINDENKITŐL kortól függetlenül személyit kell kérniük, aki alkoholos italt vesz.
Mögöttem egy 70 körüli papó és felesége már előre röhögött...
Szóval megkérdezném, tényleg minden f@szságot le kell nyelni szó nélkül manapság? -
JamesFinn
senior tag
Sziasztok.
Eladó egy 2017 Novemberében, az Emagnál vásárolt Google Chromecast 2 kihasználatlanság miatt.
(az adapter és az adatkábel nem sajátja, adom vele)
Ára: 8000 huf
Személyes átvételre kazincbarcikán van lehetőség. A privát üzenetet hamarabb észreveszem.
Képek PÜ-ben. -
Depression
veterán
válasz
#81556480 #73351 üzenetére
Az a baj egy tv-nél, hogy nem a paraméterek az igazán fontosak, hanem a kép és hang, illetve a menüje.
Mi vettünk a hálóba egy kis tv-t, blaupunkt, aminek konkrétan olyan doboz hangja van, hogy hallásromlásommal már képtelen vagyok megérteni, hogy mit beszélnek, még a legnagyobb hangerőn is. A menüje olyan, hogy csak teljes csatornakeresés van, egy-egy csatornát nem lehet keresni.
A képe is olyan, amilyen.Szóval igazából mindenképp ki kellene próbálnod, megnézned előtte. Vagy, ha más nincs, akkor küldd vissza, ha nem elégséges.
-
mycso
veterán
válasz
#81556480 #73348 üzenetére
Tavasszal nekem is beletellt vagy 2-3 hónapba, mire találtam megfelelőt.
Nekem a konyhába kellett, hogy zörögjön valami, 20k-t szántam rá.
Elvárások: 20-22", fhd, usb, digitális tuner
Végül sima hd lett, de ips, a többi az elvárásnak megfelelő. [link]De, nehéz szülés volt... Újonnan ezek a kis tv-k a méretükhöz mérten bazidrágák.
-
törölt tag
válasz
Depression #73346 üzenetére
Az kizárt sajnos. Tv kell vagy monitor -tv , mert kamionba lesz beszerelve. És valószínűbb a sima tv mert a UPC kártyát is bele akarom tenni. Most egy nagyon gagyi 20" technika van ami akciós volt kb 5 éve a tescoban. Hiába fullHD de csúnya a képe meg a 20" nál nagyobb kellene. Fontos a távirányító, usb film lejátszás és ha lehet két HDMI bemenet. Ezt monitor nem fogja tudni. De amúgy van két kiszemelt, elég jónak tűnő cucc, majd belinkelem.
-
üszök
őstag
válasz
bigrock #73331 üzenetére
Nem a konténeresek dolgoznak drágán. Mindenki ismer mindenkit, az árak a szállításra nagyjából egyformák. A szemét telepen kell nagyon sokat fizetni a lerakásért. Mikor megnyílt Hejőpapiban a szemét telep az árak 4x re emelkedtek. Ha valaki nem tud okosságot akkor nincs olcsóbb ár. Egy időben Lyukóban a halnán a bánya végén volt törmelék lerakó,de az AVE addig fúrta míg bezárták. Eszméletlen biznisz amúgy a szemét,nem csoda,hogy Orbán vissza vette,csak ezzel sem tudnak bánni mint sok más dologgal.
-
Depression
veterán
válasz
#81556480 #73343 üzenetére
Amikkel eddig személyesen találkoztam, azok mind szutyok tn paneles monitorok tv-nek átalakítva. Olyan szinten torzul a kép a legkisebb szögtől is, hogy mindenkit megsajnáltam, akik megvették.
Szóval ha tényleg a méret a lényeg, akkor egy jóminőségű ips monitort keress, és hozzá egy tv set top box-ot. -
törölt tag
Én meg keresek 24" fullHD tv-t de nem valami nagy a választék.
Fontos hogy fullHD
-
-
anorche1
őstag
Van valakinek elado 120 -as, esetleg 250 -es ssd -je, garival es holnapi atvetellel?
Vagy vasarnap van nyitva valamilyen elektronikai uzelet ahol tudnek venni nem horror aron?Gari nelkul is jo.
-
Depression
veterán
Bocsi, de egy közel 10 éves tv-nél már minden nap ajándék. Szüleidnek pont jó lesz. Ez már a csöves tv-knél js így volt, ha vett az ember egy újat, a régi ment a kisszobába, az a szülökhöz, amaz meg a kuka mellé.
Én meg úgy vagyok vele, hogy minden addig marad, míg ki nem purcan, és akkor már nem kell hírdetnem.
-
fila
senior tag
válasz
Depression #73336 üzenetére
Most pl 32-es tv-t lehet venni 40 e-ért, ami közelébe sem ér ennek a Tv-nek...
Hat éve meg pláne .
40-ért már odaadnám, de valószínűleg nem kapnék annyit érte.... -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
bigrock #73331 üzenetére
Miskolcon a Lórátffyn van egy lerakat, ahol vesznek át építési törmeléket, de csak 250kg/negyedév az "ingyenes" lakcímkártyával (ha elkéred rokonokét/barátokét, akkor az már dupla mennyiség), viszont magad kell oda szállítani. Nyilván nem mérlegelik, szóval picit felé csúszhatsz, de ha tudod hol tárolni és nincs útban, akkor tavaszra megszabadulhatsz tőle.
-
fila
senior tag
Nagyobbra váltás miatt feleslegessé vált a tv-m.
Mennyiért lehet eladni vajon? Érdemes felrakni valahova?Teljesen jól müködik még mindig. Távirányító is kifogástalan állapotban. Samsung 40B650.
Régi darab, de akkoriban ez a legjobbak közé tartozott.
Képminőségben még mindig jónak mondható 😀
Full hd, 100 hz -
bigrock
addikt
Tud valaki Miskolcon olcsó konténeres céget, aki felújításból származó sittet (fal, törmelék, tégla, vakolat,, cserép stb...) el tud szállítani, nem kokain árban?
Nyilván nem kell semmi papír róla, úgysem tudom visszaigényelni.
Köszi. -
Diokhan
addikt
válasz
Wiz Khalifa #73325 üzenetére
Azt akartam írni, nem tudom miért vöröskereszt jutott eszembe...
-
bnorci71
addikt
válasz
kory24 #73320 üzenetére
lehet kipróbálom, mondjuk az is megér egy mondatot, hogy egy harmadik félre bízni a jelszavaimat mekkora IT biztonság
köszicocka
cégnél majdnem ezt módszert alkalmazom
igen a 12 karakteren akadtam -most számolom a jelenlegi jelszavam 10 karakter csak a spec karakter nincs benne- ki na meg az erőszakosságon a vodafon aminek egy elég fos oldala van ott is csak feldobálja, de van gomb "jelszóváltoztatás nélkül belépek" és már meg is van oldva -
cocka
veterán
válasz
bnorci71 #73315 üzenetére
Az állandó jelszóváltoztatási mizériára van egy jó módszerem. Mindenképpen végződjön számmal a jelszó és akkor mindig ugyanazt kell megjegyezni és mindig csak eggyel növeled a végén a számot. A természetes számok számossága is végtelen, úgyhogy ez a trükk mindig be fog jönni, ha csak nem változtatnak az alapszabályon. De 12 karakter az tényleg durva.
-
Diokhan
addikt
válasz
Wiz Khalifa #73302 üzenetére
Hol vannak ilyen helyek? Mert a vöröskereszt egy szégyen itt Miskolcon.
-
bnorci71
addikt
válasz
kory24 #73313 üzenetére
mi a frászért érzik az IT biztonságiak, hogy a jelenlegi 8 karakteres kis/nagybetű szám jelszó az már szar?
"Az új jelszava legalább 12 karakterből és legalább 3 különböző karaktertípusból álljon (pl.: Pr3m1umP@ss!). "
és nem ám felajánlja, hogy cseréljél mert nem biztonságos, nem, be se enged, kész, péntek délután sikerült feltenniük a koronát a hétre és felrobbantani az agyam
magazanyátokpicsája, ki a frász képes 10 szolgáltatónál a jelszavait megjegyezni?
hozzáteszem az embernek munkahelye is van ahol 3 havonta kel cserélgetni és ugye IT biztonság az előző10 nem lehet hurrá -
bozsozso
őstag
válasz
Depression #73301 üzenetére
Most voltam arra és nem működött most sem a lámpa.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Eladó: Dell AE15M soundbar
-
Szervusztok!
Miskolcon utángyártott tinta patronokat HP nyomtatóba hol érdemes venni? -
Ronyman
aktív tag
Srácok!
Nem tudjátok, hogy Miskolcon, hol tudnék pekingi kacsát szerezni? (Kínai kajára gondoltam
) Nem akarom az összes kínait végigjárni, szóval jó lenne célirányosan menni
Előre is köszönöm a segítséget
-
jFox
addikt
válasz
Wiz Khalifa #73273 üzenetére
Én észre sem vettem...
Más: Eladó dolgaim : [link]
-
derrik
őstag
iPhone 7plus esetleg iPhone 7 független szép állapotú telefont keresek....
-
Caldera
senior tag
válasz
Ott már én is karamboloztam vétlenül, évekkel ezelőtt fényes nappal kikapcsolt lámpa miatt. Egyébként nem spórolnak a villanyszámlán, mert nincs kikapcsolva, csak villogó sárgára van állítva (az is annyit fogyaszt, mindegy melyik szín világít). Érdemes volna a Közútkezelőnél vagy az Önkormányzatnál érdeklődni, hogy a lámpákat ki üzemelteti (már azt se tudni melyik út kihez tartozik).
Ilyenkor rögtön vissza kell ülni vezetni! (ne legyen ideje gondolkodni, rágódni rajta) -
bnorci71
addikt
válasz
Sok sikert hozzá!
Az közút kezelésében lévő út tehát náluk tudsz intézkedni. Esetleg önkormányzati/országgyűlési képviselő megkeresése.
Sajna nem sok esélyt látok a bürokrata vízfejjel szemben
https://boon.hu/kozelet/helyi-kozelet/biztositasi-ugy-miatt-huzodik-a-helyreallitas-3643610/
kollégámnak egy tükör és eg oldalüveg bánta, én nem 1x satu fékkel kel, hogy megálljak mert úgy gondolják még kikerülik a betont és ez 2 éve megy -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Napi szinten megyek el ott este 8 után. Nem annyira élénk már ott a forgalom (keresztirányban) hogy legyen értelme mennie a lámpának. Legalábbis ezt fogják mondani ha bárkit akarsz hibáztatni.
Mert az is tény hogy oda is figyelhetnének az emberek ott... Az se normális aki beindul abba a kereszteződésbe úgy hogy jönnek a kocsik oldalról.
-
Depression
veterán
Kellene segítség!
Ma (most már tegnap) a zsolcai auchan körforgalomnál volt egy balesetünk, mi voltunk az ártatlanok, de ez minket nem vigasztal. Hol, és hogy kellene elintézni, hogy ez a mindenheti dolog mégegyszer meg ne történjen, hisz 8-kor kikapcsolják a jelzőlámpákat, az auchan meg nyitva tart este 10-ig, és persze onnan jött elénk a kocsi.
De nem a sofőrt hibáztatom, hanem azt a nyavajást, aki egy olyan lámpának a visszakapcsolását nem intézte el, ahol már számtalan halálos baleset is történt!A hibás kocsiban ült hátul egy pár éves gyerek. Bakker, meg is ölhettük volna. Lesz@rom, hogy az anyja volt a hibás, ezt lelkileg sosem dolgoztuk volna fel!!! A párom, aki vezetett, ezt így se fogja feldolgozni, és valószínűleg többet nem ül volán mögé. Ezt a kárt ki a f.... tudná pótolni? Senki! 30 évnyi buszbérlet városi és zsolca, és pszihológus?
Valakit hibáztatni akarok! El akarom érni, hogy azt a qrva lámpát (abban a kereszteződésben az összeset) ne kapcsolják ki legalább fél 11-ig!
A tolószékes anyósomat járunk oda ki ápolni minden nap. Most nem lesz mivel, közben a párom meg daganatos. És ő csak annak örül, hogy nekem nem lett bajom. Hát nem szánalmas?
Mindezt csak azért, mert egy f@sz..ó úgy gondolja, hogy 20 forintot meg lehet spórolni a villanyszámlán!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest