Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Apróságok eladóak! Jövő héten hétfő vagy kedd délután készülök Miskolcra a búza vagy a tesco környékére ott személyesen is bizniszelhetnénk ha valakikt érdekel valami. Plusz mintha láttam volna egy 250-es fsp tápot illetve core2 procikat is e6300 és e4300.
Illetve mini usb kábelt (fényképezőkhöz/ebook olvasókhoz szokott lenni) keresek cserelehetőséggel.
-
Bull Boss
őstag
Na porszívó kipipálva már csak egy fagyasztós hűtő és egy mosógép kellene. Nem akar valaki cserélni mostanság?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Telefonnak az USB csatlakozóját mivel érdemes és hogyan kitakaritani? Eléggé be van porosodva/dzsuvásodva. Érintkezik meg tölti jól, csak néha ujraindul szerintem az Usb miatt. Tipp?
-
scapegt
őstag
Van valakinek pár ezer forintért használt androidos telója, aminek aránylag jó a kamerája? Lenovo kizárt.
-
Van bankkartyaval fizetheto pizzarendelos hely miskolcon? Lillara kene nekem kihozniuk.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül egy felesleges porszivója eladóba? Nem kell semi csecsa, csak szívjon, mint erika
-
diablo1984
veterán
Eladó cuccaim:
- TP-LINK TL-WR542G wifi router- 4k
- TP-LINK TL-WN353GD PCI-os wifi kártya - 1,5k
- DPS Dream 7 tablet újszerű állapotban -7,5k
- 2x1 Gb DDR2 533-as V-data memória páros- 2,2k
- Lenco 7"-os hordozható TV- 7k
- MICHELIN ALPIN A4 205/55 R16-OS téli gumi 2db- 17k/2db
- hordozható babaágy, járóka- 7k
- SEMPERIT 195/65 R15 téli gumi, 4X100-as renault acélfelnin - 25k
- van egy exide premium 100ah-s akkum, 900Ah-s(!!!) indítóárammal, fél évet használt(autó eladás után nem fért be az utódba), azóta garázsban áll, 3 havonta töltővel karban tartva, gondozásmentes, varázsszemes, tökéletes állapotban kihasználatlanság miatt(nem fér az autóimba) eladó!-15e Ft -
Feriboy2
aktív tag
Tudtok ajánlani Miskolcon valami olyan helyet (pl. kávézót) ahova nyugodtan beülhetek laptoppal 2-3 órára, be is dughatom hálózatba meg wifi is van?
-
nézzbe
aktív tag
2x2GB DDR2 800MHz-es RAM pár (KVR800D2N5\2G) ELADÓ 5000FT
Ugyan itt rossz hegesztő inverter érdekel valakit ?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
gaben1117 #62065 üzenetére
Nálunk szerencsére éjjel nappal nyugis a hely. Oké mindenhol van mikor randalíroznak néha de annyit mondok hogy régen az avas rosszabb volt mint itt. Pedig akkoriba még a fészekrakó program sem létezett, stb...
Nálunk az a szerencse hogy a tiszain ott van a Rendőrség (nem nagy de 2-3 kocsis szolgálati rész) szóval ha csinálnának valami nagyobb balhét akkor ők már szoktak jönni.
Itt szerencsére nem rongálják a holmijait az embernek. A kocsi is nyugodt szívvel kint lehet hagyni a kapu előtt nem bántják. Egyszer az anyós oldali ablakot egyik ismerősünk lehúzva felejtette egy egész éjszakára és nem tűnt el semmi a kocsiból.
-
gaben1117
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #62064 üzenetére
Szerencsére nálunk sem arról beszélünk (kopp-kopp), hogy hordókban égne a tűz esténként meg páncélököllel követelik a pénztárcádat. Egyetlen egyszer volt rá példa, hogy összeszólalkoztam az egyikkel és majdnem lecsaptam, miután konkrétan levállalta a lány ismerőst akivel a járdán beszélgettem a ház előtt.
De... Egyre többen vannak és egyre hangosabbak, valamint szemtelenebbek. Kezd gyakorivá válni, hogy még hajnal 2-kor is artikulálatlanul ordítanak, visítanak és parádéznak a ház előtti játszótéren. Nem lehet nyitott ablaknál aludni, mert zenélnek még éjszaka közepén is. Rendőr nem tud velük semmit kezdeni, legtöbbje 13-14 éves. Pár hónappal ezelőtt egy gyönyörű új kocsit firkáltak szarrá alkoholos filccel az udvarban. Szemetelnek, fákat tépkedik, mindent kezdenek szépen leamortizálni.
És egy idő után ráun erre az ember, mert nem nyugodt a közeg ahol laksz. És meglátásom szerint ez változni nem fog, egyre rosszabb lesz csak. Napközben itt is ha eljönnél, azt mondanád hogy ez egy tök jó hely és környék, de amint leszáll az éj...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
gaben1117 #62062 üzenetére
Én a Tiszainál lakok, az utcánkba nem sok olyan lakó van mint mi (azaz nem roma származású) viszont itt amióta lakunk (14 éve) azóta egyszer se szóltak egy rossz szót, egyszer se láttuk hogy lenne bármi rossz szándékuk. Néha előfordul hogy veszekednek a mellettünk lakók amit nyitott ablaknál hallok de azt is csak napközbe szoktam hallani és havi 1x talán. Szóval nem vészes.
És bárki eddig aki jött hozzánk nem gondolták volna ránézésre hogy tényleg ilyenek a szomszédok. Szóval van amikor a látszat csal.
Amúgy mi is el fogunk költözni ha lesz vevő a házra mert már túl nagy nekünk, főleg ha én jövőre megyek külföldre akkor anyámnak végkép nagy lenne egyedül.
-
gaben1117
senior tag
válasz
WildBoarTeam #62059 üzenetére
A térképen pirossal jelölt részek, amiket lehetségesnek gondolok. A többi nekem már olyan dzsungel hatású és nem valami szimpi tömbök. Illetve a vörösmarty felé haladva sajna egyre több a nem kívánatos lakó. Így is kérdés, hogy mennyire járnak erre a részre, bár nekik szerintem inkább a belváros felé vezet az útjuk, ahol lehet rajoskodni.
Most a vörösmarty-n lakunk a Don Pepe étterem mögötti tömbben, hát elszomorító hogy 1 év alatt mennyit tud romlani egy környék.
Tiszta gettó lett az egész sajna, ahhoz képest hogy belváros. Szóval valami inkább kevésbé központi, nyugodt és normális környéket keresnénk.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WildBoarTeam #62054 üzenetére
Sajna nekem nincs eladó holmim.
Venni meg pénzem nincs...
De lesz majd pár PC cucc, gépházak, stb... jelképes összegért egybe vihető pakkom. Csak szedjem össze a sok cuccot.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
gaben1117 #62056 üzenetére
Itt van minden, amit Dankó Pistáról tudni akarsz.
Szerintem ha nem az útra néz az ablak még hangosnak sem mondható a belvároshoz képest, főleg ha még szigetelt is. Ha meg a szomszédok is csodásak, akkor...
Amúgy tapasztalatom nincs a környékkel, csak a véleményemet írom.
-
zetecR
addikt
Nekem van feleslegben egy VR-BOX "szemüvegem" és egy pár MB Quart ONE hangdoboz.
Ha van érdeklődés, teszek fel képeket, árat, stb. -
gaben1117
senior tag
válasz
Nekem is meglepő volt, mindig néztem hogy érkezik-e válasz a kérdésemre, ami továbbra is fennáll.
Lakhatási megközelítésből van-e bárkinek tapasztalata, véleménye a Dankó Pistáról?
-
bnorci71
addikt
válasz
én adnék, de nem veszik
-
WildBoarTeam
senior tag
Mukk
Lassan két napja nem volt hsz a topikban
Senki nem ad el, nem vesz, nem kér segítséget? -
Taifa Díaz
őstag
Vihető cuccok (Avasról):
- AsRock AM2NF3-VSTA alaplap, AGP portos, van hozzá hátlap, chipset CD és ajándék SATA kábelek 4000 Ft-ért
- AMD Athlon 64 X2 2x2.4 GHz processzor, gyári hűtővel, kellemesen átpasztázva 3000 Ft-ért
- CSX 2 GByte 800 MHz DDR2 RAM 2000 Ft
- Kingston 1 GByte 800 MHz DDR2 RAM 1500 Ft
- Kingmax 1 GByte 400 MHz DDR RAM 1200 Ft
- noname 1 GByte 400 MHz DDR RAM 1200 FtEgyben elvihető 10 000 Ft-ért. Tulajok saját elmondása szerint minden működik, én nem ellenőriztem, egy héten belül bármelyiket visszaveszem, ha mégsem jó.
-
gaben1117
senior tag
Van itt valaki, aki a Dankó Pista utcán lakik vagy lakik ott ismerőse/rokona?
Kis véleményt szeretnék kérni az utcáról, környékről.
-
bnorci71
addikt
1997-es Opel F Astra kombi 1,7tdi az Isuzu motoros, van még 1 év műszakija a kasztni némi törődést érdemelne motorikusan viszont -20-ba 3hét állás után is pöcre indult.
érdekel valakit? árban megegyezünk édesanyámra maradt neki meg nincs jogsija nekem meg van 3 autó így is a portán
van benne pár korabeli extra is ülésfűtés napfénytető, 2x légzsák
-
Gyíkac
aktív tag
Van, hogy hibásat árul.
Van, hogy nem is azt küldi amit vesznek tőle. pl vettek tőle zalman vga hűtőt. Amit küldött az cpu hűtő volt. Kérték a lefogatót ha már így járt. A válasz: biztos kilopták a postán.nekem pl átcímkézett egy 512-es ddr2-est 1 gb-snek.. de legalább az működik.
(mellesleg beszámítottam, pénzt legalább nem adtam érte
)
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Van egy eladó Miele beépithető elektromos sütőm indukciós főzőlappal. Nagyonszép túlzás nélkül újszerű állapotban van. Érdekel valakit?
az albérletbe sajnos nem tudom bevinni.
-
Vangelis
félisten
Laptop:
HP 250 G4 Laptop
Intel® Celeron® Dual Core™ N3050 1.60GHz
Braswell,
15.6",
4GB,
1TB,
DVD-RW,
Intel® HD Graphics,
Free DOS,
Fekete
nemzetközi bill.
24 hó garancia!Ár megegyezés szerint. pm-ben
-
caprine
senior tag
válasz
jagada #62030 üzenetére
Nekem meg olyan 1 hete olyan lassú a freemail, hogy 3-4 órával később érkeznek meg rá a levelek, teszteltem. Ez akkor gáz amikor valamit időre kellene megcsinálni, mert mondjuk 1 órád van az aktíválásra.
KÉRÉS: kellene nekem egy BIOS frissitéshez kölcsönbe AM3+ tokozású AMD proci, minél régebbi annál jobb.
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
PYLE gyári trapéz láda Red Label hangszóróval(30cm, 800/400W, 4Ohm), zárt rendszerű eladó 12e Ft
A hangszórót rács védi.
Érd. priviben -
Gyíkac
aktív tag
sziasztok!
nem javaslom h. ettől az eladótól vásároljatok epito9000]
Alapos gyanúm van h. egy kitiltott 13 éves kis srác, de sajnos még bizonyítékom nincs elegendő.
-
jagada
addikt
válasz
WildBoarTeam #62031 üzenetére
Köszi!
-
elistvan
őstag
válasz
WildBoarTeam #62012 üzenetére
Abby finereader van portable verziója is.
-
-
nézzbe
aktív tag
MNC Downtown autó rádió eladó , AUX USB SD, OPEL-hez pont jó a csatlakozó is ha valakinek ahhoz kéne.
Ára 5e FT FIXEN.
HP nx9420 17" noti , töltést nem veszi de akkuról megy átadáskor teljesen feltöltött akkuval kerül átadásra.
Ára 13e FT FIXENIntel T2600
1GB DDR2 RAM
100GB Hitachi SATA HDD
ATI X1600 256MB MXM2 VGA
17" 1680x1050
0km-es AKKU !! min 2 óra
multi bill
szép állapot
Wifi-BT -
jagada
addikt
Nektek megy a freemail? Napok óta nem tudok belépni.
-
Taifa Díaz
őstag
Vihető cuccok (Avasról):
- AsRock AM2NF3-VSTA alaplap, AGP portos, van hozzá hátlap, chipset CD és ajándék SATA kábelek 4000 Ft-ért
- AMD Athlon 64 X2 2x2.4 GHz processzor, gyári hűtővel, kellemesen átpasztázva 3000 Ft-ért
- CSX 2 GByte 800 MHz DDR2 RAM 2000 Ft
- Kingston 1 GByte 800 MHz DDR2 RAM 1500 Ft
- Kingmax 1 GByte 400 MHz DDR RAM 1200 Ft
- noname 1 GByte 400 MHz DDR RAM 1200 FtEgyben elvihető 10 000 Ft-ért. Tulajok saját elmondása szerint minden működik, én nem ellenőriztem, egy héten belül bármelyiket visszaveszem, ha mégsem jó.
-
Gabe123
aktív tag
Szisztok
Eladó Am3-as asztali gép. Keveset használt , jelenleg Windows 10 fut rajta.
vga : ASUS Radeon R7 250 1GB (R7250-1GD5)
táp : FSP 350-60HLN
memória : 4* 1 gb Kingston (KVR1333D3N9/1G)
hdd: Hitachi Deskstar 7K1000.C 3.5" 500GB 7200rpm 16MB SATA2 HDS721050CLA362
lap: GA-790XT-USB3
proci: AMD Athlon II X2 255
Képek itt
Miskolcon található.
Érdeklőni itt:
vehofsits.1985@gmail.com
Tel:+36306761416 -
Argos
őstag
válasz
WildBoarTeam #62019 üzenetére
Mivel külön rétegként kezeli - kb. mint anno a rajzfilmeknél amikor a háttér állandó volt és csak a mozgó részek változtak egy átlátszó fólián - azt egyszerűen láthatatlanná lehet tenni/ki lehet törölni. Hacsak nincsenek a rétegek összeolvasztva. Persze, ezt egyenként meg kell csinálni a 110 oldalon. De, 3 kattintás.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
WildBoarTeam #62017 üzenetére
Melyik verzió? Nálam CS6 van telepítve.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Én Photoshop-ban szoktam megnyitni a pdf-eket, ha valamit változtatni akarok benne. Hiszen az Adobe gyermeke mind a kettő. Így a vízjelet különálló rétegként eltávolíthatod belőle, és mentheted újra nélküle a pdf-et.
Ki is próbáltam gyorsan, és működik a dolog. Töröltem egy céglogót és egy aláírást egy számláról, és el is mentette a változtatást.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
Előtte próbáld meg ezzel, hátha javít annyit, hogy nem kell ocrezni.
-
Argos
őstag
válasz
Van sokféle - akár ingyenes - vízjel eltávolító a neten, de lehet a kép formátum miatt retusálni kell. Hacsak a vízjelet nem lehet image-ként kiszűrni/eltávolítani.
Kérdezz rá itt. -
F1r3b1rd
tag
Miskolcon melyik cég foglalkozik DVR bevizsgálással ?
Kicsit megcsapkodta a villám a megfigyelőrendszerem rögzítőjét, úgy néz ki h a rom chip sérült.
A biztosító kér egy hivatalos szakvéleményt róla. Akiket eddig hívtam mind lepattintott, mert csak pc/noti bevizsgálással foglalkoznak. -
WildBoarTeam
senior tag
Kaptam egy szkennelt pdf állományt, amiben van egy idegesítő vízjel... sajnos emiatt néhány rész nem igazán olvasható. Mivel az oldalak kép formátumúak, így sajna pdf szerkesztővel nem tudom kiszedni belőle a vízjelet.
Nincs valakinek valami használható ötlete?Én arra gondoltam, hogy valamilyen OCR-el szöveggé formázom az egész doksit (bár 110 oldalról van szó
) és így a vízjel már kiszűrhető lenne (ha nem is mindenhol, de remélem a nagyja területen). Csak megfelelő OCR program kellene hozzá. Ehhez tud vki ajánlani valamit?
-
scapegt
őstag
Ha valakit érdekel, esetleg át tudná venni tőlem? Még nem kértem időpontot, de úgy néz ki, nem is tudok elmenni a hónapban, mert beteg lettem
Személyi edzés start csomag masszázzsal 1.490,- Ft-ért -
sutykuru
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #62008 üzenetére
Az nagyon nem 10k alatt lesz.
-
Solad
addikt
Srácok, akik otthon vannak csomagküldésben!
Mivel küldenétek ki egy notebookot Svájcba, bízva benne hogy ideér rendben és remélhetőleg 10K alatt?
-
Vangelis
félisten
7800mAh powerbank eladó.
bontatlan.Akit érdekel dobjon egy pm-.et.
-
Taifa Díaz
őstag
Üdvözletem a topiklátogatóknak!
Az Avasról vihető egy AsRock AM2NF3-VSTA lap, egy Athlon 64 X2 5400+ cpu, és 2 db hozzá való 800 MHz-es DDR2 RAM, ebből az egyik egy 2 GByte-os CSX modul, a másik pedig egy 1 GByte-os Kingston. Ezeket egyben olcsóbban is adnám, mivel eredetileg is ugyanannak a konfignak a részei. Továbbá van még 2 db DDR1-es RAM, akinek erre lenne szüksége.
Az érdeklődők ajánlatát pü-ben várom, kinek mi mennyit ér meg, nálam már csak állnának és porosodnának. -
Caldera
senior tag
Tud vki megbízható, ügyes híradástechnikai műszerészt Miskolcon. Egy Technics erősítőről volan szó ami egyik percről a másikra elkezdett recsegni/pattogni. Nem poti hiba, mert nem arra jön elő. Amit észrevettem, hogy hangerőtől függetlenül ugyanolyan hangos (nulla hangerőn is előjön), de nem folyamatosan.Elengedett forrasztás, haldokló kondi, ...??
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD