Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
válasz
WildBoarTeam #42099 üzenetére
Valami olyan asztalos kéne, ahol nem kell 130 négyzetmétert megvennem egyszerre..
-
gaben1117
senior tag
válasz
gaben1117 #42097 üzenetére
Bocsánat, hogy megint én írok.
Időközben arra gondoltam, hogy nagyon szűkösen talán lenne időm nekem is összerakni. Szóval arra is kérnék ötleteket, hol lehet venni és méretre vágatni ilyen rétegelt lemezt?Illetve hol vállalnak fába gravírozást, ami ilyen égetett hatású? (nem tudom mi a neve)
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sürgősen segítségre, ötletre lenne szükségem. Legkésőbb péntek délutánig szükségem lenne egy kis fa ládikára, hasonlóra mint a képen. Hol tudnék ilyet venni vagy inkább csináltatni? Az sem baj, ha nincs rekeszelve, csak méretre jó legyen, és legyen teteje.
5 vagy 6 darab rézangyal pálinka lenne belerakva. Születésnapra kellene, azért ilyen sürgős.
Segítsen aki tud kérem.
-
.:Kristian:.
addikt
Samsung NP300V5A-S04HU kék-fehér notebook eladó!
Intel Core i3 Processzor 2310M
NVIDIA GeForce GT 520MX
320 GB S-ATAII Hard Drive
6GB DDR3 memória
15,6" HD LED kijelző (1366 x 768), tükröződésmentes
Jó akkumulátorstb.
Eredeti Win7 -el!
A gép 2 éves, asztali gépet vennék az árából (már nem utazom annyit).Nem adnám drágán, de ajánlatokat várnék rá.
-
Bull Boss
őstag
2GB DDR2 noti ramot keresek
-
KukkSteve
senior tag
Keresek még 80-160-200-250gb winchestert. Elérhető áron!
Meg egy normálisabb fekete PC házat, jó áron.
-
Trollolo
tag
Eadó használt, független Samsung Galaxy S3 i9300, fekete, gyönyörű állapot, fóliázott kijelző, tartozékaival, garival.
Ár: 75k
-
-
-
üszök
őstag
-
KukkSteve
senior tag
Xbox konzolja van valakinek eladó 30k körül?
Nem javított érdekel! -
ikiviki
aktív tag
Navigon Porsche Design P9611 PN
Mától átvehető Miskolcon de minden cserét meghallgatok..Német bolti ára 396eur..
A Porsche Design P 9611 különlegessége a marketinges dobozmunkán túl az élethu útábrázolás. A 3D fák textúrái ha nem is, de a forgalmisáv-asszisztens látványos megjelenése nagy dobás a Navigon szoftverfejlesztoi részérol. Segítségével az autós könnyebben eldöntheti, melyik autópályalehajtón kell elkanyarodnia a megfelelo irányba. A 3D látványábrázolás elonyei az ilyen jellegu feladatoknál jelentkeznek igazán.
· A készülékben még olyan tulajdonságok is megtalálhatóak, mint a sebességfüggo hangero, és az alternatív útvonalakat ajánló TMC szolgáltatás is. Továbbá rendelkezik még Bluetooth kihangosítóval, és a hangjeleket átvevo aktív dokkoló egységgel is. A Navigon térképszoftver tartalmazza Európa 38 országának térképeit.· Térkép: Navteq - Teljes EU (38 ország) 4 GB-os SD kártyán, Magyarország utca szintu lefedettségével
· Kijelzo: 4,3 " LCD, érintésvezérléssel
· Processzor: Intel PXA 270, 520 MHzSzolgáltatások:
· Bluetooth kapcsolat és telefonvezérlés,
· Reality View (3D táblaszintu megjelenítési mód),
· TMC,
· sáv asszisztencia,
· könnyen kezelheto, áttekintheto felület,
· mp3 lejátszás,
· különlegesen jó minoségu hangzás (Dual Audio System)Tartozékok:
· szivargyújtós tölto beépített TMC antennával,
· egyedi tartó konzol,
· 220V-os hálózati tölto,
· kiegészíto antenna, hordtáska + távvezérlo
· Szín: aluminium.. -
Teng
aktív tag
Ha valakit érdekel van egy eladó Intel e6600as procim, nem húzott gyári ventivel és 2x1GB ddr2 Corsair memóm, ár megegyezés szerint. Priviben keressetek.
-
jFox
addikt
Eladó/cserélhető holmik:
SATA - IDE átalakító
PCI - 2x RS232 soros kártya
PCIe - DVI-D kivezetés ASRock alaplaphoz
CF - SATA adapter
CF - IDE adapter
ExpressCard - SD/SDHC/MMC adapter
10/100 PCI hálózati kártyák
2x256Mb DDR RAM
512Mb DDR2 - 667MHz RAM
8Gb ASUS mSATA SSDFuSi Amilo 1705 komplett ház
Nagylepke típusú antenna 2m-es masszív vascsövön - pl. MindigTV-hez
2.8GHz Celeron 775
Eladó:
Asus F3T notebook alatrészei. (az alaplap rossz.)
nVidia 8600GT/256Mb PCIe VGA
Navon N650 Navigáció - Közép-Európa térképpel
HAnnsG 17" TFT monitorAjánlatokat PÜ-ben!
-
pusi1981
aktív tag
-
sutykuru
aktív tag
Orange autómosót ismeri valaki?
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Keresek férfi túranadrágot olcsón.
Ha valaki tud ne habozzon szólni!
-
Gabir
aktív tag
válasz
bnorci71 #42067 üzenetére
Kés alá csak ha muszáj! (én azt mondom)
Persze van, akinek soha nem jön elő, de sajnos sokaknak előjön máshol, ha ott is műtét (akár még kifakadás előtt), akkor előbb utóbb összeroppan a gerinc.
Bár az un. folyékony csont talán megoldás lehet, nem tudom.Ha már lógás, akkor mindenképp javallott a csigolyák melletti izmok erősítése tornákkal, gyakorlatokkal.
-
bnorci71
addikt
A legfontosabbat elfelejtettem
Nejem mérlegképes könyvelőként munkát keresHurrá rezsicsökkentés
-
bnorci71
addikt
válasz
scapegt #42032 üzenetére
1 tessék orvoshoz menni körzeti utaljon be az idegsebészetre, kivárod a sorod 2-4hónap csinálnak egy röntgent és 1hónap alatt 1CT-t ami mindent megmond 2éve végigjártam,
3-4 vagy 4-5 között van sérv, semmit nem lehet vele kezdeni csak ha kifakad a lezáró szalag de akkor visznek a kés alá rögtön a helyszínről ahol ez megesik
szerencsére azóta nem gyulladt be
2 gerincnyújtásra lábbal felfelé kell lógni ha jól tudom -
jagada
addikt
-
addikt
Eladó:
Sparkle GTX 260 896MB GDDR3 216sp vga!
TP-Link WR542G wifis router.Aki csütörtökön elviszi (ekkora megyek Miskolcra) 13k és 2,5k-ért odaadom.
-
jFox
addikt
Átalakított HAnnsG 17" monitor eladó.
A fénycsövek kimentek benne és led-ekkel helyettesítettem.(még1x nem vállalom
)
Kicsit gyengébb a fény mint a fénycsőnek viszont soha nem megy tönkre.
Ára:8eFt -
Z0C!
őstag
hihetetlen...
-
szasanyi
félisten
Noiseblocker BlackSilentPRO PK-2 eladás / csere még mindig aktuális!
-
scapegt
őstag
Valóban, jók az infóid
Sajnos ... kész rablás 7e Ft-ért, hiszen a szolgáltatónak is érdeke, hogy használjam a SIM kártyát és generáljak neki egy szép kis forgalmat.
Ahol most voltam, ott nincs átalakító, egy másikba kell átmennem. Vágatni fogom és veszek adaptert hozzá. Köszi az infót még egyszer! -
Z0C!
őstag
válasz
WildBoarTeam #42050 üzenetére
hidd el vágnak. csak a nagyon régi SIM-eket cserélik, amiket nem lehet vágni.
(vodás vagyok -
scapegt
őstag
Tudja esetleg valaki, hogy micro SIM-et csak a Széchenyin lévő Vodafone-ban adnak, vagy bármelyik másik Vodában is kaphatok (pl. Szinvapark)?
-
pc-user
senior tag
jFox, bnorci71: köszi a javaslatokat.
-
scapegt
őstag
40e ft-ert mar van ilyen de sok helyet foglal. Egyebkent probaltam mar, voltam nehany alkalommal gerincnyujtason, de ezt szerintem napi szinten kellene csinalni.
En is szeretnem tudni, hogy mi baja a gerincemmnek, de azon kivul hogy telenyomnak rontgensugarral, semmi nem szokott kiderulni, igy feladtam
pedig iszonyat fajdalmam van nap mint nap, es frontra is erzekeny, valami biztos van vele.
PLaci58: most nezem, hogy 28e ft-ert is van ott, amit linkeltel, csak mobilrol vagyok es nem nyomtam ra, bocsi
bar nem tudom, hogy mennyire jo, ha olcso ez a szerkezet.
-
PLaci58
addikt
válasz
scapegt #42032 üzenetére
Ilyen kell neked! Szerintem egy olyasmi állványt sem csinálnának meg olcsóbban és ez direkt ilyen bajokra van.
-
storm4
aktív tag
válasz
scapegt #42032 üzenetére
Üdv!
Ha a derekad fáj,akkor a lábadnál fogva húzást(lógást) javasolnám,mert olyankor távolodnak jobban az alsó csigolyák (L3,L4,L5)
Sajnos tapasztalatból mondom,a nyáron sikerült diagnosztizáltatnom L5-ös csigolyánál sérvet,ami közel 4 hónapja jobb lábba sugárzó fájdalommal jár
Esetleg az oldalt olvasgasd vagy ezt a kis videót tekintsd meg.Ez után esetleg valamelyik családtagod is tud segíteni. -
scapegt
őstag
válasz
jagada #42031 üzenetére
Vettem már egy ajtótokra rakhatót, nem ilyen sima egyeneset, hanem egy ilyet
sajnos nem jó az ajtóra, így kidobott 5e Ft volt, hónapok óta áll a szobában a földön és porosodik, hirdettem is, senkinek nem kell.Szóval erről a megoldásról lemondtam, inkább állvány kéne, már csak azért is, mert az ajtófélfára tehetőekről lógva az ember nem tudja kinyújtani a lábát, abszolút nem kényelmes. Az én esetemben nem erősítésről lenne szó, hanem iszonyatosan fáj a derekam, valószínűleg valamilyen sérvem van (porckorong, vagy gerinc, passz) és szeretném távolítani a csigolyáimat kicsit, mert már nagyon gyötör a fájdalom és nem bírom így tovább
Hallottam már olyat, hogy valakinek a gerincferdülés által okozott "púpja" tűnt el lógás miatt.Egy egyszerű állvány kéne, ami kis helyen elfér, nem érdekel, hogy mennyire szép vagy csúnya, csak lehessen róla lógni és a lábam ne érje a földet kinyújtott lábbal sem.
Szóval nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, életet mentene esküszöm!
-
scapegt
őstag
Tudtok valakit, aki tudna hasonló szerkezetet csinálni? Nem kellene ilyen nagy, sőt, egy sokkal egyszerűbbre lenne szükségem, a lényeg, hogy lehessen lógni valamiről és kis helyet foglaljon. Azért gondoltam ilyesmi keretre, hogy ne kelljen a falra/plafonra fúrni semmit.
-
alufelni
tag
Sziasztok,van köztetek valaki aki a jogokban járatos?
Ha igen írjon már rám,köszönöm. -
[sultan]
tag
Hali!
Ilyen van valakinek? Esetleg ismertek miskolci boltot ahol lehet kapni?
-
-
Gabe123
aktív tag
válasz
atyuska #42022 üzenetére
Az a gond, hogy nagyon nem értek ehhez, az is nagy csoda volt ,hogy kitaláltam melyik szekcióba rakjam fel. Az árához meg pláne, gyanítottam ,hogy nem olcsó, de mind1 lehet alkudni.
Ok thx megpróbálom az index-et is.Privibe mondhatnál egy árat rá kb -re ha te otthon vagy ebben.Előre is köszi.
-
atyuska
tag
Akg K 272HD érdekel valakit?
Pár napos, épp csak bejáratáson van.Látatlanban vettem, mivel sehol nem találtam ilyet miskolcon amit felpróbálhattam volna, egy kicsit kicsinek érzem a fülemre, ezért váltanék.
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Canon 60+18-55 kit eladó.
Családi okok miatt eladóvá vált Canon 60d fényképezőgépem.kb 90.000expó inkább videózásra használt.
Miskolcon található.
Ára:190 000FtIsmerősömé nem az enyém.
Bővebb infó itt:
+36 30 645 3855Az ár irányár!
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Keresek Nokia e52 telefont. Vodás vagy függetlent. Állapota teljesen mindegy, de ha nagyon gané az látszon meg az árán is.
-
addikt
gtx 260 eladó! az ár alkuképes picit.
-
jFox
addikt
Eladó/cserélhető holmik:
SATA - IDE átalakító
PCI - 2x RS232 soros kártya
PCIe - DVI-D kivezetés ASRock alaplaphoz
CF - SATA adapter
CF - IDE adapter
ExpressCard - SD/SDHC/MMC adapter
10/100 PCI hálózati kártyák
2x256Mb DDR RAM
512Mb DDR2 - 667MHz RAM
8Gb ASUS mSATA SSDFuSi Amilo 1705 komplett ház
Nagylepke típusú antenna 2m-es masszív vascsövön - pl. MindigTV-hez
2.8GHz Celeron 775
Eladó:
Asus F3T notebook alatrészei. (az alaplap rossz.)
nVidia 8600GT/256Mb PCIe VGA
Navon N650 Navigáció - Közép-Európa térképpelAjánlatokat PÜ-ben!
Keresek :
- olcsó ITX lapot, főleg csere a fenti dolgokra. -
pc-user
senior tag
Van egy olyan "tényállás", hogy a Firefox 25.0 nem tud mit kezdeni egy jóval korábbi verzióból mentett könyvjelzőimmel, azt írja, hogy: "nem sikerült feldolgozni a mentésfájlt"
Valaki tud valami megoldást rá, hogy sikerüljön feldolgoznia? -
Gabe123
aktív tag
Eladó 2db Dell 2312hm FullHD IPS monitor eladó.
További infók a linken.
Miskolcon találhatóak. -
Vangelis
félisten
Keresek lapot és procit! 2mag (de procim még lehet lenne is 775-ös)
Lapot nem tudok keríteni olcsón... főleg nem DDR3-ast
De ha van valami frankó cuccotok szóljatok!
Kp de inkább csere ... van csomó lomom!
Új bontatlan minden.
-
JamesFinn
senior tag
Hali!
Eladó egy (alig használt) Nokia Lumia 710-re való CC-1032 típusú gyári félkemény szilikongumi tok.
Kazincbarcikán Megtekinthető.
Ára : 500 Forint -
jagada
addikt
Vegyetek routert!
-
pc-user
senior tag
3,5" HDD-t keresek - ide v. sata, 40 - 80 gb, mai átvétellel, ha megoldható...
-
77Gabesz
csendes tag
Köszönöm a segítséged.
Malwarebytes végigment, tiszta a gép.
Aztán kipattintottam a billentyűzetet. A "szalagkábel"-re gyárilag vasal élt a billentyűzet háta, amikor berakják. Az eltelt évek pedig megtették hatásukat; megtört. De ha kisimítom a szalagot újra van kontakt, tökéletesen működik a billentyűzet. Ha visszahelyezem a billentyűzetet, akkor újra előjön a probléma.
Most épp egy üzemképes billentyűzetre vadászom, de eddig veszett fejsze nyele.....
Gabesz
-
Steelmanus
addikt
válasz
Bull Boss #42001 üzenetére
Akkor irja ki ha Csokkentett modban vagy Rendszergazdai command prompal ezeket vittek be:
command promt administratorkentTesztuzem Be
bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit -set TESTSIGNING ONTesztuzem Ki
bcdedit -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit -set TESTSIGNING OFF -
Gyíkac
aktív tag
Hello,
Dell inspiron mini 1018 1.6 ghz atom 1gb ram 160 gb wd. Eladó. Keddig csak fórumtagoknak!
Ajánlatokat privátban. Akár beszámítás is érdekelhet. -
Bull Boss
őstag
A win azt irja ki a jobb alsó sarokba, hogy próbaüzem Win7 ez mi a fene? eddig nem volt ilyen :S
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W