Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
WildBoarTeam #73197 üzenetére
Hogy érte-e égéskár, azt nem tudom, de legalább egy napon át azon ment a szolgáltatás.
-
válasz
roti86 #73195 üzenetére
Nekem címezted, elolvastam.
Egy ötletem van még, ez talán nem volt.
A telepítő fájl rendszere milyen, amit a Rufus-sal csináltál? Az UEFI szerintem nem támogatott. A HDD AHCI mód bekapcsolva (már ha állítható)?!
(Bár ezek a próbált XP és Win 7 telepítővel nem okozhatnának gondot. A Dell öntesztje eddig nálam mindig releváns volt - azaz, ha nem jelzett hibát, akkor nem is volt és fordítva.)
...szervízben kb. 5000,- Ft-ért megmondják, hogy alaplap hiba.szerk.: ...most olvastam, hogy ez is volt.
-
HookR
addikt
válasz
benvolio #73190 üzenetére
Vasárnap a viharral Tapolca Komlóstető felőli részén is elment az áram (az egyik ágon), meg vele együtt a UPC szolgáltatása. Az áram este visszajött, de UPC csak hétfőn, pontban 15 órakor.
Ma meg új UPC-s kábelt fűztek a póznára (ha jól értettem, akkor a leendő sávszélesség-bővítés előkészületein munkálkodnak). Kérdésemre, hogy mi volt a gond vasárnap, csak annyit mondtak, hogy áramszünet... -
-
cocka
veterán
válasz
benvolio #73188 üzenetére
Milyen modemed van? Connectbox?
A UPC facebook oldalán is irkálnak mindenfélét arról, hogy Miskolc, Diósgyőr, Komlóstető és társai környékén nincs net. Pedig én is miskolci vagyok, csak nem nyugaton lakok, hanem délen. lol
És nincs connectbox, következésképp hiba sincs. De azt bírom, hogy folyamatosan arról panaszkodnak ott feszt, hogy így nincs net meg úgy nincs net meg tévéadás sincs stb.. Nemcsak Miskolcról, hanem jellemzően Budapestről főleg.
Én meg azon filózok, hogy tényleg ugyanarról a szolgáltatásról beszélünk vagy csak szerencsém van, hogy szinte soha nincs vele probléma.Vagy aki folyamatosan szív ezzel a sztorival, az connectboxszal kénytelen szerencsétlenkedni és azért nem megy?
Állítólag a connectbox elég hulladék hardveresen. Nekem még Cisco modem van, teljesen jó. A tápja már elpukkant rég, de vettem sajátot a Conradból, az tuti nem fog elpukkanni. Arról nem is beszélve, hogy nem is melegszik annyira.
-
benvolio
őstag
Milyen hiba van a upc-nèl, hogy kèt napja semmi nincs, ès nem is tudják mikor lesz valami is? Jöhetne már a digi felènk is, azzonal lèpnèk át, de szerintem erre nem lesz sajnos.
-
Sunsetjoy
aktív tag
De elvagytok egy kis hibával, hogy 40-et írtam a teljesre
A tegnap felrakott HA hirdetésben már jól számoltam:
[link]Tehát proci+alaplap : 21k
2x4 gb-os kit darabja : 9k (akár 1, akár 2 kitet veszel), külön nem volt megvehető eleinte.Meg amúgy is holnap adom fel a csomagot a vevőnek
2x4 GB memória, meg a videókártya még eladó! Valaki?
-
Wiz Khalifa
veterán
-
válasz
Wiz Khalifa #73182 üzenetére
"Gigabyte GA-B85M-D3H + i5-4440 + 4x4 GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz (2db kit)
Egyben a felsoroltak 40k, csak a lap+proci egyben 21k, lap+proci+8GB ram 30k, csak 8GB ram 9k."Egyben 40K, ha külön veszed, akkor lap+proci+8GB ram 30k és 8GB ram 9k 39K és ugyanazt kapod. Egyben szokott olcsóbb lenni.
De lehet, hogy én sem tudok olvasni!
-
Vangelis
félisten
Van egy pár telefonon eladó. Mind remek állapotban.
Motorola G5 23500.-
Sony Z2 20000.-
HTC U11 life 39990.-
Nexus 6P 29990.-
De tuti van még valami.. szétnézek. -
nézzbe
aktív tag
PSP 2004, csak a gép, 4GB memkari, töltő nem gyári, optika helyén plussz akkuval nem tul gyári megoldás viszont működik.
ára 5000Ft
Fujifilm Finepix s5600 5,1 megapixel, 10x optika zoom, fényképező, anno egyszer kapott egy kis üdítőt aztán a kijlező megsárgult, de működik, keresőbe az lcd jó, más baja nincs, 1GB XD kártyával
ára 4000Ft
-
Jarod1
veterán
Találtam pakolgatásnál egy asus alaplapot elvileg működik, procival, akinek kellene
asus p4p800 vm
ára legyen 1000 ftAsus P4P800-VMSOCKET:Socket 478CHIPSET:
-
cocka
veterán
válasz
#81556480 #73168 üzenetére
De legalább olyan képet raktál volna be, ami életszerű is. Ez a mozdony tuti nem járkál a kérdéses szakaszon, mert végig van felsővezeték.
Ez így első blikkre nekem inkább úgy tűnik, mintha a Bakonyban készült volna, szóval.. még a helyszín sem biztos, hogy stimmel. Az egy vágány meg végképp nem, mivel mindkét szakasz kétvágányos. (Miskolc-Nyíregy, Nyíregy-Debrecen)
Sőt, nekem gyerekként mikor vonatoztunk családdal kb. a meglepetés erejével hatott, hogy léteznek olyan szakaszok, melyek egyvágányosak meg van olyan is, ami nincs villamosítva.
-
Zola007
veterán
Van esetleg itt valaki aki rendszeresen jár Miskolc - Debrecen között?
-
Sunsetjoy
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Eladóvá váltak az alábbi alkatrészek, amelyek félgépet tesznek így ki.Gigabyte GA-B85M-D3H + i5-4440 + 4x4 GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz (2db kit)
(az alaplap hátlapi takarólemezzel, gyári dobozával, a processzor gyári hűtőjével, eredeti pasztával, beszerelt állapotban- húzva sose volt. Az alaplap mATX, a prociban (4 mag, 4 szál, 3,1-3,6 Ghz), van HD 4600 IGP.
Egyben a felsoroltak 40k, csak a lap+proci egyben 21k, lap+proci+8GB ram 30k, csak 8GB ram 9k.
Komoly érdeklődőnek (aki megveszi a teljes pakkot, csak ezek külön nem eladók) eladóvá válhat a videókártya, illetve a tápegység is:
ZOTAC GeForce GTX 1050 Ti OC Edition (ZT-P10510B-10L) - múlt év nyarán vett darab
FSP 400W HEXA+ -
Jarod1
veterán
Vegyetek döngetőt, amíg itthon vagyok
[link] -
expander
senior tag
vagy egy olcso, jo allapotu varosi cirkalot ?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Még mindig eladó az autóm, alkuképes. Nem akartok egy jó családit gombokért?
[link]
-
Jarod1
veterán
Eladó Huawei p9 lite
Független hibátlan állapotú végig tokban és üvegfóliában tartva.
Érdelklődni priviben link -
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Szép állapotú Samsung Galaxy A3 (2017) készüléket keresek fekete színben, miskolci átvétellel. Csak kifogástalan állapotú érdekel, lehetőleg minden tartozékával!
-
cocka
veterán
válasz
LaciMc82 #73152 üzenetére
OK értem, a HDMI vagy DVI még jó lett volna, a VGA már nem sajnos. Meg egy kicsit nagyobb méret, de legfeljebb 23 col és hogy tudja a fullHD-t.
Azért a mai trendekhez képest szerintem nem voltak nagy elvárásaim. Lényegében pótmonitornak kéne az androidboxomhoz, de a 720p a minimum elvárás, de inkább 1080p. De max. annyit kell tudnia, ennél nagyobb felesleges.
Próbáltam gagyi 5:4-es 1280×1024-es monitorra kitenni a képét VGA-HDMI átalakítóval, de nem adott képet. Szerintem az aránynak is meg kellett volna felelni. (meg talán az 1080pnek is)
-
Gus
aktív tag
Valakinek nem hever véletlenül a fiók mélyén egy SCSI CD-ROM? Egy 2001-es IRIX 6.5-ös gépet szeretnék újratelepíteni, abban meg még nem volt se USB se IDE. Kölcsönbe is elég.
-
benvolio
őstag
A google térképen (képkivágással vagy linkelve, vagy valahogy) megtudná mutatni nekem valaki, hogy az egyetem gazdasági bejárata hol van?
Üdv!
Szerk.:vagy nem az egyetemé hanem a gasztroműhelyé talán -
Wiz Khalifa
veterán
Eladó egy mai napig combos VGA!
-
Wiz Khalifa
veterán
Most se olyan rosszak.
Bár a Kenwood-ok szeretnek sokszor "megfagyni" ha épp úgy indul el. Van hogy 10 percig is csak Reading-et ír ki semmi mást. Nem tudom miért szokták ezt csinálni.
(#73136) szmolcsi:
Bocsi, csak kicsit fáradt vagyok mostanában.(#73139) bnorci71:
Jó szöveg de itt nem érvényes.Persze engedek belőle, főleg a fórumtagoknak ha tényleg érdekel a dolog.
-
Ronyman
aktív tag
válasz
bozsozso #73142 üzenetére
Bigrock kolléga leirta neked a frankót. Válts ki egy turista horgaszjegyet 2000ft-ért. Ez 3 honapig allami jegy helyett van es tudsz vele 1 botra napijegyet váltani bármelyik horgásztóra. (nem sok magan tavon nézik, hogy 1 botra érvényes igy Te is es a gyerek is tud horgászni). Megprobálhatod meg a polgari strandfurdot, ott a belepo melle valamikor 600 Ft-ért horgaszjegyet is adtak es nem kellett hozzá mas. A mostani jogszabályok nem teszik (elvileg) lehetővé az allami jegy nelkuli horgaszatot. Privat tavak amik nincsenek horgasztonak nyilvánítva, azokon a tulaj megengedheti a horgaszatot, mert oket nem ellenőrzik! A Csorba tó, ha jól tudom, akkor a rendőrök kezében van, ők üzemeltetik, szóval ott nem nagyon probalkoznek 😉
Polgár strandfürdőben megneztem neked 1000ft a gyerek horgaszjegy 😉 (sporthorgasz)
-
PLaci58
addikt
válasz
Depression #73140 üzenetére
Szinte minden tó egyesületi. Tagság nélkül nem megy. Muhi tavat javaslom. 1000 Ft
-
Depression
veterán
válasz
bozsozso #73137 üzenetére
Magyarország, én így szeretlek!
Állami jegy nélkül sehol, állami jeggyel, ha minden igaz az új északi elkerülő melletti tóban lehet pecázni. Csorba tavak, és az autópálya folytatása közötti kis tavacskában. A másik, azt hiszem, hogy a zsarnai piactól észak felé, közvetlenül Szirmabesenyő előtt. Mindkettő pár évvel ezelőtti infó, előtte mindenképp keress rá.Egy egyesületbe befizetni kész rémálom anyagilag, és egy-két tó, vagy folyó tartozik hozzá. Meg vannak a fizetős tavak, ahol napi jegyet veszel, de ott is alapkövetelmény az állami horgászengedély.
Én is keszegezni szeretek, a kifogott halat haz sem hozom, mert senki nem eszi meg, és jó, ha évente egyszer eljutok a tópartra.
Bezzeg az "általunk" fikázott Finnországban évente befizetsz egy jelképes összeget, és a fél országban horgászhatsz. -
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa #73128 üzenetére
mennyit engedsz a feléböl??
-
bigrock
addikt
válasz
bozsozso #73137 üzenetére
Turista horgászjegy
https://tuhir.nebih.gov.hu/tajekoztato/index -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudtok itt a környéken olyan tavat ahol lehet horgászni engedély nélkül? Gyerek szeretne horgászni, csak nem tudom merre induljunk. Mondjuk neki van engedélye, de nekem nincs így gondolom szülői felügyelet nélkül nem horgászhat. 9éves és volt egy kis sikerélménye, mert voltunk(voltak) a suliból horgászni a harsányi tavon. Természetesen elkisértem és jó volt látni hogy örült a kis keszegeknek amiket fogott. Még nagyon az elején jár segíteni kell a horgot is kivenni a hal szájából és a csontit is felrakni a horogra. Bár kb. 30-35 kis keszeget fogott talán 1 törpeharcsa volt közte és a végén 2-3 könyebb esetben már kis is vette a horgot a szájából. Ja a hal szájából.
Én kb. 30-35 éve horgásztam, akkor még rengeteg tó volt a környékünkön ahol engedély nélkül lehetett pecázni. Most én nem is tervezem, hogy újra horgásszak és engedélyt váltsak ki. Semmi extra csak úszóval pecázna, de azért jó lenne ha nem csak lógatná a botot és lenne sikere is és pár halat fogna. Bárkinek van javaslata vagy esetleg biztosan tudja, hogy így is horgászhat a gyerek akkor azt szívesen veszem. Még az engedélyt is a suli horgász szakkör tanára intézte csak valahová regisztráni kellett a gyereket, már azt sem tudom hová.
-
szmolcsi
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #73130 üzenetére
-Nagyon be vagytok kockúlva ha nem eset le hogy vicceltem ...
-
vepe
őstag
válasz
Wiz Khalifa #73133 üzenetére
Anno a nagy márkák között volt a pioneer és a kenwood társaságában. Sok ilyen fejegységem volt és soha nem volt egyikkel sem gond.
-
vepe
őstag
válasz
Wiz Khalifa #73130 üzenetére
Csak szívja a véred...
, az Alpine jó márka, legalább is anno az egyik legjobb volt, mostanság nem tudom milyenek.
-
szmolcsi
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #73128 üzenetére
Bakker mindenből a legszarabb szifon+ez is....
-
Wiz Khalifa
veterán
Eladó egy jóféle fejegység! Igazi Alpine minőség.
-
mayafree
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Ismer valaki olyan embert, aki Mivíz által elfogadott
műszaki tervet és műszaki leírást készítene egy vízóra bekötésről?
Régen bárki elkészíthette!
Most már nem...Előre is köszönöm!
Üdv. -
vepe
őstag
Skoda Octavia II gyári 2dines fejegység, ha érdekel valakit priviben keressen.
-
Teng
aktív tag
válasz
Ereshkigal #73115 üzenetére
Hello
A színház és a villanyrendőr között a színházzal szembeni oldalon..
-
bigrock
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy kőkemény városunkban hol vágnak méretre víztiszta műanyagot ? Négy darab 280 x 65-ös lap kellene, szépen lesorjázva.
Dänke -
jFox
addikt
válasz
A MM-ban is szokott lenni néha Xiaomi.
De nekem van egy Note 7, az nem sokkal nagyobb. Ha gondolod megnézhetitek.
Akár holnap. -
Diokhan
addikt
Még mindig keresek iPhone SE készüléket, cserére.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Nagy Tesco, üzletsor, Firstphone.
-
Ereshkigal
őstag
Miskolcon árulnak valahol Xiaomi telefonokat? Feleségemnek kinéztem egyet (Redmi 7), de félek, hogy nagynak találja, így jó lenne, ha valahol előtte kézbe tudná venni.
-
vepe
őstag
Eladó:
-LG SH4 2.1 Hangprojektor
-Lenovo Yoga 500 i5 Notebook
-Dell inspiron 15-5547 Notebook
-Nikon D5300+18-140 AF-S DX VR
-Lenovo AIO IdeaCentre B50-30 PCAkit érdekel a fentiek közül valami, privi.
-
derrik
őstag
-JBL E65 BT NC
Fejhallgató eladó. Csak maga a füles!
14 ezer HUF
-Logitech Z506 5.1
A center sugárzó zsanérja törött
8 ezer HUF -
Bull Boss
őstag
Eladó az autóm: [link]
-
Relo
tag
Sziasztok
Valaki ki tudna nekem próbálni egy i5-750 procit lehetőleg nem brand gépben?
Én egy HP 8100 MT-ben nem tudom életre kelteni. Itt a hiba. -
jFox
addikt
Eladó cuccaim: Tablet, Proci, Izébigyó
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest