Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Túl hosszú lenne a cím sztem.
#181 fuzik: Ha garis én mindenképp visszavinném.
#183 shtml: Grat hozzá
Nem hinném hogy a cpu különösebben igényelné az erősebb tápellátást, ha még lenne lapom a cerka alá betesztelném hány V kell neki 1.2G-n, nagyon rossz esetet feltételezve 1V lehet, 1.3V túl nagy ráhagyásnak tűnik nekem, legalább annyit meg tettek volna a nagyokosok, hogy BIOS-ba beteszik a feszültségcsökkentés lehetőségét, attól a procinak úgyse lenne semmi baja.#185 Sir Psycho: Köszi
, ezt az infot már vkitől megkaptam, de nem egy digitális tolómérővel illusztrálva, nem is láttam még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem hinném hogy a cpu különösebben igényelné az erősebb tápellátást, ha még lenne lapom a cerka alá betesztelném hány V kell neki 1.2G-n, nagyon rossz esetet feltételezve 1V lehet, 1.3V túl nagy ráhagyásnak tűnik nekem, legalább annyit meg tettek volna a nagyokosok, hogy BIOS-ba beteszik a feszültségcsökkentés lehetőségét, attól a procinak úgyse lenne semmi baja.
, ezt az infot már vkitől megkaptam, de nem egy digitális tolómérővel illusztrálva, nem is láttam még ilyet.