Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Jegyeztem
#198 neduddki: kvazar az mi az?
#199 shtml : Én itt akartam megvenni egy helyi kiskerben ahol dolgoztam, ára is jobb, meg ha véletlen garis probléma lenne gyorsabb az ügymenet. Néztem a Demandnál van és a Case Hungarynél, ezektől szokott a bolt vásárolni. Casenél nem rendelhető, Demandnál igen, 1-2 nap átfutási idővel, de a kisker meg csak szerdánként jár cuccért, szóval 1 hét, futár nem játszik, 1 lapért nem éri meg.
220-as cerkára gondoltam
Bár a 215-ösnek is gondolom örülnének azok akiknek a sata csatik nélküli lapja van.
Fasza az FSP
Ventije mennyire hangos?
-
shtml
őstag
-
Chaser
legenda
Írni kell az RMclock csapatának, hátha meghekkelik nekünk a progit hogy kezelje a 215-ös cerkát
kár hogy ilyen lusta vagyok
Ma meg akartam rendelni a lapot, de nem volt a nagykerben...jó 1 hét, nekem meg holnapra kéne, hol élnek ezek?
Mindenki: címjavaslatokat várok, eddig ezexerint az utóbbi vezet óriási támogatással
-
-
Chaser
legenda
Túl hosszú lenne a cím sztem.
#181 fuzik: Ha garis én mindenképp visszavinném.
#183 shtml: Grat hozzá
Nem hinném hogy a cpu különösebben igényelné az erősebb tápellátást, ha még lenne lapom a cerka alá betesztelném hány V kell neki 1.2G-n, nagyon rossz esetet feltételezve 1V lehet, 1.3V túl nagy ráhagyásnak tűnik nekem, legalább annyit meg tettek volna a nagyokosok, hogy BIOS-ba beteszik a feszültségcsökkentés lehetőségét, attól a procinak úgyse lenne semmi baja.
#185 Sir Psycho: Köszi
, ezt az infot már vkitől megkaptam, de nem egy digitális tolómérővel illusztrálva, nem is láttam még ilyet.
-
shtml
őstag
Még nem néztem meg, melyik a feszültségszabályozó chip, de közben eszembe jutott egy lehetséges ok, amiért olyan magas a Vcore. Ahogy elnézem a lapot, nem hiszem, hogy túl komolyra készítették volna el a Vcore tápellátását, ezért lehet, hogy nagyon ingadozik (majd kimérem). Ez lehet hivatott kompenzálni a magas Vcore.
-
shtml
őstag
Bár nyunyunak címezted, én is megköszönöm a tippet és a linket; azt hiszem, megvan a tápom, ennyit megér nekem.
Mivel a dobozt a lehető legkisebbre akarom megcsinálni és a winchester mellett még egy switchet is bele akarok tenni, lényeges, hogy minél kevesebb szabadon lévő alkatrész legyen, ezért ez nekem ideális választás. Ráadásul árban sem rosszabb, mint ha külön venném meg a 12 V-os töltőt és a DC/DC konvertert.
-
Ja no
aktív tag
Ha vkit érdekelne: van egy eladó D201GLY deszkám. (tehát a régi PATA-s verzió)
Nem ment a win install normálisan mikor közös porton volt egy slim Samsung ODD egy 2,5" samsung HDD-vel. Vmiért nem engedte átírni a bootsectort. Nemtom minek a hibája...
bocs az offért! -
Chaser
legenda
-
hugos
csendes tag
[link]ezekhez mit szoltok
-
fuzik
aktív tag
Összedobtam egy D201GLY -t ezzel a táppal. Gyönyörűen szalad. Holnap megnézem a D201GLY2 -t is, ha lesz egy kis időm. Mondjuk azért a 12V -os része piszkosul melegszik......
-
beencee
őstag
Most értettem meg igazán, hogy mit is kérdeztél, de ettől függetlenül nem tudok rá válaszolni
Nyilván van szakmai oka ennek, de ennyire nem vagyok benne a témában.
Én csak örültem, hogy a e-PC-ből kijött DC-DC konverter, meg a 60W-os LITE-ON notitöltő kijött itt a PH!-n 7k-ból -
Chaser
legenda
Én is úgy értettem 12V-ot is, nyilván a többi kisebb feszt a DC-DC konverter fesz.osztó része megcsinálja, csak azt nem tudtam hova tenni, hogy 1általán mért lenne 19V-os, amikor a lapoknak max 12V kell, igaz ezt még most se értem
Így tudnának nagyobb teljesítmény leadást megoldani kisebb áramerősséggel? Ha pl az van megadva, hogy 19V/6A, az ugye 114W max az adapter részéről, de ha 19V-os is a DC-DC, így ezexerint nem vesznek el a W-ok a lap számára szükséges kisebb feszültségigény /12V/ miatt?
-
Chaser
legenda
Igen, amit néztem 12V-ot kér, de van olyan is, ami 19V-os, most ha jól értem az 19V-ot kér, és 12-t ad le? Mert ez nagyban leegyszerűsítené a dolgokat. Tehát ha vennék egy ilyet, és egy 19V DC kimenetelű adapterre kötném, akkor ez a páros 12V-ot ad a lapnak?
"Bill-egér legfeljebb a sleep-ből mehet." - ez rossz pont nálam
-
beencee
őstag
Sajnos nincs fogyasztásmérőm
Az általam látott legtöbb DC-DC konverter (az enyém is) 19-24V közötti DC-t vár, ki is próbáltam, 18V-ossal el sem indult. Ha jól értem, a tied, vagy amit láttál, az 12V-os?
Az én cuccomat távirányítóról lehet még bekapcsolni az iMON 2,4G DT kártyájával, amit közbe kell kötni az alaplaphoz. Bill-egér legfeljebb a sleep-ből mehet.mindenkinek
Kicsi házak, tápok Bordoi mestertől. -
Chaser
legenda
Én is néztem azt a csifi tápot, kicsi-kicsi, de nem az igazi. Ez az FSP "jóval" kisebb, 9k tréfával, külföldi fórumon néztem, teljesen korrekt a belseje, a venti volt az 1etlen, amit lehúztak benne, de azt ki lehet cserélni. Viszont itteni boltokban a legtöbb helyen olyan verzió van képen, ahol a venti nem a dobozának a legnagyobb területű oldalán helyezkedik el, hanem a legkisebben, és ott van a kapcsoló is, és ez fekete színű volt, sztem jobb +oldás is mint ami itt a honlapon van, ez bőven elvinne egy ATX lapot is valami nem überbrutál / 88gt,96gt / vga-val.
szerk: a link kimaradt
szerk2: az albacompnál pl 8.5k tréfával
-
nyunyu
félisten
Nehez ugy a mini tap.
ColorShit az olyan LowCostPower szintu tap, jo esellyel viszi a gepedet is az elso combosabb aramszunetnel.
Pl. amikor a balf@sz villanyszerelo kerdes nelkul lenyomja a fokapcsolot.Kellytech listajan van a linkelt Chieftec.
Juventusnal talaltam Shuttle barebone-okba valo vekony tapot, de rohadt dragan. (annyiert kapsz egy komplett Morex miniITX hazat...)Regebben mintha DTKnak is lett volna valami desktop haza, amiben FlexATX tap volt, most nem talalom naluk, tapkinalatukban sem.
Ramirisnek a listajan van egy masik fajta kicsi Chieftec, 5500+faert. (hmm, jo olcso)
Meretre akkora, mint egy SFX, de az elrendezese nem annak a szabvanynak felel meg, nem az aljan van a ventije, hanem a hatuljan, igy hosszaban beepiteskor pont nem jo, nem nagyon tudna szellozni. -
Chaser
legenda
Ez a konverteres megoldás semmiben nem különbözik egy pc asztali tápjától, azokban ugyanez van 1 dobozon belül, ennyi. Nyilván mint ahogy ott is, vannak x@r tápok, meg vannak jók. Szerencsére ezek a kis gépek olyan veszélyben nincsenek, ugye húzogatni nem tudsz rajta semmit, vga-t se tudsz beletenni max pci-ost, talán megkockáztatom hogy egy gyengébb minőségű táp is lazán elvinné évekig, azért egy túlfesz védő aljzatot nem hagynék ki
Ez a pico pisu 120 ahogy olvasom egy jó minőségű dolog. 1ébként itt is ugyanúgy lehet rövidzár/túlfesz védelem. Sőt van ebből komolyabb védelmekkel ellátott, mint az ami asztali tápokban van, pl M1-ATX, direkt kocsiba. Ha mégis "egybetápos" megoldásnál döntesz, az FSP egy korrekt, ha nem a legkorrektebb tápgyártó, vagy Chieftec Delta széria is jó.
#160 beencee : Nincs véletlenül egy fogyasztás mérőd? Érdekelne 2 hdd-vel és 1 odd-vel pl dvdírás közben mennyit ehet. HTPC-ben is otthon vagy mint láttam, 230V AC-20V DC kimenetű adaptert kapcsolván egy DC-DC konverterre ami 12V-ról megy, lesz-e vminek baja, vagy a DC-DC-ben eleve van áramkör, ami 12V-nál többet nem enged át? Nagyobb teljesítményű töltőket találtam itt olcsón, de ált. mind 19-20V-os.
Még ami érdekelne és fontos, billról/egérről is be lehet kapcsolni a gépet, vagy csak nyomógombos megoldás van?szerk: a nemrég linkelt cucc az nagyon jó lenne, csak itt nálunk a 2 1ütt közel 20k, ott meg 10k körül van átszámítva...
-
beencee
őstag
Az én DC-DC átalakítóm - ha jól tudom - egy HP/Compaq e-PC-ből lett kibányászva. Ha az ottani igen szigorú minőségbiztosítási követelményeken átment, akkor számomra is megfelelő. Én nem látok benne kockázatot (ráadásul valóban nem egy nagyon dárga, ritka lapot kockáztatunk...).
Normál hőmérsékletű szobában, 2 órányi nyúzás után a DC-DC átalakító valamennyi alkatrésze megfogható kézzel (az egyik teljesítménytranzisztorra tettem egy bordát), a noti adapter pedig langyos. -
shtml
őstag
Gondolom, nem véletlenül írtad ColorShit-nek.
Látom már, nem lesz könnyű menet a táp.
nyunyu: Nem is olyan rossz az a lomexes ház. Van tipped olcsó SFX tápra is? Bár a Foxconn házban lévő is jó lenne, azt hiszem. De talán beszerezheten csak a tápot olcsóbban is, na meg nekem túl nagy az a Foxconn ház.
Chaser: Passzív hűtésest vettem. Aktívnak nem láttam értelmét, mert szellőzés úgyis kell a házba (már csak a winchester és az északi híd miatt is), akkor meg az úgyis megfelelően hűti a processzort. Csak a northbridge-re kell keresnem nagyobb bordát.
Kicsit félek a DC/DC konverteres megoldástól, leginkább megbízhatóság és egyéb védelem miatt. Egy márkásabb komplett tápban jobban megbíznék.
-
Ghandi
aktív tag
Végre egy szakértö
Szoval.Feltelepitettem az FLP-t,minden rendben ment,de az elsö elindulás elött kér egy usert és egy passwordot.Na ezek mik? Jelszót kért a telepitésnél,de user nevet nem.Megprobáltam a számitógépnevet megadni,de semmi.Probáltam én azóta sokmindent beirni,de egyiket sem fogadta el.Mit kell ide beirni? -
Chaser
legenda
Itt vannak jó cuccok / házak, tápok. stb / miniITX-hez, majd később megnézem lehet-e rendelni tőlük.
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok. Bocsi hogy itt kérdezek ilyet,de lehet itt valaki máq probálkozott Windows XP FLP-vel.Egy kis segitség kellene hozzá.
Szoval valaki már telepitett ilyen oprendszert? -
neduddki
nagyúr
HI!
Na en is beszallok a totyikba vegre meg akkor is ha ha aprokat morcosabban, de nem az d201 miatt, lasd: bof
Szoval nalam egy sima 4-5db 2-es es csak 1 passziv es asszem mind kvazarbol
igazat megvalva egy 754es 3.4esnek jobban orulnek ebben a kiszerelesben, de vegulis ezzel si elvagyok es leglabb mindig vanudv
neduddki
mod: nyunyu: koszi elgondolkodom, eddig inkabb egy regi atx haz atszbasan fondorkodtam ,de az otthoni file es nyimiszervernek ez kivalo lesz, csk nahany usb kell ra vagni +ban:- )))
-
nyunyu
félisten
Aszondja, hogy:
30x20x10 centis muszerdoboz: 4036
zold nyomogomb: 92
tapcsati: 85
zold led: 14
Occso SFX tap: ~5000Ez eddig 9227+fa.
Ezeken kivul kell par csavar (alaplap ala 4 tavtarto, abba 4 rendes csavar), 2db 2 tus csati (power led, power kapcs), 2x20 centi alu U profil a vinyotartohoz, no meg par tiz centi drotok.
Szoval egesz olcson kihozhato egy olyan homemade haz tappal, felteve ha az embernek van felszerelese/ideje/kedve barkacsolni.
Tapcsati csak azert kellett a hazba, mert a tap hosszaban volt beepitve az alaplap melle, igy a tap hatuljan levo tapcsatit pont takarta a haz oldala, igy megbontottak a tapot, es a 230-at a haz hatuljara szerelt csatirol kapta.
-
nyunyu
félisten
válasz
juliabrilke #108 üzenetére
P4 alapu Celeron M ULV-kben NINCS L2 cache...
Igy egy 1.06-os Celeron M-et lazan lealaz egy P3 alapu Celeron M 650. -
nyunyu
félisten
Most lomtalanitottam ki egy rakas homemade miniITX hazat a 'csaba, amit meg az elodom reszeltetett valami muszerdobozokbol 5 eve.
Valami noname SFX tap volt belejuk szerelve, ami kozvetlenul 220-rol ment.
Az egesz olyan szeles volt, mint az Epia, mellette az SFX tap.
3.5" Vinyot meg 2 U profil tartotta, ami a haz elolapja meg a hatlapja koze volt csavarozva, az alaplap folott.Eleg viccesen nezett ki a muszerhaz elejen egy nagy zold nyomogomb, mellette egy szem LEDdel
SFX tapot eleg erdekes szerezni, elvileg Gabatech-eknel szokott lenni occsoert ColorShit SFX tap, de az annyira neveddmeg tapmarka, hogy arra inkabb nem mernek gepet kotni, meg ilyen kisfogyasztasut sem.
Elmeletileg kaphato meg a Chieftec DPS300, ha jol latom ~7+fa a nagykerara, csak a beszerezhetosege kerdeses.
Legalabbis amikor 2 eve egyuk ugyfel gepebol kihalt egy SFX tap, akkor nem birtam szerezni, fel Pestet felturtam (kb. 20 nagykerre csorogtem ra...), mire vegre kaptam egyaltalan ColorShitet... -
shtml
őstag
Basszus, mindig levágja a kép széleit, nem érdemes belinkelnem.
-
shtml
őstag
Minden ár kérdése. Ha a külön táp nem sokkal olcsóbb, akkor nem veszítek sokat azzal, ha a nyakamon marad a ház. Nekem most a minél kisebb méret a leglényegesebb.
Ma megvettem a lapot, beüzemeltem a vízesboltban 5,000-ért kapható 1 gigás Kingmax RAM-mal, kiválóan működik. A processzor nem melegszik nagyon, az északi híd viszont annál jobban, azt hiszem, kell tennem rá egy nagyobb bordát.
De egy kis 8 centis ventilátorral mellette már elviselhető a hőmérséklete.
-
Chaser
legenda
válasz
Bull Boss #130 üzenetére
Mert vannak akik még használják?
Meg ha elfér, mért ne tennék rá, a chip tudása miatt helyette más úgyse lenne rajta, max több USB.
szerk: meg tudod mondani a méreteit? 1ébként ha megveszem a lapot nem sokáig fogom azon törni a fejem, hogy milyen házat csináljak neki, megy a monitor háta mögé oszt' kész
-
Bull Boss
őstag
Azt mondjátok már meg, hogy miért teszenk még mai napig is, főleg mikor ennyire kevés a hely soros portot az alaplapokra ?
van valami haszna?
-
Chaser
legenda
Meg lehet oldani, ha csinálsz hozzá feszültségosztókat...
shtml: kis tápoknak nagy ára van sajna, ha tényleg kicsit akarsz akkor ez a legkisebb amit én találtam. A foxconn házban úgy néztem speckó táp van, külön nehéz lesz a házat eladni.
Lábcsipegetős módszereket kihagynám, azért nem veszek új lapot, hogy 1ből gányolni kelljen. Routerrel kapcsolatban passz, nekem nem ilyen célra kell a gép, nem néztem utána mit tud pontosabban.
-
shtml
őstag
Még annyit, hogy az Asus letöltő router szerintem nemigen tudna lekezelni 100 Mbites hálón egyszerre több tucat torrentet, na meg nekem kell az FTP szerver is. Szóval teljes értékű PC-re van szükségem, a grafikai teljesítmény viszont nem lényeges.
-
shtml
őstag
Nagyon köszönöm, ez kiváló tipp volt, már meg is rendeltem, ez tényleg jó ár.
Chaser: Kösz a választ, akkor már inkább a foxconn háznál maradok, az csak 9-10 ezerbe kerül és van benne 220 V-ról működő full táp. Remélem, kisméretű, mert egészen kicsi dobozba akarom építeni, de majd megkérdezem a boltot.
Ami pedig az 1.3V-os Vcore-t illeti, szerintem nem nagy feladat lecsökkenteni, főleg ha elektroműszerész vagy. Jópár éve vettem egy TUSL alaplapot, szintén letöltőgépnek (Tualatin Celeronnal), most is azt használom (még). A süket Asus csak a Vcore növelését engedélyezte a BIOS-ban, a csökkentését nem, ráadásul a processzor VID lábaival sem lehetett játszadozni, mert a processzor típusa alapján állította be a Vcore-t.
Megkerestem a lapon a feszültségszabályozó IC-t, neten kikerestem az adatlapját. Ennek alapján elcsippentettem rajta a szükséges lábakat és láss csodát, máris sikerült alaposan levinni a Vcore feszültséget. A gép azóta is atomstabilan működik, 100 Mbites hálón tölt le egyszerre 50-60 torrentet is, megy rajta FTP szerver és hasonló finomságok,
-
Ghandi
aktív tag
Ja és közvetlen 220ról müködik.Szerintem a teljesitménye elegendö lenne,de hát csak molex meg flopycsatija van.Szerintetek meg lehet oldani vele?
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok.Nekem van itthon egy kis kiegészitö tápom.Külön perifériáknak gyártották,molex és flopicsatik jönnek ki belöle,olyan 50-60Wos lehet és teljesen passziv.Ezt lehetne ehez az alaplaphoz használni?
-
Chaser
legenda
Nem nagy fáradtság, de mivel alig volt hsz, gondoltam nem nagy probléma kicsit visszaolvasni, főleg ha a kulcsszavakra rákeresel
Kérdés az, mekkora méretű tápot akarsz, ha tényleg kisméretűt akkor 9-10k körül lesz maga a táp. Amiben szintén egy AC-DC és DC-DC átalakító van csak 1 dobozon belül.
Nagykereknél néztem, 14k körül lehet kiskerben kapni.
greatchaos: ha visszaolvasol találsz személyes tapasztalatot is
-
Alex91
félisten
Ahogy neztem NAS-t viszonylag olcson lehetne belole krealni. Ez a lap, a Foxxcon haz, 512 MB RAM, 500 GB HDD, meg egy pendrive + FreeNAS telepitesehez ideiglenesen egy CD-ROM ugy 50-55k-bol megvan. Kerdeses a fogyasztas es a zajszint...
-
beencee
őstag
válasz
greatchaos #120 üzenetére
Nekem D201GLY van, venti leszabályozva, egy 60W-os DC-DC átalakító, notebook táp, 40GB notebook HDD.
Jó, néma, stabil. Ennyi.Ja, nálam a PCI slotjában egy iMON 2.4G DT kártyája van.
-
greatchaos
addikt
nagyon várom már, hogy valaki saját tapasztalatokat írjon a lappal kapcsolatban, nem szeretnék próbanyúl lenni...
-
shtml
őstag
Ha nem nagy fáradság neked vagy másnak, akkor kérlek, inkább adjál direkt választ. Internet-kávézóból nézelődök és nagyon nem mindegy, mennyi időt (és pénzt) töltök olvasgatással.
A másik az, hogy te hol és mennyiért láttad a D201GLY2-t? Ahol én néztem, ott még rendelni sem tudják. (Ennél kisebb teljesítményű, pl. Linutop nem érdekel.)
A táppal az a helyzet, hogy nincs kedvem szórakozni AC/DC átalakítóval 12V-ra, aztán meg egy újabb átalakítóval. Ha veszek egy itt említett házat táppaé 9 kHUF körül, akkor megvan a hálózatról üzemelő táp, de egyben vagy egy házam is, amivel semmit nem tudok kezdeni, mert én sokkal kisebb dobozba fogom szerelni az egészet.
-
shtml
őstag
Azt hiszem, ez az Intel Desktop Board pont az, amit már egy ideje keresek. Letöltőgépnek kell, kis fogyasztással, de azért elfogadható teljesítménnyel. Jól jön a SATA is, persze.
Van valakinek ötlete, milyen kis méretű tápot használjak hozzá? 230 V-ról fog menni.
-
Chaser
legenda
válasz
chikasszo #113 üzenetére
Akkor jól emlékeztem, kár volt ilyen buta chipsettel kiadni ezt a lapot, ne de az ár az úr...
#110 juliabrilke: sata ezen is van
D201GLY2: +2 sata, cpu cel220/conroe mag, aktív v passzív hűtéses változat/
D201GLY: no sata, cpu cel 215/yonah mag, csak aktív hűtéses változat/ -
chikasszo
csendes tag
válasz
juliabrilke #110 üzenetére
Légy szíves oszd meg, engem is érdekelne a beszerezhetőség.
THX chikasszo -
chikasszo
csendes tag
válasz
greatchaos #104 üzenetére
SiS662
Integrated Mirage™ 1 Graphics Engine
- Built-in a High performance 256 bit 3D Engine
- DirectX 7 complaint
- Supports High Definition Video interface for TV or LCD displayShare Memory Size: 32MB, 64MB, and 128MB
Még a 2d-be is beleizzad!
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke #110 üzenetére
Rákerestem, elvileg van olyan is, ami proci nélkül van, igaz ebbe procit külön venni valszeg zsebbenyúlós játék. A chip sokkal jobb és felszereltebb az 1értelmű, ramot is 3 gigát eszik, fogyasztásban meg nem kérdéses a dolog
De hol nézted? Nekem a gugli semmit nem talált, ami árral/vásárlással kapcsolatos lenne nálunk.
-
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke #108 üzenetére
Sztem az első. Az ulv-s cerkáról nem sokat találtam, de 533-as FSB-n megy, conoenál meg nem hinném hogy jobb magja lenne.
Hol/mennyiért nézted ezt a lapot? -
juliabrilke
veterán
Szerintetek melyik az erősebb azonos órajelen?
D201GLY2 vagy a 986LCD-M/mITX (BGA) link
Melegedés szempontjából jobb ötlet a 986LCD-M/mITX az ULV 1Ghz celeron miatt (meg ott a pci-e foglalat is, ami szintén nem rossz.
Vélemény?
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #106 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy hőmérséklet függvényében szabályoz a táp, anélkül hogy a venti csatiját külön kellene csatlakoztatni a lapra, létezik olyan, csak akkor annak minden lapban - tudtommal - ugyanúgy működnie kell.
-
greatchaos
addikt
1.6-s csé is olyasmi konfigon eldöcög.
más: szted az alaplap, legyen egy akármilyen, képes lehet a táp ventijét szabályozi, vagy ezt a tápnak kell tudni, vagy nem is tom
mert ahelyzet az, hogy a giga lap, amit anno tőled vettem, most beszámoltam (vissza) és 2 ratyi táp közül az egyiket lehalkítja, a másikat meg nem. egy másik régi, mondjuk p2-s lapban meg porszívó mindkét táp... -
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #104 üzenetére
X@rd már le a tápos bidlit
Gameim nincsenek, tesztelni nem tudnám ilyen téren. Ha jól tudom nem dx9-es, de lehet rosszul tudom, majd utánanézek. Nekem Q3 elég lenne ha menne szépen 1280-ban, többi nem érdekel.
-
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #102 üzenetére
Még lehet hogy semmikorra. Ha igen, akkor jövő hét. Mért?
szerk: kecsói topikba már nem jársz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged