Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Még a nyáron vettem az asszonynak egy HP Elitebook 2560P kis notit használtan. Nem volt vele gond eddig, viszont pár napja nem akar bekapcsolni, csak ha kiveszem az akksit meg visszateszem. Bár már néha ez is csak sokadikra megy... Valakinek ötlet?! Az akksi amugy bírja, kb 1,5 órát.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Hol érdemes most akksit venni. Ignisbe kellene 45Ah. Van valami javasolt márka, típus? Jó lenne olyan hely ahol esetleg ki is cserélik.
-
JamesFinn
senior tag
Üdv!
Eladó egy éves moto g5 telefon.
Független, 1 sim kártyás.
Kiváló állapotban, megkímélt, karcmentes. Töltő, adatkábel bontatlan, nem használt.
Ajándék abroncs mintázatú gumitok.
Ára: 18.000 huf
Személyesen kazincbarcikán megtekinthető, kipróbálható.
A privát üzenetet hamarabb észreveszem. -
scapegt
őstag
Sziasztok!
2,5 éves fekete Galaxy S7 mennyit érhet most? Vodafone-os volt, de kóddal kifüggetleníttettem (papírom van róla). Van egy karc a kijelzőn, amit ugyan látni, de nem olyan zavaró (kb. 8 mm). Van hozzá több tok, fóliák, megvan a doboza, headsete, OTG, számla, stb. Hibátlanul működik egyébként, nagyobbra váltanék.
Köszönöm a hozzászólásokat előre is
-
elistvan
őstag
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Lehetséges hogy nem jól működik a GTX 780 Ti vga-m, mert képet nem hajlandó adni, csak csökkentett üzemmódban, de esélyes még hogy az alaplapom hibásodott meg.
Ha nem lenne gond, tudna valaki segíteni nekem, akinél kipróbálhatnánk a vga-t? Szerintem maximum 20-30 perc alatt kiderülne.
Természetesen vinném a tápomat is, amit külön rátudnánk csatlakoztatni, hogy csak a vga legyen rákötve, így nem kellene megbontani senkinek a már meglévő rendszert sem. -
Gus
aktív tag
Vegyél trisót a háztartási boltban. Oldj föl vízben belőle amennyi eloldódik. Nem kell túl sok. Alumíniumot beleteszed, egy óra alatt gyönyörű eloxált lesz. Egy darab hulladék alumínium lemezzel ki lehet próbálni az oldat jóságát. Kicsit pezsegni fog, de az kell neki. Régen így csináltam az erősítők hűtőbordáit.
-
mycso
veterán
Nincs valakinek, akár kölcsönbe régi retro tv/videojátéka?
Tudjátok az a kb. PS méretű cucc. -
HookR
addikt
Még mindig keresek alumínium eloxálási lehetőséget a környéken. Aki tud ilyenről, ne tartsa magában!
-
PLaci58
addikt
Nagyobb sebességű RAM-ot lehet rakni a gépbe? Elvileg 667-es kell bele, de elfogadja a 800-ast is kisebb sebességgel?
-
Ronyman
aktív tag
Gembird NPA-AC1D univerzális noti töltőhöz töltőfejeket keresek:
Főleg Asus laptophoz való kellene, de megvnném a garnitúrát is! -
elistvan
őstag
PCX.hu szállításfelező kupon: (holnapig érvényes) 5J629H09S363
-
-
PLaci58
addikt
Köszi a segítséget, akkor bizakodom, hogy nem kell újratelepíteni a win7-et. Mondjuk érdekes lesz 500GB-ról átrakni a rendszert 64GB-ra, de majd letakarítom a hdd-t 😁
-
laika1200
csendes tag
válasz
elistvan #71171 üzenetére
Nem akarok vitát indítani de Mindegyik annyival tölt. igen, mindegyik a kezembe került Tronic TLG 1000 töltő 500mA töltőárammal töltötte az AAA és 1A töltőárammal AA akkukat. Ezzel csak az a probléma hogy az AAA akkuk kb. 200mA, az AA akkuk kb. 500mA töltőáramot igényelnének. A többletet gyk. elmelegítik, ezért forróak töltés közben az akkuk benne. A poén pedig hogy a nálam járt darabok nem váltottak át fenntartó töltésre ezért pl. az éjszakára benne felejtett 2 db AAA akkuról reggelre leolvadt a fólia, valamint sorra mentek tönkre az akkuk.
Mióta lecseréltem a Tronic töltőt egy H&H BL-606 GS-re azóta lassabban töltődnek ugyan az akkuk de egy sem ment tönkre közülük. -
PLaci58
addikt
Ugye a Windows még mindig nem szereti, ha procit és memóriát cserélek nagyobbra, netalántán SSD-re költöztetném?
-
elistvan
őstag
válasz
laika1200 #71156 üzenetére
Mindegyik annyival tölt. Csak az újabbakon már van usb port és lithium ion akkukat is tölt. Nekem is volt. Techno line bc-700 lett az utódja anno Lengyelből. Nem bántam meg.
detroitrw: Van egy asrockom ami ddr2 és 3-as is. 2 ddr3 slot van rajta. P35 twins azt hiszem a neve.
Akit érdekel valami innen vagy innen ma 14 óra felé a szentpéteri kapui tesconál átveheti.
-
wwenigma
Jómunkásember
Szülőknek néztem karácsonyra laptopot, ugye nyáron írtam hogy furcsizik a régi....Dell Latitude E5430 i5 3340M-mel, SSD-vel kb. 43-ba fog megállni. (Nulla akku, világítós bill., 4G RAM, usb3, hdmi) Valakinek nincs helyben hasonló vagy jobb ajánlata?
-
Sziasztok!
775-ös ddr3-as alaplapja nincs valakinek eladó?
-
LaciMc82
aktív tag
-
anorche1
őstag
Tudtok helyet ahol a mai napon tudnek szerezni 94es 5 ajtos swiftbe jobb elso abalkot?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WildBoarTeam #71161 üzenetére
Lehet. [link] Az a töltő mindent IS tölt, néha a fullos csomagot ki lehet fogni 15$ körül!
-
laika1200
csendes tag
válasz
WildBoarTeam #71149 üzenetére
A LIDL-ben kapható töltővel csak óvatosan, én 3-at néztem meg belőle, mindegyik 1A töltőárammal töltötte az AA és AAA akkukat is...
-
derrik
őstag
Huawei P20/ p20 pro-t keresek!!! Csak dual sim és Számlás érdekel Mediamarkt-Extremedigital-vagy teljesen kifizetett független.
Cserébe adok Samsung Galaxy s8 plus single sim Extremedigital és megegyezés szerint kp. 30 kilométeren belül érte megyek..... -
fila
senior tag
válasz
WildBoarTeam #71149 üzenetére
Ok, köszi
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a gmail mindig berakja a promóciók közé a privát üzenet értesítőket? -
fila
senior tag
válasz
WildBoarTeam #71147 üzenetére
Ok, köszi,
vennem kell egy töltőt.... -
HookR
addikt
válasz
Depression #71141 üzenetére
Izé... elemcsomag.
-
Skagen
csendes tag
Hali!
Edigital kuponja, ha volna valakinek, ne tartogassa, ha nincs szüksége rá, azonnal fel tudom használni.
Köszi
-
HookR
addikt
Véletlenül AAA-s memóriacsomagot (8db) vettem AA-s helyett Lidl-ben (Aerocell). Már felbontottam, így nincs pofám visszavinni kicserélni. Nem kell valakinek?
-
Bull Boss
őstag
Igen tutti a túlmelegedés, mert nagyon forró levegőt fúj és mikor újreindul ki is irja, hogy overheated bootolásnál...
A ventit kb csak meg meg mozdidja.. néha csak "remegteti". Most, hogy irok pl tökéletesen megy, bár nincs is terhelve... Úgy tűnik, mintha kis fordulaton jól menne a venti, nagy fordulaton pedig nem bír pörögni, csak fel fel pörög.
-
Ronyman
aktív tag
válasz
Bull Boss #71131 üzenetére
Ha a borda forró, akkor a hőt átadja a paszta. Kérdés, hogy milyen mértékben. Ha a ventilátor nem kapcsol be, akkor ott lehet a venti vezérlésével is gond és az nem fog megoldódni ventilátor cserével. Asztali gépnél jártam már úgy, hogy a processzor hibásodott meg és akármilyen hűtőt tettem rá túlmelegedett és lekapcsolt. A hővédelem lekapcsol és nem újraindít. Én inkább valami kontakthibára gyanakodnék ami hő hatására jön elő.
-
jFox
addikt
válasz
Bull Boss #71129 üzenetére
Nem lehet, hogy más a baj? Mert ha túl melegszik, akkor általában lekapcsol vagy sípol, nem újraindul.
Amikor megy a ventilátor nagyon forró levegőt fúj ki?Nekem volt olyan hiba is, hogy a hűtőbordához vezető cső megrepedt és kijött belőle a hővezető gáz, és emiatt melegedett túl a noti.
-
Bull Boss
őstag
Azért felkészülök a legrosszabbra is, és ha van valakinek kisebb 13-14' os gépe (akár ram és SSD nélkül) az irhat
-
Bull Boss
őstag
válasz
WildBoarTeam #71130 üzenetére
Nem, sajna elfogyott a pasztám, de holnap megcsinálom. De akkor nem kellene forrónak lenni a bordának nem? Mármint a hőt átadja a mostani is gondolom...
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Van egy régi Dell Latitude E4310 notebookom... nagyon szeretem mind a mai napig, főleg mert világit a billentyűzete és számomra a leg használhatóbb méret... Pár napja azonban sajnos a gép túlmelegszik és újraindul... Szétszedtem kitakaritottam, a probléma ugyanúgy fennál. Nem mindig csinálja... A ventillátor néha megy-néha nem... ez okozza a túlmelegedést... Elkezdi max fordulatszámon egy-egy kis rövid pillanatig és annyit hűt összvissz... Kérdés: Vajon ventillátor csere elég lenne? Vagy az alaplapon ment ki valami hőérzékelő? Szerintetek?
-
LaciMc82
aktív tag
A VGA elkelt ne keressetek ezzel kapcsolatban.
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Msi GTX 460 Hawk 1gb-os vgam aminek az egyik ventje már nem forog.
5000-ert elvihető. -
bnorci71
addikt
Kiskunhalas felé nem jár valaki?
egy 2x1m-es 2mm-es alu lemezt kellene elhozni
fuvardíjat megbeszéljüknem igazán posta futár kompatibilis méret
-
jFox
addikt
Shell-es 10%-os Philips kupon nem kell valakinek?
-
Sunsetjoy
aktív tag
A Szent István szobor 2000-ben készült el, ahogy azt elhelyezték, utána lett Szent István tér.
A régi Dísz téren található az 1970-es Szökőkút térplasztikával szobor is (amelyet a felszabadulás 25. évfordulójára készítettek, de augusztus 20-án került felavatásra).Miskolc írásban és képekben 3. rész (1996-as írás), mint forrásmegjelölés szerint:
"A Hunyadi utcának csak az északi oldala van végig beépítve épületekkel, a déli oldalon a 21. szám után már csak parkosított részek vannak. Ennek a ma Dísz térnek (azelőtt Szökőkút tér, Szent István tér) nevezett, a Hunyadi, a Szent István és a Malomszög utca által közrefogott háromszög alakú területnek a neve korábban Vargaszög volt."
Gondolom pont a szobor elhelyezése miatt nevezték át a helyet, ahol most a szobor van, annak tényleg nem volt neve, a városház tér továbbvezetésének volt tekinthető.
De olvasgathatsz itt is: [link] (ez pl. a fentebb említett munka 8. része, de itt a többi [link]
Ezekben lehet, hogy megtalálod a választ.
-
pikszel
addikt
válasz
elistvan #71114 üzenetére
Értem. ~15 éve dolgozom az Adobe szoftverekkel (Ps, Ai, Pr, Ae, Dw, Id, Fl (RIP)), nem kell, hogy bemutasd nekem, hogy mit tudnak.
Ahogy mondtam, magam hozom létre a sablonokat, a felbontás, képkockaszám, bitráta, hang, tömörítés beállításaival az adott munka kívánalmainak megfelelően, így nem látom létjogosultságát, hogy a beépített sablonokat módosítsam.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Valaki, aki mondjuk már legalább a 80-as évektől Miskolcon él, segítsen már, hogy mikor és miért történt ez a mizéria a Szent István tér vs. Dísz tér körül?
Én úgy emlékszem, hogy régen, még a régi térképek tanúsága szerint is a Szent István tér az a Szent István utca és a Malomszög utca által közrefogott kvázi háromszög alakú tér volt. Ez valamilyen oknál fogva később megkapta a Dísz tér nevet.
A másik térnek az Unicredit bank előtt ill. kb. a Városház térrel szemben pedig, ami most a Szent István tér nevet viseli eredetileg nem is volt neve. A virágórát is később tették oda meg volt ott tán két újságárus is (azok ugye el lettek bontva)
Aztán szerintem eredetileg úgy volt, hogy amikor megépült a virágóra meg felhúzták az Unicreditet elnevezték azt Dísz térnek, a másik pedig már eleve Szent István tér volt (szerintem a Szent István szobor is ott volt) aztán valami ökör kitalálta, hogy cseréljük meg és így lett a néhai Szent István térből Dísz tér (mondjuk hogy ott mi díszes, azt végképp nem tudom), a virágórásból pedig Szent István tér.
-
Derilsys
csendes tag
https://hardverapro.hu/apro/elado_ps_4_slim_1tb_gran_turismo_sport_limited_edi/hsz_1-50.html
Ha valakit esetleg érdekelne
-
expander
senior tag
lehet elado sorba kerulnek gepfejlesztes miatt:
Intel i5-6500 OEM
MSI B250m Mortar
Chieftec iArena 450W
a lap es a tap meg garis, ha barki erdekeltnek erzi magat, irjon nyugodtan
-
PLaci58
addikt
Hali.
Lenovo T61. Jelenleg T7300 és 2x1 GB RAM.
Érdemes az alábbi linken leírtak szerint nagyobb procit és több RAM-ot beletenni?
Mennyibe fájna manapság egy T9500 és 2x2GB RAM bele?
[link] -
Corsair90
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ajándékozási szerződéssel kapcsolatban.
Esetleg van olyan ügyvéd ismerősötök, aki kicsit kedvezményesen, vagy valamivel olcsóbban eltudná vállalni egy háznak a tulajdoni rész ajándékozását, lepapírozását?
Előre is köszi a segítséget. -
misu
senior tag
Hy!
DDR3 SODIMM ramot keresek!
1 db 2gigás elegendő.
Árában jöhet nagyobb is...
Privi pls!Szép napot!
Bye!
-
pikszel
addikt
válasz
elistvan #71099 üzenetére
Te most vizsgáztatsz engem?
Nem használok előre definiált beállításokat, mindent kézzel állítok be, az adott munka kritériumainak megfelelően, majd abból mentek saját sablont. Egyébként ki is hagyhatnám az ME-t, de addig nem tudok tovább dolgozni, amíg kész nincs a render, én meg nem hobbiból vágok/kompozitálok filmeket. -
derrik
őstag
Régebbi macbook-ot szeretnék SSD-vel gyorsítani
Keresek 256gb SSD-t ár típus megjelöléssel
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI Alaplap
- MSI MEG Z490 GODLIKE Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest