- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Srácok!
Miskolcon 225 50 r17 es gumit hol érdemes nézni?
defekttűrő kellene.Nem olcsó sehol
-
Ronyman
aktív tag
Nincs valakinek egy range extendere 1 napra kölcsönbe?
-
Teng
aktív tag
Hibás notik hdd és ram nincs hozzájuk:
- Lenovo G580 VGA hibás
i3-as procival
háza jó állapotú
magyar billes
dvd író
jó kijelző
tápDvd, kijelző és táp nélkül 6.000 Ft, ha kellenek azok is akkor mondj árat Te.
- HP Pavilion DV6, pici sört kapott
i7-es procival
háza rosszabb állapotú a kijelző zsanérnál
eu billes
dvd író
rossz kijelző
tápTáp nélkül 5.000 Ft, ha esetleg a táp is kellene mondj árat Te.
Csere-beszámítás érdekel pendrive-ra, memkarira...
-
Teng
aktív tag
Hello Mindenkinek
Összesen 1 Tábla csokiért vihető:
- 2db Suzuki Wagon R+ féktárcsa + betétek, vezérműszíj + szíjfeszítőIngyen elvihető, telefonkábel és hálókábel (pár m-es), a külseje koszos, nincs a kábelek mind2 végén dugó de attól ledugózva használhatóak.
Ha valakiét érdekel esetleg:
Asus RX 470 4GB zacsiban. A doboza és egyéb cucca nincs meg, PH garis 36.500 FtTovábbá olcsón'
- 10+ darab usb apa - mini usb kábel 1,8m (új)
- PCI hálókari 10/100as
- PCI Hangkari
- PCI GB-es hálókari
- PCI vga kari
- 2db DSL Modem
- Nokia DKU5 adat kábel (router hackeléshez,de végül nem lett használva) nem volt szétszedve-átalakítva
- RJ45-USB vezeték APC szünetmenteshez- 2db Silentmaxx HD-silencer 3,5" (fekete, halkít és jól hűt) - Kép, igény esetén
- USB 1,44 Floppy meghajtó, 10db bontatlan floppy lemezzel
- ESCAM Ant QF605 HD IP camera ONVIF-es támogatja a hálózati felvételt- Wii remote dobozában, egy projekthez lett vásárolva de nem lett használva.
- HP 2515 típusú nyomtató a bekapcs gombja kopott' és a scanner fedél 1oldala lejár (új fekete patronnal pár hónapja vettem és 3 próba lapot nyomtattam a patronnal, a színese kifogyott) 4.000 Ft
Pendrive, micro sd memkari cserébe esetleg érdekel. Továbbá sör és-vagy csoki is megfelelő..
A dolgoktól szabadulni' szeretnék, nem hónapokig árulgatni', kidobni egy részét nincs szívem, de a hely' nagy úr panelban..
PIONEER VSX-923-K erősítő dobozában tartozékaival: bemérő mikrofon, távirányító, kiváló állapotban, eredeti bluetooth modullal eladó. (nagyobbra váltottam így fölösleges') ára: 75.000 Ft
-
alufelni
tag
Sziasztok eladó dolgaim: asus ( p5kpl am se ) alaplap + e6500 cpu , asrock g31 m alaplap + e6750 cpu 3500/ db árba ( mindkét lap kezeli a xeon cput) a lapok procik kombinációja cserélhető ha valakinek máshogy kell. Csere hdd re érdekel.
-
jFox
addikt
MSI Hetis 945G Barbone PC, DualCore Pentium E2220, 500Gb HDD, DVD-RW, 3Gb DDR2
ÁR: 8k -
jFox
addikt
Eladó:
ASRock 760GM-GS3 + Athlon II X2 255 proci - 6k
Laptop 2nd HDD frame/caddy IDE-SATA SATA HDD megy bele és IDE buszos DVD helyére betehető. 2k
Mini MP3 lejátszó SD kártya kell bele, mini USB-n tölthető - 400Ft
BT vevő 3,5 Jack kimenettel, akkumulátoros, headset-nek is használható - 1,5k
USB kábel mágneses microusb csatlakozóval. Hosszú kivitel - 800Ft
BT billentyűzet tablethez, okostelefonhoz - 3,5k
JJRC H31 drón sok tartozékkal, új motorokkal egyedi FPV mod-dal eladó - 11k
-
vepe
őstag
Megmaradt alkatrészek eladók:
-CORSAIR 500R PC-ház+FSP Aurum Au-750M moduláris táp (35e)
-TL-WN751ND PCI Wi-Fi kártya (2e)
-Thrustmaster TH8A Váltó (40e)
-2db LG BH10LS38 Blu-Ray író (10e/db)
-Sapphire HD7870 ddr5-2GB OC (15e)
-WD 2TB HDD (12e)
-OCZ Agality 4 256GB SSD (Beépítőkerettel) (12e)
-Intel i7 3770 proci+Thermaltake FLEXI Extreme Silent hűtő (35e)
-WD 1TB HDD (6e)
-Samsung SH224BB DVD-író (2e) -
Gus
aktív tag
-
bnorci71
addikt
azt tudom hogy az áram ráz, de a telefont 5v tölti az miért öl meg valakit?
illetve ugye nem is a feszültség a baj hanem az áramerősség, de 5v 1A már elég?
-
anorche1
őstag
Nem kell valakinek csokiert egy fekete chuwi vi8 tablet gyari szurke tokkal?
A tablet egyetlen kis hibaja, hogy a gyari 32GB -os flash tarolobol a win telepito, linux telepito, illetve bootolhato particionalo programok is csak asszam 8GB -ot latnak, de azt se tudjak particionalni, formazni.Sdkartyarol nem tud bootolni, de pendriverol igen. Windows to go -val probaltam, mukodott (csak kell hozza egy adapter, mert a gepen 1db microusb port van, oda meg atalikto nelkul vagy pendrivot dugok, vagy toltot).
Meg van 3db regi, eredeti lemezes PC jatekom: Tyúkvadászat 2, Driver es Midtown Madness 2.
-
Vangelis
félisten
Apósnak keresek viszonylag olcsó autót...
300-400 között szerintem.
Ne rohadjon
..., mert olyan már van neki...
Hátha akad itt valakinek valami.... thx
-
PLaci58
addikt
Eladó [MD18559] automata akkumulátor töltő (6/12V ; 0,8/3,8A).
AGM akkumulátorokhoz ajánlott.
3 év Aldis garancia (2018.10.-hótól).
3500,-Ft -
Depression
veterán
Hali,
a mérleg mellé keresek még mikrofonos headsetet, ami mega nagy, és szép a hangja. Az a fontos, hogy a fülét teljesen befogadja, és persze nem drágán. -
Ereshkigal
őstag
Ilyen/hasonló sim kártya kivágóra lenne szükségem hétvégére. Miskolcon hol lehet ilyet kapni?
-
benvolio
őstag
"Alacsonyabb árakat és jobb ügyfélszolgálatot ígérnek." Na erre kíváncsi leszek: eMagDi
-
tcarina
csendes tag
Sziasztok!
Nem adás vétel teljesen.Tud valaki egy jó bőrgyógyászt miskolcon? -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Padree #72066 üzenetére
Hát nem rémlik, hogy lenne, így keresgettem:
1. http://mibike.hu/: Elég érdekes, nem ír semmi konkrétumot a kerékpárokról, ráadásul csak "Miskolc közigazgatási határán belül használható" (érdemes megnézni a térképet, mert elég viccesen jelöli -> már maga a kölcsönzés helye (Majláth) is kiesik belőle.Ez inkább vicc kategória.
2. Avalon Park: Itt csak szervezett túrák vannak, de van ebike. Azt írja nem kell szálló vendégnek lenni náluk és egész hosszú túraútvonalak is vannak. Ez viszont Miskolc-Tapolcán van, bár szerintem nem vészes, ez is a Bükk "lába". -
Padree
senior tag
Sziasztok!
Kerékpár kölcsönzőt keresek Miskolc, Lillafüred, Bükkszentkereszt közelében. Ahol Pedelec bicajt is lehet bérelni, 3-5órára.
Találtam a Lillafüredi sport- és élményparkot de ott ahogy nézem nincs elektromos rásegítésű bicaj...
Tudtok ajánlani valamit a közelben? -
scapegt
őstag
Sziasztok,
Ismeri valaki az ishop oldalt? Telefont szeretnék rendelni tőlük, azt írják az S9-re, hogy 2 év Samsung gyártói garancia, magyar nyelv, kártyafüggetlen. Árban náluk a legolcsóbb.
Hol érdemes még venni, ahol 2 év gyártói garanciát adnak rá?
Találtam még a netkor.hu oldalt, illetve az mxstore.hu-t, ismeri valaki ezeket?
Köszönöm előre is!
-
Caldera
senior tag
Tudtok ajánlani Miskolcon, vagy környékén korrekt munkájú autó kárpitost? Varrásnál szakadt ülés kárpitozását kellene javítani.
-
bigrock
addikt
-
Wiz Khalifa
veterán
Ejtőernyő kötelet hol tudok venni miskolcon?
Valamint üvegszálazáshoz cuccokat? Ahol értenek is hozzá mert tanács is kellene.
-
bnorci71
addikt
Miskolcon hol találok habszivacs granulátumot, gömböt csomagoló doboz kitöltésre?
-
jFox
addikt
Eladó pár dolog:
Laptop 2nd HDD frame/caddy IDE-SATA SATA HDD megy bele és IDE buszos DVD helyére betehető. 2k
Mini MP3 lejátszó SD kártya kell bele, mini USB-n tölthető - 400Ft
BT vevő 3,5 Jack kimenettel, akkumulátoros, headset-nek is használható - 1,5k
USB kábel mágneses microusb csatlakozóval. Hosszú kivitel - 800Ft
BT billentyűzet tablethez, okostelefonhoz - 3,5k
JJRC H31 drón sok tartozékkal, új motorokkal egyedi FPV mod-dal eladó
11k -
albiosz
őstag
Köszönöm szépen az ajánlatokat! Most a Bohém Marha Bisztró nyert. Kiváló.
-
bigrock
addikt
Diósgyőrben próbáld ki a Big Daddy-t... Nem olcsó, de aznap már nem fogsz bírni többet enni, azt garantálom...
-
albiosz
őstag
Sziasztok! Valami jó hamburgerező helyet tudtok ajánlani?
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok ma milyen menetrend érvényes a Volánnál?Szabad vagy munkaszüneti nap?
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #72039 üzenetére
Kamiont?
Kocsival nem lenne nekem sem bajom, de a holttér kamionon nagyon nagy, és rutint igényel hogy megszokd, inkább az a gond, hogy a berögződések nagyon megnehezítenék a dolgom ha most ülnék jobb oldalra
amugy a kocsid hirdetését bedobták opeles csoportba hogy " ismeri e valaki, mert jónak tűnik"
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
#81556480 #72026 üzenetére
Én megszoktam pikk pakk. Jó nem sokat vezettem eddig. Csak 16000km-t 4 hónap alatt de azért megszoktam már.
(#72030) bnorci71:
Nekem mondhat bármit. De akkor én meg kérem az adatait a rendőrnek, a számát stb... mert én meg feljelentem. Ott a joggsiba az UK lakcímem stb... Bizonyítsa be hogy nem csak haza látogatás miatt vagyok magyarban és amúgy kint tengetem az életem. -
cocka
veterán
válasz
Depression #71984 üzenetére
Kísérteties a hasonlóság.
-
bnorci71
addikt
válasz
icemad #72031 üzenetére
azt én se tudom nem mondta, mert ha mond egy paragrafust hogy na ezért meg ezért, Idióta volt,
ránézett a jogsira és rögtön fennhangon elkezdett hőzöngeni, hogy elvegye a jogsit.....mezis
azért egy magyar rendszámos autóba ami a nevén van mindegy mit mutogat, de miért ne lehetne magyar lakcíme magyar rendszámos autója és angol jogsija????
ott dolgozik mondjuk és itthon van készde én se értettem mire pattogott, mi a francnak akkor az unio???
-
Bull Boss
őstag
Nincs valakinek eladó dollárja?
-
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa #72007 üzenetére
azt azért nem árt ha tudod ha kekec rendőrbe futsz szarakodhat az angol jogsi miatt.
Fiammal már szarakodott éjszaka fakabát el akarta venni a jogsiját -
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #72023 üzenetére
ha romlik az egészségi állapotod azt szinte biztos, hogy a háziorvos tudja ergo be is vonhatná a jogsidat, ha hivatásos vagy 1 vag y2 évente jársz a cég orvosához munkaalkalmasságira ő is bevonhatná
És már el is jutottunk oda, hogy nem kellene x évente adóznod az orvosi alkalmasságos miatt a jogosítvány hosszabbításért. -
kornel76
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #72015 üzenetére
A jogsid akkor is csak 10-évig érvényes, az hogy a kategória mellett meddig van dátum ebből a szempontból tök mindegy. Magyarországon ugyanúgy uniós szabályok szerint állítják ki a jogsit mint UK-ban .
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #72025 üzenetére
angolba nagy pénz van a kamionozásba. bár én nem tudnék jobbkormányosat vezetni. párszor voltam angolba magyar kamionnal, nem volt gond, de hogy még a kormány is a buzi oldalon legyen , nem tudnám biztonsággal vezetni
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
#81556480 #72024 üzenetére
Ez így van. De sajnos rám még nem érvényes. Mert csak a sima C van meg... GKI úgy volt hogy meg lesz de aztán az valamiért elmaradt az ingyenes joggsi szerzésből... Nem baj. Majd meg lesz amikor szükségem lesz rá vagy legkésőbb ha megszerzem az E kategóriát. Aztán jöhet a D.
-
törölt tag
válasz
WildBoarTeam #72023 üzenetére
C kategóriát úgyse tudja 5 évnél tovább sehol se használni. Önmagában a C kb semmire nem jó. a Többi kiegészítő "képesítés" mint a GKI, ami unióban mindenhol 5 éves, azt úgyis meg kell újítani. Szóval a B-n lehet rugózni, de a c "hivatásost" úgyis vizsgához kötik, minimum 5 évente.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
"...A plasztik kártya az ami egyedül 2024-ig."
És épp emiatt kell majd menned 2024-ben újat csináltatni.
Emellett Depression-nal értek egyet, sokan alkalmatlanok a vezetésre. 10 év alatt sokat romolhat az egészséged, még ha csak a látásod is romlik, ami befolyással van a vezetésre, akkor annak szerepelnie kell a jogosítványodban. -
mezis
félisten
válasz
Depression #72019 üzenetére
'....50 évre előre."
És azt hogyan lehet megakadályozni, hogy 50 perc múlva ne ülhessen volán mögé az, aki akkorra már merev részeg lesz ? -
misu
senior tag
Hy!
A 8500 elkelt (gorje kolléga vitte).
Bigrock privi ment!A többi még szabad préda..
Szép napot!
Bye!
-
Depression
veterán
válasz
Ennek az orvosi alkalmassá ginak az lenne a lényege, hogy kiszűrje az utakra nem alkalmas személyeket. Igen, vannak olyanok, akik egészségi állapotuk miatt nem alkalmasak már oda, de mégis vezetnek. Ezt senki nem mondja meg 50 évre előre.
-
misu
senior tag
Hy!
Eladó procik:
C2Q Q9550 775-be 9k,
C2D E8500 775-be 2k.I5 520m G1-es foglalat 4k.
Csere: SSD vagy noti DDR2 2x2 giga.
Szép napot!
Bye!
-
PLaci58
addikt
válasz
Vangelis #71991 üzenetére
Az érvényesség 10, 5, 3, 2 év maximum, életkortól függően.
Az orvosnál történő megjelenéstől nekem max 3 év lehet, de a születésnap a vége. Ha egy nappal a szülinap előtt megy is az ember, már ugrik egy év, mert nem adhat az orvos egy nappal se többet mint a jogszabályban meghatározott. -
Kerestétek, van: Xeon L5420 LGA771@LGA775 (nútolt, forrasztott, a lapot nem kell alakítani).
Alcsony fogyasztású: CPU-World info.
3500,- Ft/db.
Ajándék "procizsír"! -
PLaci58
addikt
Magamnak kellett kitölteni az adatlapot. Ilyen tvs kérdés nem volt, de elalvásra, horkolásra vonatkozók vannak. Önbevallással megy 😀.
Azért érdekes jogszabály, hogy nem lehet szabályosan megoldani valamit.Mindenesetre érdemes számolni, mert ha egy hét múlva mentem volna, akkor 1 évvel többet kapok.
Ezzel elérték, hogy mindenki a szülinapját hivatalokban tölthesse 😁😁😁 -
kornel76
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #72004 üzenetére
Csak szeretnéd , az orvosi max 10-évig lehet érvényes.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #72007 üzenetére
Nem is értem a magyar bürokráciát... Amikor kijelentkeztünk Magyarországról 3 hét volt, mire minden papírt elintéztünk. Hollandiában 2 nap volt a teljes hercehurca. Ebben benne van a bejelentkezés, adószám, biztosítások, regisztrációk, iskola, háziorvos, fogász, víz, gáz, villany, internet, telefon, kötelező a kocsira, stb...
-
gorje
senior tag
-
mezis
félisten
válasz
bnorci71 #71993 üzenetére
+1
Ki tudtam hagyni pár napot a vezetéssel, így előre kiszámolt, egyeztetett, előjegyzett időpontban jelentem meg a háziorvosomnál, így nem veszítettem évet. (Aki mostanában megy hasonlóra, több mint fél óra. Ennek 90%-a adminisztráció. Pl ilyen keresztkérdésre kell felkészülni: "TV-t ülve nézve el szokott-e aludni ?" Igen/Nem. Mit tudom én ?
Nem szoktam TV-t nézni elég hülye vagyok már így is...)
A helyes válasz: NEM. Különben mehetsz alvászavar vizsgálatra...
Ki volt az a kérdőív összeállító egysejtű, aki úgy gondolta erre a kérdésre őszintén igennel fog válaszolni az, akinél előfordul bármilyen helyzetben a hirtelen elalvás ?
Egyúttal megkérdezhették volna már azt is, hogy szokott vezetés közben telefonálni ? Igen ? Nincs jogsi. Elmegy egy telefon elvonó kúrára aztán ha kigyógyult .....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- E-roller topik
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Lexus, Toyota topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest