Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Most lomtalanitottam ki egy rakas homemade miniITX hazat a 'csaba, amit meg az elodom reszeltetett valami muszerdobozokbol 5 eve.
Valami noname SFX tap volt belejuk szerelve, ami kozvetlenul 220-rol ment.
Az egesz olyan szeles volt, mint az Epia, mellette az SFX tap.
3.5" Vinyot meg 2 U profil tartotta, ami a haz elolapja meg a hatlapja koze volt csavarozva, az alaplap folott.Eleg viccesen nezett ki a muszerhaz elejen egy nagy zold nyomogomb, mellette egy szem LEDdel
SFX tapot eleg erdekes szerezni, elvileg Gabatech-eknel szokott lenni occsoert ColorShit SFX tap, de az annyira neveddmeg tapmarka, hogy arra inkabb nem mernek gepet kotni, meg ilyen kisfogyasztasut sem.
Elmeletileg kaphato meg a Chieftec DPS300, ha jol latom ~7+fa a nagykerara, csak a beszerezhetosege kerdeses.
Legalabbis amikor 2 eve egyuk ugyfel gepebol kihalt egy SFX tap, akkor nem birtam szerezni, fel Pestet felturtam (kb. 20 nagykerre csorogtem ra...), mire vegre kaptam egyaltalan ColorShitet...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest