Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #83985 üzenetére
igen tudom anno segítettek nekem is ott amikor gondom volt
Csak az IT kolléga akkor nem ért rá mondta az AI-t gondoltam kipróbálom -
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #83871 üzenetére
köszi
Kaufferből rendeltem végül mert kellett más is és ott volt jó áron -
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #83817 üzenetére
Ok .
Más: nem tudjátok a Google miért teszi a PH-s PÜ értesítőket a promócióba?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WildBoarTeam #83711 üzenetére
Ő is csak árult mint Vangelis mert ki volt írva, hogy eladó.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Az komoly...
A google streetview szerint kb 2 év termése.
2019-es utcaképen még üres az udvar, 21-ben már televolt.
[link] -
pupehap
tag
válasz
Uhhh.... ez amúgy legendás.
-
Vangelis
félisten
válasz
Azt ígérted nem rakod ki a lakásomat!!!!!!!
-
Z0C!
őstag
válasz
úgy tudom felszámolták.
[link] -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WildBoarTeam #83622 üzenetére
Nincs, de egy órája jártam a József Attila végén az XXL kínaiban és ott volt. Igaz Polwerk-es, de ez is magyar, ugyan az a stb...
-
elistvan
őstag
válasz
WildBoarTeam #83362 üzenetére
Köszi. Szállíttatás lett a vége.
-
Atesz08
tag
válasz
WildBoarTeam #83248 üzenetére
köszönöm a válaszodat ! írtam privát üzenetet is.
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #83002 üzenetére
hát akkor én egy hülyét fogtam ki, mert pont ott kérdeztem, hogy akkor hol tudom cserélni és mondta ahol vettük
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #83000 üzenetére
akkor nem tudom a Kiss E.-n miért nem cserélik. Mindegy.
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #82983 üzenetére
Mondom, Auchan-t nem tudom
Kollégám az Aldiban szokta cserélni - elmondása szerint - bármit cserélnek bármire, mert szabvány.
én az Aldira írtam, hogy nem cserélnek bármit bármire -
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #82981 üzenetére
Én meg magam voltam mindhárom helyen és a tavaly karácsonyra kapott gép palackját csak az MM cserélte. Tesco/ Auchan nem voltam
-
modflow
veterán
válasz
WildBoarTeam #82947 üzenetére
Az nehezen kezelhető, két végét kötni kell.
Ma vettem cápazsonórt és parakordot.
Ha nem jó, még a horgász cuccot megpróbálom. -
cocka
veterán
válasz
WildBoarTeam #82800 üzenetére
akkor is számít milyen doki vizsgál meg.
Ja, hát az nem csak szemészeti ügyben, hanem bármilyen egészségügyi témában.
És akkor végül is gyengébbet csináltattál?
csak az élesen látott tárgyak lesznek "kisebbek"
Akkor gondolom itt rövidlátásról lehet szó. Az a vicces, hogy nagy dioptriák esetén magának az embernek a szeme a lencsén keresztül is sokkal kisebbnek látszik. Gyűjtőlencsénél meg nagyobbnak.
Meg elvileg az is számít, hogy mekkora a lencse törésmutatója. Állítólag nem mindenki tudja megszokni az aszférikus lencséket sem.
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #82760 üzenetére
Kb amit Vangelis írt.
Én is lecseréltem kb 2 éve. Árban hasonló lett volna ha gáz bojlert veszek, de ezt én is karban tudom tartani.
Ariston Velis Evo 80-ast vettem, de elég lett volna az 50-es is. Főleg zuhanyozunk, ahhoz meg nem kell sok meleg víz. -
HookR
addikt
válasz
Ha a nyűgmentesség a cél, akkor érdemes először alaposan körbejárni a kérdést, mert a klasszikus villanybojlerben meg a vízkövet kell kipucolni és anódot cserélni (a használat mértékének függvényében) 2-4 évente (ilyen kemény víz esetén, mint ami a környékünkön van).
Úgy tudom létezik olyan megoldás, aminél a fűtőszál nem közvetlenül a víztérben van... de sajnos még nem néztem utána, hogy tudjak konkrétummal szolgálni.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz
Villany kiépítése ha nincs ott konektor.
Gáz ledob. Lezár...
Bojler felfob. Működik is.Itt vizesek is megoldjak.
De biztosan van gázos aki elmondja.Tudok adni számot.. de nem tudom milyen messze lenne Kazincbarcikától?
-
-
pupehap
tag
válasz
WildBoarTeam #82689 üzenetére
Na azt nem tudom, a vasgyári projectről is onnan van infóm hogy hívtak oda melózni.
-
bigrock
addikt
válasz
WildBoarTeam #82585 üzenetére
A kedvencem, amikor meghirdetek pl. egy ágyat ingyen és írja az iqfájter, hogy “le tod hozni a Buzára?”
-
bozsozso
őstag
válasz
WildBoarTeam #82585 üzenetére
Köszönöm, javaslatokat, hétvégén megoldódott.
-
nézzbe
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #82210 üzenetére
optimitbe érdemes megkérdezni hidraulika\pneumatika terén sok minden van náluk
-
Biqci
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #82192 üzenetére
és HookR
Köszi, van benne több olyan, ami nem ugrott volna be. Sajnos 2 napunk van csak, így a nagyobb túrázások kimaradnak sajnos. Többen leszünk, így nem a romantika lesz a mérvadó, de pl. a kisvasút biztos benne lesz
Akkor Tapolca gyakorlatilag a Barlangfürdő és a bob, Avasi kilátó stornó, a vár is csak kívülről. Lényegében Lillafüred lesz a legnagyobb attrakció. Kár...
De jó lesz ez is.
Köszi mégegyszer[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #82170 üzenetére
+1
Egyszer kell megcsinálni rendes anyagokból rendesen és évekig nem kell hozzá nyúlni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WildBoarTeam #82087 üzenetére
Igen, kicsit pakolni is kell (van két reteknagy szekrény amit nem mozdítok meg
) illetve az aljzat nem feltétlen 100as és az alátét hangszigetelés is fontos lenne hogy valaki gyakorlott csinálja tapasztalattal.
-
cocka
veterán
válasz
WildBoarTeam #82053 üzenetére
A kreténséget még lehet fokozni. Régebben Pestről jöttem haza (természetesen Miskolcra) a Pest-Hatvan közötti IC pótlóbusszal. Magyarul a vezető felelőssége sokkal nagyobb, mint egy szimpla autósnak, mivel utasokat szállít, tehát kockáztatja, hogy mások is megsérülnek plusz azt is, hogy emiatt lekésik a csatlakozó vonatot.
Ajtósi - Hungária keresztesződés
Balra kanyarodó és az egyenes/balra sávok dugig, jobbra kanyarodóban nem áll senki. Amikor odaértünk, már nem sok volt hátra a pirosból, majd amikor zöldre váltott a lámpa a jobbra kanyarodóból megelőzte a sort és balra fordult a Hungáriára. Taps! Na ezért nemcsak jogsimegvonás, hanem szerintem letöltendő börtön is járna.
Ebből is látszik, hogy fű-fa-virág IC pótlót vezetett akkor. Semmi nem számított, csak legyen elég sofőr.
Szintén Bp. másik agyhalott meg itt a kereszteződésben a Kálvin után:
nem ismeri jelzőlámpákat. Pedig valószínűleg ugyanez volt a lámpák állása akkor is. Ülök a villamoson, egyszercsak satufék, csillingelés, majd abban a pillanatban egy kurva nagy csikorgással egybekötött csattanás. Faszikám belénk jött jobbról. Kinyitom az ablakot: ja hogy ez közvetlenül az ülésem alatt történt? Hű bazmeg!
Villamosvezető kérdi: senki sem sérült meg? Hát nem. Aztán mehetsz gyalog.
Másik hasonló retard eset szintén Budapest, a troli nem tud továbbmenni, mert épp egy lopóautó munkálkodik az útban egy idióta szabálytalan parkoló miatt. Aszongya a trolivezető: nem tudjuk meddig kell még itt állni, úgyhogy akinek sürgős az mehet gyalog.
-
scapegt
őstag
válasz
WildBoarTeam #81968 üzenetére
Arra nem lehet válaszolni, azt írja, hogy nincs olyan kiszolgáló. Teljesen meg vagyok lőve, miközben nagyon egyszerű lenne a megoldás ...
-
scapegt
őstag
válasz
WildBoarTeam #81966 üzenetére
Nem kattintottam a youtube-tól kapott levélben semmire, igazából figyelmen kívül hagytam, mert tudtam, hogy nem csináltam semmit.
Köszönöm mindenkinek, aki írt és vette a fáradtságot, hogy utánajárjon
Jelszót változtattam a gmailben, de a youtube-ot sehogy sem tudom elérni. Viszont ha automata üzenetet kapok, akkor ki fog segíteni? Mivel ez a fő e-mail címem, jó lenne, ha működne a youtube. Írtam nekik egy újabb levelet, de gondolom hatodjára is ugyanaz az üzenet jön majd vissza.
-
Jarod1
veterán
válasz
WildBoarTeam #81953 üzenetére
Van de csak komplett laptop
és nem 4 Giga hanem 8
és Nem Hp hanem Lenovo
és nem lapul hanem lopakodik -
AtHoS
nagyúr
válasz
WildBoarTeam #81837 üzenetére
No, akkor jöhetnek a jobbnál jobb tippek hol érdemes akkukat leadni. Épp szünetmentes akkucsere lesz nálam is a közeljövőben
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WildBoarTeam #81730 üzenetére
Én azt nem értem hogy a jelentsd a csalókat csopit miért zárták be már pár éve.
-
válasz
WildBoarTeam #81719 üzenetére
Az se ér semmit , RX vga vásárlás , kérdéseim , megbontva volt , ugye gyári bios , soha , persze én nem nyúlok olyanokhoz , kártya megjön , adja isten , gari címke sérült és bányász bios ...
, persze ilyenkor lóvé addig nincs míg a kártyát vissza nem kapja és az építés ugye áll. Itt már kérdezhetsz bármit egy a lényeg a zseton a számlára kerüljön mihamarabb , addig megy a válaszolás 5-percenként , lóvé beesik utána fék , majd feladom , most fáj a lábam , szülök , temetés , belépeget de válaszra se méltat , te meg kukucskálsz mit a "hal a szatyorban" és minden nap várod a postást !!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
WildBoarTeam #81712 üzenetére
Na kezdődik én tettem tönkre mert kirángattam a dobozból , istenem ezek a 2 forintos emberek !!!
+ hozzá nem értő felelőtlen felhasználó vagyok !!!
A saját képe szerint ez így tökéletes /nem ezzel a képpel volt hirdetve / természetesen nem veszek meg ilyen tápot , akár milyen kókler vagyok [link] .
És tudom előre ha negatívott adok azt is kapok , és megint nem fogják törölni mint a lapos miatt sem , nem tudom mi folyik itt de kezd unalmas lenni , józan parasszti ésszel , nem illet volna megemlíteni a hirdetésben hogy kábel szakadás miatt javítva /kontár-módon/ ??[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz
Egyik multinál kerek fadobozos sajt a hűtőpultban. Oldalán szép nagy kerek lyuk ami egészen a 4. rétegben (sajt) ér véget. Én patkányra tippelek, árufeltöltő szerint "szállítási sérülés"!
Lehet hogy ezt a választ írja elő számukra a protokoll?[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz
Csomagolt mellé ajándékba egy guriga szigszallagot, és az öntudatra ébredt...
-
válasz
WildBoarTeam #81710 üzenetére
Ááá most ott tartunk hogy szállítás közben történt vagy felbontáskor , és ez komoly !!
-
PLaci58
addikt
válasz
WildBoarTeam #81645 üzenetére
Ezt a kéményseprő mesélte, mikor legutóbb mondtam neki, hogy jó, hogy nálunk rendben van a kémény
-
Jarod1
veterán
válasz
WildBoarTeam #81572 üzenetére
-
cocka
veterán
válasz
WildBoarTeam #81447 üzenetére
Nincs újabb nyilván.
-
üszök
őstag
válasz
WildBoarTeam #81434 üzenetére
Hasonló kép kalkuláltam én is, annyi különbséggel, hogy a kocsi 5 liter alatt megy. Hosszú távon nem csak az üzemanyagot kell nézni, de még úgy is jobban megéri valószínű jönni menni. Viszont éjszakás után már nem nagyon van kedvem 60 kilométert vezetni meg az idő is számít azt a 2 órát alvással is tölthetem amit a kocsikázás elvisz.
-
elistvan
őstag
válasz
WildBoarTeam #81426 üzenetére
Az a baj, hogy nem volt sokat kapcsolva.
-
pajibá
tag
válasz
WildBoarTeam #81269 üzenetére
A volt SZOT székházzal szemben is van egy jó kis bolt, és emlékeim szerint használtakat is árulnak. Legalábbis pár éve ott vettem egy jó kis basszus hangfalat, erősítővel.
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #81269 üzenetére
Pláza mozi mellett meg van talán a Fazekas állt isk mellett is
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WildBoarTeam #81178 üzenetére
Vezérlést nem fogod látni hogy mikor cserélték benne.
De amúgy is az az alapszabály hogy ha veszel egy kocsit és biztosan nem igazolgató hogy ki van cserélve akkor nagyszervizzel kell kezdeni.
#81179 Ereshkigal:
Ha Vag-com-os kocsit olvasol kitörölheted a hibát de az utolsó 5000km-ig visszamenőleg le lehet kérni a log-ot amiben minden benne van ami ha csak 2 percre is de megjelent mint hiba.A többinél is van ilyen szerintem, de azokkal az olvasókkal nincs tapasztalatom.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
WildBoarTeam #81178 üzenetére
A hibakódokkal az a gond, hogy ki lehet törölni őket, és nem feltétlen jönnek vissza egyből. Persze azért meg lehet nézni.
-
Gaga_30
tag
válasz
WildBoarTeam #81175 üzenetére
Ettől már sokkal jobb ha elviszitek az autót egy általad választott szervizbe átvizsgálásra. Ahol van emelő, célműszerek, stb. Ha nem megy bele a kereskedő az is egy jel lehet..
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #81175 üzenetére
Szerintem esélytelen ilyet találni.
Én el megyek veled szívesen -ha gondolod- több szem többet lát alapon. -
PLaci58
addikt
válasz
WildBoarTeam #81055 üzenetére
Egy rendes asszony kitépi dobozostól 😀
-
atyuska
tag
válasz
WildBoarTeam #80822 üzenetére
Mocsár volt ott mindig is. A terület ivóvízbázis miatt nem eladható, nem is az önkormányzaté úgy tudom, hanem a Mivíz-é.
-
mezis
félisten
válasz
WildBoarTeam #80576 üzenetére
"...a meggy nem volt kimagozva"
Rokonságban történt, régen. Két fiúgyerek kivételesen "vidéki" nagymamához kerül a nyári szünetben. Rendes, jólnevelt gyerekek voltak, írták a beszámolót (levélben, papírra, tintával) a "városi nagymamájuknak. Minden nagyon szép és jó volt, ebédre meggyes lepényt sütött a nagyi, és az volt benne a legjobb, hogy "előre ki volt köpködve a magja!"Egyébként visszahozták divatba a köpőcsészét?
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #80552 üzenetére
tudom ismerem, pont ezért írtam ha kidobós a dolog lehet próbálkozni, egy lámpa nem ez a kategória szerintem.
Elviszi 5e? meghegesztik ha bontóba megy lehet 10e egy lámpa vagy 40e ki tudja -
Biqci
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #80549 üzenetére
Én is próbáltam szintén fényszórót így ragasztani, de felejtős. Tartani tart valameddig, de annyira rideg, hogy menet közben egyszerűen eltörik. Lehet, hogy stabil cuccoknál jó, de ebben az esetben szerint nem...
Ja, és utána ha tényleg hegesztetni akarod, simán elhajtanak... -
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #80549 üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz
WildBoarTeam #80123 üzenetére
Hát zsákban van minden
De majd lemegyek és lefotózom. Tényleg szinte uj mind.
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #79862 üzenetére
a gyárba van nyers kulcs a kereskedelembe meg lehet nincs, el tudom képzelni
-
Caldera
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #79336 üzenetére
Kb. annyit úgyis vesztenél, ha kp-val fizetnél. Így meg tényleg annyit fizet az ember, amennyit parkol.
-
bear_
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #79192 üzenetére
Én a kárpit maxban vettem a szeles úton pár éve.
-
zetecR
addikt
válasz
WildBoarTeam #79192 üzenetére
Minden IS van.
-
válasz
WildBoarTeam #79066 üzenetére
Köszi, a Hernád úti boltot nézegettem, Facebookon árulnak, viszont garázsbolt, abból nem tudom legalább a korrekt fajta-e. Mindenesetre egy körülnézést megérhet.
-
cocka
veterán
válasz
WildBoarTeam #79007 üzenetére
Gondolom az az opció fel sem merül, hogy néztél poreszt, de nem kaptál semmi ilyesmi emailt.
-
Biqci
aktív tag
válasz
Na megnéztem én is, de valami csoda folytán nem jött és a spamban sincs. Viszont az elmúlt fél évben legalább négyszer zárolták a Paypal fiókom és háromszor kaptam adóvisszatérítést a Nav-tól. Még szerencse, hogy nyolc éve nem adtam be adóbevallást
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WildBoarTeam #79011 üzenetére
“Fiatal voltam és kellett a pénz...”
-
elistvan
őstag
válasz
Én is és nálam is. Tudod olyan ez mint a Győzike show volt anno, mindenki tagadta, hogy nézte volna mégis tudták mi volt az előző részben.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Szerinted miért szarik be mindenki első körben?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Én sose kaptam még ilyen emailt. Tehát az én lelkem tiszta.
-
Diokhan
addikt
válasz
WildBoarTeam #78964 üzenetére
Köszi szépen, ezt nem láttam
Egyetlen név matrica kellene nekem egy bérházi postaláda ajtajára. Mivel albérlet, fontos, hogy ragasztva legyen, tehát eltávolítható.
-
Diokhan
addikt
válasz
WildBoarTeam #78493 üzenetére
Köszi szépen, Caldera neked is.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
WildBoarTeam #78371 üzenetére
"(kell vessző a 'de' elé)"
A magyar nyelvben nem használunk szimpla idézőjeleket.
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #78287 üzenetére
láttam, onnan tudtam hogy orusz/ukrán lehet, csak azért kértem tőlle egyet látszon a naívitásom
Ha valaki jó Mazd6-t keresne
fiamé -
Jarod1
veterán
válasz
WildBoarTeam #77915 üzenetére
én is dvdolcson.hu favozirálom, gyorsak, gls pontra is szállítanak, ha nem vagy otthon..
-
Ereshkigal
őstag
válasz
WildBoarTeam #77755 üzenetére
Óvatosan kell vele bánni, mindent kinyír.
Kocsiban akarom kipróbálni, mert istállószag van benne. Tudom is mitől (nagyfesz akksi tetején megy két cső, azok szoktak bebüdösödni), csak még találnom kell egy szerelőt, aki hozzá mer nyúlni. -
cocka
veterán
válasz
WildBoarTeam #77577 üzenetére
De neki 12 volt kellett nem? Laptop tápok meg tudtommal nagyrészt 19 voltosak. Vagy hát nem tudom milyen laptop.
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #77477 üzenetére
Igen. 4x egyet,
@77Gabesz: asztalosnál próbálkoztál? Lehet nekik is van erre szerszámuk.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
WildBoarTeam #77403 üzenetére
Microsoft store. Párszáz forintok az akciós játékok.
-
gaben1117
senior tag
válasz
WildBoarTeam #77110 üzenetére
Köszi a választ!
Utólag megvilágosodva én vagyok a hibás, mert benéztem a dolgot a nagy sietségben, de azért remélem nem sújtanak le rám a törvény teljes szigorával. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WildBoarTeam #77103 üzenetére
Sima vizet vagy minimálisan szapoanos vizet spriccolnak alá. Az ok amiért teszik hogy minden egyes puklit, hibát, stb... ki tudjanak nyomi belőle hogy szép simára fel lehessen tenni. Úgy hívják hogy vizes fóliázás.
Amúgy általában belülről rakják az üvegre a fóliát. Pl a bátyám B6-os Passat-ra is az LLumar fóliát bentről tették fel. Ne csessze össze valaki kintről stb... -
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #76927 üzenetére
Ez kellene.
Nem jár valaki németben? Kamionosok? -
Gyíkac
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #76706 üzenetére
Mióta én is láttam, ugyan így ragasztok sokmindent. Viszont olyan helyen ahol víz éri, még nem prónáltam.
De ezel a módszerrel szépen, s tartósan lehet ragasztani, a ragasztás még rugalmas is lesz. Ha nem teszek hozzá szódát sokáig köt, hamar elválik, könnyeb törik stb.. érdekes.. Érdemes vele próbálkozni. Bár fényszórónál vaciláálnék. -
Caldera
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #76706 üzenetére
A héten én így ragasztottam vissza a váltószoknya keretére egy fület, hihetetlenül erős lett.
-
Vangelis
félisten
válasz
WildBoarTeam #76389 üzenetére
Ennyi.... én ezt tudom...
Ezért is fosok kicsit.
-
bozsozso
őstag
válasz
WildBoarTeam #76116 üzenetére
Ment pü
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #75846 üzenetére
Gondolom mindkettő telefon. Ilyen ShareIT, MiDrop(ShareMe), ShareLink, etc. nem létezik szIfonra?
Nem tudom, még nem volt almás telefonom, de ezek legtöbbje létezik PC-re is, vagy elérhető onnan is. -
Jarod1
veterán
válasz
arra a xarra még pcről sem egyszerű átküldeni zenét..itunes kell használni..
egy kupac kaki.. -
bnorci71
addikt
válasz
attól függ mit
BT-n semmit nem fogsz átküldeni soha nem is lehett
e-mail vagy egyébb üzenetküldővel esetleg ha olyat akarsz átküldeni, mert azért nem mindegy hogy egy fotóról vagy mondjuk mp3 zenéről beszélünk -
anorche1
őstag
válasz
Felho, pl. onedrive, googledrive.
-
elistvan
őstag
válasz
WildBoarTeam #75330 üzenetére
Igen és azóta nem írt.:
zetecR: Akkor az a típus kilőve?
[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
válasz
WildBoarTeam #75228 üzenetére
Bluetooth 5.0-ás telefon és szintén 5.0-ás headset.
-
anorche1
őstag
válasz
WildBoarTeam #75228 üzenetére
Walkie-talkie?
-
alufelni
tag
válasz
WildBoarTeam #75117 üzenetére
Meglepő hogy 3-om napot elmegy. Persze (1020 mah) azon nem nagyon tudsz ennyit netelni stb
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WildBoarTeam #75099 üzenetére
HA-n keress egy eladót akinél van Dell 7010 MT eladó. Viszonylag olcsók. Egy i5-3570 elég bele 8GB rammal és egy GTX1050Ti 4GB-ot bele. fHD-ban majdnem minden high-on lehet a GTA V-be hogy tartsa a fix 60-at. Nekem ilyen gépem van és 2560x1080-ba egy két pöcök van csak magas alá véve normálra és így is tartja.
A gépet megússza ismid 35-36k-ból. VGA megint kb annyi.
B opció ha VGA-ra nem szán annyit hogy egy GTX760Ti 2GB-ot vesz. Az is elég közepes-magas beállításhoz.
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #74883 üzenetére
.. és benvolio
Ezek már jobban hasonlítanak.
THX.
-
Skagen
csendes tag
válasz
WildBoarTeam #74707 üzenetére
Nem itt, hanem a HA-n. Nem első eset, hogy agyon dícsért tagtól próbáltam meg vásárolni kurrens cikket, de még csak válaszra sem méltatott.
-
scapegt
őstag
válasz
WildBoarTeam #74654 üzenetére
Azt nem, de valamiért amúgy is 2 volt a gépen ... nem is értettük miért, hiszen pár hetes laptop ... nem hiszem, hogy lesz reinstall emiatt, de kétlem is, hogy az segítene. Nem tekinti biztonságosnak a mellékleteket. Emiatt túrkáltam a registryben, de hiába ...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WildBoarTeam #74450 üzenetére
Kép alapján tök szürke színe van. Anyámnak volt aranyba ez a teló. Sokkal erőteljesebb arany volt. Na meg nem írtam oda eladáskor hogy aranyszem. Nem tudom honnan van ez a név. A feketét se láttam hirdetve még blackeye-nek vagy a fehéret whiteeye-nek.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
WildBoarTeam #74293 üzenetére
silaci reggjét mondtam. 2019 májusában reggelt.
-
jagada
addikt
válasz
WildBoarTeam #73908 üzenetére
A drága kávéfőző, ill. kapszulák, bögrék itt- ott kaphatók, de az olcsóbbik kávéfőzőt, valamint kapszulatartót én nem láttam sehol. Marketplacen hirdetnek a kávéfőzőből, pár ezer forintos felárral, gondolom Sparos alkalmazottak behúztak néhányat gyorsba/okosba.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz
WildBoarTeam #73761 üzenetére
Vagy külön jelzőlámpa a kerékpárosoknak is, hogy legyen min áthajtani, ha esetleg a normál jelzőlámpa nem lenne egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest