Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #40097 üzenetére
SOS, holnapra kéne... minden ajánlatra nyitott vagyok.
-
Penndragon
tag
Van pár halott vinyóm és tápom ér valakinek valami? Nincs szívem kukába dobni őket...
-
sutykuru
aktív tag
Nincs véletlen valakinek eladó 15-20l-es alumínium lábosa?
-
addikt
Keresek komplett konfigot 15-17k körüli áron. Monitor, bill, egér nem kell, csak a ház és benne lévők. Ajánlatokat várok.
-
ronson
őstag
-
JamesFinn
senior tag
Hali!
Nokia Lumia 710 gyári független, 10 hónapos fekete eladó.
Ha érdekel, privátban küldök képeket.
I.á. 33k.huf -
WildBoarTeam
senior tag
Nem jár valaki mostanság Szeged-Miskolc útvonalon a jövőhéten? Egy memóriát kellene elhozni.
-
Vangelis
félisten
válasz
kicsitrash #40090 üzenetére
Én is csodálkoztzam.... de soha semmi gond nem volt.. pedig járattam ahogy tudtam!
-
elistvan
őstag
Valakinek egy Acer 20"-os LCD monitor? 12k
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Bull Boss #40083 üzenetére
a kis celeron 530 az kb e8200 szintet tud. szóval bármelyik i3 megeszi azt a procit.
ha jól rémlik, irtam is, hogy nem játékra...
de ha nagyon ilyet szeretnél, akkor egy mx31 házba vga is belefér... bár akkor már többe kerül a paneltáp, mint az egész gép)
fm2-n tényleg vannak combosabb (kb. hd5670 szintű) apuk -
vepe
őstag
köszi mindenkinek a hozzászólást, néztem (mivel van rajta) alaplapi vga-val is, de a helyzet ugyanaz.
-
Bull Boss
őstag
válasz
kicsitrash #40082 üzenetére
Már egy ideje nem követem az ujdonságokat, van olyan mini ITX gép, vagy alaplap, ami nagyon jó ár/érték arányban van, és tudja hozni a mostani E8400es asztali konfigom szintjét, és integrált vga-val elvisz fullos grafon egy NFS carbon szintű játékot?
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
wwenigma #40080 üzenetére
a mai világban aki nem játékra veszi a gépet (integrált), 30w idle és 60w load fogyasztással számolhat... egy megfelelő méretű paneltáppal
)
Nekem a celeron G530-ast nem sikerült 55w felé kergetnem (konnektorból mért adat).
nem is igazán vágom, miért nincs akkora piaca az itx-passziv gépeknek, mint lehetne. bár lassan mindenki csak tabletet vesz. -
wwenigma
Jómunkásember
Jó is az mikor beleveszik a kilowattos tápot mer az kell neki, aztan 300W-ot 50%-os hatekonysagon tud leadni (szamolj utana mennyit vesz fel) a 400as táp meg vígan elvinné 80+ -on.
Konfig adataimnál, mindenkit üdvözol a 340W-os HP-LiteOn tápom...
alufelni: ez inkabb táp/kontakthiba volt.
-
alufelni
tag
Értem én,itt melóhelyen úgy mutatkozott a táphiány hogy a gép ugyan elindult de az usb kimenetek nem mentek,és a hang se jött be.Miután cseréltük egy 450-es re azóta vígan megy.
Nem akartam én kötekedni,isten őrizz,főleg ilyen jó arcokkal mint ti
De akkor mi lehet a probléma,csak nem fér össze valami a cuccba.... -
Gabir
aktív tag
válasz
kicsitrash #40076 üzenetére
Egy félkilowattos tápnak vígan bírnia kell, még egy 400asnak is.Ha jó a táp, minőségi darab, enyhe túlterheléstől sem térdel le.
-
Gabir
aktív tag
Egy q6600os konfig, 2-3 HDD-vel, normál VGA-val, monitorral(LCD), 200W körül eszik nem játék közben.(a fogyasztásmérő alapján)
Elviekben egy alap tápnak el kellene vinnie a rendszert. -
Caldera
senior tag
válasz
kicsitrash #40072 üzenetére
Az enyém egy Enermax EG 375 AX-VE(G), ami 12V-on 14+13A-t tud.
-
addikt
válasz
alufelni #40069 üzenetére
Tápnak - ha nincs baja - elégnek kell lenni. Nálam 8 magot, gtx260-at, 8gb memóriát, 1terra vinyót, ledes ventiket, minden kutyaf@szát normálisan elvitt bnőm 400-as hexája. 500-as bluestormot csak azért raktam vissza, hogy biztosra menjek, szóval ilyen konfigot amit a fórumtárs leírt, röhögve vinnie kell.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Caldera #40071 üzenetére
sose nézd a wattot...
csak az a lényeg, hány ampert tud 12volton. volt 300-as fps-m, ami 14+15a volt (2 ágon), de vettünk valami ipari hulladék 700-asat, ami szintén... és akkor lehet vitázni, melyiknek hiszek cimke alapján...egyébként pedig lehet a táp védelme lekapcsolja, ezt pedig áramtalanitással lehet resetelni
-
-
alufelni
tag
Szia a proci eszik 65W -ot,a vga alap 108W (terhelés nélkül,ez az érték játék alatt nőhet!!!) szóval ez csak két dolog és máris 200W környéke és ugye a winyó,a ram,a lapka ,ezek is mind fogyasztanak.
Én is azt javaslom hogy próbáld ki egy másik táppal (500W már elég kéne legyen)
Van alaplapi vga?
Próbáld meg a vga - nélkül beröffenteni,újraindítani,ha így nem produkálja a problémát,egyértelmű a táp ellátás problémája. -
ronson
őstag
válasz
WildBoarTeam #40066 üzenetére
Hát szerintem meg pont, hogy a zsír új, könnyen lehet hibás. Ami már bejáratott azt tudja az ember, hogy jó.
Nézd meg egy másik táppal a gépet.
-
vepe
őstag
válasz
WildBoarTeam #40066 üzenetére
bőven elégnek kellene lennie egy 400w-os fsp-nek, ezért csodálkozom, hogy tápra gondolsz (nem ma vettem, kb 4 hónapos, de amennyit ment újnak mondható)...
-
vepe
őstag
válasz
WildBoarTeam #40064 üzenetére
Létezik, hogy egy ilyen táp ezt a hibát csinálja?, mert akkor visszaviszem a boltba..
-
vepe
őstag
Tapasztalt már valaki hasonló jelenséget:
Adott egy asztali PC. Gyári Maxdata ház, -benne intel alaplap-, E8400 proci, 2x 1Gb Geil memória, új 500gb hdd, új FSP táp, új 1gb 6770 vga, szóval nem egy rossz gép.
A hibajelenség az, hogy nem kapcsol be, viszont, ha kihúzok belőle minden kábelt+áramtalanítom és várok vele egy fél órát bekapcsol. Betöltés után, ha újraindítom, ismét nem kapcsol be.
Van valami ötlet, hogy mitől csinálhatja ezt a masina?
-
caprine
senior tag
válasz
scapegt #39808 üzenetére
Sómániásoknak. Itt van sótéglától kezdve minden, a himalája só szerintem elég tiszta, még tömbben van, ahogy bányásszák, szét kell törni, árban is egész jó (halit), a fekete só elég érdekes lehet, de amit esetleg ki lehet probálni az a neti az orrmosó kanna, tök jó nekem is van, pláne nyálkás időkben nagyon jó használni.
-
caprine
senior tag
A hardverkert ne bántsátok, az egyik legjobb bolt a piacon, és a szervizt is dicsérik. Volt, hogy rendeltem egy SSD-t, nem volt készleten de írták érkezik, aztán rám csörögtek, hogy nem jött de a dupla akkora viszont jött 10% lenne drágább, még szép hogy vettem egyet.
-
Trollolo
tag
Eladó Nokia 206, 0 perces, fekete, T függő, garipapír, doboz, minden, ki se volt bontva szinte.
Ár: 25k
-
válasz
wwenigma #40021 üzenetére
A teszkó, meg a többi multi megteheti, hogy odaadja olcsóbban, mivel nekik van profitjuk, bevételük, nekik ez nem tétel.
De kis boltosként megnézném, mennyire húzná mindenki a száját, ha feldobnák neki, hogy 30k veszteséggel küldjön el valakinek valamit, mert ez mekkora jófejség lenne... [Persze itt még csak 1 darabról van szó]
-
üszök
őstag
válasz
kicsitrash #40047 üzenetére
Szerintem akkor 2 Giga a felső határ. Onnan minden SDHC.
Van egy 2 Gigásom,de szerintem annyit sem ér,hogy a városba le vigyem. -
Trollolo
tag
válasz
kicsitrash #40047 üzenetére
32Gb class4 micro sd-t tudok neked újat 13k
adapterrel együtt. -
kicsitrash
aktív tag
SD / MicroSD kártyát keresek (minél nagyobbat).
SDHC nem jó, nem viszi a vas... -
kornel76
aktív tag
Újabb gyöngyszem ugyanonnan..... Ez már lassan védhetetlen
-
elistvan
őstag
válasz
Penndragon #40043 üzenetére
Miért ezek romák?
-
Penndragon
tag
válasz
elistvan #40041 üzenetére
Egy kis hardcore-thrashmetalt megteszi?
http://www.youtube.com/watch?v=ylEH4_YuV9k -
szmolcsi
aktív tag
-Valaki próbálja már meg hogy ordítva közli a telefonba hogy akkor perel "vásárló félrevezetése miatt",lehet rögtön küldjük az lesz a válasz....
-
ronson
őstag
Engem felhívott egy nagyon kedves úr, hogy ennyiért nem tudják szállítani és bocsánatot kért.
-
Solad
addikt
válasz
Trollolo #40029 üzenetére
Korcsolyaoktató vagyok szóval távolról sem kapcsolódik a szakmám a kereskedelemhez.
És valóban nagyban különbözik a kettő. Feltéve hogy a szemlélőből teljes mértékben hiányzik az empátia és az embertársaink iránti érzékenységnek még a szikrája is.
Bizonyára ha többet adnak neked vissza a pénzárnál még örülsz is neki ahelyett hogy jeleznéd, hisz nem az a dolgod hogy jelezd és a munkáját felügyeld... (csak hogy egy közelebbi hasonlatot mondjak)Én kiszálltam, nagyon nem egy a nézőpontunk, lényeg a lényeg nem kapsz más kárán olcsó eszközt, de felháborodhatsz ezen ha akarsz...
-
Gabir
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #40023 üzenetére
Ha jól gondolom, én sem vagyok köteles tartani magam a szabályokhoz, tehát ezek után ha ő fölkínálja a drágább áron a terméket és igent mondok rá, utánvéttel megkérem és nem veszem át, nyugodtan tehetem?
"Bocsi, de NEM-et akartam mondani Igen helyett a telefonban, biztos félreértettük egymást" címszóval kvittek vagyunk?Tegyük föl, most megkapom a megrendelt árumat, kedvesek, korrektek, elképzelhető, hogy a következő gépcserénél őket választom...szerintem nagyságrendekkel többet költenek reklámra(nem konkréten ők, hanem úgy általánosságban értem az ilyen eseteknél, mint ami most hiány lenne, vagy ahogy korábban is említettem, nyereményjáték is lehetne.)
-
Trollolo
tag
Ha egy kereskedő kiír/meghirdet egy terméket egy bizonyos áron, akkor azt annyiért kell adnia. Ez így van, így működik a rendszer. Az, hogy náluk az az ember akinek ez a dolga, hogy ezeket kiírja az oldalukra és elcseszi, nagyon tudom sajnálni, de ezt oldják meg maguk között.
Anno mikor az első cégemnél elkezdtem dolgozni, elkövettem én is hasonló hibát és nekem kellett megfizetni (alá írom,. nem volt ekkora tétel mint ami most erre rendelés beérkezhetett) nem tetszett nekem se, de egy életre szóló lecke volt és azóta nem követem el.Azért a fogyasztót is védje már valami ne csak mindig a munkáltatókat/kereskedőket.
Az meg hogy miért nem hívja fel rá valaki a figyelmét? Istenem, nekem nem az a dolgom, hogy őt oktassam és koordináljam. Ő nyújt egy szolgáltatást/terméket, én mint vásárló azt megveszem. Nekem nem feladatom az, hogy őt segítsem bármiben is. Szerinted ő fordított esetben segítene benne? Biztos, hogy nem. Ő ott ül a gép mögött, neki ez feladata, hogy tudja a munkáját 100%-ban. Ha nem, akkor pedig vállalja érte a felelősséget.
-
-
Penndragon
tag
Elindult a szájkarate. (:
-
-
Solad
addikt
válasz
Trollolo #40017 üzenetére
Az a gusztustalan, hogy első pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, hogy az árazás hiba eredménye, és ennek ellenére ment a tömeges rendelés.
Amennyiben így sem tartod gusztustalannak, akkor kívánom hogy egyszer te is kövess el egy hasonló hibát aztán legyél köteles lenyelni a minuszt...
wwenigma: ugyanabba az elbírálásba esik nálam. Egyszerűen nem vagyok képes megérteni, hogy miért kell az emberiségnek ekkora surmónak lennie, hogy amikor valaki hibázik, nemhogy felhívná rá a figyelmét neadj'isten segítene, inkább rúg egyet rajta és azt nézi hogy hogyan tud az illető kárára anyagi előnyhöz jutni.
Kicsit olyan ez mint a csalók. Az ő tevékenységükkel sincs probléma, mert ők csak jó áron adják el a terméküket azoknak akik elkövetik azt a hibát hogy tesztelés vagy próba nélkül vásárolnak...
-
ikiviki
aktív tag
Eladó cuccok:
Digitális beltérik/ szolgáltatás megoldható a full magyarokra is
7db DM500S vadi uj készülékek,bontatlanul . Ára: 17000/db
1db vadi uj DM500+ készülék.bontatlanul 28000ft
1db vadi uj Inetbox 300S készülék.bontatlanul 25000ft
Acer Aspire 3105NWLMi Sempron 64 3600+ 15.4 WXGA (1280x800) Crystal Brite noti
Telefont beszámitok,,
Érd: Pü
-
elistvan
őstag
Ez van szó szerint a visszaigazoló mailben:
Ez egy visszaigazoló e-mail, melyet rendszerünk automatikusan küld a rendelés beérkezéséről és feldolgozásáról.
Ezen levél a telefonos egyeztetésig kizárólag tájékoztató jellegű, nem minősül árajánlatnak, illetve szerződésnek sem.Amennyiben a Szolgáltató (Hardverker Online Kft) minden gondossága ellenére hibás ár kerül a web áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Partner elállhat vásárlási szándékától.
Amennyiben a megrendelt termék a rendelés pillanatában nincs raktáron, akkor az ár a rendelési árhoz képest változhat, pozitív, illetve negatív irányban is. A változás oka lehet árfolyam ingadozás, valamint gyártói / beszállítói ármódosítás is.
Köszönjük megrendelését!
Tehát ők mindenféle marhaságokat kiírhatnak a webshopba de betartani nem kötelesek.
-
Trollolo
tag
Nem tudom mi a gusztustalan ebben. Jó ár, akkor venni kell belőle. Ha pl egy Auchan vagy Tesco valamit egy reklám újságban feltüntet egy bizonyos áron akkor utána kötelessége azon az áron odaadni. Lásd a hétvégi mobil klíma akciót az Auchanban. Azt a mobil klímát amit mindenhol 160k ért adnak, azt a haver 85ért vette most meg ott.
-
Gabir
aktív tag
válasz
PLaci58 #40009 üzenetére
Abba is bele lehet(ne) kötni, hogy 3315 volt most pedig 33147..(és nem 33150)
Egy nyugat-európai cég valószínűleg ilyenkor leküldené a "téves" áron megrendelt darabokat már csak a pozitív reklám miatt is.
Bízzunk benne, hogy hasonló lesz itt is, ha mégse, legalább egy kedvezmény kupont vagy vásárlási utalványt felajánlanak.
Akár egy nyereményjáték is lehetne -
lakisoft
veterán
Eladó független Vodafone 845 + fekete szilikon tok + 2Gb MicroSD kártya. ára: 6k
-
szmolcsi
aktív tag
-Na és most aki megrendelte /ártól függetlenül/ annak kötelező lesz átvenni-e.....
-
elistvan
őstag
válasz
szmolcsi #39998 üzenetére
Az még egyelőre adómentes. (szerencsére) bár ahogy a mostani kormányt ismerem, ezek szerintem a levegőt és megadóztatnának, hogy legyen Orsósnak pénze a fantasztikus magyar foci felvirágoztatására. (Inkább a kéziseknek/úszóknak/kajakosoknak/vízilabdásoknak adná a marhája akik viszik is a hírünket a nagyvilágban és akikre méltán lehetünk büszkék.)
-
Penndragon
tag
válasz
WildBoarTeam #39994 üzenetére
De egy láma vagyok.... köszönöm az észrevételt
Az igazság az hogy csak 160GB-s a vinyó...
Az OM = OEM(már nagyon este volt mikor írtam...)
Caldera: Sajnos, nincs ilyen infóm mert nem az enyém volt a gép...
-
Gabir
aktív tag
Jeleztek már vissza valakinek?
Én csak egyet rendeltem, ne tűnjek kapzsinak -
Solad
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK