Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Nagyon köszönöm, ez kiváló tipp volt, már meg is rendeltem, ez tényleg jó ár.
Chaser: Kösz a választ, akkor már inkább a foxconn háznál maradok, az csak 9-10 ezerbe kerül és van benne 220 V-ról működő full táp. Remélem, kisméretű, mert egészen kicsi dobozba akarom építeni, de majd megkérdezem a boltot.
Ami pedig az 1.3V-os Vcore-t illeti, szerintem nem nagy feladat lecsökkenteni, főleg ha elektroműszerész vagy. Jópár éve vettem egy TUSL alaplapot, szintén letöltőgépnek (Tualatin Celeronnal), most is azt használom (még). A süket Asus csak a Vcore növelését engedélyezte a BIOS-ban, a csökkentését nem, ráadásul a processzor VID lábaival sem lehetett játszadozni, mert a processzor típusa alapján állította be a Vcore-t.
Megkerestem a lapon a feszültségszabályozó IC-t, neten kikerestem az adatlapját. Ennek alapján elcsippentettem rajta a szükséges lábakat és láss csodát, máris sikerült alaposan levinni a Vcore feszültséget. A gép azóta is atomstabilan működik, 100 Mbites hálón tölt le egyszerre 50-60 torrentet is, megy rajta FTP szerver és hasonló finomságok,
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest