- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én is inkább ilyet vennék, tuningopciókkal
szerk: Én most 1előre letettem a miniITX lapról, az asus e701-ese már annyira olcsó, hogy elgondolkoztam megérné-e egy ilyen, arra jutottam nem...letöltőgépnek is jó egy USB vinyóval, hordozható, és nem jön ki olcsóbban egy miniITX rendszer ha szép házat akarok, tényleg kicsi táppal ami jó hatásfokú, meg azért bármikor lehet vinni ha szükség van rá.
-
Chaser
legenda
Gondolom mert viszik a kis lapokat mint a cukrot
Sztem nem lesz drága, így proci nélkül biztos 20k alatt lesz.
Annyira lementek az eeePC-k árai, hogy elgondolkodtam rajta, valszeg ki fog maradni ez a minigány életemből. Egy ilyen lap viszont HTPC-be tökéletes lenne, kérdés milyen HW-s videogyorsításokat tud a chip. Kék intel lap, bravóEz legalább már kinéz valahogy, és még a logojukhoz is passzol.
-
Chaser
legenda
Ámbárek'! Lehet kapni a GB atomos lapját, az egyik bolt listáján láttam, ahol szoktam vásáolni. 17k fölött van picivel.
-
Chaser
legenda
Szétkaptam egy AT tápot, maga a panel 14.5x10.5 cm, legmagasabb pontja a bordáknál 4.5 cm, ez nem is annyira vészes, szépen bele lehet applikálni egy kis méretű homemade házba, jönne már valami értelmesebb lapocska, beeugranék egy projectbe
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke #812 üzenetére
HP szabvány rlz
De behalt a topic.
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke #810 üzenetére
Ánusz, rögtön gondoltam a "szép" színéből, az érdekelt volna hogy kereskedelmi néven hogy futott, de most már ez is tiszta
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke #805 üzenetére
Ez miféle lap? 1ébként a színe miatt nem tetszik
-
Chaser
legenda
Ez sem rossz, itt nem lehet panaszkodni a csatlakozók miatt, procit meg olyat tesz bele az ember amilyet akar.
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Psycho #800 üzenetére
Kezdetben mikor nem volt választék, rástartoltam volna, de most már inkább erre: GB cel220+GC945, de legjobb lenne egy atom, alá_való pár W-os atomcsipsszel
Szóval én most biztos nem veszek ITX-et.
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Psycho #798 üzenetére
Akkor kihagyom
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Psycho #796 üzenetére
Találékony
Én vga nélkül vinném -
Chaser
legenda
válasz
adam.szennai #783 üzenetére
Felbontást én se tudom, a felsorolt dolgokra jó, belevágsz legalább 1 GB ramot, és go
Én lehet megvárnám azért a GB atomos lapját, gondolom nemsokára itthon is lehet kapni, az azért testreszabhatóbb történet.
-
Chaser
legenda
válasz
adam.szennai #780 üzenetére
Lassabb benne a proci. Mire vagy kíváncsi pontosan?
-
Chaser
legenda
Egy ilyen 22 centis ventivel ha nem is teljesen hangtalanul, de legalább all_in_one módon meg lehetne oldani a lap, és a táp hűtést, ráadásul jól is nézne ki
Egy kicsi 2-300-as FSP táp bele "tokjától" megfosztva, és még nagy se lenne.
-
Chaser
legenda
Nem kell azon meglepődni. Kis hazánkon kívül se szeret több 10k-t kieadni csak 1 lapért, jó persze hozzátartozik, hogy nem extrém tuningra találták ki őket, "csak" hétköznapira. Tegnap a p31-s3g-nek néztem utána, srác E8400-el tolja, és direkt olcsó lapot keresett alá, mert p35-össel már nem fért volna bele a keretbe, és maximálisan elégedett vele, bruttó 13k-s lap.
A linkelt lapot véletlenül se vedd meg, felszeréltségben jóval a 73pvm-s2h alatt van, árban már nem annyira, azonkívül a vga-ja is lassabb. Fogyasztásban minimálisan lehet jobb, de az tényleg minimális pár W.
#680 Skyner: SC=single channel, én 420-as cerkával, 1x2GB KM rammal használtam, nem vettem észre hogy lassabb lenne bármiben a p31-ds3l-től, sőt ami furcsa, sokkal gyorsabban bootolt
Ezért olcsóbb, és mert lassan jönnek a DC-s nv igp-vel szerelt lapok, de jóval drágábban, meg anno a 690g ellenfele lett volna, de túl későn érkezett.
A lapot BIOS-ból lehet tuningolni. Röviden: proci alul/felül feszelés adott, FSB emelés adott, FSB-t ramtól függetlenül is lehet emelni, magyarul fixálod a ram órajelét amennyire gondolod, és azon is marad FSB-től függetlenül. Ramnak, chipnek nem lehet +feszt adni, ezért ram tuningra ne számíts. Én a 420-as cerkát 8x350-en használtam benne, mikor kellett a kraft. Progi is van hozzá, ET5, azt nem próbáltam. Az AMD-s 690g-s3h volt nemrég nálam vendégségben, ott maximálisan működött a tuning win alatt.
Nyugodtan használd a lapot 1db 2 gigás modullal, legalább kevesebbet fogyaszt ezzel is. Én KM-ot ajánlok, a GB lapok nagyon szeretik, nagyon olcsó, legalább 3 év garival vedd. Tunernek nem árt olyat venni, ha komolyabban használni akarod, hogy hw-esen tuudjon tömöríteni, ne terhelje aprocit, kb 15k körül lehet ilyen, ezekben annyira nem vagyok képben, biztos van ennek is topikja. -
Chaser
legenda
A cel 420, 430, 440 gyakorlatilag 1kutya, az intel különböző szorzókat, így különböző órajeleket adott nekik, hogy gyakorlatilag ugyanazt a procit többért is el tudja adni. Ha később esetleg tényleg szeretnél játszani, akkor kell egy E2180, ahogy a kollega mondta, szépen alulfeszeled, sőt, akár mehesz a gyári 2Ghz alá is, mondjuk 8x200, azt már azért 0.8-0.9V-on illene vinnie. Cel sorozatból 420-asnál nagyobbat ne vegyél, bár ahol én néztema 430-as 200ft-tal drágább, a 440-es viszont 2.5-3k-val, az már nem éri meg. Az E1200 sajnos még 3Ghz környékére húzva is kevéske egy 96gt, 88gt kihajtásához, azért az azalatti kategóriát még így túlhajtva kiszolgálná.
"Alapból nagyobb procit vegyek a lapba és akkor a későbbi vga bővítés is megoldott lesz nagyobb fogyasztás árán.." ez lenne a legcélszerűbb, alul kell feszelni ameddig lehet és kész, én is így szoktam csinálni, ha meg játszani támad kedvem megküldöm86gt = 8600GT ?: az, mindent így írok, ami mást nem jelenthet, pl 73gt=7300GT, 96gt=9600GT, etcetc
#675 dudi : Meglepődnél, de k_vaddal is sokan küldik ezt a lapot. Nem csak a kis fogyasztás miatt érdekes ez a lap, nézd meg a felszereltségét, intelnél a g33-as lapok csúcsánál van hasonló, de még az is elmarad, és bizony 23-24k környékén. Ennek a lapnak azért ment le az ára, mert túl későn jött ki, az SC miatt meg sok user nem veszi meg, mivel a p4 korszakban bizony az akár 60%-os buktát is jelenthetett teljesítményben, most olyan 10-15% a max, minél gyengébb a proci, annál nagyobb a bukta, játéknál pl 5% alatti értékeket láttam csak.
-
Chaser
legenda
440-es serkát semmi esetre se vegyél, annyiért már kapsz E1200-at, pár k-val többért 2180-at. Sims2-et nem próbáltam, anno vkinek raktam össze gépet erre a játékra, egy 690g lap tulaja szerint 1GB rammal az elég volt, akkor ez is elég. A procikat mge nyugodtan lehet húzni, ha mégse akarsz húzni akkor 86gt-nél nagyobb vga-t ne vegyél.
#669 dudi: Mért nem érdemes ebbe drágább procit rakni?
A DC hiánya core architektúránál nem túl nagy érvágás, minél erősebb a proci, annál kevésbé ütközik ki. Aki meg tart az SC-től, vegyen g31m-s2l-t, bruttó 12k, extrák nincsenek rajta, tuningolni lehet rendesen, g31/ich7 chip.
szerk: #664 Sir Psycho : azt hittem valami olcsóbb vga-ban gondolkozol
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Psycho #662 üzenetére
Így már abszolút bestbuy
Módosítsuk a címet d201 tuning mobora?
Milyen vga-t akarsz bele? Az egészben az a jó, hogy gyakorlatilag ha húzod is a procit, a fogyasztás pár W-tal nőhet meg, mert minden az alapfeszén mozog, de így legalább ki is használják a cuccok.
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke #659 üzenetére
Nekem szerencsére nem létfontosságú a kis lap. Lebeszéltem magam
Amennyiből összehoznék egy ilyet, táppal, tényleg kicsi saját házzal, lehetőleg persze mindezt passzívan, annyiból majdnem meglenne egy lowend noti is, ami azért csak hordozható, meg van hozzá monitor is. Most nyárra viszont jó lenne ez a kis lap, a nagyobb motyómat eladtam, gyakorlatilag a táp van/ 400-as FSP p2-vel jelenleg
/, meg 2x2GB ram. Aztán ősszel úgyis eladnám a kis lapot.
#660 Sir Psycho: sztem megvan a chip vége, ha a többiek is tesztelnek okosabbak leszünk
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke #656 üzenetére
Azt gondoltam hogy egy lap
Elég jó lenne ez már sok mindenre, kíváncsi vagyok nálunk mennyiért lesz, ha lesz.
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke #652 üzenetére
Sztem nem fog lemenni 15k alá, bár tévednék
Ami képet linkeltél azon mi van?
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke #650 üzenetére
Fogyasztás szempontjából megérné az atom, teljesítmény szempontjából nem annyira. Ahogy a teszteket néztem, jóval a cel220 alatt teljesít. Kérdés nálunk majd mennyiért lehet kapni, ha 10k-val drágább mint a d201, nem hinném hogy hamar behozná az árát.
szerk: lehet én is veszek egy d201-est, p2-nél csak jobb
ha valaki akinek esetleg akad a keze ügyében egy KLDE88F-B8KB5 típusszámú 2 gigás KM modul és belepróbálná azt megköszönném, ha valaki eladni szeretné a lapját dobjon pü-t
-
Chaser
legenda
No hát ez meglepett, de a 945-ös chip már csak olyannak elég, aki tuti nem akar továbbfejleszteni, de egy kis conroe cerkával, vagy dualcerkával, esetleg E2xxx-szel végül is el lehet lenni elég szépen. Ez a D201-es lapocska is mennyivel ursabb lenne 945-ös chippel, persze akkor nem is ennyi lenne az ára.
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Psycho #634 üzenetére
Értem
#637 dudi : Amennyiben csak arra használnád, jó az is, vagy bármilyen conroe magot kezelő chippel megáldott lap, alulfeszelés azért nem árt ha van benne, és azt se árt tudni, hogy az intel igp-i nem a legkisebb fogyasztásban szoktak díjat nyerni. A 73pvm-s2h singlechipes, nincs külön NB és SB, és lenne rá pár ezresem, hogy önmagában az NB kb annyit fogyaszt a 945-nél, mint a GF7100/nf630i 1ütt.
szerk: 1ébként a GB lap javára: esata,firewire, hdmi, alc889a, spdif/optikai kimenet, kb 2x gyorsabb igp, GB lan, 1edül az SC-vel van hátrányban, ugyanakkor az asrockra nem hiszem, hogy 3 év gart adnak
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Psycho #632 üzenetére
Ez elkerülte a figyelmemet
Toljad neki nyugodtan, baja nem lesz semminek, legfeljebb cmosclear..van ilyen 1általán a lapon?
Kíváncsi vagyok, mennyit tudhat a gép
-
Chaser
legenda
Valaki megnézné, hogy Kingmax KLDE88F-B8KB5 típusszámú 2 gigás modult eszik-e a lap?
szerk: #630 Sir Psycho: Milyen képet?
Ha 1.3V-on megy a proci, nem kell attól tartani, hogy nem fogja bírni a tuningot, a cel420 ált 2.7-2.8-on még lazán elmegy alapfeszen. Itt a chip tudása a kérdés sztem. -
Chaser
legenda
válasz
Sir Psycho #623 üzenetére
Egy ph-son ez a tuning se fog ki
Nem gondoltam, hogy lehet tuningolni. Ha jól számolom 177-178 most az FSB, így már majdnem annyi a teljesítménye, mint a cel420-nak.
-
Chaser
legenda
Remélem neked is beválik
Lehet lesz majd 45 nanosból is 1 magos, az lenne az über jó.
szerk:#604 tlac : Jah, KM playerrel mindent evett. Nekem olyan ajánlotta a progit akinek notija van, valami 1400-es cerkával és intel vga-val, nála ment a HD. A furcsa az, amikor 7300gt volt a gépben, igaz ddr2-s, KM player nélkül megfeküdt az 1080p-s film, a progival meg az int GF7100 is elég.
#605 nyunyu: Mondom nem néztem utána, mivel 1 DIMM van a lapon teljesen lényegtelen, hogy a chip támogat-e DC-t vagy sem
-
Chaser
legenda
A mini intel lap se tudja a DC-t, nem néztem, lehet a chip tudná, de a lapon 1 DIMM van, szóval biztos bukta. A GF7100 99%, hogy tudja az aerot. Még vásárlás előtt néztem róla teszteket, valami 4xxx proccal evett 50W-ot idle-ben. Ha alulfeszeled a cerkát, fogyasztása jobb lesz a rendszernek, a d201-n levő proci 1.2-1.3V-on megy, a cel420 nálam 0.9-en ment.
-
Chaser
legenda
Nekem LE-1620 volt legutóbb, annak is 45W a max TDP-je, ha már AMD-ben gondolkozol akkor ezt vedd, 12-k-val drágább, alulfeszeltem és ment passzívan is, tehát jóval 45W alatt van úgy. Az nf 4xx chipek sokat fogyasztanak, ha beéred mATX-szel is, akkor GB 73 pvm-s2h, extra felszereltséggel, kb 13-14k bruttó, 1etlen felróható vétke hogy nem tudja a DC-t, de amikre te használnád lényegtelen, conroenál 1ébként sem vészes így a teljesítményveszteség. Mellé egy 420-as conroe cerka, szépen alulfeszeled, és nem lepődnék meg, ha az intel lap alatt lenne a fogyi
Meglepő módon az nf630i chip nem fűt mint a régiek, sőt, alapjáraton lehetett olyan 25-30 fok. Hozzá még egy AC Alpine7 hűtő, kb 7k-val többe kerül így a móka, de összehasonlíthatatlanul nagyobb teljesítményt/felszereltséget kapsz.
szerk: a 420-as max TDP-je 35W, alulfeszelve sztem 20-25-öt ehet
-
Chaser
legenda
Megragadom az alkalmat, hogy 2 extra méretű bordát ajánljak az uraknak cpu és NB hűtésre, én is ezekkel, ill. az egyikkel akartam hűteni őket. Igaz procik is vannak a bordák alatt, de sebaj, 2in1
A #4-ben vannak képek, ha valakit komolyabban érdekel, lemérem a pontos méreteket, az arányok azértígy is látszanak, ha a nagy P2-s borda nem hűti le a cpu-t és NB-t 1ütt, akkor semmi
-
Chaser
legenda
Lehet ám, hogy 100hz-es tévéje van
Nekünk volt egy Panasonic 70 centis, teljesen korrekt villódzásmentes képpel, csak eltakarítottam, mert anyám mindig 1.5 méterről nézte
De irigyellek hogy nincs tv-d, nekem se hiányzik, de a csájém miatt kell...szerk: 50hz-es 70 centis tv-től nekem kifolyna a szemem, 14"-os monitort nem tudnám már elviselni 60hz-en
-
Chaser
legenda
Érdekes, nálam a KM player éri be kisebb cpu használattal, 1080p-s videó nálam úgy zajlik, hogy lejátssza valós méretben, de mivel nálam is 1280x1024 a felbontás, igaz 19"-on, a képnek csak egy része van rajta, egérrel lehet dobálni a képet, vagy lehet választani hogy képernyőhöz igazítsa, akkor némileg változik a felbontás persze.
#320 Axy88: Ha befér egy mATX lap, akkor jobban jársz olyan lappal és procival ami most nekem van, lap+proci+hűtő cc 6k-val jön ki többe, mint a kis lapocska, procit alulfeszelve fogyasztásilag is nagyjából egálban lesznek, melegedés szempontjából meg GB lesz a győztes, kérdés milyen táppal akarod etetni a gépet.
-
Chaser
legenda
Erre a vga-ra gondoltam pontosan, ahogy elnézem nem lowprofil.
-
Chaser
legenda
A 220-as gyorsabb, hiába kisebb az órajele, jól sikerült a core architektúra.
#309 beencee : Velem is előfordult már, hogy nem olvastam végig egy topikot, mert épp volt fontosabb dolgom is, ez pl nem egy olyan kérdés amire rá lehet vágni, hogy olvass vissza 10 hsz-ig, azokat én is rühellem.
-
Chaser
legenda
Kicsit off: ha vkinek kell a laphoz fasza kis notivinyó, az enyém hónap végétől úgy néz ki eladó. Toshiba 40GB sata, 100%-os állapotban, személyesen Kecskemét v Szentes, vagy posta. Személyesen 5k, postával +800ft.
szerk: ha érdekel vkit pü
-
Chaser
legenda
Fogyasztásban se rosszabb alulfeszelve a procit, mint a GLY2. Mikor a tesztekben láttam a chip fogyasztását hittem is meg nem is, de a borda tapizás végképp meggyőzött
Mérete nagyobb a lapnak kicsivel, tudása meg felszereltsége viszont sokkal de sokkal jobb. Letöltőgépnek is inkább ezt venném már, ráadásul még olcsóbban is jutottam hozzá, mint az intel laphoz.
szerk: ráadásul viszi az 1080p-s HD filmeket, ajánlottak egy KM player nevű progit, ami csodákra képes
-
Chaser
legenda
Nálam először ott bukott el anno, hogy 1 sata csati van rajta, nehogy már vegyek átalakítót 3-4k-ért, ha kell még egy sata eszköz, mikor a lap bruttó 9-10k. Aztán ugye ez faxa kis MSI, és a régebbi mATX lapjain nem lehetett feszültséggel manipulálni, a vga-ja gyenge, felszereltsége gyenge, Maradtam a jól bevált GB-nél,nv chippel, hadd szóljon
, 22x24-es a lap, kicsit nagyobb mint az MSI, de überjó
-
Chaser
legenda
válasz
neduddki #203 üzenetére
Mi passzív és mi 12-es venti?
boltot thx, ez valami nagyker gondolom, belépni se tok.
Dobozával nem tom mit csinálnék, talán abba építeném a gépet?Az is lehet
#205 shtml : Fasza az FSP, bár sztem használhatóbb lett volna, ha a keskenyebb végére rakják a tápcsatit, ahogy nézem ezt azért meg lehet oldani
-
Chaser
legenda
Jah tényleg...sok helyen azt olvasom hogy OEM, ez azt takarná hogy zacsis kiszerelés? Az intel oldalán levő kis dobozka nyista?
-
Chaser
legenda
Jegyeztem
#198 neduddki: kvazar az mi az?
#199 shtml : Én itt akartam megvenni egy helyi kiskerben ahol dolgoztam, ára is jobb, meg ha véletlen garis probléma lenne gyorsabb az ügymenet. Néztem a Demandnál van és a Case Hungarynél, ezektől szokott a bolt vásárolni. Casenél nem rendelhető, Demandnál igen, 1-2 nap átfutási idővel, de a kisker meg csak szerdánként jár cuccért, szóval 1 hét, futár nem játszik, 1 lapért nem éri meg.
220-as cerkára gondoltam
Bár a 215-ösnek is gondolom örülnének azok akiknek a sata csatik nélküli lapja van.
Fasza az FSP
Ventije mennyire hangos?
-
Chaser
legenda
Írni kell az RMclock csapatának, hátha meghekkelik nekünk a progit hogy kezelje a 215-ös cerkát
kár hogy ilyen lusta vagyok
Ma meg akartam rendelni a lapot, de nem volt a nagykerben...jó 1 hét, nekem meg holnapra kéne, hol élnek ezek?
Mindenki: címjavaslatokat várok, eddig ezexerint az utóbbi vezet óriási támogatással
-
Chaser
legenda
Túl hosszú lenne a cím sztem.
#181 fuzik: Ha garis én mindenképp visszavinném.
#183 shtml: Grat hozzá
Nem hinném hogy a cpu különösebben igényelné az erősebb tápellátást, ha még lenne lapom a cerka alá betesztelném hány V kell neki 1.2G-n, nagyon rossz esetet feltételezve 1V lehet, 1.3V túl nagy ráhagyásnak tűnik nekem, legalább annyit meg tettek volna a nagyokosok, hogy BIOS-ba beteszik a feszültségcsökkentés lehetőségét, attól a procinak úgyse lenne semmi baja.
#185 Sir Psycho: Köszi
, ezt az infot már vkitől megkaptam, de nem egy digitális tolómérővel illusztrálva, nem is láttam még ilyet.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Én is úgy értettem 12V-ot is, nyilván a többi kisebb feszt a DC-DC konverter fesz.osztó része megcsinálja, csak azt nem tudtam hova tenni, hogy 1általán mért lenne 19V-os, amikor a lapoknak max 12V kell, igaz ezt még most se értem
Így tudnának nagyobb teljesítmény leadást megoldani kisebb áramerősséggel? Ha pl az van megadva, hogy 19V/6A, az ugye 114W max az adapter részéről, de ha 19V-os is a DC-DC, így ezexerint nem vesznek el a W-ok a lap számára szükséges kisebb feszültségigény /12V/ miatt?
-
Chaser
legenda
Igen, amit néztem 12V-ot kér, de van olyan is, ami 19V-os, most ha jól értem az 19V-ot kér, és 12-t ad le? Mert ez nagyban leegyszerűsítené a dolgokat. Tehát ha vennék egy ilyet, és egy 19V DC kimenetelű adapterre kötném, akkor ez a páros 12V-ot ad a lapnak?
"Bill-egér legfeljebb a sleep-ből mehet." - ez rossz pont nálam
-
Chaser
legenda
Én is néztem azt a csifi tápot, kicsi-kicsi, de nem az igazi. Ez az FSP "jóval" kisebb, 9k tréfával, külföldi fórumon néztem, teljesen korrekt a belseje, a venti volt az 1etlen, amit lehúztak benne, de azt ki lehet cserélni. Viszont itteni boltokban a legtöbb helyen olyan verzió van képen, ahol a venti nem a dobozának a legnagyobb területű oldalán helyezkedik el, hanem a legkisebben, és ott van a kapcsoló is, és ez fekete színű volt, sztem jobb +oldás is mint ami itt a honlapon van, ez bőven elvinne egy ATX lapot is valami nem überbrutál / 88gt,96gt / vga-val.
szerk: a link kimaradt
szerk2: az albacompnál pl 8.5k tréfával
-
Chaser
legenda
Ez a konverteres megoldás semmiben nem különbözik egy pc asztali tápjától, azokban ugyanez van 1 dobozon belül, ennyi. Nyilván mint ahogy ott is, vannak x@r tápok, meg vannak jók. Szerencsére ezek a kis gépek olyan veszélyben nincsenek, ugye húzogatni nem tudsz rajta semmit, vga-t se tudsz beletenni max pci-ost, talán megkockáztatom hogy egy gyengébb minőségű táp is lazán elvinné évekig, azért egy túlfesz védő aljzatot nem hagynék ki
Ez a pico pisu 120 ahogy olvasom egy jó minőségű dolog. 1ébként itt is ugyanúgy lehet rövidzár/túlfesz védelem. Sőt van ebből komolyabb védelmekkel ellátott, mint az ami asztali tápokban van, pl M1-ATX, direkt kocsiba. Ha mégis "egybetápos" megoldásnál döntesz, az FSP egy korrekt, ha nem a legkorrektebb tápgyártó, vagy Chieftec Delta széria is jó.
#160 beencee : Nincs véletlenül egy fogyasztás mérőd? Érdekelne 2 hdd-vel és 1 odd-vel pl dvdírás közben mennyit ehet. HTPC-ben is otthon vagy mint láttam, 230V AC-20V DC kimenetű adaptert kapcsolván egy DC-DC konverterre ami 12V-ról megy, lesz-e vminek baja, vagy a DC-DC-ben eleve van áramkör, ami 12V-nál többet nem enged át? Nagyobb teljesítményű töltőket találtam itt olcsón, de ált. mind 19-20V-os.
Még ami érdekelne és fontos, billról/egérről is be lehet kapcsolni a gépet, vagy csak nyomógombos megoldás van?szerk: a nemrég linkelt cucc az nagyon jó lenne, csak itt nálunk a 2 1ütt közel 20k, ott meg 10k körül van átszámítva...
-
Chaser
legenda
Itt vannak jó cuccok / házak, tápok. stb / miniITX-hez, majd később megnézem lehet-e rendelni tőlük.
-
Chaser
legenda
válasz
Bull Boss #130 üzenetére
Mert vannak akik még használják?
Meg ha elfér, mért ne tennék rá, a chip tudása miatt helyette más úgyse lenne rajta, max több USB.
szerk: meg tudod mondani a méreteit? 1ébként ha megveszem a lapot nem sokáig fogom azon törni a fejem, hogy milyen házat csináljak neki, megy a monitor háta mögé oszt' kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged